Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανασκόπηση φιλοξενίας A2: Είναι πραγματικά πιο γρήγορο από το Siteground & Bluehost;

 Ανασκόπηση φιλοξενίας A2: Είναι πραγματικά πιο γρήγορο από το Siteground & Bluehost;

Καλώς ήρθατε στο πιο λεπτομερές, ειλικρινές και διαφανές Φιλοξενία A2 Ανασκόπηση στον πλανήτη.

Όχι, δεν είναι υπερβολή, θα σας πω γιατί. Δεν θα μοιράζομαι απλώς τις απόψεις μου ή αυτά που η εταιρεία «ισχυρίζεται» ότι προσφέρει. Αντίθετα, αγόρασα ένα πακέτο φιλοξενίας από το A2 Hosting και φιλοξένησα τον τομέα μου σε αυτό.

Θα εκτελούσα έναν αριθμό διαφορετικών δοκιμών στον τομέα. Αλλά το πιο σημαντικό, κάθε στατιστικό στοιχείο ή δεδομένα που κοινοποιώ μπορεί να επαληθευτεί ανεξάρτητα και με διαφάνεια από εσάς. Έτσι, σε αντίθεση με τις περισσότερες κριτικές φιλοξενίας A2 εκεί έξω, δεν θα έλεγα απλώς “Η φιλοξενία A2 έχει χρόνο απόκρισης “Χ” δευτερολέπτων”. Αντίθετα, θα μοιραστώ μαζί σας ένα στιγμιότυπο οθόνης και την ακριβή διεύθυνση URL για τα αποτελέσματα της δοκιμής, ώστε να γνωρίζετε ότι το στιγμιότυπο οθόνης δεν έχει διορθωθεί.

Κριτική φιλοξενίας A2

Εδώ είναι όλα όσα συζητάω ή/και δοκιμάζω σε αυτήν την κριτική φιλοξενίας A2:

 • Σχέδια τιμολόγησης και οφέλη.
 • Δοκιμή χρόνου φόρτωσης σελίδας.
 • Δοκιμή χρόνου απόκρισης διακομιστή.
 • Χρόνος απόκρισης διακομιστή με αύξηση της κυκλοφορίας.
 • Επιλογές τοποθεσίας διακομιστή.
 • 99% δέσμευση χρόνου λειτουργίας.
 • Διεπαφή χρήστη
 • Υποστήριξη
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή.

Ας ξεκινήσουμε!

Επισκόπηση φιλοξενίας A2

Πριν πηδήξεις και με τα δύο πόδια, να σου ζωγραφίσω ένα περίγραμμα της παρέας;

 • Τα σχέδια ξεκινούν από: 3,92 $/μήνα.
 • Μετεγκατάσταση ιστότοπου: Δωρεάν
 • Βελτιστοποιημένο WordPress: Ναι.
 • Δωρεάν SSL: Ναι.
 • Δωρεάν τομέας: Όχι.
 • Δωρεάν CDN: Ναι.
 • Ζωντανή συνομιλία: Ναι
 • Τηλεφωνική υποστήριξη: Ναι.
 • Επιστροφή χρημάτων: 30 ημέρες / οποιαδήποτε στιγμή.
 • Δικτυακός τόπος: www.a2hosting.com

Απόδειξη αγοράς

Όλες οι δοκιμές θα πραγματοποιηθούν στις-“http://updateland-hostingreview.online/“. Ο τομέας αγοράστηκε με μόνη πρόθεση να γίνουν αυτές οι αμερόληπτες και διαφανείς κριτικές.

Όσο για το πακέτο φιλοξενίας, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης που αποδεικνύει την αγορά του ίδιου.

