Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανασκόπηση LiveWebinar: Είναι το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου για μικρές επιχειρήσεις;

Ανασκόπηση LiveWebinar: Είναι το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου για μικρές επιχειρήσεις;

Σε αυτήν την κριτική LiveWebinar, θα συζητήσω εάν είναι (ή δεν είναι) το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου για μικρές επιχειρήσεις το 2023.

Μπορεί να είστε άτομο, μια μικρή ομάδα ή μια νέα startup, εάν χρειάζεστε μια λύση διαδικτυακού σεμιναρίου, θα πρέπει να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Ακόμα κι αν είστε σε πολύ χαμηλό προϋπολογισμό, το LiveWebinar προσφέρει δωρεάν λογαριασμό για πάντα, επομένως εξακολουθεί να είναι το εργαλείο για εσάς.

Θα συζητήσω κάθε μεμονωμένη δυνατότητα που προσφέρει και, στη συνέχεια, θα σας αφήσω να αποφασίσετε αν αξίζει τον χρόνο σας. Ας ξεκινήσουμε τότε;

Ανασκόπηση LiveWebinar: Τι είναι το LiveWebinar;

Είναι ένα εργαλείο webinar. Χρησιμοποιώντας LiveWebinarμπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε προηγμένα διαδικτυακά σεμινάρια για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας.

Χωρίς να χάσετε χρόνο, επιτρέψτε μου να σας παραθέσω τις κύριες δυνατότητες του LiveWebinar για να δείτε:

 • Πολλαπλοί τύποι δωματίων
 • Βασισμένο στο Web (δεν απαιτούνται λήψεις)
 • Υπολογαριασμοί με ελεγχόμενη πρόσβαση
 • Κοινή χρήση οθόνης
 • Λευκοί πίνακες
 • Ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος
 • Έντυπα εγγραφής και υποψηφίου
 • Ενσωμάτωση CRM τρίτων
 • Μεταδόσεις σε Youtube, Facebook και Vimeo.
 • Δυνατότητα εγγραφής
 • Και πολλά άλλα.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Εάν βλέπετε έστω και ένα χαρακτηριστικό που σας αρέσει στην παραπάνω λίστα, αυτή η κριτική LiveWebinar είναι μόνο για εσάς. Πάμε να σκάψουμε τότε;

Δεν απαιτείται εγκατάσταση

Ένα σημαντικό θετικό χαρακτηριστικό για μένα είναι ότι το εργαλείο δεν απαιτεί «εγκατάσταση». Είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης.

Χρειάζεστε μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιεί λιγότερο χώρο αποθήκευσης και πόρους από κάτι που εγκαθιστάτε συνήθως.

Διεπαφή χρήστη

Η πρώτη οθόνη που βλέπω μετά τη σύνδεση είναι αυτή:

Κατά τη γνώμη μου, είναι αρκετά προσεγμένο, καλά διατεταγμένο και κατανοητό.

Μπορείτε να δείτε την αριστερή πλευρική γραμμή που είναι ίσως η πιο σημαντική ενότητα στο εργαλείο για μένα. Εμφανίζει συνδέσμους προς διαφορετικές δυνατότητες που προσφέρει το εργαλείο.

Η υπόλοιπη οθόνη μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ συγκεκριμένες λειτουργίες. Όποια δυνατότητα επιλέξω από την αριστερή πλευρική γραμμή φορτώνεται και εμφανίζεται στο δεξί παράθυρο. Στη συνέχεια, μπορώ να προσαρμόσω/χρησιμοποιήσω τη δυνατότητα από εδώ.

Με λίγα λόγια, δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή ειδικές δεξιότητες για τη χρήση του LiveWebinar.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Λειτουργίες διαδικτυακού σεμιναρίου και διεπαφή χρήστη

Μόλις έδειξα πώς μοιάζει ένας λογαριασμός LiveWebinar.

Ωστόσο, πώς μοιάζει μια πραγματική οθόνη διαδικτυακού σεμιναρίου; Τι χαρακτηριστικά αποκτάτε; Ας δούμε.

