Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αξίζει το LinkedIn Premium;

Όποιος χρησιμοποιεί το LinkedIn γνωρίζει ότι δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πλατφόρμα για επαγγελματίες, αλλά και μια εξαιρετική πηγή για άτομα που αναζητούν εργασία, ασκούμενους, εμπόρους μάρκετινγκ και υπαλλήλους προσλήψεων. Και αν είστε ενεργός χρήστης, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει μια μικρή διαφήμιση κάτω από την εικόνα του προφίλ σας που σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το Premium δωρεάν. Θα έπρεπε όμως; Είναι πραγματικά δωρεάν το LinkedIn όσον αφορά τα Premium πακέτα του; Και το πιο σημαντικό, αξίζει το LinkedIn Premium; Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του για να μάθουμε, έτσι δεν είναι;

Επίπεδα συνδρομής Premium LinkedIn

Πριν μπούμε στις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του LinkedIn Premium, ακολουθεί μια επισκόπηση όλων των προσφερόμενων προγραμμάτων συνδρομής:

 • Premium καριέρα
 • Premium Business
 • Sales Navigator Professional
 • Recruiter Lite
 • Εκμάθηση LinkedIn

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτών των προγραμμάτων είναι ο αριθμός των InMail που αποστέλλονται, καθώς και ορισμένες αποκλειστικές λειτουργίες που είναι διαθέσιμες μόνο σε ορισμένες εκδόσεις. Σημειώστε επίσης ότι το LinkedIn Premium περιλαμβάνει εκμάθηση – όλα τα προγράμματα Premium περιλαμβάνουν απεριόριστη πρόσβαση στα δημοφιλή μαθήματα εκμάθησης του LinkedIn.

Οφέλη LinkedIn Premium

Εάν αφιερώνετε πολύ χρόνο στο Linkedin αναζητώντας νέες ευκαιρίες πωλήσεων, υπαλλήλους προσλήψεων ή απλώς αναπτύσσοντας το δίκτυό σας, είναι φυσικό να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης στο Linkedin Premium. Μάλιστα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου το 39% των χρηστών του LinkedIn πληρώνουν για Premium και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους. Τι προσφέρει λοιπόν το LinkedIn Premium; Πρώτον, λαμβάνετε πιστώσεις InMail, οι οποίες είναι ο τρόπος του LinkedIn να σας επιτρέπει να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε, είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι. Υπάρχει όμως και:

 • Εκμάθηση Linkedin
 • Φίλτρα αναζήτησης Premium
 • Αποθηκευμένες έρευνες
 • Εκτεταμένες προβολές προφίλ
 • Φάκελοι προφίλ και οργάνωση
 • Σήμα LinkedIn Premium

Άλλα πλεονεκτήματα του LinkedIn Premium περιλαμβάνουν διευρυμένη πρόσβαση στην πιο δημοφιλή λειτουργία του LinkedIn “Ποιος είδε το προφίλ σας” και ειδοποιήσεις που όχι μόνο είναι πολύ διορατικές, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να σχεδιάσετε στρατηγική και να μάθετε ακριβώς ποιος τύπος κοινού ενδιαφέρεται για το προφίλ σας.

Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτά είναι μόνο τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Κάθε πακέτο Premium έχει ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες και διαφορετικό αριθμό LinkedIn InMail. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι κάνει τις δυνατότητες τόσο υπέροχες, αν το LinkedIn premium βοηθά συγκεκριμένα άτομα που αναζητούν εργασία και επαγγελματίες του μάρκετινγκ και γιατί μπορεί να είναι καλή σχέση ποιότητας/τιμής.

