Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανασκόπηση UkeySoft Apple Music Converter: Μετατροπή Apple Music σε MP3, M4A, AAC κ.λπ

Ανασκόπηση UkeySoft Apple Music Converter: Μετατροπή Apple Music σε MP3, M4A, AAC κ.λπ

Αυτή η αναθεώρηση του μετατροπέα UkeySoft Apple Music θα λύσει τα προβλήματά σας εάν είστε κάτοχος μιας συσκευής Apple και θέλετε να διατηρήσετε τη μουσική σας ακόμη και χωρίς συνδρομή Apple Music.

Όλοι οι γενικοί περιορισμοί της Apple Music (χωρίς αντιγραφή, χωρίς κοινή χρήση, χωρίς δωρεάν ροή) πρόκειται να αρθούν!

Τώρα, το UkeySoft είναι μόνο ένα από τα πολλά διαθέσιμα εργαλεία για τη δουλειά. Απλώς τα χαρακτηριστικά φαίνονταν εξαιρετικά ικανοποιητικά και γι’ αυτό αποφάσισα να βγάλω αυτήν την κριτική.

Σημειώστε ότι είναι 100% δωρεάν να δοκιμάσετε (για 30 ημέρες) εργαλείο. Ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από αυτό UkeySoft Apple Music Converter αναθεώρηση, μπορείτε πάντα να πάρετε τη δική σας απόφαση.

Τι είναι το UkeySoft Apple Music Converter;

Είναι ένα λογισμικό για Windows και Mac από την UkeySoft. Ο πρωταρχικός σκοπός του εργαλείου είναι να αφαιρέσει το DRM από το Apple Music και να διευκολύνει τις μετατροπές μορφών.

Με άλλα λόγια, θα λάβετε ένα κανονικό αρχείο MP3, το οποίο ανήκει 100% σε εσάς μόλις περάσει από το UkeySoft.

Τώρα, το εργαλείο υπόσχεται να είναι δωρεάν, πολύ γρήγορο, ικανό για ομαδικές μετατροπές, εξόδους “χωρίς απώλεια ποιότητας” και φαίνεται να προσφέρει πολύ έλεγχο.

Πόσο αληθινοί είναι αυτοί οι ισχυρισμοί; Αυτό ακριβώς θα απαντήσω σε αυτήν την κριτική της UkeySoft. Ας ξεκινήσουμε τότε;

Είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, κινέζικα (τόσο απλοποιημένο όσο και παραδοσιακό), Γαλλικά, Ισπανικά, Ιαπωνικά και Ολλανδικά. Οπότε ναι, είναι για σένα ανεξάρτητα από το πού είσαι.

Ανάγνωση:  5 βέλτιστες πρακτικές για την προστασία δεδομένων σε ψηφιακούς χώρους εργασίας

Γιατί πρέπει να καταργήσετε το DRM και να μετατρέψετε τη μουσική της Apple σε MP3, M4A, AAC, AC3, FLAC κ.λπ.

Το DRM σημαίνει «Διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων». Με πιο απλά λόγια, αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αναπαράγετε τα τραγούδια της Apple Music μετά την απεγγραφή από την υπηρεσία. Ομοίως, αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να παίξετε τα τραγούδια σας σε συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple ή να τα μοιραστείτε με άλλες συσκευές/φίλους.

Λοιπόν, μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων, είναι δυνατό να αφαιρέσετε το DRM και να μετατρέψετε μουσική από το Apple Music σε άλλες πιο ευνοϊκές μορφές όπως MP3, AC3, FLAC και πολλές άλλες.

Μόλις αφαιρέσετε το DRM από τη μουσική σας, μπορείτε να το μετατρέψετε σε οποιαδήποτε μορφή θέλετε, να παίξετε τη μουσική εκτός σύνδεσης χωρίς συνδρομή στο Apple Music και να μεταφέρετε τα αρχεία σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή εκεί έξω.

