Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί το στυλό μου Ooze αναβοσβήνει πράσινο; Γρήγορο φτιάξιμο

 Γιατί το στυλό μου Ooze αναβοσβήνει πράσινο;  Γρήγορο φτιάξιμο

Η σειρά Ooze twist διαθέτει πάνω από μισή ντουζίνα gadget για να κρατήσει ανοιχτές τις επιλογές των ανθρώπων, αλλά οι περισσότεροι αγοραστές αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα – το στυλό Ooze τους αναβοσβήνει πράσινο μία ή δύο φορές, αν όχι περισσότερες, αφού το έχουν για λίγο.

Ενώ τα στυλό Ooze συνήθως αναβοσβήνουν με πράσινο χρώμα σε κάθε κλικ κουμπιού, αν αναβοσβήνει μια πράσινη λυχνία ακόμα και όταν δεν πατάτε κανένα κουμπί, το πιθανότερο είναι ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η πένα Ooze που αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα μπορεί να οφείλεται σε σφάλμα σύνδεσης μεταξύ της συσκευής και της κασέτας ή σε πρόβλημα με την μπαταρία.

Η πένα μπορεί επίσης να αναβοσβήνει εάν ένα εξάρτημα είναι κατεστραμμένο και χρειάζεται επισκευή προτού μπορέσει να χρησιμοποιηθεί η πένα. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των λόγων και διορθώσεων εάν το στυλό Ooze αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα.

Αναβοσβήνει πράσινο Λόγος Διορθώσεις
Πάνω από τέσσερις φορές Πρόβλημα σύνδεσης που προκαλείται από διαρροή ή παραμορφωμένη κασέτα ή πηνίο. Καθαρίστε με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα εντριβής.
Πάνω από 10 φορές Αποφορτισμένη ή νεκρή μπαταρία Φορτίστε το στυλό. εάν ο φορτιστής ανάβει κόκκινο, η πένα σας είναι αποφορτισμένη.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία 7 διαδικτυακά καταστήματα Vape που αποστέλλουν διεθνώς

Ανάγνωση:  Dragon Ball Sparking Zero: Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, το 2024 είναι ακόμα δυνατό

Ακολουθούν τέσσερις τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δοκιμάσετε να διορθώσετε την πράσινη λυχνία ειδοποίησης του στυλό Ooze που αναβοσβήνει προτού το επιστρέψετε για επισκευή.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια αποφορτισμένη μπαταρία είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους βλέπετε το πράσινο φως που αναβοσβήνει στο στυλό σας Ooze. Έτσι, εάν το στυλό αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα 10-15 φορές αλλά δεν λειτουργεί, συνδέστε το στο φορτιστή και το στυλό πρέπει να ανάψει πράσινο και ο φορτιστής κόκκινο. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση, ο φορτιστής θα γίνει πράσινος.

Εάν η γραφίδα αναβοσβήνει τέσσερις έως πέντε φορές αλλά δεν λειτουργεί, είναι πιθανό ένα σφάλμα σύνδεσης, το οποίο μπορεί να προκληθεί λόγω διαρροής φυσιγγίου, ακανόνιστου σχήματος φυσιγγίου ή κατεστραμμένων πηνίων.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε να καθαρίσετε τους συνδετήρες με μια μπατονέτα με οινόπνευμα εντριβής.

Διαβάστε επίσης: Η Tubi έχει διαφημίσεις; Μπορείτε να τα παραλείψετε;

Σε περίπτωση που το φυσίγγιο παραμορφωθεί ή παρουσιάζει διαρροή, ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να το αλλάξετε με ένα καινούργιο για να διασφαλίσετε ότι δεν θα καταστρέψει και το στυλό σας.

Εάν η μπαταρία είναι νεκρή, θα πρέπει να βρείτε ένα κοντινό κατάστημα ή κατάστημα λιανικής Ooze ή να αντικαταστήσετε την μπαταρία του στυλό σας Ooze.

Ανάγνωση:  Top 7 φθηνότερα Drones

Διαβάστε επίσης: Πώς να φτιάξετε ένα δέντρο στο Little Alchemy;