Αυτή είναι μια οθόνη webinar:

Έτσι, η επάνω γραμμή προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές:

 • Πρόσκληση χρηστών
 • Διάταξη: μας επιτρέπει να επιλέξουμε 1 από 8 διαφορετικές πιθανές διατάξεις
 • Παρουσιαστής έναντι λειτουργίας συζήτησης: Στη λειτουργία παρουσιαστή μιλάει μόνο ο παρουσιαστής. Η λειτουργία συζήτησης επιτρέπει σε όλους να μιλήσουν.
 • Κουμπί κλειδώματος/ξεκλειδώματος: Το ξεκλείδωμα επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν, ενώ το κλείδωμα το απενεργοποιεί.
 • Το κουμπί εγγραφής.
 • Λειτουργία συνομιλίας: Κάτω δεξιά, υπάρχει επίσης μια δυνατότητα συνομιλίας, αν σας αρέσει μια πιο ήσυχη συζήτηση.
Ανάγνωση:  Πώς να μετατρέψετε κείμενο σε ομιλία διαδικτυακά δωρεάν

Στη συνέχεια, υπάρχει η αριστερή πλευρική γραμμή, προσφέρει το δικό της σύνολο λειτουργιών. Το πιο εντυπωσιακό ον:

Δημοσκοπήσεις LiveWebinar

 • Whiteboard: Μετατρέπει την οθόνη σε λευκό πίνακα. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να πληκτρολογήσετε απευθείας σε αυτήν την οθόνη.
 • Κοινή χρήση οθόνης: Όπως έχετε μαντέψει, σας επιτρέπει να μοιράζεστε την οθόνη του συστήματός σας με τους συμμετέχοντες.
 • Επωνυμία: Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε πλήρως την οθόνη του διαδικτυακού σεμιναρίου. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε χρώμα, διάταξη, κείμενο, το λογότυπο και οτιδήποτε άλλο βλέπουν οι συμμετέχοντες στην οθόνη. Ενισχύει μαζικά τον επαγγελματισμό, έτσι δεν είναι;
 • Μετάδοση: Αυτό σας επιτρέπει να μεταδώσετε το δωμάτιό σας στο Facebook, το Vimeo και το YouTube!

Προγραμματισμένα/ Μόνιμα και Αειθαλής δωμάτια

Το LiveWebinar προσφέρει 3 βασικούς τύπους δωματίων που μπορώ να δημιουργήσω για διαδικτυακά σεμινάρια.

Τα “προγραμματισμένα” δωμάτια είναι αρκετά εύκολα κατανοητά, έτσι δεν είναι; Μπορώ να ορίσω μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για το διαδικτυακό σεμινάριο.

Υπάρχει αυτή η προηγμένη επιλογή του “περιορισμού της πρόσβασης στο δωμάτιο”. Εάν το ενεργοποιήσω, οι συμμετέχοντες μπορούν να μπουν στο δωμάτιό μου 60 λεπτά πριν ή μετά την εκδήλωση. Με απενεργοποιημένο, οι συμμετέχοντες μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ανά πάσα στιγμή αφού την προγραμματίσω!

Τα μόνιμα δωμάτια είναι «μόνιμα» (προφανώς). Με άλλα λόγια, είναι ανοιχτά ανά πάσα στιγμή και μπορούν να συνδεθούν ανά πάσα στιγμή.

Τα δωμάτια Evergreen είναι τα προσωπικά μου αγαπημένα. Είναι επίσης ίσως τα πιο αποτελεσματικά για μετατροπές και για τις περισσότερες άλλες χρήσεις.

Λοιπόν, αυτά μου επιτρέπουν να παίζω “ηχογραφημένα διαδικτυακά σεμινάρια” ως ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω όσα λάθη θέλω, να επεξεργαστώ το βίντεο και να κρατήσω μόνο τα καλά μέρη.

Γιατί να περιοριστείτε στην «ηχογράφηση», σωστά; Μου επιτρέπει ακόμη και τη ροή βίντεο για τα δωμάτιά μου Evergreen από:

Μπορώ να παίξω το ίδιο βίντεο σε επανάληψη πολλές φορές! Σαφώς εξοικονομεί χρόνο, ενέργεια και εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά, ίσως ακόμα καλύτερα από τις ζωντανές εκδηλώσεις!

