Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανασκόπηση BulletVPN: Καλύτερη υπηρεσία VPN για ασφάλεια & Απεριόριστη πρόσβαση

 Ανασκόπηση BulletVPN: Καλύτερη υπηρεσία VPN για ασφάλεια & Απεριόριστη πρόσβαση

Αναθεώρηση BulletVPN: Υπάρχουν αρκετά VPN στον κλάδο και εμπιστευτείτε με όταν λέω ότι έχω πάει σχεδόν με κάθε ένα από αυτά. Αλλά δεν μπαίνουν όλοι στην ενότητα κριτικών μας. Το ένα VPN που έκανε και είναι πιθανότατα ήδη γνωστό σε εσάς είναι, BulletVPN.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη να γράψω αυτή την κριτική BulletVPN ήταν λόγω των δυνατοτήτων που πρόσφερε το VPN, σε σύγκριση με το σχέδιο τιμολόγησης του.

Δεν θα τα καταφέρνω και θα έρχομαι κατευθείαν στο θέμα, πρώτα ας φιλτράρουμε ποιος και γιατί χρειάζεται ένα VPN και μετά μπορούμε να προχωρήσουμε στην αναθεώρηση του BulletVPN.

Αναθεώρηση BulletVPN: Ποιος χρειάζεται ένα VPN;

Όποιος περιηγείται στο διαδίκτυο, τελεία! Εάν περιηγείστε στο Διαδίκτυο, υπάρχουν ίχνη που δεν θα θέλατε να συνδεθούν ξανά με εσάς, και ακόμη κι αν είστε εντελώς σε δραστηριότητες «επάνω και πάνω», δεν θα θέλατε κυβέρνηση. πρακτορεία και περίεργοι σπασίκλες που κρυφοκοιτάζουν μέσα από τα παράθυρά σας (ή ιστορικό προγράμματος περιήγησης σε αυτήν την περίπτωση)θα ήθελες?

Θέλετε να παραμείνετε ανώνυμοι στο Διαδίκτυο; Εκτιμάτε το απόρρητό σας και σας αρέσει να διατηρείτε την πραγματική σας ταυτότητα εκτός από την ψηφιακή σας; Λοιπόν, χρειάζεστε απεγνωσμένα ένα VPN.

Μια άλλη φυλή ανθρώπων που χρειάζονται ένα VPN είναι εκείνοι που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα «όχι τόσο διάσημα» μέρη του Διαδικτύου, όπως το Deep web. Είναι παράνομα, αλλά όχι πάντα τόσο επιβλαβή όσο τα προβάλλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οπότε καταλαβαίνω αν η περιέργειά σας σε εκμεταλλεύεται.

Ανάγνωση:  Πλοήγηση στο τοπίο πληροφορικής: Η κυριαρχία των κέντρων δεδομένων Edge

Ή, αν είστε απλώς ένας συνηθισμένος τύπος που επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Netflix, στο Youtube ή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που μπορεί να απαγορευτεί στο σχολείο, το σπίτι, την πολιτεία ή τη χώρα σας, ένα VPN έρχεται επίσης να σας σώσει εκεί.

Ή χρησιμοποιείτε πολύ δημόσιο Wi-Fi; Μαντέψτε τι, είναι ευάλωτα σε δώδεκα είδη επιθέσεων και δεν θα θέλατε κάποιος τυχαίος τύπος να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημά σας τώρα, σωστά; Ναι, θα χρειαστείτε ένα VPN για να συμβεί αυτό!

Αυτό σας δίνει βασικά μια ιδέα για το ποιος χρειάζεται ένα VPN. Ολοι! Έτσι δεν είναι;

Λειτουργίες BulletVPN

Τώρα ανάμεσα στα εκατοντάδες VPN γιατί επιλέξαμε ειδικά το BulletVPN; Αυτή η κριτική BulletVPN θα σας δώσει την απάντηση, αφού περάσετε από τις δυνατότητες που έχει συσκευάσει μέσα της.

Ποια λειτουργικά συστήματα υποστηρίζει το BulletVPN;

Όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα στον κόσμο υποστηρίζονται από το VPN, συμπεριλαμβανομένων:

Επομένως, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε, οι πιθανότητες είναι ότι το BulletVPN ταιριάζει ήδη.

Τεράστια λίστα με Διαθέσιμες Χώρες: 5/5

Τι καλό είναι ένα VPN που δεν σας προσφέρει περισσότερες από αρκετές χώρες για να διαλέξετε, σωστά; Το BulletVPN το γνωρίζει επίσης, έτσι έφερε μπροστά μια λίστα με 25+ διαθέσιμες χώρες!

Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

Τοποθεσίες διακομιστή BulletVPN

 • ΗΠΑ
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ολλανδία
 • Ιαπωνία
 • Βραζιλία
 • Δανία
 • Φινλανδία
 • Γαλλία

Και όπως είπα, αυτό είναι μόλις το 25% της λίστας! Τώρα μόνο η προσφορά «χώρων» δεν ήταν αρκετή, οπότε το BulletVPN περιλάμβανε επίσης «περισσότερους από έναν διακομιστές» στις περισσότερες χώρες, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ταχύτητα ανεξάρτητα από την κίνηση ή τον αριθμό των συνδέσεων σε αυτήν τη χώρα.

Απεριόριστη ταχύτητα και αμέτρητο εύρος ζώνης

Τα μισά από τα VPN με τα οποία έχω πάει, τους αρέσει να επιβάλλουν περιορισμούς στο όριο ταχύτητας. Το BulletVPN δεν το κάνει. Αυτός είναι ένας από αυτούς τους λόγους για τους οποίους μίλησα για “ολοκληρώστε αυτήν την κριτική BulletVPN”.

Ανάγνωση:  Πόσος χρόνος χρειάζεται για να διαγραφεί ο λογαριασμός ChatGPT;

Πιστεύω ότι αν πληρώσω για μια υπηρεσία, θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσω στο βαθμό της δικής μου θέλησης, και αυτό ακριβώς πιστεύει και το BulletVPN.

Επομένως, ανεξάρτητα από το πόσο κάνετε περιήγηση ή λήψη χρησιμοποιώντας το VPN, η ταχύτητά σας δεν θα μειωθεί.

Δεν σταματά εκεί το VPN, γιατί και πάλι μας παρέχει “Μη μετρημένο εύρος ζώνης”, οπότε δεν έχει σημασία πόσα MB, GB, TB δεδομένων χρησιμοποιείτε με το BulletVPN, δεν θα πειράζει.

Χωρίς απώλεια ταχύτητας

Αυτή είναι μια προσωπική εμπειρία που κατέγραψα με το BulletVPN. Εάν ήσασταν άπληστος χρήστης VPN, θα είχατε παρατηρήσει πώς τα περισσότερα VPN οδηγούν σε ΜΕΓΑΛΗ απώλεια ταχύτητας.

Ενώ αντίθετα, με το BulletVPN με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία απώλεια ταχύτητας. Πράγματι τόσο πολύ που πήγα στην Ookla για να το ελέγξω και να το επαληθεύσω, και να τι βρήκα.

Η γενική μου ταχύτητα στο Διαδίκτυο χωρίς VPN είναι περίπου 3,10 Mbs, επομένως, όπως μπορείτε να υπολογίσετε, η απώλεια ταχύτητας δεν είναι καθόλου σημαντική. Και για όλη αυτή την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία, είμαι πολύ χαρούμενος που προσαρμόζομαι με ακόμη πιο αργή σύνδεση!

Ο λόγος για αυτό είναι ότι το BulletVPN φιλοξενεί όλους τους κύριους διακομιστές του σε χώρες Tier-1, οπότε προφανώς η ταχύτητα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής απορρήτου

Το σημαντικότερο πράσινο φως που τελικά με βοήθησε να αποφασίσω ότι επρόκειτο να ολοκληρώσω αυτήν την κριτική BulletVPN ήταν το γεγονός ότι το BulletVPN δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής!

Και πάλι, τα περισσότερα VPN με «ηγετικά στον κλάδο» τηρούν αρχείο καταγραφής και δεν είναι 100% ανώνυμα. Αυτό σκοτώνει άμεσα τον σκοπό της χρήσης ενός VPN, έτσι δεν είναι;

Έτσι, όταν ανακάλυψα ότι το BulletVPN έχει μια εντελώς “πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής”, ήξερα ότι βρήκα το ταίρι μου. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο δεν τηρεί αρχεία καταγραφής, δεν υπάρχει κανένα μυστικό ή αναφορά που να κοινοποιείται στις αρχές ακόμη και αν προκύψουν ανάγκες.

Ανάγνωση:  50+ Καλύτεροι ιστότοποι διαδικτυακών παιχνιδιών Flash

Οπότε ναι, είσαι όσο πιο ανώνυμος μπορείς.

Δωρεάν Smart DNS

Οι άνθρωποι πληρώνουν γενικά 10-15 $ μόνο για την υπηρεσία “Smart DNS”. Λοιπόν, αν είστε ένας από αυτούς, πρέπει να ακυρώσετε τις συνδρομές σας αμέσως τώρα!

