Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Δημιουργία μιας εφαρμογής Android εύκολα με το Flipabit App Builder

Δημιουργία μιας εφαρμογής Android εύκολα με το Flipabit App Builder

Εάν πρέπει να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη εφαρμογή Android γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια, υπάρχουν δύο τρόποι. Το πρώτο είναι να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες. ακριβό, μακρύ και για πολλούς μια κατάσταση υπερβολική. Το δεύτερο είναι να φτιάξετε αυτήν την εφαρμογή μόνοι σας Shoutem ή https://flipabit.dev/create/δύο προγράμματα δημιουργίας εφαρμογών που έχουν όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε.

Τι κάνει ένα App Builder;

Φανταστείτε ότι πρέπει να φτιάξετε μια εφαρμογή Android πολύ γρήγορα. Δεν σημαίνει κάτι επαναστατικό. Μπορεί να είναι ένα εταιρικό ημερολόγιο, ένας αγγελιοφόρος, ένας κατάλογος ή σελίδα καταστήματος, μια εφαρμογή καιρού – οτιδήποτε. Για κάποιο λόγο, δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εμπορικά διαθέσιμη εφαρμογή και χρειάζεστε τη δική σας.

Αλλά χρειάζεται γνώση κωδικοποίησης, έτσι δεν είναι; Θα ήταν. Με το Flipabit, όμως, οι απαιτήσεις είναι πολύ χαμηλότερες. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι λίγο HTML και λίγο SQL, αλλά μπορείτε, στην πραγματικότητα, να τα μάθετε κατά τη δημιουργία της εφαρμογής σας. Είναι σχεδόν τόσο εύκολο όσο η μη αυτόματη μορφοποίηση της ανάρτησης του ιστολογίου σας με ετικέτες HTML. Και, ναι, χρειάζεστε το περιεχόμενο που θα παρέχει αυτή η εφαρμογή και σαφή κατανόηση του μελλοντικού σχεδιασμού της. Η εργασία χαμηλού επιπέδου, στο μεταξύ, είναι πλήρως αυτοματοποιημένη.

Ανάγνωση:  Πώς να ξεκλειδώσετε το Grain Mill Lego Fortnite

Πράγματι, είναι σαν να χτίζεις μουσική από premade loops, προσθέτοντας μερικά φωνητικά και όργανα παραπάνω. Με το Flipabit, τα γραφικά στοιχεία είναι οι βρόχοι και το περιεχόμενο με το οποίο τα γεμίζετε είναι τα φωνητικά (και ούτω καθεξής). Μπορείτε επίσης να το συγκρίνετε με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας σε ένα οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας όπως το Dreamweaver. Το πιο κοντινό, όμως, είναι να φτιάξεις το δικό σου παιχνίδι στο Roblox.

Πώς μοιάζει το App Building με Flipabit;

Η ιδέα ενός προγράμματος δημιουργίας εφαρμογών είναι να κάνει τη διαδικασία όσο πιο οπτική μπορεί να είναι. Καθώς κάνετε λήψη της εφαρμογής στον υπολογιστή ή το Mac σας, βλέπετε την οθόνη μιας γενικής κινητής συσκευής (το Flipabit ακολουθεί την προσέγγιση Responsive UI που επιτρέπει στην εφαρμογή σας να φαίνεται υπέροχη σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης και την ανάλυσή της). Στη συνέχεια, απλώς σύρετε, αποθέτετε και αλλάζετε το μέγεθος των στοιχείων για να τα τοποθετήσετε όπως θέλετε.

Οποιοδήποτε γραφικό στοιχείο που προσθέτετε μπορεί να εμφανίζει ένα κείμενο, μια εικόνα, ένα βίντεο, ένα διαδραστικό κουμπί ή δεδομένα που λαμβάνονται από μια απομακρυσμένη βάση δεδομένων (εκεί θα χρειαστείτε δεξιότητες SQL). Μπορείτε να μορφοποιήσετε κείμενο και εικόνες όπως θέλετε: να αλλάξετε τη θέση, το μέγεθος, τη γραμματοσειρά, τα πλαίσια, τα χρώματα κ.λπ. Το Flipabit σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε στατικά ή δυναμικά φόντο που μπορεί να εξαρτώνται από δεδομένα που λαμβάνονται με άλλα γραφικά στοιχεία.

Ανάγνωση:  Πώς να προσεγγίσετε τους σωστούς ανθρώπους και να αναπτυχθείτε στρατηγικά χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κινούμενα σχέδια και ήχους στις εφαρμογές σας και μπορεί να φαίνονται φανταστικά. Μπορούν να προστεθούν διαδραστικά στοιχεία και τα γραφικά στοιχεία μπορούν να ομαδοποιηθούν για να παρέχουν μερική κύλιση της διεπαφής χρήστη. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδοποιήσεις push εάν συνδέσετε την εφαρμογή σας, για παράδειγμα, με API ειδοποιήσεων Google Push.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό: Το Flipabit είναι συμβατό με το Sketch. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξάγετε τα έργα Sketch στο Flipabit. Εάν θέλετε, μπορείτε να επιλέξετε μορφή εξαγωγής εικόνας και συμβόλων, αλλά οι περισσότεροι χρήστες είναι καλοί με τις προεπιλογές.