Και εδώ είναι η αναφορά μου IntoDNS:

Αυτό αποδεικνύει ότι ο τομέας μου φιλοξενείται όντως στο A2 Hosting. Ας ξεκινήσουμε με αυτήν την κριτική φιλοξενίας A2, τότε;

Σχέδια τιμολόγησης φιλοξενίας A2 και οφέλη

Πριν από οτιδήποτε άλλο, πιστεύω ότι πρέπει να ξέρετε αν ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Όλα τα χαρακτηριστικά του (ή την έλλειψή του) σημασία έχει μόνο αν είναι εντός του προϋπολογισμού σου, έτσι δεν είναι;

Ανάγνωση:  Ark Survival Ascended: Early Access Release Date & Πληροφορίες παιχνιδιού

Λοιπόν, η A2 Hosting κατέχει δεσπόζουσα θέση στη λίστα μας με τους καλύτερους φθηνότερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Του Το φθηνότερο πρόγραμμα ξεκινά από χαμηλό 3,92 $/μήνα για κοινόχρηστους διακομιστές.

Κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας φιλοξενίας A2

Αν και μπορείτε να πάτε μαζί τους Προγράμματα VPS που ξεκινούν από 5,00 $/μήνα ή α Αποκλειστικός διακομιστής στα 99,59 $/μήνα επισης. Η φιλοξενία μεταπωλητή A2 ξεκινά από 9,80 $/μήνα.

Ακόμη και το φθηνότερο κοινό σχέδιο (3,92 $/μήνα) θα σας πάρει:

 • Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL φιλοξενίας A2 (από το Let’s Encrypt).
 • Απεριόριστος χώρος και εύρος ζώνης.
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.
 • 25 Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Και δωρεάν Cloudflare CDN.

Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε λίγο παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε το “Swift” του (4,90 $/μήνα) ή “Turbo” ( 9,31 $/μήνα) σχέδια. Αυτά προσφέρουν:

 • Δωρεάν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
 • Και 20 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δοκιμή φόρτωσης-χρόνου σελίδας

Με τα πιο απλά δυνατά λόγια, αυτό είναι ένα μέτρο του χρόνου που απαιτείται για την προβολή του πλήρους περιεχομένου ενός ιστότοπου σε έναν χρήστη. Αυτό περιλαμβάνει κείμενο, εικόνες, γραφικά στοιχεία και οτιδήποτε άλλο.

Ακολουθούν ορισμένα δεδομένα από την Google. Δείχνει πώς κάθε δευτερόλεπτο που προσθέτει στον χρόνο φόρτωσης επηρεάζει το ποσοστό εγκατάλειψης και τελικά την επιχείρησή και τα έσοδά σας.

Αποτέλεσμα δοκιμής χρόνου φόρτωσης σελίδας φιλοξενίας A2

Ο ιστότοπός μου ζυγίζει ακριβώς 57,2 KB (καθώς όλα αυτά είναι εικονικό περιεχόμενο). Δοκίμασα την ταχύτητά του χρησιμοποιώντας το Pingdom από διάφορες τοποθεσίες. Εδώ είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών μου:

Τοποθεσία Φόρτωση-Χρόνος
Βόρεια Αμερική 553 ms. (Επαληθεύω)
Ευρώπη 868 ms.
Ειρηνικός-Αυστραλία 1,71 δευτερόλεπτα.
Σαν Φρανσίσκο 612 ms.
Στιγμιότυπο οθόνης αποτελέσματος δοκιμής ταχύτητας

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης είναι από το πιο γρήγορο αποτέλεσμα, π.χ. ένα δηλαδή. Βόρεια Αμερική (553 ms). Μπορείτε να επαληθεύσετε τα αποτελέσματα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται στο παραπάνω πλαίσιο. Τα 553ms είναι αρκετά εντυπωσιακά και αναμφισβήτητα μία από τις πιο γρήγορες ταχύτητες που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ακόμη και από τις άλλες τοποθεσίες, η ταχύτητα είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτή.

