Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανασκόπηση VideoProc: Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με επιτάχυνση GPU

Ανασκόπηση VideoProc: Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο με επιτάχυνση GPU

Η επεξεργασία βίντεο θεωρείται στερεότυπη ως μία από τις πιο επίπονες, καταναλώνουν πόρους και «απαιτούν δεξιότητες» εργασίες στον κλάδο. Αυτή είναι μια ιδέα που στοχεύουμε να εξερευνήσουμε και ίσως να την αλλάξουμε μέσω αυτής της κριτικής του VideoProc.

Είτε είστε blogger, Youtuber, Gamer, Instagrammer, Influencer ή οποιοσδήποτε άλλος. Αυτός ο αιώνας βασίζεται πλήρως στο βίντεο και δεν υπάρχει όριο στο ποιος ή γιατί κάποιος θα χρειαζόταν ένα λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, έτσι δεν είναι; Η επεξεργασία βίντεο από μόνη της είναι μια υψηλά αμειβόμενη δουλειά τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα!

Έτσι, γράψαμε μια διαφανή, εντελώς αμερόληπτη μια ειλικρινή κριτική του VideoProc. Απλώς θα παρουσιάσω τα χαρακτηριστικά και τις δυνάμεις που έχει το εργαλείο, η απόφαση να πάτε ή να μην πάτε με το εργαλείο είναι και πρέπει να είναι εντελώς δική σας.

Ανασκόπηση VideoProc: Τι είναι το VideoProc;

Το VideoProc, όπως υποδηλώνει το όνομα είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο. είναι ελαφρύ (λιγότερο από 50 MB) εργαλείο για Windows και Mac.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν περικοπή, συγχώνευση, προσθήκη εφέ, περιστροφή κ.λπ. Επιπλέον, λειτουργίες όπως ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης, συσκευή εγγραφής, μετατροπέας κ.λπ. προσθέτουν μια επιπλέον γροθιά στο λογισμικό.

Η ειδικότητά του έγκειται στην ικανότητά του να επεξεργάζεται βίντεο 4K, υψηλής ταχύτητας ή απλώς της καλύτερης ποιότητας (πολύ) μεγαλύτερη ταχύτητα, χωρίς απώλεια ποιότητας. Μην ανησυχείτε, έχουμε συζητήσει λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά αργότερα.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του εργαλείου:

 • Ιστότοπος VideoProc: https://www.videoproc.com
 • Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Windows και Mac.
 • Ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης βίντεο.
 • Μηχάνημα εγγραφής.
 • Πλήρης επιτάχυνση GPU

Διεπαφή χρήστη VideoProc

Ένα άλλο στερεότυπο με τα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο είναι ότι η χρήση τους θα ήταν περίπλοκη. Ή θα χρειαστείτε προηγμένες γνώσεις υπολογιστή και γραφικών για να επεξεργαστείτε ένα βίντεο.

Και αυτή η ιδέα αμφισβητείται και αποδεικνύεται εσφαλμένη από το VideoProc. Αφού εγκατασταθεί, ακολουθεί η εμφάνιση του πίνακα εργαλείων:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε για ποιον σκοπό θέλετε να χρησιμοποιήσετε το VideoProc. Κάνοντας κλικ στο “Βίντεο” θα εμφανιστεί το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Το πρόγραμμα λήψης πρόκειται να ξεκινήσει το ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης. Τέλος, η συσκευή εγγραφής θα σας επέτρεπε να εγγράψετε την οθόνη σας, καθώς και το μικρόφωνο και την κάμερα web!

Ανάγνωση:  Ποια είναι τα 10 καλύτερα δωρεάν εργαλεία SEO κατάλληλα για αρχάριους το 2024;

Αν κάνω κλικ στην επιλογή “Βίντεο”, εμφανίζεται αυτό:

Όπως είναι προφανές, οποιοσδήποτε έχει βασικές γνώσεις Η/Υ και Αγγλικών μπορεί να κάνει τα κεφάλια και τις ουρές του τι είναι στην οθόνη.

Αυτό το κουμπί “Video+” στο επάνω μέρος θα μας επέτρεπε να προσθέσουμε βίντεο, το “+Φάκελος βίντεο” θα μας επέτρεπε να προσθέσουμε πολλά βίντεο αντί για ένα μόνο, το “+music” θα μας επέτρεπε να προσθέσουμε αρχεία μουσικής αντί για βίντεο κ.λπ.

