Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διόρθωση: Δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο Apple Watch

Διόρθωση: Δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο Apple Watch

Το Apple Watch είναι μια εύχρηστη συσκευή που μας κρατά συνδεδεμένους και ενήμερους όλη την ημέρα. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ειδοποιήσεις απευθείας στους καρπούς μας, ενημερώνοντάς μας για αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα κειμένου και ειδοποιήσεις εφαρμογών. Ωστόσο, μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν αυτές οι ειδοποιήσεις δεν πραγματοποιούνται όπως αναμένεται.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει τις αιτίες της μη λήψης ειδοποιήσεων στο Apple Watch και μερικούς τρόπους επίλυσης του προβλήματος.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί το Apple Watch;

Ποιες είναι οι αιτίες που το Apple Watch δεν εμφανίζει πρόβλημα ειδοποιήσεων;

Παρακάτω αναφέραμε μερικούς πιθανούς λόγους που μπορεί να προκαλούν το Apple Watch να μην εμφανίζει το πρόβλημα ειδοποίησης.

 • Σφάλμα συστήματος.
 • Ζητήματα με τη σύζευξη iPhone και Apple Watch.
 • Οι ειδοποιήσεις είναι απενεργοποιημένες.
 • Μην ενοχλείτε και η λειτουργία πτήσης είναι ενεργοποιημένη.
Ανάγνωση:  Η Logitech ανακοινώνει συνεργασία με το iFixit για επισκευές DIY

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Εάν δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο Apple Watch σας, έχουμε εξηγήσει μερικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα.

Επανεκκινήστε το Apple Watch

Το πρώτο βήμα για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος που σχετίζεται με το λογισμικό είναι η επανεκκίνηση της συσκευής. Για επανεκκίνηση του Apple Watch, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό απενεργοποίησης. Σύρετε το ρυθμιστικό και μόλις η συσκευή απενεργοποιηθεί εντελώς, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί ξανά μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Αυτή η απλή επανεκκίνηση συχνά επιλύει μικρές δυσλειτουργίες και μπορεί να επαναφέρει το ρολόι σας στη βέλτιστη απόδοσή του.

Αντικαταστήστε το Apple Watch

Είναι πιθανό το Apple Watch σας να μην σας επιτρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύζευξη του iPhone και του Apple Watch, επομένως η κατάργηση της σύζευξης και, στη συνέχεια, η εκ νέου αντιστοίχιση μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να καταργήσετε τη σύζευξη του Apple Watch σας.

Για να αντιστοιχίσετε ξανά το Apple Watch, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλευρά κουμπί στο ρολόι σας μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple στο ρολόι σας.
 • Κρατήστε το iPhone σας κοντά στο Apple Watch.
 • Παρακέντηση Να συνεχίσει στο Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να ρυθμίσετε αυτό το Apple Watch μήνυμα που εμφανίστηκε στο iPhone σας.
 • Πατήστε σε οποιοδήποτε από τα δύο Ρύθμιση για τον εαυτό μου ή Ρύθμιση για ένα μέλος της οικογένειας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
 • Η εφαρμογή θα σας ζητήσει να τοποθετήσετε το ρολόι σας στο πλαίσιο, να το τοποθετήσετε στο πλαίσιο.
 • Το Apple Watch σας θα αντιστοιχιστεί στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση.
Ανάγνωση:  Γιατί η οθόνη μου δεν λέει σήμα; Γρήγορο φτιάξιμο

Βεβαιωθείτε ότι φοράτε σωστά το Apple Watch σας

Βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch σας φοριέται σωστά, καθώς οι ειδοποιήσεις θα λαμβάνονται μόνο όταν το ρολόι βρίσκεται στον καρπό σας. Το Apple Watch διαθέτει μια λειτουργία ανίχνευσης καρπού που του επιτρέπει να ανιχνεύει τον καρπό κάθε φορά που τον φοράτε και να στέλνει ειδοποιήσεις στο ρολόι.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανίχνευσης καρπού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Watch και πληκτρολογήστε ΚΑΡΠΟΣ του ΧΕΡΙΟΥ και μετά πατήστε στα αποτελέσματα Ανίχνευση καρπού.
 • Γυρίστε το διακόπτη στη θέση off δίπλα Ανίχνευση καρπού.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις από μια συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι οι ειδοποιήσεις της είναι απενεργοποιημένες από την εφαρμογή Watch. Για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο Ειδοποιήσεις επιλογή.
 • Στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε εγκατεστημένες εφαρμογές και ελέγξτε αν η εναλλαγή βρίσκεται δίπλα στις εφαρμογές για τις οποίες δεν λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

Ενημέρωση λογισμικού ρολογιού

Μια παλιά έκδοση λογισμικού στο Apple Watch σας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας και να επηρεάσει την παράδοση των ειδοποιήσεων. Βεβαιωθείτε ότι το Apple Watch σας εκτελεί το πιο πρόσφατο λογισμικό. Για να ελέγξετε για την ενημέρωση λογισμικού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Ανάγνωση:  Πώς να λιπαίνετε διακόπτες;
 • Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο Γενικός επιλογή.
 • Σε γενικές ρυθμίσεις, πατήστε Αναβάθμιση λογισμικού και αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, κάντε λήψη και εγκαταστήστε την.

Ελέγξτε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε και τη λειτουργία πτήσης

Είναι πιθανό το Apple Watch ή το iPhone σας να είναι σε λειτουργία Do Not Disturb ή σε λειτουργία πτήσης, κάτι που μπορεί να κάνει σίγαση των ειδοποιήσεων. Στο Apple Watch σας, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου. Βεβαιωθείτε ότι και τα δύο εικονίδια «Μην ενοχλείτε» και «Λειτουργία πτήσης» δεν είναι επισημασμένα, υποδεικνύοντας ότι αυτές οι λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Εάν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν επιλύσει το πρόβλημα, ίσως είναι καιρός να ζητήσετε βοήθεια από την Υποστήριξη της Apple. Έχουν μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στα προηγμένα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων ή να κανονίσουν μια επισκευή ή αντικατάσταση εάν είναι απαραίτητο. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Apple.

Πώς να βρείτε το Apple Watch εάν είναι νεκρό;