Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί να μεταβείτε στο Shopify το 2023;

Γιατί να μεταβείτε στο Shopify το 2023;

Ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου με το κλειδί στο χέρι που διαθέτει απλότητα χρήσης, επεκτασιμότητα, ασφαλείς συναλλαγές και πολλά άλλα. Με περισσότερα από 1,75 εκατομμύρια]ενεργά καταστήματα, το Shopify είναι ένας σημαντικός παίκτης ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κάποια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να φιλοξενήσει το κατάστημά σας. Εάν έχετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση, σκεφτείτε τη βιωσιμότητα της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Εδώ έρχεται το Shopify για διαδικτυακούς λιανοπωλητές. Τα καταστήματα Shopify αυξήθηκαν 200%[ii] το 2023, φτάνοντας τους 2,5 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Αυτή η τάση θα συνεχιστεί το 2023. Κάντε αυτό το ταξίδι για να ανακαλύψετε γιατί το Shopify παραμένει σημαντικό το 2023!

Βελτιώστε την κατάταξη SEO σας

Βελτιωμένη κατάταξη SEO Το SEO είναι ζωτικής σημασίας για την πρόσβαση των χρηστών στο κατάστημά σας. Οι υψηλότερες κατατάξεις SERP σημαίνουν περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό ενισχύει τις πωλήσεις και τις μετατροπές.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, το Shopify έχει πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες SEO για τη βελτίωση του καταστήματός σας. Το Shopify σάς επιτρέπει:

  • Βελτιστοποιήστε τις σελίδες προϊόντων shopify και τη δομή του ιστότοπου.
  • Βελτιώστε την εμπειρία χρήστη και κατατάξτε υψηλότερα με το μάρκετινγκ περιεχομένου.
  • Δημιουργήστε συνδέσμους καταστήματος.
  • Οι καλύτερες εφαρμογές και εργαλεία shopify SEO.
  • Η μετάβαση στο shopify θα τροποποιήσει τα url των προϊόντων σας αλλά όχι τις ταξινομήσεις SEO σας.
Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε αποθηκευμένους τροχούς στο Instagram το 2024

Η προσεκτική προετοιμασία και η μετεγκατάσταση του ιστότοπου θα κάνουν την ανακατεύθυνση σελίδας, τις ενημερώσεις στη σελίδα, την παρακολούθηση διπλού περιεχομένου και την απόδοση της σελίδας πιο απλές.

Η μετεγκατάσταση σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά υψηλής απόδοσης, μικρότερες συμβολοσειρές διευθύνσεων URL, κ.λπ., που μπορεί να ενισχύσουν τις τάξεις SEO. Το MakeBeCool προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες του Magento 2 σε μετεγκατάσταση Shopify για επιχειρήσεις που επιθυμούν να μεταναστεύσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα.

Παρέχουν εξειδικευμένη βοήθεια σε όλη τη διαδικασία μετεγκατάστασης, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη μετάβαση στην πλατφόρμα Shopify.

Δέχεται πολλαπλές πληρωμές

Οι διαδικτυακοί αγοραστές βλέπουν πρώτα τις εναλλακτικές λύσεις πληρωμής ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Επομένως, πρέπει να παρέχετε όλους τους τρόπους πληρωμής εκτός της αντικαταβολής.

Ωστόσο, η μη αυτόματη διαμόρφωση των πυλών πληρωμής είναι χρονοβόρα. Έτσι, το Shopify σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε διαφορετικά κανάλια πληρωμής με λίγα εύκολα κλικ. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της εταιρείας σας, παρέχει μεγάλα κανάλια πληρωμής, σε όλο τον κόσμο και σε συγκεκριμένες χώρες.

Με έναν φιλικό προς τον χρήστη πίνακα ελέγχου, μπορείτε να δείτε όλες τις πληρωμές ταυτόχρονα, κάνοντας τη διαχείριση πιο απλή.

Κεντρικός υπολογιστής θεμάτων σχεδιασμού και ανάπτυξης

Το Shopify έχει δωρεάν και επί πληρωμή θέματα από κορυφαίους σχεδιαστές. Δημιουργήστε ένα ανταποκρινόμενο και ελκυστικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σε λίγα λεπτά με ένα θέμα που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Ανάγνωση:  Αγορά σπόρων υψηλής ποιότητας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Προσφέρει 11 δωρεάν και 105 premium θέματα και πρότυπα. Η προσαρμογή αυτών των προτύπων και θεμάτων απαιτεί ελάχιστο έως καθόλου κώδικα. Ανάπτυξη θεμάτων Shopify by MakeBeCool βοηθά τους πελάτες να δημιουργούν εξατομικευμένα, αποτελεσματικά και ελκυστικά θέματα Shopify για τις επιχειρήσεις τους.

Πιο ασφαλής φιλοξενία και συναλλαγές

Το Shopify φιλοξενείται στους δικούς του διακομιστές και δεν χρειάζεται φιλοξενία ιστού ή λογισμικό. Περιλαμβάνεται ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL 256-bit. Όλες οι σελίδες, οι πληροφορίες, τα δεδομένα της κάρτας και οι συναλλαγές προστατεύονται από ασφάλεια σε επίπεδο τράπεζας.

Τα καταστήματα Shopify ακολουθούν επίσης τα βιομηχανικά πρότυπα για την ασφάλεια των πελατών. Οι οργανισμοί πρέπει να πληρούν το Πρότυπο Ασφάλειας Βιομηχανίας Καρτών Πληρωμών κατά την επεξεργασία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Το Shopify είναι συμβατό με το επίπεδο 1 PCI DSS και στους έξι τομείς.

Εύκολη επεκτασιμότητα

Οι υψηλοί όγκοι δεδομένων και πωλήσεων είναι μια δυσκολία για τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επομένως, μια επεκτάσιμη και ισχυρή υποδομή είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών και τη διαχείριση περίπλοκων λειτουργιών και συνδέσεων.

Οι διακομιστές του Shopify μπορούν να επεξεργαστούν χιλιάδες συναλλαγές ανά λεπτό. Η αυξημένη επισκεψιμότητα και οι πωλήσεις δεν θα βλάψουν την επιχείρησή σας. Το Shopify διαθέτει 3.200+ επεκτάσεις για να καλύψει τις προσδοκίες απόδοσης, χαρακτηριστικών και χρηστικότητας του πελάτη. Το Shopify κλιμακώνεται καθώς η εταιρεία σας μεγαλώνει και προσθέτει πελάτες.

Ανάγνωση:  Προσδιορισμός υπηρεσιών προβολής YouTube υψηλής ποιότητας: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Shopify το 2023 – Τελειώνοντας

Η μετάβαση στο Shopify παρέχει στους καταναλωτές σας εκτεταμένη λειτουργικότητα και χρηστικότητα, εκτός από τα δηλωθέντα πλεονεκτήματα. Δείχνει ότι αναβαθμίζετε και αυξάνετε συνεχώς το κατάστημά σας στο Διαδίκτυο.

Για να απλοποιήσει την επιχειρηματικότητα, το Shopify κυκλοφορεί τακτικά νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Έτσι, το Shopify eCommerce είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού ηλεκτρονικού καταστήματος γρήγορα και εύκολα.