Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί ο ασύρματος φορτιστής Samsung αναβοσβήνει με κίτρινο χρώμα; Γρήγορο φτιάξιμο

 Γιατί ο ασύρματος φορτιστής Samsung αναβοσβήνει με κίτρινο χρώμα;  Γρήγορο φτιάξιμο

Οι ασύρματοι φορτιστές έχουν μετατρέψει τη διαδικασία φόρτισης κινητού τηλεφώνου πιο βολική και ταχύτερη. Μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας στον επαγωγικό φορτιστή και εκεί αρχίζει να φορτίζει το τηλέφωνό σας.

Η Samsung δημιουργεί προϊόντα με έξυπνα σχέδια και υψηλή ποιότητα και εξελίσσεται διαρκώς με τον καιρό, αλλά όπως γνωρίζετε, όλες οι τεχνικές συσκευές είναι επιρρεπείς σε ορισμένα προβλήματα και λάθη κάθε τόσο.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες της κίτρινης λυχνίας που αναβοσβήνει στον ασύρματο φορτιστή Samsung και έξι επιδιορθώσεις για την επίλυση του προβλήματος.

Ακολουθούν τέσσερις πιθανές αιτίες που μπορεί να προκαλούν το πρόβλημα με το κίτρινο φως στον ασύρματο φορτιστή Samsung:

  • Η μπαταρία είναι ελαττωματική
  • Ο φορτιστής είναι ελαττωματικός.
  • Οι θήκες του τηλεφώνου ενδέχεται να παρεμποδίζουν τη φόρτιση.
  • Η συσκευή δεν είναι συμβατή με τον ασύρματο φορτιστή.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεχειριστήριο Samsung αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα: 7 Διορθώσεις

Ακολουθούν έξι επιδιορθώσεις για την επίλυση του προβλήματος με το κίτρινο φως που αναβοσβήνει στον ασύρματο φορτιστή Samsung:

Ανάγνωση:  Το Fuchsia OS της Google φτάνει επιτέλους στα Nest Hubs πρώτης γενιάς

Ελέγξτε την μπαταρία του τηλεφώνου

Η μπαταρία του τηλεφώνου σας μπορεί να έχει καταστραφεί και αυτός είναι ο λόγος που ο ασύρματος φορτιστής δεν μπορεί να ανυψώσει τη φόρτιση στο τηλέφωνό σας, γι’ αυτό δοκιμάστε να ελέγξετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας συνδέοντάς το με έναν κανονικό ενσύρματο φορτιστή και αφήνοντάς το να φορτίσει ή ζητήστε τη βοήθεια επαγγελματία για να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας.

Ο φορτιστής είναι ελαττωματικός

Μερικές φορές ο φορτιστής που αγοράσατε μπορεί να είναι ελαττωματικό κομμάτι, γι’ αυτό δεν μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνό σας, επομένως αντικαταστήστε τον ασύρματο φορτιστή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα US/DS που αναβοσβήνει;

Το NFC παρεμβαίνει

Το NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου) σάς βοηθά να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές, κάτι που μπορεί να είναι ένας λόγος για το πρόβλημα της κίτρινης λυχνίας που αναβοσβήνει, καθώς μπορεί να επηρεάσει τη φόρτιση του τηλεφώνου. Απενεργοποιήστε λοιπόν το NFC και δοκιμάστε να φορτίσετε ξανά το τηλέφωνό σας.

Αφαιρέστε το κάλυμμα του τηλεφώνου

Το κάλυμμα του τηλεφώνου σας μπορεί να εμποδίζει τη μετάβαση ρεύματος από το φορτιστή στο τηλέφωνο, επομένως αφαιρέστε το και τοποθετήστε το ξανά στο φορτιστή.

Η συσκευή δεν είναι συμβατή

Είναι πιθανό η συσκευή που χρησιμοποιείτε να μην είναι συμβατή με την ασύρματη φόρτιση, γι’ αυτό δοκιμάστε να αλλάξετε τη συσκευή.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σήμα ελέγχου καλωδίου στην οθόνη;

Ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας του ασύρματου φορτιστή για ζημιά

Ο ασύρματος φορτιστής ενδέχεται να μην μπορεί να φορτίσει το τηλέφωνό σας επειδή δεν τροφοδοτείται αρκετά, κάτι που μπορεί να συμβεί επειδή το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατεστραμμένο. Ελέγξτε λοιπόν το καλώδιο τροφοδοσίας και αν είναι κατεστραμμένο, αντικαταστήστε το.

Διαβάστε επίσης: Σειρά επεισοδίων Καλειδοσκόπιου: Αποκωδικοποίηση της σειράς σειράς