Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί το PS4 είναι ανοιχτό λευκό αντί για μπλε;

Γιατί το PS4 είναι ανοιχτό λευκό αντί για μπλε;

Ένα PS4 συνοδεύεται από μια φωτεινή γραμμή που αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα κατά τη φόρτιση, ομοίως ακόμη και μια κονσόλα PS4 έχει μια φωτεινή λωρίδα που μετατρέπεται σε συγκεκριμένα χρώματα για να υποδείξει ορισμένα σημάδια. Και οι δύο κονσόλες PS4 και PS5 διαθέτουν ενδεικτικές λυχνίες κατάστασης που μπορούν να σας πουν ξεκάθαρα εάν υπάρχει κάτι λάθος με την κονσόλα. Μια αλλαγή στο φάσμα, από το ένα χρώμα στο άλλο μπορεί επίσης να έχει διαφορετικό νόημα.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί η ενδεικτική λυχνία της κονσόλας PS4 σας εμφανίζεται λευκό αντί για μπλε, καθώς και το νόημα πίσω από τις μεταβάσεις χρωμάτων.

Πώς να διορθώσετε το πορτοκαλί φως του ελεγκτή PS4;

Το νόημα πίσω από τα χρώματα

Είτε η κονσόλα PS4 σας αυτή τη στιγμή πάλλεται με λευκό, μπλε, μπλε ή μπλε αναβοσβήνει, έχουμε ξεκαθαρίσει το νόημα πίσω από τα χρώματα στις ενδεικτικές λυχνίες της κονσόλας σας:

  • Λευκό φως: Αυτή η σταθερή λυχνία υποδεικνύει ότι η κονσόλα μόλις ενεργοποιήθηκε και λειτουργεί κανονικά.
  • Ξεκινά ως μπλε και μετά γίνεται λευκό: Η κονσόλα ενεργοποιείται αυτήν τη στιγμή είτε από τη λειτουργία ηρεμίας είτε από τη λειτουργία απενεργοποίησης. Θα μπορείτε να δείτε το λογότυπο του PlayStation στην οθόνη.
  • Αναβοσβήνει λευκό και το φως εξαφανίζεται: Η κονσόλα βρίσκεται σε διαδικασία απενεργοποίησης, δεν θα μπορεί να φορτίσει ελεγκτές ή να πραγματοποιήσει λήψη ενημερώσεων.
  • Λευκό ή μπλε φως που αναβοσβήνει επίμονα, ή σταθερό μπλε φως: Εάν η κονσόλα αναβοσβήνει επανειλημμένα με λευκό χρώμα ή η μπλε λυχνία δεν μεταβαίνει σε λευκό φως, τότε σημαίνει ότι η κονσόλα σας έχει παγώσει και θα χρειαστεί αντιμετώπιση προβλημάτων.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα επαναλαμβανόμενης εμπλοκής χαρτιού του Epson 8550;

Πόσο καιρό χρειάζεται για να φορτίσει ένα χειριστήριο PS4;

Λευκά/μπλε φώτα που αναβοσβήνουν: Διορθώστε

Εάν η κονσόλα PS4 σας αναβοσβήνει με λευκό ή μπλε φως, ή αν δεν έχει γίνει λευκό από μπλε μετά την ενεργοποίηση, μπορείτε απλά να αποσυνδέσετε την κονσόλα για 60 δευτερόλεπτα και να την συνδέσετε ξανά. Ενεργοποιήστε την κονσόλα για να παρατηρήσετε εάν τα φώτα εξακολουθούν να αναβοσβήνουν λευκά ή μπλε και εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, ακολουθήστε την παρακάτω επιδιόρθωση:

Ενημέρωση σε ασφαλή λειτουργία

Η ασφαλής λειτουργία στο Playstation διατηρεί ενεργές τις βασικές λειτουργίες σας. Αυτή η λειτουργία σάς βοηθά να επιλύσετε διάφορα ζητήματα, όπως ενημέρωση λογισμικού, αλλαγή της ανάλυσης, επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ή ανακατασκευή της βάσης δεδομένων. Ως εκ τούτου, αυτή η λειτουργία μπορεί να προκαλέσει απώλεια δεδομένων και θα πρέπει να διατηρήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας σε μια μονάδα USB ή αποθήκευση cloud πριν μεταβείτε σε ασφαλή λειτουργία.

Για να ανοίξετε την κονσόλα σας σε ασφαλή λειτουργία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για τρία δευτερόλεπτα περισσότερο ή λιγότερο και η ενδεικτική λυχνία θα αναβοσβήσει πριν απενεργοποιηθεί.
  • Πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας και μετά από δύο μπιπ ή επτά δευτερόλεπτα αφήστε το κουμπί.
  • Συνδέστε το χειριστήριο PS4 στην κονσόλα και πατήστε το κουμπί PS.
  • Από τις επιλογές που δίνονται, επιλέξτε το Ενημέρωση λογισμικού συστήματος.

Μετά τη λήψη των ενημερώσεων από την κονσόλα σας, θα οδηγηθείτε εκτός ασφαλούς λειτουργίας και το λογισμικό του συστήματός σας θα ενημερωθεί. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να εισέλθετε σε ασφαλή λειτουργία, μπορείτε να ενημερώσετε μη αυτόματα το λογισμικό συστήματος κατεβάζοντάς το στην κονσόλα PlayStation ή σε μια μονάδα USB.

Ανάγνωση:  Η Intel ανακοινώνει τις προδιαγραφές για τη διακριτή σειρά γραφικών «Arc».

Γιατί είναι αναμμένο το κόκκινο φως του χειριστηρίου PS4; 5 Διορθώσεις