Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί το τηλεχειριστήριο Firestick μου αναβοσβήνει κίτρινο;

Γιατί το τηλεχειριστήριο Firestick μου αναβοσβήνει κίτρινο;

Η διαδικτυακή ροή έχει γίνει αρκετά δημοφιλής αυτές τις μέρες με τους ανθρώπους να καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου τους από πλατφόρμες όπως το YouTube, το Netflix και το Amazon Prime Video, για να αναφέρουμε μερικές. Υπάρχει επίσης μια εισροή συσκευών ροής στην αγορά που βοηθούν στη μετατροπή των τηλεοράσεων σε οθόνες ροής.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε ορισμένα σφάλματα στο τηλεχειριστήριο Amazon Fire Stick, συγκεκριμένα γιατί αναβοσβήνει με κίτρινο χρώμα, τι προκαλεί το πρόβλημα και πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Μία από τις κύριες αιτίες του σφάλματος είναι ένα πρόβλημα συνδεσιμότητας με το τηλεχειριστήριό σας. Ωστόσο, άλλοι δημοφιλείς λόγοι περιλαμβάνουν:

  • Χαμηλή μπαταρία.
  • Προβλήματα ζεύξης.
  • Απαιτούνται προβλήματα υλικολογισμικού ή ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης: Το Amazon Fire Stick δεν ενεργοποιείται: 15 Διορθώσεις

Ακολουθούν οκτώ διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ελέγξτε τις μπαταρίες

Τα χαμηλά επίπεδα μπαταρίας μπορούν επίσης να προκαλέσουν ένα κίτρινο φως στο τηλεχειριστήριό σας. Δοκιμάστε να τις αντικαταστήσετε με νέες μπαταρίες AAA για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα με το πορτοκαλί που αναβοσβήνει το τηλεχειριστήριο Fire stick.

Ανάγνωση:  Πλήρης οδηγός για το ImgBB: Εναλλακτικές λύσεις, χρήση & Οφέλη το 2024

Ελέγξτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο

Τώρα είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ελέγξετε εάν έχετε ή όχι ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε WiFi, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργό σύνδεσμο και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα σήματος. Η επανεκκίνηση του δρομολογητή σας μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα σωρό φαινομενικά τυχαία προβλήματα διαδικτύου και συνδεσιμότητας που μπορεί να εμποδίζουν τη σύνδεσή σας με τους διακομιστές.

Ελέγξτε τις συνδέσεις

Τώρα ίσως είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή να ελέγξετε όλες τις συνδέσεις μεταξύ του Fire TV Stick και της τηλεόρασης, καθώς και μεταξύ του μετασχηματιστή ρεύματος, για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή τροφοδοτείται, ενεργοποιείται και ότι είναι πραγματικά σε θέση να συνδεθεί στο τηλεχειριστήριο.

Ελεγχος για ενημερώσεις

Το παλιό λογισμικό ή το λογισμικό με σφάλματα μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα με το τηλεχειριστήριο Firestick. Ελέγξτε εάν έχετε ενημερώσεις και εγκαταστήστε τις για να δείτε εάν αυτό επιλύει το κίτρινο σφάλμα του τηλεχειριστηρίου Fire stick που αναβοσβήνει.

Δείτε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο ενημέρωσης του Fire TV Stick

Διαβάστε επίσης: Οι 3 κορυφαίοι ιστότοποι και εφαρμογές για να μάθετε αγγλικά

Συσκευές Bluetooth

Πολλές τηλεοράσεις αυτές τις μέρες διαθέτουν Bluetooth. Εάν έχετε ταυτόχρονη ζεύξη επτά ή περισσότερων συσκευών Bluetooth με την τηλεόρασή σας, ίσως θελήσετε να αφαιρέσετε μερικές, καθώς μπορεί να προκαλέσουν διακοπές με το τηλεχειριστήριο που προκαλεί την αποσύνδεσή του.

Ανάγνωση:  Περίληψη φημών ρολογιού Pixel: Διαρροές, renders και ημερομηνία κυκλοφορίας

Πολλαπλές συσκευές Fire TV

Παρόμοια με το Bluetooth, το πρόβλημα μπορεί να προκληθεί από πολλές συσκευές Fire TV στο σπίτι σας. Απενεργοποιήστε τα όλα και δοκιμάστε να τα ρυθμίσετε ξανά ένα-ένα για να απαλλαγείτε από αυτήν την κατάσταση.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του τηλεχειριστηρίου

Μπορείτε να επαναφέρετε εργοστασιακά το τηλεχειριστήριό σας για να το αναγκάσετε να συνδεθεί σε ένα Fire TV stick ακολουθώντας αυτά τα βήματα.

Βήμα 1: Πατήστε παρατεταμένα τα κουμπιά Πίσω, Μενού και Αριστερός Κύκλος Πλοήγησης για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα.

Βήμα 2: Περιμένετε 60 δευτερόλεπτα για να γίνει επαναφορά του τηλεχειριστηρίου.

Βήμα 3: Τώρα αποσυνδέστε το Fire TV Stick και περιμένετε ένα λεπτό πριν επανασυνδέσετε τη συσκευή.

Βήμα 4: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Home για 40 δευτερόλεπτα για να αποκαταστήσετε τη σύνδεση.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Fire TV

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το smartphone Android ή iOS σε τηλεχειριστήριο για το Fire TV Stick χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Fire TV που είναι διαθέσιμη για Android εδώ και iOS εδώ. Αν και αυτή δεν είναι μια μόνιμη λύση, αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την απογοήτευση ότι δεν έχετε τηλεχειριστήριο προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης: Βελτιώστε την ασφάλεια του κρυπτογραφικού πορτοφολιού σας