Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί τα AirPods μου πεθαίνουν τόσο γρήγορα;

Γιατί τα AirPods μου πεθαίνουν τόσο γρήγορα;

Τα AirPods κυριαρχούν στην αγορά της Apple με την τεράστια δημοτικότητά τους από την κυκλοφορία τους το 2016. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πότε αγοράσατε τα AirPods σας, μπορεί να αντιμετωπίζατε προβλήματα με αυτά όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους. Εάν συμβαίνει αυτό, τότε ίσως προσπαθείτε να μειώσετε τη χρήση σας, ώστε να μην καταστρέψετε εντελώς τα ακριβά αξεσουάρ σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και τα μέτρα που μπορείτε να υιοθετήσετε για να βελτιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods σας.

Τα AirPods περιέχουν μια μικρή μπαταρία 93 mW και παρόλο που η Apple εγγυάται 5 έως 6 ώρες χρόνου ακρόασης και 3-4,5 ώρες ομιλίας διαφέρει από γενιά σε γενιά, κάθε μπαταρία μειώνεται με τη χρήση με την πάροδο του χρόνου. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε AirPods από το 2016 ή το 2018, ενδέχεται να μην μπορούν να λειτουργήσουν για περισσότερο από μία ή δύο ώρες ταυτόχρονα. Το ίδιο ισχύει και για τη θήκη φόρτισής του.

Ανάγνωση:  Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy F22 στην Ινδία: Τιμή, Ημερομηνία κυκλοφορίας, Προδιαγραφές
Διάρκεια ζωής μπαταρίας των AirPods της Apple

Τόσο το αριστερό όσο και το δεξί AirPods μπορεί επίσης να έχουν ξεχωριστή χρονική διάρκεια για την πλήρη φόρτιση. Αυτή η διάρκεια μπορεί να ποικίλλει καθώς ένα AirPod μπορεί να λαμβάνει σήματα από το iPhone σας και να το αναμεταδίδει στο άλλο AirPod, επομένως λειτουργεί περισσότερο από το άλλο AirPod. Επομένως, ενδέχεται να μην έχετε επαρκώς λειτουργικά AirPods εντός δύο ετών από την αγορά σας.

Η θήκη AirPods δεν φορτίζεται: 6 Διορθώσεις

Λοιπόν, ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, είτε πρόκειται για ανθρώπους, είτε για ζώα, είτε για τα αγαπημένα μας και ελαφρώς ακριβά ηλεκτρονικά gadget. Τα AirPods σας δεν θα διαρκέσουν για πολύ μετά την αγορά και την καθημερινή χρήση. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε τις προσωρινές λύσεις που δίνονται παρακάτω για να επιβραδύνετε τη διαδικασία φθοράς της μπαταρίας και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της:

Καθαρίστε τα AirPods

Θα πρέπει να διατηρείτε τα AirPods σας και τη θήκη φόρτισης καθαρά από τυχόν ακαθαρσίες που μπορεί να συσσωρευτούν εάν αφεθούν ακάθαρτα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η βρωμιά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και μόλυνση στο αυτί σας, καθώς και να εμποδίσει τη φόρτιση των AirPods σας ανάλογα. Καθαρίστε σχολαστικά όλες τις θύρες.

Ο έλεγχος θορύβου απενεργοποιημένος

Εάν διαθέτετε AirPods Pro ή AirPods Max, τότε ίσως χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ακύρωσης θορύβου για να μειώσετε το θόρυβο του περιβάλλοντος. Αυτό συνήθως καταναλώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία μεταβαίνοντας στο Κέντρο Ελέγχου του iPhone σας και ανοίγοντας το επίπεδο έντασης. Εδώ, θα βρείτε τρεις επιλογές για Ακύρωση θορύβου, Απενεργοποίηση, και Διαφάνεια. Μπορείτε να μεταβείτε σε οποιοδήποτε από τα Μακριά από ή το Διαφάνεια επιλογή.

Ανάγνωση:  Τα Windows δεν μπορούν να συνδεθούν στον εκτυπωτή: Γρήγορη επιδιόρθωση

Ανίχνευση αυτιού απενεργοποιημένη

Τα AirPods μπορούν να ανιχνεύσουν πότε τα τοποθετείτε στα αυτιά σας, καθώς έχουν ενεργοποιημένη μια λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης αυτιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν επίσης να ανιχνεύουν πότε τα βγάζετε, κάτι που τους επιτρέπει να θέσουν σε παύση οποιοδήποτε βίντεο ή μουσική που ακούτε ή παρακολουθείτε.