Άμεσες συναντήσεις με ένα κλικ

Χρειάζεται να διοργανώσετε ένα διαδικτυακό σεμινάριο αμέσως, αυτή τη στιγμή; Το LiveWebinar το καθιστά δυνατό.

Είναι κυριολεκτικά ένα βήμα με ένα κλικ! Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Άμεση συνάντηση». Αμέσως ανοίγει μια νέα καρτέλα και σας επιτρέπει να κάνετε τα δικά σας! Δεν χρειάζεται να γίνει καμία απολύτως ρύθμιση/αλλαγή/προσαρμογή.

Μπορείτε να μοιραστείτε τη διεύθυνση URL με το κοινό σας επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν απευθείας!

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Προηγμένες Δοκιμές & Έρευνες

Φανταστείτε ότι είστε δάσκαλος ή προπονητής. Οι «Δοκιμές και έρευνες» του LiveWebinar σάς επιτρέπουν να κάνετε ερωτήσεις στο κοινό σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε είτε για δοκιμές είτε για έρευνες για να βελτιώσετε τα προϊόντα σας.

Αυτά σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις και την πρόοδο των μαθητών/συμμετεχόντων σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα «ποσοστό που απαιτείται για επιτυχία».

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Barclaycardus.com/activate για να ενεργοποιήσετε την πιστωτική κάρτα Barclay

Προσωπικά μου αρέσει ο όγκος των ρυθμίσεων και της προσαρμογής που διατίθενται για αυτές τις δοκιμές.

Δημοσκοπήσεις LiveWebinar

Για αρχή, μπορώ είτε να πληκτρολογήσω την ερώτηση είτε να συμπεριλάβω μια φωνητική σημείωση. Τα συνημμένα αρχείων είναι επίσης δυνατά για να εξηγήσω καλύτερα την ερώτηση στους συμμετέχοντες μου.

Ακόμη και οι μαθητές/οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές σημειώσεις και να επισυνάψουν αρχεία στις απαντήσεις τους.

Αυτές οι δημοσκοπήσεις με επιτρέπουν να πληκτρολογήσω τις διάφορες πιθανές απαντήσεις. Μπορώ να ορίσω βαθμούς για κάθε απάντηση ανάλογα με την ορθότητά της. Τρεις διαφορετικοί τύποι απαντήσεων είναι δυνατοί! Μπορώ να δεχτώ είτε μεμονωμένες απαντήσεις, πολλαπλές απαντήσεις είτε ανοιχτές απαντήσεις για τη δημοσκόπησή μου.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών εμφανίζονται σε ευνόητα γραφήματα, χρωματικά κωδικοποιημένα γραφήματα για να είναι σωστά. Οι απαντήσεις μπορούν ακόμη και να κοινοποιηθούν στο κοινό μετά την ολοκλήρωση της δοκιμής. Τα αποτελέσματα μπορούν επίσης να ληφθούν σε αρχείο CSV για μόνιμη αποθήκευση.

Τούτου λεχθέντος, το LiveWebinar μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλήρως ως διαδικτυακό εργαλείο δοκιμής ή σχολίων.

Σύνθετη παρότρυνση για δράση

Τίποτα δεν μετατρέπει όσο «να προσελκύεις» το κοινό σου, σωστά; Χωρίς μετατροπές, ένα διαδικτυακό σεμινάριο είναι απλώς ένα ενημερωτικό ζωντανό βίντεο.

Το LiveWebinar το λύνει επιτρέποντάς μου να δημιουργήσω CTA (Πρόσκληση σε δράση) μηνύματα.

Θα είμαι ειλικρινής, αυτά δεν είναι τα καλύτερα CTA. Ωστόσο, λαμβάνω αρκετές ρυθμίσεις και έλεγχο για να λαμβάνω μετατροπές από αυτές.

