Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αρκούν τα 64 GB για το iPad;

Αρκούν τα 64 GB για το iPad;

Τα βασικά μοντέλα των περισσότερων συσκευών Apple μπορεί να είναι φθηνά, αλλά διαθέτουν μόλις 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Εάν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα νέο iPad, αυτό το μοντέλο των 64 GB μπορεί να φαίνεται καλή συμφωνία, αλλά επειδή δεν υπάρχουν επιλογές επέκτασης αποθήκευσης, μπορεί να εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος πολύ γρήγορα.

Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στο εάν ένα iPad 64 GB είναι αρκετό ή όχι για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας στο iPad;

Πριν πάρετε την απόφαση αγοράς σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξετάσετε ποια είναι η ακριβής περίπτωση χρήσης σας και γιατί ακριβώς αγοράζετε αυτό το iPad. Εάν είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι θα κάνετε με το iPad σας, οι απαιτήσεις μνήμης θα γίνουν αυτόματα πολύ πιο ξεκάθαρες.

Συνιστούμε την αναβάθμιση σε επίπεδο αποθήκευσης τουλάχιστον 128 GB ή 256 GB για τις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης. Εάν πρόκειται να παίξετε παιχνίδια, να κατεβάσετε ένα σωρό περιεχόμενο ή να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε άλλο στο iPad σας που απαιτεί από εσάς να αποθηκεύσετε τοπικό περιεχόμενο, τα 64 GB θα είναι εμπόδιο νωρίτερα από όσο φαντάζεστε.

Τα αρχεία πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και των βίντεο που μπορεί να τραβήξετε στο iPad σας, μπορεί να είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος με την υψηλή ποιότητα όλων αυτών των ημερών. Τα παιχνίδια, ακόμη και αυτά που τρέχουν σε λειτουργικά συστήματα για κινητά, όπως το iPadOS, είναι επίσης πολύ μεγάλα σε μέγεθος και συχνά απαιτούν πρόσθετες λήψεις με τη μορφή γραφικών ή άλλων στοιχείων παιχνιδιών που αυξάνουν περαιτέρω το μέγεθός τους. Οι εφαρμογές μπορούν επίσης να καταλαμβάνουν πολύ χώρο αποθήκευσης.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες θερμότητας για την καμπάνια σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι τα 64 GB είναι η συνολική μνήμη που λαμβάνετε στο iPad σας, που σημαίνει ότι το iPadOS και οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές συστήματος απαιτούνται θα καταλάβουν τουλάχιστον το ένα τέταρτο του αποθηκευτικού χώρου σας, αν όχι περισσότερο. Αυτό μειώνει περαιτέρω το ποσό του δωρεάν αποθηκευτικού χώρου που έχετε διαθέσιμο, ακόμη και πριν αποσυσκευάσετε το νέο σας iPad.

Αρκούν τα 64 GB για iPhone;

Εάν αγοράζετε iPad χύμα για σχολική ή επαγγελματική χρήση και θα τα χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση σε εφαρμογές ιστού ή B2B, ένα iPad 64 GB είναι λογικό. Επιπλέον, αν ψάχνετε μόνο για έναν μικρότερο παράγοντα μορφής και δεν σας πειράζει να διαγράφετε συνεχώς περιεχόμενο (εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο, λήψεις και οτιδήποτε άλλο) για να χωρέσετε περισσότερο στο iPad σας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε το μοντέλο των 64 GB .

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ο περιορισμός του αποθηκευτικού χώρου σημαίνει διαρκώς εναλλαγή δεδομένων για να διασφαλίσετε ότι έχετε αρκετό χώρο στο iPad σας για τυχόν νέες εφαρμογές ή δεδομένα που θέλετε να αποθηκεύσετε τοπικά. Εκτός εάν χρησιμοποιείτε μόνο εφαρμογές ιστού στο iPad σας ή θέλετε μικρότερο παράγοντα μορφής σε σχέση με τον αποθηκευτικό χώρο, σας συνιστούμε να αφιερώσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, ακόμα κι αν σας κοστίσει λίγο περισσότερο.

Ανάγνωση:  Κορυφαίοι 15 ιστότοποι όπως το Methstreams για ζωντανή ροή

Διαβάστε επίσης: Αρκούν τα 64 GB για iPhone;