Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διαρρέει το Pixel 8 Pro με επίπεδη οθόνη και αισθητήρα μυστηρίου κάμερας

Διαρρέει το Pixel 8 Pro με επίπεδη οθόνη και αισθητήρα μυστηρίου κάμερας

Φωτογραφία από OnLeaks και SmartPrix

Η Google δεν φαίνεται να μπορεί να κρατήσει τα επερχόμενα τηλέφωνά της στη σκιά αυτή τη φορά. Μετά από μια διαρροή του Pixel 7a την περασμένη εβδομάδα, τώρα εμφανίστηκαν renders του Pixel 8 Pro που δείχνουν το τηλέφωνο με επίπεδη οθόνη και έναν νέο αισθητήρα κάμερας που προστέθηκε στο πίσω μέρος στο καθιερωμένο πλέον γείσο κάμερας σε στυλ Pixel στο πίσω μέρος.

tipster του Twitter OnLeaks και SmartPrix έχουν δείξει τις αποδόσεις του Pixel 8 Pro από διαρροές που βασίζονται σε CAD που δείχνουν ένα σχέδιο που μοιάζει εντυπωσιακά με τη σειρά Pixel 7. Ωστόσο, δεν είναι όλα ίδια. Για αρχή, το Pixel 8 Pro φαίνεται να έχει χάσει την κυρτή οθόνη, κάτι που δεν άρεσε ακριβώς στους χρήστες εκτός από αυτό που φαίνεται να είναι λεπτότερο πλαίσιο. Το μέγεθος της οθόνης παραμένει στις 6,52 ίντσες που δεν εκπλήσσει.

Ωστόσο, η παρουσία ενός επιπλέον αισθητήρα στο γείσο της κάμερας έχει εκπλήξει τους πάντες. Ενώ το τηλέφωνο θεωρείται ότι έχει το ίδιο σύστημα τριπλής κάμερας με τη σειρά Pixel 6 και 7, υπάρχει ένας επιπλέον αισθητήρας κάτω από το φλας. Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιος ακριβώς είναι ο σκοπός αυτού του αισθητήρα, αλλά η τοποθέτησή του υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης παρόμοιο με το Galaxy S23 Ultra ή ακόμα και ένας αισθητήρας LiDAR όπως αυτοί που εμφανίζονται στη σειρά iPhone Pro.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε ή να κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό σας Venmo το 2024

Θα πρέπει να περιμένουμε την κυκλοφορία του τηλεφώνου για να μάθουμε ακριβώς τι είναι αυτό, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι εκτός από τις προαναφερθείσες εικασίες, θα μπορούσε απλώς να είναι ένας αισθητήρας μακροεντολής ή βάθους όπως φαίνεται σε πολλά τηλέφωνα σήμερα. Αυτός ο αισθητήρας λείπει επίσης από το μικρότερο και πιο βασικό μη επαγγελματικό Pixel 8. Το OnLeaks δημοσίευσε επίσης ένα render του μικρότερου Pixel στο Twitter και φαίνεται ξεκάθαρα ότι λείπει η τρίτη κάμερα και ο αισθητήρας μυστηρίου.

Η πιθανότητα να είναι αισθητήρας μακροεντολών είναι σίγουρα μεγαλύτερη, λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλή είναι η λειτουργία πορτρέτου της Google και η συνολική υπολογιστική φωτογραφία όσον αφορά την παροχή τεχνητού bokeh στις φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται ακριβώς ένας αισθητήρας βάθους, και αυτό στο πιο πρόσφατο τηλέφωνο Pixel, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι έχει κάνει η Google εδώ.

Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Google I/O 2023 μαζί με τα κανονικά Pixel 8 και Pixel 7a με το Tensor G3 SoC επόμενης γενιάς, το προσαρμοσμένο πυρίτιο της Google που έχει χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στη σειρά Pixel. Οι συνολικές διαστάσεις του τηλεφώνου είναι 162,6×76,5×8,7 χιλιοστά, υποδεικνύοντας ότι θα είναι ελαφρώς μικρότερο από το Pixel 7 Pro.

Στις Ειδήσεις: Η Microsoft επιδιορθώνει δύο ενεργά αξιοποιημένες 0-ημέρες τον Μάρτιο

Ανάγνωση:  Γιατί τα AirPods μου συνεχίζουν να σταματούν; Γρήγορο φτιάξιμο