Μπορώ να εισάγω ένα κείμενο κουμπιού που εμφανίζεται στο κουμπί CTA μου, ένα μήνυμα που εμφανίζεται μαζί με το CTA και έναν σύνδεσμο για το κουμπί CTA μου. Μπορώ επίσης να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω τον ήχο για το CTA.

Τώρα, μπορώ να κάνω αυτό το CTA pop up όποτε θέλω κατά τη διάρκεια του ζωντανού webinar μου! Ομοίως, μπορώ επίσης να το ρυθμίσω ώστε να εμφανίζεται αυτόματα σε μια προκαθορισμένη ώρα όταν εκτελώ ένα προηχογραφημένο δωμάτιο Evergreen.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

4 λειτουργίες πρόσκλησης

Πώς προσκαλείτε τους συμμετέχοντες; Οι προσκλήσεις πρέπει να φαίνονται επαγγελματικές και να γίνονται δεκτές προσκλήσεις, σωστά;

Το LiveWebinar μας επιτρέπει να προσκαλούμε τους συμμετέχοντες μέσω:

 • E-mail: Μπορείτε να προσθέσετε διευθύνσεις με μη αυτόματο τρόπο ή να ανεβάσετε αρχεία CSV για μαζικές μεταφορτώσεις.
 • Εξόδους κλήσεων: Είναι μια προηγμένη λειτουργία πρόσκλησης που επιτρέπει την πρόσκληση των συμμετεχόντων εάν απλώς αποδεχτούν μια κλήση.
 • γραπτό μήνυμα
 • Και προσωπικές διευθύνσεις URL: Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μοναδικές, μεμονωμένες διευθύνσεις URL για κάθε συμμετέχοντα!

Προφανώς, τα e-mail μπορούν να σταλούν και χειροκίνητα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κατά την αποστολή των προσκλήσεων, μπορώ επίσης να στείλω προσκλήσεις για συγκεκριμένους ρόλους. Δηλαδή, επιλέγω ποιος παίρνει τις προσκλήσεις. Μπορούν είτε να είναι «όλοι» (συμμετέχοντες)ή μόνο οι παρουσιαστές και οι συντονιστές.

Έντυπα εγγραφής και φόρμες δυνητικού πελάτη

Τι θα λέγατε όταν δεν θέλετε να προσκαλέσετε μη αυτόματα τους συμμετέχοντες; Ή όταν δεν έχετε μια συγκεκριμένη λίστα ατόμων για να ξεκινήσετε;

Το LiveWebinar μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις φόρμες εγγραφής. Χρησιμοποιώντας αυτά, οποιοσδήποτε μπορεί να προεγγραφεί για το διαδικτυακό σεμινάριο.

Ανάγνωση:  Η JPT πέτυχε γεώτρηση φωτοβολταϊκού γυαλιού υψηλής ποιότητας

Οι φόρμες μας επιτρέπουν να συλλάβουμε προσαρμοσμένα δεδομένα από τους συμμετέχοντες. Έχει “placeholders”, μπορώ να ζητήσω οποιαδήποτε δεδομένα σε αυτά τα placeholders, μερικές από τις επιλογές περιλαμβάνουν:

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ζητήστε να επισημανθεί ένα πλαίσιο ελέγχου
 • Τηλεφωνικό νούμερο
 • Εισαγάγετε κουμπιά επιλογής
 • Ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώντας τον τύπο πεδίου “προσαρμοσμένο κείμενο”.

Δημοσκόπηση LiveWebinar

Προφανώς, μπορώ να επιλέξω ποια πεδία είναι υποχρεωτικά και ποια είναι προαιρετικά.

Οι φόρμες δυνητικών πελατών είναι κάτι άλλο που προσφέρει το LiveWebinar. Είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το πώς δημιουργείτε ή χρησιμοποιείτε φόρμες εγγραφής. Σας βοηθά επίσης να συλλέγετε δεδομένα με τα ίδια ακριβώς πεδία που προσφέρει η φόρμα εγγραφής.

Η μόνη διαφορά; Αυτές οι φόρμες θα εμφανίζονται όταν ένας συμμετέχων έχει ήδη μια πρόσκληση και εισέρχεται στο δωμάτιό μου/το διαδικτυακό σεμινάριο.