Επειδή το BulletVPN υπερηφανεύεται που προσφέρει δωρεάν Smart DNS μαζί με τα σχέδιά σας VPN.

Το SmartDNS είναι αυτό που σας επιτρέπει να μεταδίδετε περιορισμένα βίντεο και περιεχόμενο ακόμη και από “Αποκλεισμένους” ιστότοπους που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι στην περιοχή σας από προεπιλογή. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Netflix, στο Hulu, στο BBC ή βασικά σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο με ευκολία με λίγα μόνο κλικ χωρίς να πληρώσετε τίποτα επιπλέον.

Απεριόριστοι διακόπτες διακομιστή

Σαν να μην αρκούσε η προσφορά απεριόριστης ταχύτητας και εύρους ζώνης, το BulletVPN μου επιτρέπει να προσθέσω άλλο ένα φτερό στο κάλυμμα αυτής της κριτικής BulletVPN, επιτρέποντάς μου να γράψω αυτή την ενότητα κάτω.

Μπορείτε να αλλάξετε διακομιστές (χώρες και μεμονωμένες IP) όσες φορές θέλετε με το BulletVPN, δεν υπάρχει κανένα όριο.

3 Ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών

Γιατί να πληρώσετε τρεις φορές όταν μπορείτε να πληρώσετε μία φορά, αυτό πιστεύει το BulletVPN. Έτσι, με οποιοδήποτε πρόγραμμα του VPN, μπορείτε να συνδέσετε έως και 3 διαφορετικές συσκευές, και πάλι δεν απαιτούνται επιπλέον χρεώσεις.

Οι τρεις συσκευές μπορεί να είναι ένας φορητός υπολογιστής, ένα κινητό και ένα tablet, ή 3 κινητά, ή 2 κινητά τηλέφωνα και 1 φορητός υπολογιστής ή βασικά οτιδήποτε άλλο. Εφόσον πρόκειται για τρεις μεμονωμένες συσκευές, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό BulletVPN σε όλες.

Πρωτόκολλα ασφαλούς σύνδεσης

Το BulletVPN υποστηρίζει έως και 5 διαφορετικά πρωτόκολλα ασφαλείας για διαφορετικές ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε από:

 • PPTP
 • LT2P
 • TCP
 • UDP
 • Ή OpenVPN
Ανάγνωση:  25 Ιδέες για τροχούς Instagram για επωνυμίες σε 10 διαφορετικούς κλάδους (+Παραδείγματα)

Τώρα, ειλικρινά, πόσα VPN έχετε διασταυρώσει με το να προσφέρετε τόσα πρωτόκολλα σύνδεσης; Ακόμη και τα λεγόμενα «Καλύτερα» VPN εγκαταλείπουν το μέγιστο σε 3 ή 4 πρωτόκολλα.

Σχέδια τιμολόγησης BulletVPN:

Σχέδια τιμολόγησης BulletVPN

Όχι, μόνο και μόνο επειδή το BulletVPN είναι πλούσιο σε δυνατότητες, δεν σημαίνει ότι θα σας επιστρέψει στην υποθήκη σας. Στην πραγματικότητα, φαίνεται να είναι φθηνότερο από αυτό που πληρώνουμε οι περισσότεροι για το μηνιαίο μακιγιάζ ή τα ποτά μας.

Έχει τρία σχέδια και όλα έχουν τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά. Η μόνη διαφορά τιμής οφείλεται στον «κύκλο χρέωσης».

 • 1 μήνας – 10,98 $
 • 6 μήνες – 9,16 $
 • 12 μήνες – 7,50 $

Λοιπόν, πιστεύω ότι το να πληρώνεις 7,50 $ για να είσαι ασφαλής, ασφαλής και ανώνυμος σε αυτήν την ψηφιακή εποχή είναι μια υπόθεση κλοπής.

Τελική ετυμηγορία:

Έτσι, ολοκληρώνοντας αυτήν την κριτική BulletVPN, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ήθελα να έχω με ένα VPN, αλλά η πλατφόρμα είναι άκυρη.

Η πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής, 25+ χώρες, δωρεάν Smart DNS, Απεριόριστη ταχύτητα, εύρος ζώνης και διακόπτες και όλες οι άλλες δυνατότητες είναι υπεραρκετές λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια τιμολόγησης.

Επομένως, σίγουρα θα ψήφιζα το BulletVPN, αλλά θα ήθελα επίσης να λάβω τις σκέψεις σας για την πλατφόρμα, το ίδιο δοκίμασε το. Μην ανησυχείτε, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε τίποτα για να μην είστε ευχαριστημένοι (κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο, αν είσαι έστω και από απόσταση κάποιος με τα ενδιαφέροντά μου!)