Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί η ευρυζωνική AT&T είναι ανοιχτό κόκκινο;

Γιατί η ευρυζωνική AT&T είναι ανοιχτό κόκκινο;

Η AT&T είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. Η AT&T προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων στον ιστότοπό της, όπως ακουστικά, αξεσουάρ Διαδικτύου και θήκες κινητών.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το γιατί η ευρυζωνική AT&T αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα και πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Γιατί η λυχνία AT&T αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα;

Το κόκκινο φως ευρυζωνικής της AT&T σημαίνει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ακολουθούν οι πιθανοί λόγοι για τους οποίους διακόπτεται η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο:

  • Το δίκτυο AT&T είναι εκτός λειτουργίας.
  • Υπάρχει διακοπή στην περιοχή σας.
  • Ο δρομολογητής ή το μόντεμ σας έχει καταστραφεί ή δεν λειτουργεί σωστά. Ή, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα καλώδια ethernet ή ακόμα και το βύσμα τροφοδοσίας.
  • Ο δρομολογητής δεν έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό.

Τι είναι η πύλη πληρωμής και πώς λειτουργεί;

Αντιμετώπιση προβλημάτων για το λαμπάκι AT&T που αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες επιδιορθώσεις για να επιλύσετε το πρόβλημα στο ευρυζωνικό δίκτυο AT&T:

Ανάγνωση:  Ποια είναι τα ισοδύναμα AMD των Intel i3, i5, i7;

Ελέγξτε το δίκτυο AT&T

Θα πρέπει να ελέγξετε τους διακομιστές AT&T για τυχόν διακοπές. Μεταβείτε στον ιστότοπο της εταιρείας και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας Διαδικτύου.

Επίσης, κρατήστε μια καρτέλα στο πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας όπου ενημερώνονται για τα θέματα.

Φυσικός έλεγχος του υλικού

Τι είναι το WiFi 6 (802.11ax): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Για γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο, όλο το υλικό πρέπει να λειτουργεί βέλτιστα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγξετε για τυχόν χαλαρές συνδέσεις ή ζημιές. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα στις σωστές θύρες. Συνδέστε ξανά ή σφίξτε όλες τις συνδέσεις του δρομολογητή και του μόντεμ σας.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η κύρια πηγή ρεύματος δεν έχει υποστεί ζημιά και ότι λειτουργεί σωστά.

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να μετακινήσετε το δρομολογητή σε κάποιο άλλο μέρος για καλύτερη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Κύκλος ισχύος στην πύλη

Για τον κύκλο τροφοδοσίας, απενεργοποιήστε τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, αφαιρέστε όλες τις συνδέσεις. Περιμένετε μερικά λεπτά και μετά επαναφέρετε όλες τις συνδέσεις και ενεργοποιήστε τη συσκευή.

Το Power cycling διορθώνει τυχόν μικρά σφάλματα που μπορούν να επηρεάσουν τη συσκευή και να παρεμποδίσουν τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ενημερώστε το υλικολογισμικό

Οι εταιρείες κυκλοφορούν κανονικό υλικολογισμικό για τη συσκευή τους για την επιδιόρθωση τυχόν δυσλειτουργιών ή σφαλμάτων. Επομένως, θα ήταν καλή ιδέα να ενημερώσετε το υλικολογισμικό όταν κυκλοφορήσει.

Ανάγνωση:  Τι είναι Επιμελημένο Περιεχόμενο; Ένας οδηγός για να οξύνεις τη στρατηγική σου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή AT&T για να ενημερώσετε την πύλη. Εάν η ενημέρωση της πύλης δεν επιλύσει το πρόβλημα, προχωρήστε στα άλλα βήματα.

Επαναφέρετε την πύλη

Για να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί επαναφοράς για 15 δευτερόλεπτα. Η συσκευή θα επαναρυθμιστεί αυτόματα και το φως θα γίνει πράσινο από κόκκινο.

Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μόνο ως έσχατη λύση, καθώς θα αφαιρεθούν όλα τα δεδομένα.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη της AT&T

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, τότε η επικοινωνία με την υποστήριξη της AT&T είναι η τελευταία επιλογή. Προχωρήστε στο Σελίδα υποστήριξης AT&T και μετά πληκτρολογήστε το πρόβλημά σας. Μπορείτε επίσης να καλέσετε την υποστήριξη στον αριθμό που δίνεται στη σελίδα υποστήριξης.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος της ευρυζωνικής ακτινοβολίας AT&T.

Τι είναι το σφάλμα χρονικού ορίου λήξης της πύλης 504; 8 τρόποι για να το διορθώσετε