Οφέλη του LinkedIn Premium για όσους αναζητούν εργασία

Εάν αναζητάτε ενεργά μια νέα δουλειά, το LinkedIn θα πρέπει να είναι ήδη η πλατφόρμα σας. Είναι γεμάτο με υπεύθυνους προσλήψεων και σας προσφέρει έναν εξαιρετικό τρόπο για να επιδείξετε τις δεξιότητες, την εμπειρία και το δίκτυό σας. Και με το LinkedIn Premium, η αναζήτηση εργασίας σας γίνεται ακόμα πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

Με τη λειτουργία σύνθετης αναζήτησης, μπορείτε, για παράδειγμα, να φιλτράρετε τους χρήστες με βάση την τοποθεσία, την εργασία και το όνομα της εταιρείας, ακόμη και να δείτε τις τάσεις προσλήψεων της εταιρείας. Αυτό σας επιτρέπει να στοχεύσετε καλύτερα την αναζήτηση εργασίας, να βελτιώσετε την αντίστασή σας σε άλλους αιτούντες και να εστιάσετε μόνο στα πιο σχετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αναζητήσεις σας και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Επίσης, με την επιλογή “Ποιος είδε το προφίλ σας”, μπορείτε να δείτε όλους όσοι ήταν στο προφίλ σας τις τελευταίες 90 ημέρες. Οφελος? Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσετε καλύτερα το προφίλ σας, να κατανοήσετε τα δυνατά σας σημεία στην αγορά εργασίας, να απευθυνθείτε σε υπαλλήλους προσλήψεων που επισκέφτηκαν το προφίλ σας και ίσως ακόμη και να πραγματοποιήσετε μια συνέντευξη. Και χάρη στην πίστωση μηνύματος InMail, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους επισκέπτες του προφίλ σας ακόμα κι αν δεν είναι οι σύνδεσή σας.

Ανάγνωση:  Τι πιστεύουν οι πελάτες μας για το HypoChat;

Υπάρχει επίσης το LinkedIn Learning, το οποίο από μόνο του αξίζει να πληρώσετε για το LinkedIn Premium. Με περισσότερα από 16.000 μαθήματα που καθοδηγούνται από ειδικούς που καλύπτουν τα πάντα, από τη μηχανική λογισμικού έως την προσωπική επωνυμία, μπορείτε να αναπτύξετε τον εαυτό σας και να κάνετε το προφίλ σας ακόμα πιο ελκυστικό για τους υπεύθυνους προσλήψεων. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του LinkedIn Premium και ένας εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε τις δεξιότητές σας ευκρινείς και ενημερωμένες, γιατί ειλικρινά, όταν κάνετε την ίδια δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι εύκολο να αφήσετε τις δεξιότητές σας να βελτιωθούν. ελαφρώς σκουριασμένο.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να χρησιμοποιήσετε το σήμα LinkedIn Premium, το οποίο σίγουρα θα βελτιώσει την προβολή σας στην πλατφόρμα. Και ενώ μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, το να έχετε ένα χρυσό εικονίδιο δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας στο LinkedIn στα αποτελέσματα αναζήτησης δείχνει ότι είστε σοβαροί για την καριέρα σας και είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε αυτήν.

Οφέλη LinkedIn Premium για εμπόρους και πωλητές

Αν ασχολείστε με τις πωλήσεις, το LinkedIn είναι ίσως ο καλύτερός σας φίλος. Σας δίνει πρόσβαση σε μια σχεδόν απεριόριστη ομάδα δυνητικών πελατών και σας βοηθά να τους προσεγγίσετε εύκολα. Η συνδρομή Premium LinkedIn απλώς κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη, επειδή έχετε περισσότερα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε συμφωνίες.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Hinge & Ακύρωση συνδρομής το 2024

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του LinkedIn Premium για πολλούς επαγγελματίες πωλήσεων και επαγγελματίες του μάρκετινγκ είναι η δυνατότητα διεξαγωγής δημογραφικής έρευνας. Στην πραγματικότητα, το Premium προσφέρει ισχυρά φίλτρα αναζήτησης και πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα χρήστη για να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον κλάδο ενός υποψήφιου πελάτη. Με απλά λόγια: αντί να τους πουλήσετε, μαθαίνετε περισσότερα για αυτούς, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και το χρησιμοποιείτε για να προσαρμόσετε την προσφορά σας.