Πώς να προσαρμόσετε τα AirPods σας;  |  Candid.Τεχνολογία

Επειδή αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει εξάντληση της μπαταρίας των AirPods σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Apple και πατήστε Bluetooth.
  • Πατήστε το κουμπί «i» μπροστά από το όνομα του AirPod σας.
  • Τώρα απενεργοποιήστε το Αυτόματη ανίχνευση αυτιού μεταβάλλω.

Κρατήστε την υπόθεση φορτισμένη

Εάν διατηρείτε τη θήκη φόρτισης Lightening ή MagSafe πλήρως φορτισμένη, τα AirPods σας μπορούν να φορτιστούν γρήγορα όταν τοποθετηθούν στη θήκη φόρτισης. Η διατήρηση της θήκης σας πλήρως φορτισμένη και η μείωση του αριθμού των φορών που ανοίγετε και κλείνετε τη θήκη μπορεί επίσης να μειώσει την αποστράγγιση της μπαταρίας της θήκης σας. Με τη βελτιστοποιημένη φόρτιση, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα AirPods σας δεν θα υπερφορτωθούν εάν παραμένουν στη θήκη όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Χαμηλότερη ένταση

Εάν τα AirPods σας λειτουργούν με χαμηλότερη ένταση, τότε θα απαιτούν λιγότερη μπαταρία για να λειτουργήσουν. Η μείωση της έντασης είναι ευεργετική για τα τύμπανα των αυτιών σας καθώς και για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods σας.

Ανάγνωση:  Τα καλύτερα ιστολόγια εξυπηρέτησης πελατών του 2024

Επαναφέρετε τα AirPods

Μπορείτε να καταργήσετε τη σύζευξη των AirPods από τη συσκευή σας Apple για να ελέγξετε αν αυτό κάνει διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods σας. Μπορείτε να επαναφέρετε τα AirPods στη συσκευή σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Γιατί δεν συνδέονται τα AirPods μου;  4 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα
  • Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις και πατήστε στο Bluetooth επιλογή.
  • Πατήστε το κουμπί «i» μπροστά από το όνομα του AirPod σας.
  • Πατήστε Ξεχάστε αυτή τη συσκευή και επιβεβαιώστε την αφαίρεση.

Τοποθετήστε ξανά τα AirPods σας στη θήκη τους και μετά από 15 λεπτά, πατήστε το κουμπί ρύθμισης στο πίσω μέρος. Ένα πορτοκαλί φως και μετά ένα λευκό φως θα είναι ορατό που υποδεικνύει ότι τα AirPods έχουν γίνει επαναφορά. Τώρα μπορείτε να τα αντιστοιχίσετε ξανά με τη συσκευή σας.

Αποφύγετε την υψηλή θερμοκρασία

Προσπαθήστε να τοποθετήσετε τόσο τα AirPods σας όσο και τη θήκη φόρτισής τους σε ένα δροσερό περιβάλλον. Η υπερβολική ζέστη δεν συνιστάται για καμία από τις συσκευές σας, καθώς μπορεί να ζεστάνει γρήγορα την μπαταρία. Με το μικρό του μέγεθος, η μπαταρία του AirPod και η θήκη του είναι πιο πιθανό να καταστραφούν εύκολα.

Λάβετε επισκευή

Εάν καμία από τις παραπάνω επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί ή δεν σας βοηθά να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των AirPods σας, μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε την μπαταρία μεταβαίνοντας σε ένα Apple Store. Μπορείτε να αλλάξετε την μπαταρία ενός μόνο μπουμπουκιού AirPod καθώς και την μπαταρία της θήκης φόρτισής σας με χρέωση σέρβις που είναι συνήθως το 70% του αρχικού κόστους της συσκευής. Επισκευή και υπηρεσίες Apple φροντίζει επίσης για χαμένα αντικείμενα ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά. Χρεώνουν επιπλέον εάν η συσκευή σας δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση.

Ανάγνωση:  Τι σημαίνει «δεν λήφθηκε απόκριση εύρους – t3 time-out»;

Διόρθωση: Τα AirPods συνδέονται αλλά δεν υπάρχει ήχος