Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί τα AirPods μου συνεχίζουν να σταματούν; Γρήγορο φτιάξιμο

 Γιατί τα AirPods μου συνεχίζουν να σταματούν; Γρήγορο φτιάξιμο

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα AirPods σας να παύουν τυχαία στη μέση μιας εκπομπής, μιας ταινίας ή ενώ ακούτε μουσική, τότε μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Τα AirPods κυκλοφόρησαν αρχικά από την Apple το 2016 και είναι ένα από τα ιδιαίτερα δημοφιλή προϊόντα της, ωστόσο, οι χρήστες του AirPod συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πολλά ζητήματα που περιστρέφονται γύρω από τις συσκευές Apple.

Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούμε στους λόγους για τους οποίους τα AirPods σας παύουν και πώς μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις σας.

Γιατί τα AirPods μου πεθαίνουν τόσο γρήγορα;

Τα AirPods μπορούν να ανιχνεύσουν πότε τα τοποθετείτε στα αυτιά σας, καθώς έχουν ενεργοποιημένη μια λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης αυτιού που λειτουργεί σαν αισθητήρας εγγύτητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ανιχνεύσουν πότε βρίσκονται μέσα ή έξω από τα αυτιά σας. Σύμφωνα με αυτό, είτε παίζουν το βίντεο όταν είναι στα αυτιά σας είτε παύουν οποιοδήποτε βίντεο ή μουσική που ακούγατε ή παρακολουθείτε όταν τα βγάζετε από τα αυτιά σας. Επομένως, εάν τα AirPods σας σταματούν ενώ βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα αυτιά σας, τότε κάτι πρέπει να πάει στραβά με αυτόν τον αισθητήρα.

Πώς να προσαρμόσετε τα AirPods σας; | Candid.Τεχνολογία

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Apple και πατήστε Bluetooth.
 • Πατήστε το κουμπί «i» μπροστά από το όνομα του AirPod σας.
 • Τώρα απενεργοποιήστε το Αυτόματη ανίχνευση αυτιού μεταβάλλω.
Ανάγνωση:  Αυτές οι τακτικές μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των πωλήσεών σας στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Η απενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας σάς επιτρέπει να εξοικονομήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods σας καθώς και να αφαιρέσετε τυχόν σύγχυση σήματος και εγγύτητας που προκαλούσε παύση των AirPods σας ενώ ήταν ακόμα τοποθετημένα στα αυτιά σας.

Τα AirPods σας διαθέτουν μια λειτουργία διπλού αγγίγματος, όπου τόσο το αριστερό όσο και το δεξί σας AirPods μπορούν να μεταβούν στο επόμενο κομμάτι ή στο προηγούμενο κομμάτι καθώς και στην αναπαραγωγή και παύση. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία μέσω του iPhone σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Πατήστε Bluetooth στις ρυθμίσεις σας.
 • Πατήστε το κουμπί «i» μπροστά από το όνομα του AirPod σας.
 • Κάτω από Πατήστε δύο φορές το AirPodπατήστε Αριστερά πρώτα και μετά σωστάγια να ανοίξετε μερικές επιλογές.
 • Και στα δύο Αριστερά και σωστά AirPod, εάν το Αναπαραγωγή/Παύση είναι επιλεγμένη η επιλογή και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια άλλη επιλογή, συμπεριλαμβανομένων Μακριά από που θα απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα και στα δύο AirPods.

Θα πρέπει να διατηρείτε τα AirPods σας και τη θήκη φόρτισης καθαρά από τυχόν ακαθαρσίες που μπορεί να συσσωρευτούν εάν αφεθούν ακάθαρτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η βρωμιά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και μόλυνση στο αυτί σας εκτός από το να προκαλέσει εμπόδια στη λειτουργία των AirPods σας. Καθαρίστε σχολαστικά όλες τις θύρες για να συνεχίσετε να εκτελούνται οι λειτουργίες.

Ανάγνωση:  Η Google σκοτώνει την έκδοση Glass Enterprise. Η υποστήριξη λήγει τον Σεπτέμβριο

Τα AirPods της Apple επικεντρώνονται στην ασύρματη συνδεσιμότητα της οποίας το Bluetooth κυμαίνεται από 30-60 πόδια ή περισσότερο, ανάλογα με τους αριθμούς κλάσης Bluetooth. Έτσι, εάν βγείτε από την εμβέλεια Bluetooth του iPhone σας, τα AirPods σας θα σταματήσουν αυτόματα. Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε γύρω από την πηγή μουσικής ή των εκπομπών σας για να λειτουργούν βέλτιστα τα AirPods σας.

Εάν τα AirPods σας αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την προσπάθεια σύνδεσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή πηγής καθώς και τα AirPods σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Bluetooth μερικές φορές για να ελέγξετε εάν η σύνδεση είναι ισχυρότερη. Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι το WiFi ή το κινητό σας internet είναι σωστά συνδεδεμένο.

Μπορείτε να καταργήσετε τη σύζευξη των AirPods από τη συσκευή σας Apple για να ελέγξετε εάν τα AirPods σας θα ανταποκρίνονται καλύτερα όταν επανασυνδεθούν. Μπορείτε να επαναφέρετε τα AirPods στη συσκευή σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Γιατί δεν συνδέονται τα AirPods μου; 4 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα
 • Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις και πατήστε στο Bluetooth επιλογή.
 • Πατήστε το κουμπί «i» μπροστά από το όνομα του AirPod σας.
 • Πατήστε Ξεχάστε αυτή τη συσκευή και επιβεβαιώστε την αφαίρεση.

Τοποθετήστε ξανά τα AirPods σας στη θήκη τους και μετά από 15 λεπτά, πατήστε το κουμπί ρύθμισης στο πίσω μέρος. Ένα πορτοκαλί φως και μετά ένα λευκό φως θα είναι ορατό που υποδεικνύει ότι τα AirPods έχουν γίνει επαναφορά. Τώρα μπορείτε να τα αντιστοιχίσετε ξανά με τη συσκευή σας.

Ανάγνωση:  7 τρόποι για να βρείτε θέματα ιστολογίου για να γράψετε

Εάν καμία από τις παραπάνω επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί ή δεν σας βοηθά να διορθώσετε την παύση των AirPods, μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε την μπαταρία μεταβαίνοντας σε ένα Apple Store. Εκεί, αν η μπαταρία είναι καλή, μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Επισκευή και υπηρεσίες Apple χρεώστε επιπλέον εάν η συσκευή σας δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση. Θα λύσουν οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα με τα AirPods σας.

Διόρθωση: Τα AirPods συνδέονται αλλά δεν υπάρχει ήχος