Η ίδια ευκολία χρήσης ισχύει για όλες τις άλλες δυνατότητες που προσφέρει το VideoProc.

Επεξεργασία βίντεο

Αυτή η κριτική VideoProc δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να ελέγξουμε τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο του εργαλείου, σωστά;

Λοιπόν, μόλις προστεθεί ένα βίντεο στον πίνακα επεξεργασίας βίντεο στο εργαλείο, ακολουθούν οι επιλογές:

επιλογές επεξεργασίας βίντεο

Μπορείτε να προσθέσετε εφέ, το οποίο θα εμφανίσει ένα άλλο αναδυόμενο παράθυρο που δείχνει μια αρχική έκδοση του βίντεο, καθώς και μια έκδοση προεπισκόπησης του εφέ που προσπαθείτε να προσθέσετε.

Εφέ VideoProc

Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε άλλα στοιχεία, όπως Γάμμα, Κορεσμός, Αντίθεση και Φωτεινότητα κ.λπ.

Μας επιτρέπει επίσης να προσθέτουμε εύκολα υδατογράφημα απλά πληκτρολογώντας το κείμενο που θα θέλαμε ως υδατογράφημα. Δεν θέλετε ένα κείμενο; Λοιπόν, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια εικόνα ως υδατογράφημα. Η τοποθέτηση του υδατογραφήματος είναι εύκολη με τη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης.

Η κοπή, ο διαχωρισμός και η αναδιάταξη κλιπ/τμημάτων φαινόταν εξίσου εύκολη. Κατώτατη γραμμή, η βασική διεπαφή επεξεργασίας βίντεο είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για αρχάριους και για πρώτη φορά.

Διεπαφή επεξεργασίας βίντεο Videoproc

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πόσο εύκολο είναι να κόψετε υλικό GoPro 4K χρησιμοποιώντας το VideoProc.

Εάν είστε προχωρημένος χρήστης, μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το βίντεο καθώς και τον κωδικοποιητή ήχου του βίντεο με μη αυτόματο τρόπο. Τα πάντα, από τον ρυθμό καρέ, το bitrate, το Bframe και το GOP είναι προσαρμόσιμα.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας “gif” από τα βίντεο, τη μείωση του “κουνήματος” από τα βίντεο, την απόρριψη των βίντεο και ούτω καθεξής. Διευκολύνει ακόμη και τους μετασχηματισμούς 3D σε 2D.

Ανάγνωση:  Πώς να παίξετε βιντεοπαιχνίδια σε υπολογιστή ή κινητό με το Emuparadise

Μετατροπή μορφής

Ένα από τα άλλα χαρακτηριστικά που παρέχει το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο είναι αυτή της μετατροπής μορφής. Μπορείτε να μετατρέψετε το βίντεο σε περισσότερες από 50 διαφορετικές μορφές.

Έχει ακόμη και πάνω από 10 κύρια προφίλ και στη συνέχεια υποπροφίλ για κάθε προφίλ. Όπως μπορείτε να μετατρέψετε απευθείας το βίντεο στην πιο κατάλληλη μορφή για συσκευές Apple, συσκευές Samsung, Android Pads, κινητά Android, Youtube, Facebook, Vimeo κ.λπ.

Μετατροπή μορφής VideoProc

Τα υποπροφίλ στην ενότητα “Συσκευές Apple” περιλαμβάνουν βίντεο iPhone, βίντεο iPad, βίντεο iTunes, βίντεο iPod και ούτω καθεξής.

Για κάθε προφίλ, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την ποιότητα από χαμηλή σε υψηλή. Από την προσωπική μου εμπειρία, η ικανότητά του να διατηρεί την ποιότητα των βίντεο και την ταχύτητα ολοκλήρωσης της μετατροπής ήταν πράγματι εντυπωσιακή.

Ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης

Το ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης μας επιτρέπει να κατεβάζουμε βίντεο και άλλα μέσα. Όχι μόνο από το Youtube, αλλά από σχεδόν όλες τις πλατφόρμες κοινής χρήσης πολυμέσων εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των Youtube, Vimeo, Soundcloud, Instagram κ.λπ.

Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας χρήστης είναι να αντιγράψει τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλει να κατεβάσει και να το επικολλήσει στο ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης βίντεο. Το εργαλείο θα αναλύσει το βίντεο (διαρκεί 30-35 δευτερόλεπτα) και εμφανίστε τις επιλογές λήψης.

VideoProc Ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης

Όπως είναι προφανές, μπορείτε να επιλέξετε από πολλές επιλογές ποιότητας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία αναζήτησης υπότιτλων για να αναζητήσετε υπότιτλους για το βίντεο χωρίς να κάνετε τίποτα χειροκίνητα;

Θέλετε να κατεβάσετε πολλά βίντεο; Επιτρέπει επίσης πολλές μαζικές λήψεις με μία κίνηση. Η μορφή εξόδου για κάθε βίντεο μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα.

Τώρα, σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα προγράμματα λήψης βίντεο εκεί έξω που χρεώνουν ένα ασφάλιστρο για αυτό το χαρακτηριστικό, περιλαμβάνεται δωρεάν με το Videoproc που φαίνεται σαν μια γλυκιά συμφωνία.

Βίντεο

Ένα από τα τελευταία χαρακτηριστικά που θα συζητούσαμε σε αυτήν την κριτική Videoproc είναι η δυνατότητα εγγραφής βίντεο.

Προσφέρει τρεις κύριες λειτουργίες, εγγραφή της οθόνης, εγγραφή της κάμερας web ή εγγραφή της οθόνης+ της κάμερας web. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να εγγράψετε την οθόνη ενώ εμφανίζεται η κάμερα προσώπου είτε να εγγράψετε την κάμερα web ενώ εμφανίζεται η οθόνη.

Ανάγνωση:  Εξωπραγματικές εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών: Γιατί είναι μια εξαιρετική επιλογή
VideoProc Video Recorder

Προσφέρει επίσης την προηγμένη δυνατότητα “Αφαίρεση του φόντου” από την κάμερα web, ώστε μόνο το πρόσωπο και το σώμα σας να είναι ορατά διατηρώντας τα πράγματα επαγγελματικά.

Επιτρέπει την προσθήκη στοιχείων στο βίντεο, όπως βέλη, γραμμές, κείμενα κ.λπ. κατά τη διάρκεια της εγγραφής, γεγονός που όχι μόνο εμπνέει τα πράγματα αλλά και κάνει το βίντεο καλύτερα κατανοητό από τους θεατές.

Ταχύτερη επεξεργασία βίντεο 4K με χρήση Full Acceleration GPU

Το προϊόν διατίθεται στην αγορά ως το ΜΟΝΟ πλήρες λογισμικό επεξεργασίας βίντεο με πλήρη GPU.

Σύμφωνα με το VideoProc, άλλο παρόμοιο λογισμικό εκεί έξω είτε δεν προσφέρει επιτάχυνση GPU (και χρησιμοποιήστε μόνο την CPU)ή προσφέρουν επιταχύνσεις χαμηλότερου επιπέδου.

Αυτό σημαίνει για εμάς ως χρήστες ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε το βίντεο 47 φορές πιο γρήγορα χωρίς καθυστερήσεις, παγώματα ή κολλήματα του συστήματος. Ποιο είναι παρεμπιπτόντως ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με συστήματα χαμηλότερης ποιότητας που προσπαθούν να επεξεργαστούν βίντεο;

Με άλλα λόγια, ανεξάρτητα από το ότι το σύστημά σας δεν είναι μια πολύ βαριά εξοπλισμένη ή ακριβή εξέδρα, μπορείτε να επεξεργαστείτε τα βίντεο μια χαρά! Τρέχω 4 GB RAM, 32-bit Windows 7, σύστημα Intel Pentium 2,40 Ghz (τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα είναι πιο γρήγορα). Και όμως βίωσα απολύτως 0 lag ή παγώματα που είναι πρωτόγνωρο για μένα.

Ιδιότητες συστήματος

Επιπλέον, η πλήρης επιτάχυνση της GPU επιτρέπει στο πρόγραμμα να μειώσει το μέγεθος του αρχείου, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα, τον ρυθμό καρέ ή το πραγματικό υλικό βίντεο! Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα ισχυρίζεται ότι μπορεί να μειώσει το μέγεθος του αρχείου έως και 90%, χωρίς να χάσει την ποιότητα.