Απλώς για να πάρω μια δεύτερη γνώμη, το δοκίμασα και από τον Καναδά χρησιμοποιώντας το GTMetrix. Ο χρόνος φόρτωσης βγήκε σε 1 δευτερόλεπτο (επαληθεύω).

Αποτέλεσμα δοκιμής GTMetrix

Σημειώστε ότι δεν ενεργοποίησα ένα CDN, επομένως τα αποτελέσματα που βλέπετε είναι RAW, χωρίς καμία τροποποίηση, ώθηση ή τριβή.

Ωστόσο, αυτή η ταχύτητα θα διαφέρει ανάλογα με το περιεχόμενο κάθε ιστότοπου, την απόσταση από τον διακομιστή, το μέγεθος της ιστοσελίδας, τη βελτιστοποίηση και πολλές άλλες πτυχές.

Ανάγνωση:  100 δημοφιλή ακρωνύμια μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Δοκιμή χρόνου απόκρισης διακομιστή

Αυτή είναι μια πιο άμεση δοκιμή της απόδοσης ενός διακομιστή. Βασίζεται λιγότερο στο περιεχόμενο του ιστότοπου και περισσότερο στον ίδιο τον διακομιστή. Δεν θα το έκανα σε ερευνητικό έγγραφο προσπαθώντας να εξηγήσω τι ακριβώς είναι το SRT. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά ε;

Σύμφωνα με την Google, ο χρόνος απόκρισης <200 ms είναι ιδανικός. Αυτό είναι λοιπόν το μέτρο/μεζούρα μας προς το παρόν.

Δοκίμασα τον ιστότοπό μου χρησιμοποιώντας Bitcatcha. Μου έδωσε τον ταχύτερο χρόνο απόκρισης των 25 ms για τις ΗΠΑ (Ανατολή). Ο πιο αργός χρόνος απόκρισης ήταν για τη Σιγκαπούρη, στα 298 ms.

Αποτέλεσμα δοκιμής χρόνου απόκρισης διακομιστή με Bitcatcha

(Επαληθεύστε το στιγμιότυπο οθόνης και το αποτέλεσμα)

Και πάλι, λαμβάνοντας υπόψη τη γραμμή 200 ms που έχει ορίσει η Google, θα έλεγα ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο. Δεν συμφωνείτε;

Χρόνος απόκρισης διακομιστή με Traffic-Hike

Δεν αφήνω πέτρες. Οι διακομιστές έχουν καλή απόδοση γενικά, αλλά η απόδοση αυτή διατηρείται υπό πίεση;

Για να δοκιμάσω ακριβώς αυτό, θα έστελνα 50 εικονικούς χρήστες στον ιστότοπό μου. Αυτοί οι χρήστες (ρομπότ) θα επισκέπτονταν τον ιστότοπο ταυτόχρονα και θα έμεναν εκεί για 5 λεπτά.

Στο back-end, θα παρακολουθούσα την απόδοση του διακομιστή σε κάθε βήμα και θα μοιραζόμουν τα αποτελέσματα μαζί σας.

Έτσι χρησιμοποίησα Loadimpact (τώρα μετονομάστηκε σε K6 Cloud) για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, και εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Αποτέλεσμα δοκιμής χρόνου απόκρισης διακομιστή

(Επαληθεύστε το στιγμιότυπο οθόνης και το αποτέλεσμα).

Ο διακομιστής φαινόταν αρκετά συνεπής σε όλη τη δοκιμή. Απαιτούσε 47-49ms καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμής, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ενεργών V.Us στον ιστότοπο.

Με λίγα λόγια, καμία αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας δεν θα κάνει τον ιστότοπό σας να τρελαθεί. Θα είναι ακόμα γρήγορο και δεν θα χάσει πολύ την κανονική του απόδοση.

Αυτά λοιπόν ήταν τα τεστ που σου υποσχέθηκα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχετε ήδη μια ιδέα για τις δυνατότητες της εταιρείας;

Ας μπούμε σε ορισμένες λιγότερο τεχνικές πτυχές που δεν είναι λιγότερο σημαντικές όταν επιλέγετε τον συνεργάτη φιλοξενίας σας.

