Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί πρέπει οι επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη εφαρμογών μεταξύ πλατφορμών;

Γιατί πρέπει οι επιχειρήσεις να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη εφαρμογών μεταξύ πλατφορμών;

Οι επιχειρήσεις προσβλέπουν συνεχώς στη βελτίωση της πελατειακής τους βάσης. Προκειμένου να διασφαλιστεί η εκπλήρωση και η ικανοποίηση της απαίτησης, η δημιουργία αποκλειστικών εφαρμογών μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η ανάπτυξη εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών έχει γίνει ζήτηση τα τελευταία χρόνια.

Καθώς το 97% των ενηλίκων έχει smartphone, η δημιουργία μιας εφαρμογής πολλαπλών πλατφορμών μπορεί να έχει μεγάλα οφέλη για τις επιχειρήσεις. Ωστόσο, απαιτεί μια μεγάλη εταιρεία που έχει τη γνώση να αναπτύξει τέτοιες εφαρμογές με εξατομικευμένες δυνατότητες και λειτουργίες.

Όπως οι εταιρείες κατανοούν την απαίτηση για πλατφόρμες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν πολλές επιλογές. Ωστόσο, οι εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες. Θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα της επιλογής μιας εφαρμογής πολλαπλών πλατφορμών. Αλλά πριν από αυτό, θα ρίξουμε μια ματιά στο τι είναι η ανάπτυξη πολλαπλών πλατφορμών.

Τι είναι η ανάπτυξη πολλαπλών πλατφορμών;

Όπως και οι περισσότερες εταιρείες, σίγουρα θα θέλατε να αυξήσετε τον αριθμό της αφοσίωσης του κοινού στην επιχείρησή σας. Ισχύει και το ίδιο για τις περισσότερες επιχειρήσεις, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες δημιουργίας εσόδων.

Ανάγνωση:  Πώς να ενοποιήσετε τη ροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ωστόσο, δεν είναι κάθε επιχείρηση έτοιμη να δημιουργήσει ξεχωριστές εγγενείς εφαρμογές για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Μπορεί να είναι πολύ ακριβό και να πάρει πολύ περισσότερο χρόνο για να αναπτυχθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν την ανάπτυξη εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών. Όχι μόνο βοηθά τις επιχειρήσεις να έχουν όλα τα οφέλη, αλλά και οι πελάτες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές από διαφορετικές πλατφόρμες.

Η δημιουργία δύο διαφορετικών εφαρμογών για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα είναι μια χρονοβόρα προσπάθεια. Ωστόσο, η δημιουργία μιας τέτοιας λύσης για φορητές συσκευές που μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα για διαφορετικές πλατφόρμες θα ήταν επωφελής για την αύξηση της προσέγγισης χρηστών και της αφοσίωσης.

Πλεονεκτήματα από την επιλογή της ανάπτυξης πολλαπλών πλατφορμών για κινητά:

Η επιλογή μιας προσέγγισης πολλαπλών πλατφορμών για τις επιχειρήσεις μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική επιλογή. Όταν πρόκειται για την παράδοση εφαρμογών για κινητά, είναι σημαντικό για μια επιχείρηση να μην χάσει την ποιότητά τους.

Ως εκ τούτου, η διασφάλιση των πλατφορμών ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας. Λοιπόν, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να επιλέγουν εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών για τις απαιτήσεις τους.

Διαθεσιμότητα διαφορετικών εργαλείων ανάπτυξης:

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την προσέγγιση, καθώς η αγορά διαθέτει μια τεράστια γκάμα εργαλείων. Όσον αφορά την ανάπτυξη εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών, όχι μόνο θα βρείτε εταιρείες ή εταιρείες διαθέσιμες για την παροχή υπηρεσιών, αλλά και διαφορετικές τεχνολογίες. Μερικές από τις πιο κοινές πλατφόρμες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά που υπάρχουν στην αγορά αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν το Xamarin, το Titanium, το React Native, το Ionic και πολλά άλλα.

