Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Γιατί ένας ανταποκρινόμενος ιστότοπος εξακολουθεί να έχει σημασία το 2023

Γιατί ένας ανταποκρινόμενος ιστότοπος εξακολουθεί να έχει σημασία το 2023

Εάν προσπαθείτε να διευθύνετε μια επιχείρηση, τότε ο ιστότοπός σας αποτελεί ουσιαστικό μέρος του μάρκετινγκ σας. Οι ιστότοποι μάς δίνουν πολύ περισσότερο έλεγχο στον τρόπο με τον οποίο συναντάμε και παρέχουν πιο χρήσιμες πληροφορίες σε έναν πιθανό αγοραστή ή/και πελάτη από ό,τι θα μπορούσε ποτέ ένα φυλλάδιο ή μια επαγγελματική κάρτα. Ωστόσο, ένα από τα πιο κοινά ερωτήματα σήμερα σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων σχετίζεται με το πόσο «ανταποκρίνεται» είναι.

Αυτός ο όρος υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και σημαίνει πώς μπορεί να προβληθεί ένας ιστότοπος σε διαφορετικές συσκευές. Δοκιμάστε να προβάλετε έναν ιστότοπο χωρίς την κατάλληλη αποκριτική σχεδίαση και μπορεί να γίνει εφιάλτης. Τείνουν να είναι δύσκολο να διαβαστούν, αποτυγχάνοντας να διαστασιολογήσουν και να κλιμακώσουν σωστά το περιεχόμενο για μια μικρότερη συσκευή. Αυτό σημαίνει πολύ στραβισμό, ζουμ και κύλιση, καθιστώντας πολύ εύκολο για έναν επισκέπτη του ιστότοπου να φύγει.

Έχοντας αυτό κατά νου, ίσως καταλάβετε γιατί ένας ανταποκρινόμενος ιστότοπος εξακολουθεί να είναι σημαντικός. Σίγουρα κάθε ιστότοπος μέχρι τώρα είναι responsive; ΟΧΙ ακριβως.

Απαιτεί από έναν προγραμματιστή ιστού να δημιουργήσει πολλές εκδόσεις του ιστότοπου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλετε μια εταιρεία που μπορεί να σας παρέχει έναν ανταποκρινόμενο ιστότοπο που λειτουργεί όπως προβλέπεται. Θα πρέπει να μπορεί να προβάλλεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές, smartphone και συσκευές tablet. Συχνά σημαίνει ότι έχετε περισσότερες από μία διάταξη για τον ιστότοπο, με μεμονωμένες εξελίξεις για κάθε επανάληψη.

Ανάγνωση:  Πώς να εξελίξετε το Tyrogue Pokemon Scarlet & Violet

Αυτό είναι τόσο σημαντικό και δεν είναι κάτι που πρέπει να αγνοήσετε. Το να έχετε έναν αποκριτικό ιστότοπο είναι πιο σημαντικό τώρα από ποτέ, χάρη στον τεράστιο όγκο των ανθρώπων που κάνουν όλη την περιήγησή τους στο Διαδίκτυο σε φορητή συσκευή.

Τα Responsive σχέδια ιστοτόπων δεν είναι “παλιό καπέλο” – Είναι πιο σημαντικά από ποτέ

Ανεξάρτητα από το πού διευθύνετε μια επιχείρηση, η κατοχή ενός responsive ιστότοπου είναι απολύτως απαραίτητη. Δεν έχει σημασία αν κατοικείτε στο Ντένβερ, στο Μιλγουόκι, στο Λονδίνο, στο Ριάντ ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο – εσείς χρειάζομαι έναν ανταποκρινόμενο ιστότοπο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντική η πρόσληψη μιας εταιρείας που μπορεί να προσφέρει ένα ανταποκρινόμενο σχέδιο από την πρώτη μέρα. Ακόμα κι αν έχετε ήδη έναν ιστότοπο και χρειάζεστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται, θα πρέπει να το κάνετε το συντομότερο δυνατό.

Η πρόσληψη μιας τοπικής εταιρείας θα είχε νόημα, καθώς μπορεί να είναι ευκολότερη η αλληλεπίδραση και η επίσκεψη. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τον σχεδιαστή ιστοσελίδων τους, ώστε να μπορούν να μιλήσουν για το έργο. Επομένως, η πρόσληψη ενός τοπικού ατόμου σας διευκολύνει να αλληλεπιδράσετε μαζί του και να αποκτήσετε μια καλύτερη ιδέα για το τι μπορούν να κάνουν για τον ιστότοπό σας.

Ανάγνωση:  Πώς μπορείτε να προσελκύσετε χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν το περιεχόμενο βίντεο σας στο Διαδίκτυο;

Για παράδειγμα, εάν ζείτε στην περιοχή του Ντένβερ, όπως σημειώθηκε παραπάνω, θα μπορούσατε να προσλάβετε ένα Denver responsive σχεδιασμός ιστοσελίδων Εταιρία. Κάποιος με εμπειρία και που εδρεύει στο Κολοράντο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τους επισκεφθείτε για να συζητήσετε τις επιλογές σας και να βεβαιωθείτε ότι κατανοούν το είδος της πελατείας που θα στοχεύσετε. Αυτό επιτρέπει στον ιστότοπο να αναπτυχθεί με τη σωστή διάταξη και μορφή που ταιριάζει στο κοινό-στόχο σας.

Τα μικρά πράγματα έχουν πάντα σημασία στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Σήμερα, η ύπαρξη ενός responsive ιστότοπου δεν αποτελεί σύσταση αλλά απαίτηση. Χωρίς να διευκολύνετε τους χρήστες να δουν τον ιστότοπό σας, τους διευκολύνετε να πάνε στον διαγωνισμό σας. Τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά, θα πρέπει να εστιάσετε στο να έχετε έναν ιστότοπο που όλοι μπορούν να δουν εύκολα.

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές μέχρι τώρα, αλλά πάρα πολλοί ιστότοποι –στο Ντένβερ και πέραν αυτού– δεν διαθέτουν εναλλακτικές λύσεις σχεδιασμού με απόκριση. Εάν ο ιστότοπός σας ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, θέστε την αναβάθμιση ως προτεραιότητα.