Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί το ένα AirPod είναι πιο δυνατό από το άλλο; Γρήγορο φτιάξιμο

 Γιατί το ένα AirPod είναι πιο δυνατό από το άλλο; Γρήγορο φτιάξιμο

Είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν τα AirPods σου λειτουργούν καλά, δίνουν καλό ήχο και ξαφνικά μια μέρα, ένα από τα AirPods αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και αρχίζει να δίνει λιγότερο ήχο από το άλλο AirPod. Λοιπόν, εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, μπορεί να οφείλεται σε ορισμένα δευτερεύοντα ζητήματα που μπορείτε να διορθώσετε μόνοι σας.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε γιατί το ένα AirPod είναι πιο δυνατό από το άλλο και μερικούς τρόπους που μπορεί να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Γιατί τα AirPods μου συνεχίζουν να σταματούν; Γρήγορο φτιάξιμο

Ποιες είναι οι αιτίες που ένα AirPod είναι πιο δυνατό από ένα άλλο πρόβλημα;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως το ένα AirPod να είναι πιο δυνατό από το άλλο, παρακάτω είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να προκαλούν το πρόβλημα.

 • Στο AirPod συσσωρεύεται σκόνη ή κερί αυτιού.
 • Οι ρυθμίσεις ισορροπίας ήχου έχουν αλλάξει.
 • Ξεπερασμένο υλικολογισμικό AirPod.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Παρακάτω έχουμε εξηγήσει μερικές επιδιορθώσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το ένα πρόβλημα που το AirPod είναι πιο δυνατό από το άλλο.

Ανάγνωση:  Το Razer Blade 14 αποκαλύφθηκε στην E3 2024: Τιμή και προδιαγραφές

Καθαρίστε τα AirPods

Τα AirPods μπαίνουν μέσα στα αυτιά σας, επομένως είναι σύνηθες το κερί του αυτιού και η βρωμιά να μπουν στα AirPods. Τα ακουστικά είναι μικρά και σπρώχνουν ήχους από μικρές τρύπες όταν αυτές οι τρύπες βουλώνουν, αυτόματα θα ακούτε λιγότερο ήχο από το βουλωμένο AirPod. Επομένως, πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο, καθώς τα βουλωμένα AirPods είναι η πιο κοινή αιτία αυτού του προβλήματος.

Χρησιμοποιήστε κάτι για να ρουφήξετε το κερί του αυτιού για να κάνετε χώρο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το στόμα σας για να ρουφήξετε το πρώτο μέσα και να καθαρίσετε λίγο χώρο, είναι κάπως βρώμικο αλλά σίγουρα λειτουργεί.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ισορροπίας των AirPods

Είναι πιθανό οι ρυθμίσεις ισορροπίας των AirPods να άλλαξαν κάπως και γι’ αυτό το ένα AirPod είναι πιο δυνατό από το άλλο. Για να μάθετε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις υπολοίπου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας.
 • Στις ρυθμίσεις, πατήστε Προσιτότητα.
 • Κάτω από Ακρόασηπατήστε στο Ήχος/Εικόνα επιλογή.
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το ρυθμιστικό ισορροπίας στη μέση για να έχετε ίσο ήχο και από τα δύο Airpod.

Ενημερώστε το υλικολογισμικό των Airpods

Εάν τα AirPods σας είναι συνδεδεμένα στο iPhone σας και έχετε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο, τότε το υλικολογισμικό θα ενημερωθεί αυτόματα και αν με κάποιο τρόπο δεν ήταν, μπορείτε απλώς να διατηρήσετε τα AirPods σας συνδεδεμένα στο iPhone σας και να το αφήσετε συνδεδεμένο χωρίς να το χρησιμοποιήσετε για περίπου 30 λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι η ενημέρωση έχει γίνει σωστά.

Ανάγνωση:  Πώς να ελέγξετε την έκδοση PowerShell στον υπολογιστή σας με Windows το 2024;

Επαναφέρετε τα AirPods

Εάν η χαμηλή ένταση εξακολουθεί να παραμένει ακόμα και αφού δοκιμάσετε όλες τις προαναφερθείσες διορθώσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε τα AirPods. Για να μάθετε πώς να επαναφέρετε τα AirPods σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 • Κρατήστε τα AirPods σας στη θήκη φόρτισης και κλείστε το καπάκι για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά ανοίξτε το ξανά.
 • Στο iPhone σας ανοίξτε τις ρυθμίσεις Bluetooth.
 • Πατήστε στο Εγώ εικονίδιο δίπλα στα AirPods σας.
 • Πατήστε Ξεχάστε αυτή τη συσκευή και μετά πατήστε Επιβεβαιώνω για να αποσυνδέσετε τα AirPods από το τηλέφωνό σας.
 • Βρες το Επαναφορά κουμπί στο πίσω μέρος της θήκης φόρτισης και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Επαναφορά κουμπί για περίπου 15 δευτερόλεπτα.
 • Η λυχνία κατάστασης θα αρχίσει να αναβοσβήνει το πορτοκαλί φως τρεις φορές μετά απελευθερώστε το κουμπί και κλείστε το καπάκι.

Γιατί τα AirPods μου πεθαίνουν τόσο γρήγορα;