Προηγμένη εγγραφή

Το LiveWebinar δεν μπορεί να αυτοαποκαλείται η καλύτερη πλατφόρμα διαδικτυακού σεμιναρίου αν δεν προσέφερε δυνατότητα εγγραφής, σωστά; Ευτυχώς, το κάνει.

Μου αρέσει πόσο μου επιτρέπει να προσαρμόσω τις ηχογραφήσεις!

Για αρχή, μπορώ να ρυθμίσω τον ρυθμό καρέ για την εγγραφή. Μου επιτρέπει να επιλέξω μεταξύ των ρυθμίσεων 24 FPS ή 30 FPS.

Ρύθμιση εγγραφής LiveWebinar

Στη συνέχεια, μπορώ να επιλέξω τις ρυθμίσεις ποιότητας! Για συσκευές χαμηλού επιπέδου, μπορώ να καταγράψω το διαδικτυακό σεμινάριο στα 1024X768. Για καλύτερη ποιότητα, είναι δυνατές και οι δύο εγγραφές 720P και 1080P.

Ακόμη και η γλώσσα διεπαφής μπορεί να επιλεγεί χειροκίνητα. Εκτός από τα αγγλικά, περισσότερες από 8 άλλες γλώσσες είναι διαθέσιμες. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το LiveWebinar διεθνώς, ανεξάρτητα από την προέλευση του κοινού μου.

8 διαφορετικές διατάξεις είναι διαθέσιμες και για την οθόνη webinar. Αυτό μπορεί επίσης να αλλάξει από την οθόνη του διαδικτυακού σεμιναρίου κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου.

Και τέλος, μπορώ να επιλέξω τη συσκευή αποθήκευσης μου. Μπορώ είτε να αποθηκεύσω την εγγραφή στον διακομιστή FTP μου είτε στο Amazon S3.

Δεκάδες Ενσωματώσεις

Εάν είστε κάποιος σαν εμένα, είμαι βέβαιος ότι χρησιμοποιείτε τουλάχιστον κάποιο είδος καλύτερου CRM αυτοματισμού.

Το LiveWebinar μας επιτρέπει να συνδέσουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω των διαδικτυακών σεμιναρίων/εγγραφών και των ζωντανών φορμών μας απευθείας με τα CRM μας.

Ενσωματώσεις LiveWebinar

Με αυτό, μπορείτε να στείλετε άμεσα e-mail καλωσορίσματος, προτάσεις και ακόμη και να προωθήσετε αυτούς τους εγγεγραμμένους διαδικτυακού σεμιναρίου απευθείας στη γραμμή μετατροπών σας!

Αν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε κάτι από αυτά, έκανα ένα εύκολο στην κατανόηση και πολύ λεπτομερές σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του EngageBay. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά αν θέλετε να δημιουργήσετε πωλήσεις χρησιμοποιώντας το LiveWebinar σε συνδυασμό με ένα CRM!

Ενσωματωμένη αποθήκευση

Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων, υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να μοιραστούμε ή να παρουσιάσουμε αρχεία, έτσι δεν είναι;

Το LiveWebinar έχει αυτή τη βασική αλλά λειτουργική δυνατότητα που μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε αρχεία στην πλατφόρμα. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να παρουσιαστούν απευθείας κατά τη διάρκεια διαδικτυακών σεμιναρίων. Μπορούν επίσης να δημιουργηθούν προσαρμοσμένοι φάκελοι για καλύτερη οργάνωση.

Λεπτομερής πρόσβαση: Υπολογαριασμοί

Είναι ένα από εκείνα τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά σε αυτήν την κριτική LiveWebinar που μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, αλλά βοηθούν πάρα πολύ.

Ανάγνωση:  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Crunch το 2024

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε “υπο-λογαριασμούς” στους λογαριασμούς σας. Αυτά μπορούν να γίνουν για τους συμπαίκτες σας, τους υπαλλήλους σας ή απλώς έναν τυχαίο συντονιστή και παρουσιαστές.

