Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί δεν λειτουργεί η γραμμή ήχου Vizio;

Γιατί δεν λειτουργεί η γραμμή ήχου Vizio;

Η Vizio είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς πωλητές τηλεοράσεων και Soundbars στις ΗΠΑ. πουλάει επίσης δεδομένα θεατών και διαφημίσεις. Η εταιρεία εδρεύει στο Irvine της Καλιφόρνια και ιδρύθηκε το 2002. Ορισμένοι χρήστες των ηχείων Vizio αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα που εμποδίζει τη λειτουργία της γραμμής ήχου.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες του προβλήματος της μη λειτουργίας της γραμμής ήχου Vizio και μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ακολουθούν μερικοί πιθανοί λόγοι που μπορεί να προκαλούν κάποια προβλήματα και να εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της γραμμής ήχου του Vizio:

  • Τα καλώδια είναι κατεστραμμένα ή έχουν χαλαρή σύνδεση.
  • Επιλέχθηκε λάθος έξοδος ήχου.
  • Η γραμμή ήχου δεν έχει αντιστοιχιστεί σωστά.

Γιατί δεν ενεργοποιείται το Vizio TV μου;

Ακολουθούν μερικές επιδιορθώσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα που εμφανίζεται στη γραμμή ήχου του Vizio:

Ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας και τις συνδέσεις

Είναι πιθανό η μπάρα ήχου να μην τροφοδοτείται επειδή το καλώδιο τροφοδοσίας είναι κατεστραμμένο ή δεν έχει συνδεθεί σωστά ή η μπάρα ήχου δεν έχει συνδεθεί σωστά στη συσκευή. Ελέγξτε το καλώδιο τροφοδοσίας και τα άλλα καλώδια που είναι συνδεδεμένα στη γραμμή ήχου του Vizio και στη συσκευή για τυχόν ζημιά ή χαλαρή σύνδεση και αντικαταστήστε τα καλώδια εάν είναι απαραίτητο.

Ανάγνωση:  Οι τιμές GPU και Crypto μειώνονται απότομα εν μέσω καταστολής των κινεζικών κρυπτονομισμάτων

Βεβαιωθείτε ότι η μπάρα ήχου είναι συνδεδεμένη στο Θύρα εξόδου ήχου

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι θυρών που διατίθενται στην τηλεόραση και όλες είναι κατασκευασμένες για διαφορετικούς σκοπούς. Οι περισσότερες από τις θύρες μιας τηλεόρασης είναι γενικά είσοδοι που σημαίνει ότι φέρνουν ήχο και βίντεο στην τηλεόραση, αλλά για τη γραμμή ήχου, χρειαζόμαστε μια θύρα εξόδου που θα στέλνει ήχο από την τηλεόραση. Η θύρα θα επισημαίνεται ως Εξοδος ήχουεπομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τη γραμμή ήχου στη σωστή θύρα.

Ρυθμίστε τη γραμμή ήχου στο σωστή εισαγωγή

Όταν έχετε συνδέσει τη γραμμή ήχου σε μια τηλεόραση, τότε η τηλεόραση σάς επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των ενσωματωμένων ηχείων της τηλεόρασης και της γραμμής ήχου που έχετε συνδέσει στην τηλεόραση. Μπορεί να μην έχετε επιλέξει το Soundbar ως είσοδο, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή είσοδο. Για να ορίσετε την είσοδο ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την τηλεόραση και παίξτε μια ταινία ή οτιδήποτε άλλο σε αυτήν.
  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Εισαγωγή κουμπί στη γραμμή ήχου μέχρι να αρχίσουν να αναβοσβήνουν τα φώτα στη γραμμή ήχου.
  • Θα ξεκινήσει μια αυτόματη αναζήτηση εισόδου και το φλας υποδεικνύει ότι περνάει με ποδήλατο σε όλες τις συσκευές εισόδου που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόρασή σας.
Ανάγνωση:  Γιατί η οθόνη μου δεν λέει σήμα; Γρήγορο φτιάξιμο

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα κατά την εναλλαγή των προφίλ Hulu;

Κύκλος ισχύος του Soundbar

Δοκιμάστε το power cycling της soundbar, είναι μια από τις καλύτερες λύσεις που λύνει τα περισσότερα προβλήματα. Για να ενεργοποιήσετε τη γραμμή ήχου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας της γραμμής ήχου.
  • Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στη γραμμή ήχου για περίπου 5 δευτερόλεπτα.
  • Τώρα, επανασυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και ενεργοποιήστε τη γραμμή ήχου.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της γραμμής ήχου

Εάν όλες οι παραπάνω μέθοδοι δεν λειτουργούν για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη γραμμή ήχου σας. Τα βήματα για την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο και δίνονται στο εγχειρίδιο χρήστη που συνοδεύει τη γραμμή ήχου. Εάν δεν έχετε το εγχειρίδιο χρήσης, ανατρέξτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το εγχειρίδιο χρήσης για το μοντέλο της μπάρας ήχου σας.

Συνδέστε το με άλλη συσκευή

Εάν το πρόβλημα παραμένει, τότε είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή με την οποία προσπαθείτε να συνδέσετε τη γραμμή ήχου. Συνδέστε λοιπόν τη γραμμή ήχου σας σε άλλη συσκευή και αν λειτουργεί τότε το πρόβλημα είναι στη συσκευή.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εάν τίποτα δεν λειτουργεί για εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Viio για να λάβετε τεχνική υποστήριξη.

Ανάγνωση:  Γιατί η ιταλική βιομηχανία ψηφιακού μάρκετινγκ είναι προσοδοφόρα για τους επενδυτές;

Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του VIZIO.

Γιατί το Roku μου υπερθερμαίνεται;