Τι είδους εφαρμογές μπορείτε να φτιάξετε με το Flipabit;

Όχι κανένα από αυτά, φυσικά. Η ιδέα του app builder εφαρμόζει ορισμένα όρια στις δυνατότητες, καθώς ο αριθμός των προεγκατεστημένων στοιχείων κώδικα είναι επίσης περιορισμένος. Υπάρχουν όμως ορισμένοι τύποι εφαρμογών που μπορείτε να φτιάξετε:

  • Οδηγοί και γλωσσάρια. Είναι απαραίτητο εάν διαχειρίζεστε ένα μεγάλο έργο με πολλούς συγγραφείς που εμπλέκονται και πρέπει να τους παρέχετε ένα γλωσσάρι για να αποφύγετε τη σύγχυση.
  • Δύσκολο να υπερεκτιμηθεί και για τη διαχείριση έργου.
  • Αποθηκεύστε εφαρμογές. Εάν διαχειρίζεστε ένα ανεξάρτητο κατάστημα, δεν μπορείτε απλώς να συνδέσετε μια γενική εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου, επομένως χρειάζεστε τη δική σας και το Flipabit είναι μια καλή λύση.
  • Διαδραστικά μοντέλα και εικονογραφήσεις. Στην τοποθεσία Flipabit, μπορείτε να δείτε ακόμη και το εικονικό τρισδιάστατο μοντέλο ενός ανθρώπινου σώματος. Αυτή η φιγούρα ανατομίας μπορεί να γίνει, όσο απίστευτη κι αν είναι.
  • Η τοποθέτηση άρθρων και εικόνων στη σελίδα είναι εύκολη και μπορείτε να τα αλλάξετε δυναμικά ανεβάζοντας νέα στο cloud σας, από όπου τα ανακτά η εφαρμογή.
  • Η πλατφόρμα υποστηρίζει εξελιγμένα τρισδιάστατα μοντέλα με διαδραστικά στοιχεία, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χάρτη ενός πραγματικού αντικειμένου (όπως ένα εμπορικό κέντρο ή ένα πάρκινγκ) ή ενός φανταστικού.
Ανάγνωση:  Πώς να ενεργοποιήσετε το Wake on LAN σε υπολογιστή με Windows

Μπορείτε να δημοσιεύσετε μια εφαρμογή με το Flipabit;

Εάν σκοπεύετε να κάνετε την εφαρμογή σας διαθέσιμη στο κοινό, μπορείτε να το κάνετε και με το Flipabit. Στο Android, δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε έναν λογαριασμό προγραμματιστή Android. Μπορείτε απλώς να μεταγλωττίσετε την εφαρμογή σας ως αρχείο .APK και να την ανεβάσετε σε έναν ανεξάρτητο πόρο του cloud. Στη συνέχεια, οι χρήστες Android μπορούν απλώς να το κατεβάσουν και να το εγκαταστήσουν όπως μια κανονική εφαρμογή τρίτου μέρους.

Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να το θέλετε διαθέσιμο στο Google Play, μπορείτε να συνδέσετε το ADA σας ή να δημιουργήσετε ένα με το Flipabit. Φυσικά, πρέπει να πληρωθεί ξεχωριστά. Ας παραδεχτούμε την αλήθεια: το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δημιουργήσετε μια εφαρμογή για την οποία θα πληρώσει εύκολα το κοινό. Αλλά αν είστε στο Flipabit, ο σκοπός σας είναι πιθανώς διαφορετικός. Χρειάζεστε μια εταιρική εφαρμογή για να οργανώσετε το προσωπικό και τα πράγματα σας, θέλετε μια αποκλειστική εφαρμογή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή αποφασίζετε να ξεκινήσετε ένα περιοδικό για ένα πολύ εξειδικευμένο θέμα.

Ποιο είναι λοιπόν το νόημα της δημοσίευσής του στο Google Play, αν όχι για να κερδίσετε ένα ευρύ κοινό; Πρώτα απ ‘όλα, για να κάνετε την εφαρμογή σας διαθέσιμη σε οποιονδήποτε έχει λογαριασμό Google, για να γλιτώνετε τις ταραχές. Η τήρηση της τυπικής διαδικασίας μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Επιπλέον, συμβάλλει στη δημόσια εικόνα σας.

Ανάγνωση:  Συμβουλές για την ανάπτυξη μιας σωστής διαδικτυακής στρατηγικής στοιχηματισμού

Έλα και φτιάξε την εφαρμογή σου

Ας τονίσουμε ξανά ένα πράγμα. Το Flipabit δεν διαθέτει κουμπί “Δημιουργία εφαρμογής”. Σας δίνει τη δυνατότητα να εκπληρώσετε ευκολότερα τις ιδέες σας, αλλά παραμένετε η δημιουργική δύναμη του έργου σας. Επινοείτε το σχέδιο και δημιουργείτε τη διάταξη, συνδέετε την εφαρμογή σας με πηγές δεδομένων και της μαθαίνετε να ειδοποιεί τους χρήστες της και ούτω καθεξής. Το Flipabit απλώς εξοικονομεί χρόνο δίνοντάς σας τη δυνατότητα να το κάνετε χωρίς να εμβαθύνετε στην κωδικοποίηση.

Το βρήκατε χρήσιμο; Ή μήπως έχετε ήδη δοκιμάσει το Flipabit ή παρόμοιες υπηρεσίες; Σας έδωσαν την εξουσία να κάνετε ό,τι θέλετε; Τι τους λείπει; Οι εφαρμογές που κατασκευάζονται με αυτό ικανοποιούν τις ανάγκες σας; Εάν έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό, καλώς ήρθατε στα σχόλια. Χαιρόμαστε πάντα να διαβάζουμε από εσάς.