Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί η Nespresso αναβοσβήνει με πορτοκαλί φως; Λύσεις

 Γιατί η Nespresso αναβοσβήνει με πορτοκαλί φως;  Λύσεις

Μπορεί να προκαλεί σύγχυση όταν έχετε ένα μηχάνημα που σταματά να λειτουργεί και δείχνει ένα φως που αναβοσβήνει που δεν μπορείτε να καταλάβετε. Όταν συμβεί αυτό, ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια λύση είναι να κάνετε αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή να διαβάσετε το εγχειρίδιο του μηχανήματος. Μια μηχανή καφέ Nespresso διαθέτει δύο τύπους μηχανών καφέ: την OriginalLine και την μηχανή VertuoLine. Όταν βλέπετε ένα πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με το μηχάνημα.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε το νόημα πίσω από τις μηχανές καφέ της Nespresso που δείχνουν ένα πορτοκαλί φως που αναβοσβήνει και πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

Το πορτοκαλί φως μιας μηχανής καφέ Nespresso μπορεί να έχει ξεχωριστές έννοιες που συνδέονται με το ρυθμό αναβοσβήσεώς της. Εάν το φως αναβοσβήνει πολύ ή μόλις αναβοσβήνει, μπορεί να έχει διαφορετικούς λόγους. Για να κατανοήσετε ξεκάθαρα γιατί συμβαίνει αυτό, μπορείτε να διαβάσετε το εγχειρίδιο ή τον πίνακα που παρέχεται σε αυτό το άρθρο. Μια καφετιέρα Nespresso απαιτεί τακτικό καθαρισμό και αφαίρεση αλάτων για την αφαίρεση τυχόν συσσωρεύσεων μετάλλων. Εάν αυτές οι εργασίες διαφεύγουν της προσοχής σας, η Nespresso είναι εξοπλισμένη με φώτα που σας τις υπενθυμίζουν.

Ανάγνωση:  Γιατί το χειριστήριο PS5 αναβοσβήνει μπλε; Γρήγορο φτιάξιμο

Διατηρώντας την καφετιέρα σας καθαρή και αφαλατωμένη, προστατεύετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από το να δοκιμάσετε κακό καφέ. Όταν ο καφές αλέθεται ή τα υπολείμματα και τα έλαιά τους μένουν ακάθαρτα, συσσωρεύονται. Εάν δεν τα καθαρίσετε εγκαίρως, μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη βακτηρίων και μια έντονη μυρωδιά από τον καφέ σας. Η αφαλάτωση της μηχανής σας κάθε 300 παρασκευές ή τρεις μήνες συνιστάται από τη Nespresso. Ο καφές αποτελείται κυρίως από νερό και η αποφυγή αυτού μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή συσσώρευση μεταλλικών καταθέσεων από το σκληρό νερό.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα 8 του Jura Z7;

Μια μηχανή Nespresso έχει επίσης ένα πράσινο φως που υποδεικνύει τη βέλτιστη λειτουργία. Εάν η λυχνία στην καφετιέρα Nespresso σας δεν ανάβει πράσινη ακόμα και αφού ακολουθήσετε τις διορθώσεις που δίνονται παρακάτω, τότε ίσως χρειαστεί να την επισκευάσετε. Οι διορθώσεις που δίνονται παρακάτω είναι εύκολες στην εκτέλεση. Φέρτε λοιπόν ένα χρονόμετρο και ετοιμαστείτε να χρονομετρήσετε την ένταση που αναβοσβήνει το πορτοκαλί φως:

Ένταση φωτός (ανά δευτερόλεπτο) Αιτιολογικό Διορθώσεις
Στερεό φως Υπερθερμασμένο Σβήστε το μηχάνημα για λίγα λεπτά για να κρυώσει.
Φως που αναβοσβήνει Δεν μπορώ να φτιάξω καφέ λόγω απόφραξης 1. Αφαιρέστε τη δεξαμενή νερού και καθαρίστε την είσοδο νερού με ένα καθαριστικό σωλήνων.
2. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό αιχμηρό αντικείμενο για να καθαρίσετε τον αλεσμένο καφέ από το στόμιο του νερού.
3. Ελέγξτε εάν η πίεση του νερού είναι πολύ χαμηλή και χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να ρυθμίσετε την πίεση.
Αναβοσβήνει δύο φορές Καθαρίστε την καφετιέρα 1. Καθαρίστε το πλέγμα από τυχόν υπολείμματα καφέ ή λάδια.
2. Ξεπλύνετε το φίλτρο νερού, το δίσκο υγρών και το δοχείο της κάψουλας.
Αναβοσβήνει τρεις φορές Μηχάνημα αφαλάτωσης Η καφετιέρα θα χρειαστούν 20 λεπτά για την αφαλάτωση. Δεν υπάρχει παύση ή διακοπή αυτής της διαδικασίας μετά την έναρξή της.
Αναβοσβήνει δύο φορές και μετά σβήνει Σφάλμα στο εσωτερικό του μηχανήματος 1. Τοποθετήστε σωστά την κάψουλα ή αντικαταστήστε την με μια νέα. Βεβαιωθείτε ότι ο μοχλός είναι κλειδωμένος.
2. Ελέγξτε εάν όλα έχουν τοποθετηθεί σωστά.
Ένα βλέμμα και μετά σβήνει Άδειο δοχείο νερού Αφαιρέστε το δοχείο νερού, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και ξαναγεμίστε το με φρέσκο ​​νερό.
Πέντε αναβοσβήνει σε 10 δευτερόλεπτα Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Αφαιρέστε τη χρησιμοποιημένη κάψουλα και αφήστε το μοχλό ξεκλείδωτο. Πιέστε το κουμπί lungo πέντε φορές σε τρία δευτερόλεπτα για να επαναφέρετε το μηχάνημα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Αναβοσβήνει μία φορά κάθε τρία δευτερόλεπτα Μηχάνημα αφαλάτωσης επειγόντως Πρέπει να αφαιρέσετε τα άλατα της καφετιέρας επιτακτική, καθώς η συσσώρευση ορυκτών εμποδίζει την κανονική λειτουργία της μηχανής.
Παλμός (ενεργοποίηση και απενεργοποίηση) Η μηχανή υπερθερμαίνεται 1. Απενεργοποιήστε το μηχάνημα για λίγα λεπτά για να κρυώσει.
2. Εάν το μηχάνημα συνεχίζει να αναβοσβήνει μετά την ενεργοποίησή του, πατήστε το κουμπί lungo για μερικά δευτερόλεπτα.
Αναβοσβήνει Η είσοδος νερού είναι υπεργεμισμένη. μπλοκαρισμένη μηχανή Αφαιρέστε τη δεξαμενή νερού και καθαρίστε την είσοδο νερού με ένα καθαριστικό σωλήνων.

Η μηχανή Nespresso δεν λειτουργεί: 9 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  Η MSI συνεργάζεται με τη Mercedes AMG για να γίνει μια «premium» μάρκα

Σάνια Ουσμάνι

Σάνια Ουσμάνι

Πάντα περίεργος, ήρεμος και λίγο τρελός, μπορείς να με βρεις να ονειροπολώ ή να μελετώ. Μανιώδης αναγνώστης, ταξιδιώτης και απόφοιτος της Επιστήμης της Αεροπορίας, μου αρέσει να αποκτώ νέες εμπειρίες στη ζωή και να κοιτάζω τα αστέρια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της εδώ: [email protected]