Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί το polaroid μου αναβοσβήνει πορτοκαλί;

Γιατί το polaroid μου αναβοσβήνει πορτοκαλί;

Οι κάμερες Polaroid, γνωστές και ως instant cameras, σας δίνουν τη δυνατότητα να τραβήξετε μια φωτογραφία και να την εκτυπώσετε αμέσως. Αν και αυτές οι κάμερες παρέχουν ελάχιστο έως καθόλου δημιουργικό έλεγχο, αρέσουν τόσο στους ερασιτέχνες φωτογράφους όσο και στους επαγγελματίες.

Εάν το polaroid σας αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα, ακολουθούν τέσσερις πιθανοί λόγοι μαζί με τις λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Πριν τραβήξετε μια νέα φωτογραφία στο polaroid, το φλας πρέπει να φορτιστεί ξανά. Χρειάζονται περίπου 3-10 δευτερόλεπτα για να φορτιστεί το φλας. Έτσι, εάν προσπαθείτε να κάνετε κλικ σε μια εικόνα πολύ γρήγορα, θα δείτε ένα πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει.

Επεξηγούνται τα φώτα Instax mini 11 που αναβοσβήνουν

Μια πορτοκαλί λυχνία που αναβοσβήνει υποδεικνύει επίσης ότι η μπαταρία εξαντλείται. Ανάλογα με το μοντέλο του polaroid σας, οι νέες μπαταρίες μπορεί να διαρκέσουν περίπου 100 φωτογραφίες. Επομένως, ελέγξτε τον αριθμό των φωτογραφιών που έχετε τραβήξει.

Μπορείτε είτε να ελέγξετε το πακέτο φιλμ για να πάρετε μια ιδέα για τις φωτογραφίες είτε μπορείτε να δείτε τον μετρητή φιλμ στην κάμερα. Να θυμάστε ότι δεν έχουν όλες οι κάμερες polaroid ενσωματωμένο μετρητή φωτογραφιών.

Πώς να βαθμονομήσετε το laptop και την μπαταρία του Android;

Μπορείτε επίσης να βγάλετε τις μπαταρίες και να ελέγξετε για διάβρωση ή άλλες ζημιές. Αν δείτε κάποια ζημιά, αλλάξτε τις μπαταρίες και δείτε αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Βεβαιωθείτε ότι οι νέες μπαταρίες πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα που έχει θέσει η εταιρεία. Για παράδειγμα, η Fujifilm συνιστά αλκαλικές μπαταρίες για τις κάμερές της.

Ανάγνωση:  Το Asus ROG Ally θα κυκλοφορήσει στην Ινδία από τις 12 Ιουλίου

Μερικές φορές, ένα μπλοκαρισμένο φιλμ μπορεί επίσης να προκαλέσει το πορτοκαλί φως να αναβοσβήνει. Αφαιρέστε το μπλοκαρισμένο φιλμ με:

  • Ανοίγοντας το πίσω κάλυμμα της κάμερας και στη συνέχεια αφαιρώντας την μπλοκαρισμένη κασέτα.
  • Στη συνέχεια, τραβήξτε προσεκτικά και απαλά τη μεμβράνη και στη συνέχεια τοποθετήστε το πίσω κάλυμμα.

Να θυμάστε ότι η μεμβράνη είναι ευαίσθητη στο φως και εάν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε με δύναμη τη μεμβράνη, μπορεί να καταστραφεί ανεπανόρθωτη.

Γιατί το Polaroid μου αναβοσβήνει κόκκινο;

Μπορείτε να επαναφέρετε την κάμερα κρατώντας πατημένο το κουμπί επαναφοράς για περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Συνήθως, αυτό το κουμπί βρίσκεται κοντά στη θήκη της μπαταρίας.

Η επαναφορά της κάμερας μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή και να στείλετε την κάμερα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Υπάρχουν μερικά κοινά λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν χειρίζεστε κάμερες polaroid. Αυτά τα μικρά λάθη μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε οπουδήποτε.

Ακολουθεί μια λίστα με προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε:

  • Ελέγχετε πάντα τον προσανατολισμό της μπαταρίας.
  • Μην αγγίζετε τον φακό της κάμερας κατά τη λήψη φωτογραφιών.
  • Δεν πρέπει να καλύπτετε τους αισθητήρες Auto Exposure και Flash της κάμερας για να επιτρέψετε στους αισθητήρες να συλλάβουν φως.
  • Εάν η κάμερά σας διαθέτει λειτουργία selfie, φροντίστε να την απενεργοποιήσετε αφού κάνετε κλικ στις selfies.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τη συνομιλία Reddit που δεν λειτουργεί το 2024

Ελπίζουμε ότι αυτό το σύντομο άρθρο θα σας βοηθήσει να επιλύσετε το πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει στην κάμερα polaroid.

Γιατί τα AirPods σας αναβοσβήνουν πορτοκαλί; Πώς να το διορθώσετε;