Βασικά, ξεκλειδώνετε και κατέχετε πλήρως τη μουσική σας αφού αφαιρέσετε το DRM.

Πώς να μετατρέψετε τη μουσική της Apple σε MP3 χρησιμοποιώντας το UkeySoft σε Mac ή Windows;

Είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις (αυτό σκέφτεσαι, έτσι δεν είναι;) Χρειάζεται να είστε τεχνικός για να μετατρέψετε το Apple Music για ακρόαση εκτός σύνδεσης σε άλλες συσκευές;

Οχι ακριβώς! Στην πραγματικότητα, χρειάζονται μόνο δύο κλικ (Κυριολεκτικά) για να μετατρέψετε το Apple Music σε άλλες επιθυμητές μορφές χρησιμοποιώντας το UkeySoft.

Βήμα 1: Αποκτήστε το UkeySoft για Windows ή για Μακ. Είναι δωρεάν να δοκιμάσετε για να μην χάσετε τίποτα! (Δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε ή να μοιραστείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας!)

Βήμα 2: Απλώς προσθέστε τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε από Apple Music σε MP3 (ή άλλες μορφές) στη βιβλιοθήκη σας. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να «κατεβάσετε» τα αρχεία. Απλώς προσθέστε τα στη βιβλιοθήκη iTunes σας.

Βήμα 3: Κλείστε το iTunes. Τώρα ξεκινήστε το UkeySoft. Θα φέρει αυτόματα ολόκληρη τη βιβλιοθήκη iTunes σας. Τώρα, απλώς επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να μετατρέψετε και κάντε κλικ στο «μετατροπή».

UkeySoft Apple Music Converter Review

Εγινε! Με 2 κλικ, ξεκινήσατε τη διαδικασία μετατροπής. Η απαιτούμενη διάρκεια θα εξαρτηθεί από την υπ’ αριθ. των αρχείων που έχετε επιλέξει. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία που έχετε μετατρέψει στον “φάκελο εξόδου”.

Ανάγνωση:  Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε iPhone 15;

Μαζική μετατροπή τραγουδιών Apple Music με ταχύτητα έως και 16X

Έχω πάει και με άλλα παρόμοια εργαλεία. Ένα σημαντικό πρόβλημα με τα περισσότερα είναι η «ταχύτητα». Είναι κουραστικό και απογοητευτικό να περιμένεις ώρες για να ολοκληρωθεί η μετατροπή, έτσι δεν είναι; Ρε συ σχετίστηκα με αυτό.

Η “ταχύτητα” είναι στην πραγματικότητα ένας από τους κύριους λόγους που με έκαναν να γράψω αυτή την κριτική της UkeySoft.

Έτσι, για αρχή, όπως μπορεί να έχετε συμπεράνει από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, επιτρέπει τη “μετατροπή παρτίδας”. Δηλαδή, μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία για μετατροπή ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να μετατρέπετε αρχεία το ένα μετά το άλλο.

Αλλά, πέρα ​​από αυτό, υπάρχει ένα πιο τεχνικό πλεονέκτημα που έχει η UkeySoft έναντι των αντιπάλων της. Ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να μετατρέπει αρχεία 16 φορές πιο γρήγορα από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

Στην πραγματικότητα, μπορούμε να ελέγχουμε την ταχύτητα χειροκίνητα. Μπορείτε να επιλέξετε την ταχύτητα με την οποία θέλετε να προχωρήσει η μετατροπή. Ανάλογα με πολλούς παράγοντες, η ταχύτητα μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα. Αν συμβεί αυτό, γενικά έχω διαπιστώσει ότι η μείωση της ταχύτητας αποκαθιστά την ποιότητα.

Επίσης, σε Mac 10.13 High Sierra ή νεότερες εκδόσεις, η ταχύτητα είναι κολλημένη στο 1x για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω καλά. Ωστόσο, εφόσον χρησιμοποιείτε παλαιότερο λειτουργικό σύστημα ή Windows, η ταχύτητα 16x είναι όλα εκεί.