Τώρα, εσείς αποφασίζετε πόσο έλεγχο αποκτούν αυτοί οι δευτερεύοντες λογαριασμοί. Μπορείτε είτε να μοιραστείτε ολόκληρους φακέλους από τον αποθηκευτικό χώρο σας είτε συγκεκριμένα αρχεία από τον αποθηκευτικό χώρο σας με αυτούς τους δευτερεύοντες λογαριασμούς.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρέχετε πρόσβαση μόνο για δωμάτιο. Δηλαδή, μπορείτε να ορίσετε έναν δευτερεύοντα λογαριασμό, ώστε ο χρήστης να μπορεί να χρησιμοποιεί ορισμένα αρχεία κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σεμιναρίων του και να τα παρουσιάζει στην αίθουσα. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση/διαχείριση των αρχείων απευθείας στον αποθηκευτικό χώρο σας!

Τιμολόγηση LiveWebinar

Πριν συνοψίσω αυτήν την ανασκόπηση του LiveWebinar, ας μιλήσουμε για το κόστος;

Έτσι, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για όλα τα σχέδιά της! Δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα. Εισάγετε μόνο ένα e-mail και έχετε άμεση πρόσβαση για (σχεδόν) μισό μήνα!

Ακόμα και μετά από αυτό, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο 100% δωρεάν, για πάντα! Ακολουθούν τα σχέδια LiveWebinar:

 • Δωρεάν: 5 συμμετέχοντες και 2 ώρες ηχογράφηση. Διατίθενται δοκιμές, κοινή χρήση οθόνης και αυτοματισμός.
 • Επαγγελματικά: 11,99 $/μήνα- 100 συμμετέχοντες/ χρόνος εγγραφής 6 ωρών/ δευτερεύοντες λογαριασμοί/ μεταφράσεις συνομιλίας
 • Επιχείρηση: 95,29 $/μήνα: Όλες οι λειτουργίες ξεκλειδώθηκαν

Ξεκινήστε δωρεάν τώρα

Το προσαρμοσμένο σχέδιο δεν είναι προτιμημένο. Μπορείτε να επιλέξετε το αρ. των συμμετεχόντων που θα έχετε, ο χρόνος εγγραφής και άλλες δυνατότητες. Ανάλογα με αυτήν την προσαρμογή, εμφανίζεται μια τιμή σε εσάς.

Κατά τη γνώμη μου, τα σχέδια LiveWebinar είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένα λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που προσφέρει.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του LiveWebinar

Ας συνοψίσουμε όλα όσα μου αρέσουν και δεν μου αρέσουν στο LiveWebinar;

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά πλούσιο σε χαρακτηριστικά
 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών + δωρεάν λογαριασμός για πάντα
 • Ενσωματώσεις τρίτων

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία για υποστήριξη.

Ανασκόπηση LiveWebinar: Τελική ετυμηγορία

Λοιπόν, είναι το LiveWebinar το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου στον κλάδο; Λοιπόν, αυτό θα είναι ένας μεγάλος ισχυρισμός για να κάνω, οπότε δεν θα προτιμούσα. Ωστόσο, θα πω ότι πιθανότατα προσφέρει κάθε μεμονωμένη δυνατότητα που μπορεί να θέλετε ή να χρειάζεστε για τα διαδικτυακά σας σεμινάρια.

Πραγματικά φρόντισαν για τα πάντα. Από τους διαφορετικούς τύπους δωματίων, την αποθήκευση αρχείων, τους δευτερεύοντες λογαριασμούς, τις συνομιλίες που μεταφράζονται αυτόματα, τους διαφορετικούς τύπους φορμών έως τα κουμπιά CTA, όλα είναι διαθέσιμα.

Προσωπικά, μου αρέσει το εργαλείο. Αλλά γιατί να πιστέψετε αυτήν την κριτική του LiveWebinar, σωστά; Πηγαίνετε να δοκιμάσετε τη δοκιμή 14 ημερών τους, ακόμα και μετά από αυτό είναι δωρεάν ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι;

Ενεργοποιήστε τη δοκιμή 14 ημερών αμέσως τώρα