Ανάγνωση:  Ο ρόλος της τεχνολογίας στη σύγχρονη διαχείριση μετρητών

Κάθε μία από τις πλατφόρμες και τα εργαλεία που αναφέρονται εδώ έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ωστόσο, απαιτούνται κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες προγραμματισμού για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία και να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών.

Ταχύτερος χρόνος για να φτάσετε στην αγορά:

Τα εργαλεία ανάπτυξης για εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών μπορούν να γίνουν χρήσιμα για τις εταιρείες όταν πρόκειται για την ταχύτερη κυκλοφορία εφαρμογών για κινητά στην αγορά. Καθώς στοχεύετε να αυξήσετε τη βάση των πελατών σας, η επιλογή ενός τέτοιου εργαλείου μπορεί να είναι επωφελής. Αυτά τα εργαλεία ανάπτυξης διασφαλίζουν ότι οι εφαρμογές για κινητές συσκευές μπορούν να δημιουργηθούν πιο γρήγορα και να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Επιπλέον, ορισμένα από τα εργαλεία όπως το React Native είναι γνωστό ότι αποτελούν εξαιρετικό πλαίσιο για προγραμματιστές όταν πρόκειται να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη εφαρμογή. Ακόμη και όταν δίνει την ελευθερία προσαρμογής εφαρμογών σύμφωνα με τις απαιτήσεις, διασφαλίζει επίσης ότι οι εφαρμογές αναπτύσσονται ταχύτερα από τις συμβατικές εγγενείς εφαρμογές.

Ενοποιημένη αίσθηση και εμφάνιση:

Η εννοια του ανάπτυξη εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών αφορά τη δημιουργία μιας εφαρμογής που μπορεί να προσπελαστεί και να χρησιμοποιηθεί από διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Οι επιχειρήσεις όταν επιλέγουν μια εγγενή εφαρμογή, υπάρχουν πιθανότητες η εφαρμογή να φαίνεται διαφορετική σε διαφορετικές πλατφόρμες, καθώς οι εφαρμογές δημιουργούνται μεμονωμένα. Αυτή μπορεί να μην είναι μια εφικτή επιλογή για τους πελάτες.

Ανάγνωση:  Προσδιορισμός υπηρεσιών προβολής YouTube υψηλής ποιότητας: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Καθώς οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς συνέπεια, οι εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών γίνονται πολύ πιο πολύτιμες καθώς τα προϊόντα μοιάζουν και έχουν παρόμοια αίσθηση σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας, όπως Android ή iOS, θα μπορούν να έχουν παρόμοιες δυνατότητες, λειτουργίες και πλοήγηση και στις δύο πλατφόρμες.

Αυξάνει την προσέγγιση χρηστών:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κύρια ατζέντα πίσω από τη δημιουργία μιας εφαρμογής πολλαπλών πλατφορμών είναι η αύξηση της εμβέλειας στην αγορά. Το Android είναι γνωστό ότι είναι ηγέτης στην αγορά, με περισσότερες από 3,55 εκατομμύρια εφαρμογές, ενώ το Apple App Store έχει περισσότερες από 1,64 εκατομμύρια εφαρμογές. Και οι δύο πλατφόρμες έχουν μια τεράστια βάση πελατών, την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε με την ανάπτυξη πολλαπλών πλατφορμών.

Τελικές σκέψεις:

Οι επιχειρήσεις αναζητούν συνεχώς τη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και την ενίσχυση της αφοσίωσης των χρηστών. Οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς και αυξάνουν τις δυνατότητες. Ευτυχώς, με την ανάπτυξη εφαρμογών πολλαπλών πλατφορμών, οι επιχειρήσεις μπορούν τώρα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες και των δύο πλατφορμών και της βάσης χρηστών τους για να αυξήσουν τη βάση πελατών και τα έσοδά τους.