Λάβετε υπόψη ότι το 16x βασίζεται στην προεπιλεγμένη ταχύτητα 1x (X 16) της UkeySoft. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι 16 φορές ταχύτερο από κάθε άλλο παρόμοιο εργαλείο στον πλανήτη.

Μετατρέψτε Audible/iTunes Audiobooks σε MP3, M4A κ.λπ.

Το UkeySoft Apple Music Converter είναι ένας μετατροπέας 3 σε ένα και ένα πρόγραμμα αφαίρεσης DRM. Δηλαδή, δεν περιορίζεστε μόνο στο ξεκλείδωμα των αρχείων σας Apple Music. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το UkeySoft για να αφαιρέσετε DRM και να μετατρέψετε αρχεία από:

UkeySoft Apple Music Converter

  • βιβλιοθήκη iTunes
  • και ηχητικά βιβλία.

Ανεξάρτητα από τη μορφή στην οποία βρίσκονται τα ηχητικά βιβλία σας, η UkeySoft μπορεί να μετατρέψει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των μορφών M4B, AA και AAX. Παρόμοια ελευθερία παρατηρείται και με τις μετατροπές iTunes.

Ανάγνωση:  12 βήματα για τη δημιουργία μιας εξαιρετικής αποθήκης ηλεκτρονικού εμπορίου

Μπορεί η UkeySoft να διατηρήσει τα μεταδεδομένα του αρχείου μετά τη μετατροπή;

Ναι, μπορεί εντελώς. Στην πραγματικότητα, το κάνει αυτό από προεπιλογή.

Η μετατροπή ενός αρχείου και στη συνέχεια η λήψη μιας εξόδου με τίτλο “convert-412-312332.mp3” πονάει, και το έχω κάνει. Ειδικά κατά τη μαζική μετατροπή, είναι σημαντικό τα μεταδεδομένα να παραμένουν ανέπαφα, είμαι βέβαιος ότι συμφωνείτε, έτσι δεν είναι;

Ευτυχώς, το κάνει με το UkeySoft. Δεν μπλέκει με λεπτομέρειες όπως ο τίτλος του τραγουδιού, το όνομα του καλλιτέχνη, το όνομα του άλμπουμ ή βασικά οτιδήποτε άλλο.

Το ίδιο ισχύει και για τις μετατροπές Audiobook. Λεπτομέρειες του αρχικού αρχείου (π.χ. ονόματα κεφαλαίων) διατηρούνται.

Λοιπόν, ναι, δεν θα σας άφηναν να κρέμονται με εκατό τυχαία νέα αρχεία μόλις ολοκληρώσετε τη μετατροπή. Αλλάζει μόνο τη «μορφή», τίποτα άλλο.

Η UkeySoft μειώνει την ποιότητα μετά τη μετατροπή;

Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό πράσινο φως που με ώθησε να βγάλω αυτήν την κριτική της UkeySoft. Και πάλι, πολλά άλλα παρόμοια εργαλεία υπάρχουν αλλά κοστίζουν «ποιότητα».

Δεν έχει σημασία ποιο αρχείο μετατρέπετε, η υποβάθμιση της ποιότητας είναι γενικά αρκετά συνηθισμένη, έτσι δεν είναι;

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν θα αντιμετωπίσετε με το UkeySoft. Υπόσχεται «100% ποιότητα χωρίς απώλειες». Λοιπόν, κάθε άλλο εργαλείο κάνει έτσι δεν το πίστευα στην αρχή.

«Ωστόσο, μόλις δοκιμάσετε το UkeySoft, δεν θα επιστρέψετε ποτέ σε άλλες επιλογές, τουλάχιστον όσον αφορά τη διατήρηση της ποιότητας. ”

Μπορώ να ελέγξω τις παραμέτρους εξόδου;

Μπορείτε απολύτως. Αυτός είναι άλλος ένας από τους λόγους που κάνει το UkeySoft μια κατάλληλη επιλογή. Βάζει τον έλεγχο στα χέρια σας.