Προσθέστε σε αυτό τις προβολές του προφίλ του LinkedIn και θα είστε νικητής, γιατί μόλις κάποιος κοιτάξει το προφίλ σας, έχετε το σύνθημά σας για να τον ακολουθήσετε και να τον μετατρέψετε σε μαθητή ή ακόμα καλύτερα, πελάτη.

Και μην ανησυχείτε αν δεν είστε συνδεδεμένοι. Το κόστος του Πλοηγητή Πωλήσεων του LinkedIn Premium περιλαμβάνει πιστώσεις ανταλλαγής μηνυμάτων InMail για να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε και να συνδεθείτε με υποψήφιους πελάτες εκτός του δικτύου σας, όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως. Αυτό είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους πωλητές που αναζητούν συνεχώς νέους πελάτες.

Παίρνετε επίσης χρήσιμα εργαλεία οργάνωσης και αυτοματισμού που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τους δυνητικούς πελάτες σας και να τους ταξινομείτε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Και το καλύτερο από όλα, μπορείτε να αποθηκεύσετε έναν απεριόριστο αριθμό δυνητικών πελατών και ακόμη και να λάβετε συστάσεις για το ποιον να αναζητήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εστιάσετε σε αυτούς που είναι πιο πιθανό να μετατραπούν σε πελάτες που πληρώνουν.

Τελική ετυμηγορία: Αξίζει το LinkedIn Premium;

Εξαρτάται από το πόσο κοστίζει το Linkedin Premium, σωστά; Και αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε συζητήσει μέχρι στιγμής. Ορίστε λοιπόν:

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 27 εναλλακτικές λύσεις IGANONY: Τα καλύτερα εργαλεία προβολής ιστοριών του Instagram

Επί του παρόντος, το LinkedIn Premium Career κοστίζει 39,99 $ το μήνα, ενώ το Premium Business plan κοστίζει 55,99 $ το μήνα. Το Recruiter Lite και το Sales Navigator είναι ελαφρώς πιο ακριβά, ξεκινώντας από 119,99 $ ανά μήνα και 79,99 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Ωστόσο, για τα δεδομένα και τις πληροφορίες, τα σύνθετα φίλτρα αναζήτησης και τις απεριόριστες προβολές προφίλ, η πληρωμή της τιμής του LinkedIn Premium σίγουρα αξίζει τον κόπο. Ειδικά αν σκεφτείς ότι το LinkedIn Learning μόνο κοστίζει 29,99/μήνα και περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα δωρεάν.

Επιπλέον, οι πρόσθετες δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα το καθιστούν μια λύση χωρίς ανησυχίες για επαγγελματίες που θέλουν να ανεβάσουν την καριέρα τους στο επόμενο επίπεδο. Είναι ιδανικό για όσους αναζητούν εργασία, καθώς αποκτούν μεγαλύτερη έκθεση και προσεγγίζουν ευκαιρίες, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει τις πιθανότητές τους να αποκτήσουν τη δουλειά των ονείρων τους. Ταυτόχρονα, οι πωλητές και οι έμποροι λαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες για χρήση, όπως φίλτρα αναζήτησης υπερ-στόχευσης, τα οποία όχι μόνο βοηθούν στο να στοχεύουν καλύτερα το κοινό τους, αλλά δημιουργούν και περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Επομένως, η απάντηση στο ερώτημα εάν το LinkedIn Premium αξίζει είναι ένα ηχηρό ναι – σίγουρα αξίζει την τιμή. Και σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι αν πρέπει να κάνετε αναβάθμιση ή όχι, η επιλογή να ελέγξετε πρώτα τη δωρεάν δοκιμή και μετά να αποφασίσετε.