Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί το Xbox μου συνεχίζει να απενεργοποιείται;

Γιατί το Xbox μου συνεχίζει να απενεργοποιείται;

Το Xbox είναι μια από τις κορυφαίες κονσόλες παιχνιδιών στον κόσμο. Αλλά όπως όλα τα άλλα gadget, το Xbox μαστίζεται επίσης από σφάλματα και δυσλειτουργίες. Αυτή τη φορά μιλάμε για το γιατί το Xbox συνεχίζει να απενεργοποιείται.

Μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το Xbox συνεχίζει να απενεργοποιείται είναι οι εξής:

 • Η κονσόλα είναι πολύ ζεστή.
 • Κάπως, η παροχή ρεύματος διακόπτεται.
 • Μπορεί να έχετε αλλάξει τις ρυθμίσεις της κονσόλας.
 • Η κονσόλα είναι κατεστραμμένη και ίσως χρειαστεί να την αλλάξετε.

Τώρα που καταλάβαμε τις πιθανές αιτίες του προβλήματος, ήρθε η ώρα να μάθετε την αντιμετώπιση προβλημάτων για το πρόβλημα.

Ελέγξτε τον εξαερισμό

Εάν ο εξαερισμός είναι ανεπαρκής, θα προκληθεί πρόβλημα θέρμανσης στην κονσόλα. Για να αποφύγετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την κονσόλα σε αεριζόμενο χώρο. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει άμεσο ηλιακό φως στην περιοχή.

Εάν πιστεύετε ότι η κονσόλα έχει ζεσταθεί λίγο πολύ, τότε απενεργοποιήστε την κονσόλα και περιμένετε περίπου μία ώρα προτού επανεκκινήσετε την κονσόλα, αυτή τη φορά από ένα αεριζόμενο σημείο μακριά από το άμεσο ηλιακό φως ή οποιαδήποτε άλλη πηγή θερμότητας.

Ανάγνωση:  [Brand Analysis] Στρατηγική μάρκετινγκ της Gymshark: Μια εμπνευσμένη ιστορία για το πώς να αξιοποιήσετε το Influencer Marketing

Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα ακόλουθα σημεία:

 • Κρατήστε την κονσόλα σας σε έναν ακατάστατο χώρο. Μην κρατάτε άλλα αντικείμενα, όπως βιβλία και κινητά τηλέφωνα, πάνω από το Xbox, έτσι ώστε να διατηρούνται ανοιχτοί οι αεραγωγοί. Ακόμη και πράγματα που μπορεί να θεωρείτε ασήμαντα, όπως μια θήκη δίσκου, μπορεί να μπλοκάρουν τους αεραγωγούς.
 • Αποφύγετε την τοποθέτηση της κονσόλας σε μαλακή επιφάνεια όπως καναπέ ή κρεβάτι.
 • Μην κρατάτε την κονσόλα σε περιορισμένο χώρο, όπως σε ράφι, ράφι ή ντουλάπι.
 • Διατηρήστε την κονσόλα σε περιβάλλον χωρίς σκόνη. Αυτό σημαίνει μακριά από το περβάζι του παραθύρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα του Xbox εδώ

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Xbox 0x97e107df;

Ελέγξτε την παροχή ρεύματος

7 λόγοι για τους οποίους το gaming PC είναι καλύτερο από το gaming κονσόλας

Εάν το Xbox συνεχίζει να απενεργοποιείται, ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα με το τροφοδοτικό. Επιθεωρήστε τα καλώδια ή την κύρια πηγή ρεύματος για τυχόν ζημιές.

Το Xbox συνιστά να συνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας της κονσόλας απευθείας στην πρίζα και να αποφύγετε τυχόν καλώδια επέκτασης.

Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις της κονσόλας

Μπορείτε να τροποποιήσετε μη αυτόματα τις ρυθμίσεις στην κονσόλα σας, ώστε να μην απενεργοποιείται αυτόματα. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 • Πατήστε το κουμπί Xbox για να ανοίξετε τον οδηγό.
 • Τώρα, επιλέξτε Προφίλ και σύστημα > Ρυθμίσεις > Γενικά > Επιλογές ενέργειας.
 • Στο Επιλογές ενέργειαςπαω σε Επιλογές > Απενεργοποίηση μετά > Να μην απενεργοποιείται αυτόματα.

Επαναφέρετε την κονσόλα

Θα πρέπει να επαναφέρετε την κονσόλα αφού δοκιμάσετε όλα τα άλλα. Η επαναφορά θα διαγράψει όλα τα δεδομένα από την κονσόλα.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε το Ritual Archetype στο Remnant 2

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Xbox σας:

 • Ανοίξτε τον οδηγό πατώντας το κουμπί Xbox.
 • Παω σε Προφίλ και σύστημα > Ρυθμίσεις > Σύστημα > Πληροφορίες κονσόλας.
 • Επιλέξτε Επαναφορά κονσόλας. Θα δείτε α Επαναφορά της κονσόλας σας; οθόνη. Επιλέξτε μία από τις δύο επιλογές — Επαναφέρετε και αφαιρέστε τα πάντα ή Επαναφορά και διατήρηση των παιχνιδιών και των εφαρμογών μου.

Αφού επιλέξετε την επιλογή, η διαδικασία θα ξεκινήσει. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους για να επαναφέρετε την κονσόλα. Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα για να μάθετε περισσότερες μεθόδους επαναφοράς του Xbox.

Κωδικός σφάλματος Xbox 0x80190190: 5 διορθώσεις