Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Διέρρευσαν εικόνες Pixel Tablet ενόψει του I/O 2023

Διέρρευσαν εικόνες Pixel Tablet ενόψει του I/O 2023

Με το Google I/O να ξεκινάει στις 10 Μαΐου, υπάρχει μεγάλη αναμονή για το tablet Pixel, που ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2022. Αν και το I/O είναι γενικά ένα γεγονός που επικεντρώνεται στο λογισμικό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε το πρώτο της Google ποτέ το tablet έφτασε επιτέλους στα ράφια.

Εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα tablet που θα έχει τη δική του βάση σύνδεσης που μοιάζει με το Google Assistant, η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή. Τούτου λεχθέντος, έχουν διαρρεύσει εικόνες του tablet και ορισμένες βασικές προδιαγραφές. Δεν είναι πολλά, αλλά δίνει κάποια αίσθηση της απόδοσης και του σχεδιασμού του Pixel Tablet. Το tablet αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Google I/O 2023 με τιμή εκκίνησης 600-650 €.

Δείτε πώς μπορεί να μοιάζει το Pixel Tablet από μπροστά. | Πηγή: @evleaks

Για τις προδιαγραφές, μπορείτε να περιμένετε το tablet να χρησιμοποιεί το τσιπ Tensor G2 της Google, το ίδιο με τη σειρά Pixel 7, που υποστηρίζεται από 8 GB RAM και δύο επιλογές αποθήκευσης — 128 GB και 256 GB. Θα λάβετε μια κάμερα 8MP με τον αισθητήρα IMX355 της Sony στο πίσω μέρος και στο μπροστινό μέρος με οθόνη 10,9 ιντσών ανάλυσης 1600 x 2560. Δεν γνωρίζουμε τη χωρητικότητα της μπαταρίας του tablet, αλλά αναμένεται να έχει γρήγορη φόρτιση 18 W, η οποία δεν είναι αρκετά γρήγορη το 2023, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να το επιβεβαιώσει η Google.

Ανάγνωση:  Η Nokia αποκαλύπτει το tablet T21 από 17.999 INR

Όσο για το σχέδιο, διέρρευσαν εικόνες από τον tipster του Twitter, Evan Blass εμφανίζουν εκπληκτικά παχιά πλαίσια στην οθόνη. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι σκόπιμα, δεδομένου ότι το tablet αναμένεται συχνά να τοποθετείται και να αποσυνδέεται, δεν είναι τόσο κακή ιδέα να έχετε ένα μέρος για να κρατάτε τη συσκευή χωρίς τυχαία αγγίγματα. Αυτό καθιστά την τοποθέτηση της μπροστινής κάμερας κατά μήκος του οριζόντιου άκρου ιδανική για οποιεσδήποτε βιντεοκλήσεις που ενδέχεται να πραγματοποιήσετε.

Η οθόνη ανάλυσης 10,9 ιντσών θα σας προσφέρει αρκετό χώρο. | Πηγή: @evleaks

Η κατάσταση του λιμανιού θα είναι επίσης αρκετά τυπική. Παίρνετε μία θύρα USB-C με δύο γρίλιες ηχείων στο κάτω μέρος του tablet, εκτός από ένα κουμπί λειτουργίας και έντασης ήχου που πιθανότατα θα είναι τοποθετημένο στην ίδια μορφή με τα τηλέφωνα Pixel.

Στις Ειδήσεις: Η Google εργάζεται σε μια δυνατή ηχητική ειδοποίηση για τηλέφωνα Pixel

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].

Ανάγνωση:  Κυκλοφόρησε το tablet HP Spectre x360 2 σε 1 και 11 ιντσών: Τιμή και προδιαγραφές