Επιλογή τοποθεσίας διακομιστή

Δεν είναι πολλοί οικοδεσπότες που το προσφέρουν αυτό, ευτυχώς το A2 Hosting το κάνει. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή της επιλογής σας από μία από τις ακόλουθες τέσσερις τοποθεσίες:

 • Μίσιγκαν (ΗΠΑ)
 • Αριζόνα (ΗΠΑ)
 • Άμστερνταμ
 • Και τη Σιγκαπούρη.

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, η τοποθεσία του διακομιστή επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ταχύτητα για τους χρήστες σας. Ως εκ τούτου, η δυνατότητα επιλογής μιας τοποθεσίας με βάση την προέλευση του κοινού-στόχου σας είναι μια ευλογία.

Ανάγνωση:  Μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε έναν επιτυχημένο ιστότοπο λιανικής από την αρχή το 2024;

Λάβετε υπόψη ότι η επιλογή τοποθεσίας είναι διαθέσιμη ανεξάρτητα από το σχέδιο τιμολόγησης σας, επομένως αυτό είναι ένα πρόσθετο μπόνους.

99% δέσμευση χρόνου λειτουργίας

Η εταιρεία εγγυάται 99% χρόνο λειτουργίας. Ο ισχυρισμός τους υποστηρίζεται από το γεγονός ότι λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων 5% στην καταβληθείσα αμοιβή σας για κάθε ώρα διακοπής λειτουργίας που αντιμετωπίζει ο ιστότοπός σας λόγω υπαιτιότητας του διακομιστή/της εταιρείας.

Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία, ο ιστότοπός μου δεν έπεσε ποτέ τόσο μακριά. Πέρασα μερικές άλλες κριτικές φιλοξενίας A2 στο διαδίκτυο και η αναφορά χρόνου λειτουργίας είναι εξίσου εντυπωσιακή σε καθεμία από αυτές.

Διεπαφή χρήστη

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά διακομιστή φιλοξενίας. Έχοντας αυτό κατά νου, θα έλεγα ότι το A2 Hosting προσφέρει ένα από τα πιο εύκολα σκαλοπατάκια ακόμη και για τους πρώτους.

Δείτε πώς φαίνεται η διεπαφή:

Διεπαφή χρήστη φιλοξενίας A2

Όχι, δεν είναι οι πιο εύκολες διεπαφές που έχουμε δει. Αλλά δεν είναι και η πυραυλική επιστήμη. Για παράδειγμα, οι συντομεύσεις στα παραπάνω στιγμιότυπα οθόνης εξηγούν με σαφήνεια πού οδηγούν.

Εγκατέστησα το WordPress και η διαδικασία κράτησε κυριολεκτικά δευτερόλεπτα, χάρη στη φιλοξενία A2 WordPress που έχει τροποποιηθεί ειδικά για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Αν και θα μπορούσατε επίσης να διαβάσετε τη λίστα μας με τις Καλύτερες Εταιρείες Φιλοξενίας WordPress, εάν η φιλοξενία WordPress είναι αυτό που αναζητάτε ρητά.

Υπάρχει επίσης ένα σαφές κουμπί “cPanel” που σας μεταφέρει στο cPanel φιλοξενίας A2. Τα στοιχεία σύνδεσης αποστέλλονται με e-mail στο αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για διευκόλυνση.

Συνολικά, λοιπόν, δεν χρειάζεται να είστε τεχνικός για να χρησιμοποιήσετε το A2 Hosting.

