Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διόρθωση: Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Atmosphere

Διόρθωση: Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Atmosphere

Το Nintendo’s Switch είναι μια από τις καλύτερες κονσόλες χειρός όλων των εποχών. Ωστόσο, το κλειστό οικοσύστημα της Nintendo αφήνει πολύ λίγα στο όνομα του modding. Τούτου λεχθέντος, οι προγραμματιστές έχουν βρει προσαρμοσμένο υλικολογισμικό και λύσεις που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε το Switch σας από μέσα προς τα έξω.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για ένα μοιραίο σφάλμα που παρουσιάζεται κατά την εκτέλεση του Atmosphere, ενός προσαρμοσμένου υλικολογισμικού για το Switch. Θα εξετάσουμε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό το σφάλμα και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τι προκαλεί το ζήτημα “Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Atmosphere”;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, όπως:

  • Λανθασμένη μέθοδος αναλαμπής
  • Το υλικολογισμικό δεν εγκαταστάθηκε σωστά
  • Κατεστραμμένα αρχεία ή αρχεία που λείπουν κατά τη διαδικασία εκκίνησης
  • Κατεστραμμένη κάρτα SD

Διαβάστε επίσης: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστούν τα χειριστήρια Switch;

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα “Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Atmosphere”;

Με βάση την προσέγγιση που ακολουθήσατε για να εγκαταστήσετε το Atmosphere, διαγράφοντας το φάκελο με το τίτλος από το σφάλμα θα διορθώσει το πρόβλημά σας. Θα βρείτε αυτόν τον φάκελο στο ατμόσφαιρα/περιεχόμενα υποκατάλογος. Το ίδιο ισχύει και για το δικό σας edizon ντοσιέ. Η διαγραφή και των δύο ή ενός από αυτούς τους φακέλους με βάση αυτό που εμφανίζεται στη δομή αρχείων της εγκατάστασης Atmosphere και η επανεκκίνηση ολόκληρης της διαδικασίας εκκίνησης μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Ανάγνωση:  Πώς να μεγιστοποιήσετε την επιστροφή φόρου

Μια κατεστραμμένη κάρτα SD είναι επίσης συχνά η αιτία τέτοιων σφαλμάτων. Εάν η διαγραφή φακέλων δεν έκανε το κόλπο, τοποθετήστε την κάρτα SD στον υπολογιστή σας και ελέγξτε την για σφάλματα συστήματος αρχείων. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να διαμορφώσετε την κάρτα SD στο σωστό διαμέρισμα ή να την αλλάξετε εντελώς.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, εάν η διαδικασία δεν λειτουργεί, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επαναφέρετε το Switch σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: Η βάση σύνδεσης Nintendo Switch δεν λειτουργεί: 6 Διορθώσεις

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].