Επιπλέον, επειδή το εργαλείο είναι σε θέση να μοιράζεται το φορτίο πόρων με τη GPU αντί να καταπονεί αποκλειστικά τη CPU, η χρήση της CPU περιορίζεται σε όχι περισσότερο από 33%. Κάτι που κατά τα άλλα στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνει μέχρι και 100%.

Αυτό επιτρέπει την επεξεργασία, την επεξεργασία και την εργασία με βίντεο 4K, ακόμη και υψηλής ταχύτητας, πολύ πιο εύκολη και ομαλή.

Κατώτατη γραμμή, το back-end του εργαλείου φέρνει μαζί του δύο χαρακτηριστικά τα οποία φαίνεται να λείπουν με άλλα παρόμοια εργαλεία που χρησιμοποιήσαμε.

Μετατροπή DVD

Ένα από τα άλλα χαρακτηριστικά του είναι η μετατροπή DVD. Μπορείτε να μετατρέψετε δεδομένα από τα φυσικά σας DVD σε ψηφιακές μορφές. Αυτά τα δεδομένα που έχουν μετατραπεί μπορούν στη συνέχεια να μεταφερθούν σε άλλες συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, κάρτες, tablet κ.λπ.

Ανάγνωση:  Τα καλύτερα Power banks για αγορά τον Μάιο του 2024

Προγράμματα τιμολόγησης

Επομένως, το εργαλείο είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, αλλά είναι φιλικό προς την τσέπη; Για αρχή προσφέρει μια δωρεάν έκδοση που επιτρέπει σχεδόν όλες τις δυνατότητες, αλλά με υδατογράφημα και χρονικό όριο 5 λεπτών.

Το σχέδιο τιμολόγησης βασίζεται στο χρονικό πλαίσιο και τον αριθμό των επιτρεπόμενων χρηστών. Τα τρία βασικά σχέδια τιμολόγησης είναι:

 • 1 έτος / 1 υπολογιστής: – 29,95 $ USD
 • Διάρκεια ζωής / 1 ΤΕΜ: -42,95 $ USD
 • Διάρκεια ζωής / 2-5 υπολογιστές 57,95 $ USD

Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με διάφορους τρόπους, όπως πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες (American Express, Visa, Mastercards, JCB και Discover κ.λπ.)Τραπεζικά/ τραπεζικά εμβάσματα / Alipay, Giropay, Wechat Pay, Konbini, Carte Bleue και πολλά άλλα.

Προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που πιστεύετε ότι πήρατε λιγότερα από αυτά που παζαρεύατε.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του VideoProc

Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν ή/και δεν μου άρεσαν με το VideoProc:

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά γρήγορη επεξεργαστική ισχύς με την πλήρη επιτάχυνση GPU.
 • Χαμηλότερη κατανάλωση πόρων CPU.
 • Λειτουργεί τέλεια σε συστήματα χαμηλού επιπέδου.
 • Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.
 • Δωρεάν λήψη, συσκευή εγγραφής, μετατροπέας.

Μειονεκτήματα:

Ολοκληρώνοντας την κριτική VideoProc

Οπότε αυτό είναι ένα περιτύλιγμα όσο πάει αυτή η κριτική VideoProc. Προσπάθησα να παρουσιάσω όλα τα χαρακτηριστικά που φέρνει το εργαλείο με τον εαυτό του με απόλυτη ειλικρίνεια σε όλη αυτήν την ανασκόπηση.

Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία, το χρησιμοποίησα για να επεξεργαστώ μερικά βίντεο και ήταν εύκολο, επαγγελματικό και “γρήγορο” (πολύ).

Το σχέδιο τιμολόγησης μπορεί να φαίνεται λίγο απότομο, αλλά μετά σκέφτηκα το γεγονός ότι πρόκειται για πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο + πρόγραμμα λήψης + συσκευή εγγραφής και πολλά άλλα, οπότε πιθανώς μπορεί να δικαιολογηθεί.

Τέλος πάντων, αυτή είναι η γνώμη μου για το εργαλείο. Ρίξτε τα δύο σεντ σας για τη γνώμη σας για το VideoProc καθώς και για αυτήν την κριτική VideoProc γενικά.