Υποστήριξη φιλοξενίας A2

Η υποστήριξη είναι εξαιρετικά σημαντική. Μπορεί να μην είναι καθένας από εσάς προγραμματιστής ιστού. Μπορεί να κολλήσετε, να μπερδευτείτε ή απλώς να ανακατέψετε τα πράγματα, και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Το A2 Hosting προσφέρει ζωντανή συνομιλία 24Χ7. Μπορείτε να συνδεθείτε μαζί τους ακόμη και πριν ξοδέψετε μια δεκάρα, απλώς για να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας.

Σημειώστε ότι έχω δει χρόνους αναμονής έως και 27 λεπτά μαζί τους. Ωστόσο, το κλείσιμο της συνεδρίας και η επανεκκίνηση της διαδικασίας συνομιλίας με κάποιο τρόπο αποκτά τους πράκτορες αμέσως.

Επιπλέον, προσφέρει αριθμούς εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση για τις περισσότερες χώρες του πλανήτη. Συνολικά, η υποστήριξή τους είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα ή την ποιότητα των απαντήσεων.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις για τη μικρή σας επιχείρηση

Όχι ότι θα το χρειαστείτε, αλλά μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω e-mail.

Πολιτική επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

Η πιο μοναδική πτυχή αυτής της κριτικής φιλοξενίας A2 είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων “Anytime”. Είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει μια τέτοια τεράστια γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Εάν διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 30 ημερών, λαμβάνετε το 100% της πληρωμής σας πίσω. Αν και αν διεκδικήσετε επιστροφή χρημάτων οποιαδήποτε στιγμή αργότερα, η επιστροφή χρημάτων είναι αναλογικά.

Ή με άλλα λόγια, η εταιρεία εξακολουθεί να σας χρεώνει για τους μήνες που χρησιμοποιήσατε τις υπηρεσίες της και σας επιστρέφει το υπόλοιπο ποσό.

A2 Hosting Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Η τελειότητα είναι ένας μύθος, το ίδιο ισχύει και για το A2 Hosting. Δεν είναι επίσης εντελώς χωρίς τα ελαττώματα του. Εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του-

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα.
 • Φιλικό προς την τσέπη.
 • Πολλά δωρεάν πρόσθετα.
 • Υποστήριξη 24Χ7.

Μειονεκτήματα:

 • Χωρίς δωρεάν τομέα.
 • Υψηλά ποσοστά ανανέωσης.

Τελική ετυμηγορία

Ας ολοκληρώσουμε λοιπόν αυτήν την ανασκόπηση του A2 Hosting; Όπως αποδεικνύουν οι παραπάνω δοκιμές, η εταιρεία δεν απογοητεύει όσον αφορά την «ταχύτητα». Είναι όμως πραγματικά πιο γρήγορο από το Siteground και το Bluehost; Θα έλεγα ναι, αλλά γιατί δεν πας στο δικό μας Ανασκόπηση του ιστότοπου και Κριτική BlueHost και δείτε μόνοι σας;

Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του μέσου ιδιοκτήτη ιστότοπου, καθώς και των λάτρεις του WordPress.

Τα περισσότερα από τα πρόσθετα που θα χρειαστείτε, όπως το SSL, το CDN ή η μετεγκατάσταση ιστότοπου προσφέρονται όλα δωρεάν. Η εγγύηση χρόνου λειτουργίας διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα μειώνεται αρκετά για να βλάψει την επιχείρησή σας.

Τα μόνα downers είναι το γεγονός ότι δεν προσφέρει δωρεάν domain με κανένα από τα σχέδιά της που κάνουν οι περισσότερες άλλες καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας. Και δεύτερον, τα ποσοστά ανανέωσης είναι αρκετά υψηλά. Αλλά αυτό είναι αρκετά κοινό στη βιομηχανία.

Εν πάση περιπτώσει, αυτό είναι εγώ που υπογράφω παιδιά. άσε με (και οι άλλοι αναγνώστες σε αυτήν την κριτική του A2 Hosting) γνωρίζετε τις σκέψεις σας για την εταιρεία. Ή, απλώς μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ίσως;