Για αρχή, μπορείτε να ελέγξετε τη μορφή εξόδου (προφανώς). Στη συνέχεια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε χειροκίνητα το bitrate, όχι. των καναλιών, του ποσοστού δειγματοληψίας κ.λπ. Σίγουρα, οι περισσότεροι από εσάς δεν θα μπερδεύατε με αυτά, αλλά, αν είστε ηχοφίλη, «μπορείτε».

Σχέδια τιμολόγησης της UkeySoft

Το εργαλείο μας επιτρέπει να μετατρέψουμε το Apple Music σε MP3, αλλά είναι ακριβό; Τα χαρακτηριστικά σίγουρα φαίνονται έτσι, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, δεν είναι. Στην πραγματικότητα, προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Αυτή είναι μια αρκετά γενναιόδωρη περίοδος, έτσι δεν είναι; Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να επαληθεύσετε τις δηλώσεις σε αυτήν την κριτική ανεξάρτητα, δοκιμάζοντάς την.

Ανάγνωση:  Η τέχνη για να προσελκύσετε πελάτες με τον σωστό τρόπο σε αυτήν την ψηφιακή εποχή

Σε περίπτωση που η δοκιμή σας τελειώσει ή απλά θέλετε να αγοράσετε απευθείας το πρόγραμμα επί πληρωμή, κοστίζει μόλις 35,95 $, είναι μια εφάπαξ πληρωμή!

Συγκριτικά λοιπόν (μεταξύ των αντιπάλων του) Θα έλεγα ότι η τιμή της UkeySoft είναι αρκετά λογική. Ειδικά δεδομένου του γεγονότος ότι δεν είναι απλώς «κόλπο», αλλά στην πραγματικότητα αφαιρεί το DRM και μας επιτρέπει να μετατρέψουμε το Apple Music σε Mp3 και άλλες μορφές.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε το πρόγραμμα λήψης mp3.

UkeySoft Apple Music Converter για Mac και Windows – Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ας συνοψίσουμε το εργαλείο στις πιο σύντομες δυνατές προτάσεις;

Πλεονεκτήματα:

  • Συμβατό με σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο μουσικής Apple (συμπεριλαμβανομένων iTunes + ηχητικά βιβλία)
  • Πολλές μορφές εξόδου για μετατροπή.
  • Πολύ γρήγορα (σχεδόν 16 φορές την τυπική ταχύτητα)
  • Πολύ εύκολο στη χρήση.
  • Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών
  • Καμία απώλεια ποιότητας

Μειονεκτήματα:

  • Οι νεότερες εκδόσεις MacOS ενδέχεται να μην έχουν ταχύτητα 16x.

Αναθεώρηση του UkeySoft Apple Music Converter – Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, είναι το UkeySoft Apple Music Converter ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα τραγούδια της Apple Music ως MP3/M4A; Ναί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το λέω, και όχι πολλοί λόγοι για να αντικρούσω τον ισχυρισμό.

Αν απλώς ανατρέξετε στην ενότητα «υπέρ και μειονεκτήματα» παραπάνω, θα καταλάβατε γιατί αξίζει να το χρησιμοποιήσετε. Αν όχι το πρόγραμμα επί πληρωμή, η δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει, σωστά;

Είναι «το καλύτερο» εργαλείο για τη δουλειά; Αυτό μπορεί να είναι ή όχι. Δεν έχω δοκιμάσει κάθε λογισμικό εκεί έξω, έτσι δεν είναι;

Ωστόσο, όσον αφορά αυτήν την αναθεώρηση μετατροπέα UkeySoft Apple Music, θα υπέγραφα λέγοντας ότι είναι ξεκάθαρα ένας από τους ευκολότερους, ταχύτερους και πλουσιότερους τρόπους λήψης αρχείων μουσικής χωρίς DRM σε οποιαδήποτε μορφή.