Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανασκόπηση του ελεγκτή Xbox Series X|S Windows 11

βίντεο YouTube

Αναθεώρηση Logitech G502X Plus: Οι κορυφαίες τιμές φέρνουν κορυφαία απόδοση;

Ποιότητα κατασκευής

Οι πρώτες μου εντυπώσεις για την ποιότητα κατασκευής είναι μάλλον καλές. Αυτό είναι ένα βαρύ χειριστήριο με ένα ωραίο λίγο βάρος, αλλά δεν είναι τόσο βαρύ ώστε να κουράζει τα χέρια σας. Αν το συγκρίνετε με κάτι φθηνότερο, όπως τα συνηθισμένα ασύρματα χειριστήρια 2,4 GHz που μπορείτε να ξεχωρίσετε από το Amazon, υπάρχει λίγο βάρος εδώ.

Αυτό το βάρος αποδίδει, καθώς το χειριστήριο όχι μόνο έχει καλύτερο κράτημα, αλλά οι κινητήρες δόνησης στο εσωτερικό κάνουν εξαιρετική δουλειά για να σας δίνουν σχόλια από το παιχνίδι. Σε ένα παιχνίδι αγώνων όπως το Wreckfest ή ακόμα και ένα παιχνίδι αγώνων sim όπως το Assetto Corsa, η δόνηση είναι αρκετή για να σας δώσει αξιοπρεπή ανατροφοδότηση για το τι συμβαίνει με το αυτοκίνητό σας.

Ανάγνωση:  Εκμάθηση htaccess: Μάθηση των διαμορφώσεων διακομιστή Web

Τα joystick είναι επίσης αρκετά πιασμένα και έχουν έναν κοίλο θόλο λαξευμένο μέσα τους για να ακουμπάτε τους αντίχειρές σας. Το μόνο παράπονο εδώ είναι ότι η Microsoft εξακολουθεί να χρησιμοποιεί joysticks που βασίζονται σε δοχεία αντί για αισθητήρες εφέ Hall, πράγμα που σημαίνει ότι τελικά θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με το stick drift. Αλλά αυτό συμβαίνει με όλα τα χειριστήρια της Microsoft, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Xbox Elite.

Τα κουμπιά είναι επίσης ωραία και εύκαμπτα, αν και το γυαλιστερό πλαστικό σημαίνει ότι τα δάχτυλά σας θα γλιστρήσουν εύκολα αν έχετε έστω και ελαφρώς λιπαρά ή βρεγμένα χέρια. Το λογότυπο του Xbox ανάβει, αλλά εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν ενδείξεις στο χειριστήριο.

Έχετε ένα αξιοπρεπές ταξίδι με τις σκανδάλες και, ενώ δεν είναι τόσο καλές όσο οι προσαρμοστικές σκανδάλες στο DualShock 5, είναι αρκετά εύκολες στο δάχτυλο και προσφέρουν πολύ μεγαλύτερο έλεγχο από τον μέσο όρο σας. ελεγκτής ραφιού.

Συνδεσιμότητα, διάρκεια ζωής μπαταρίας και χαρακτηριστικά

Ενώ το χειριστήριο συνδέεται αυτόματα στο Xbox, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth με τα Windows. Υπάρχει ένας προαιρετικός προσαρμογέας 2,4 GHz που πουλά η Microsoft, αλλά αυτό είναι μια ξεχωριστή αγορά, επομένως δεν πρόκειται να το εξετάσουμε στην αναθεώρηση. Τούτου λεχθέντος, η επιλογή είναι πάντα ωραία.

Η συνδεσιμότητα Bluetooth είναι μια εφάπαξ διαδικασία που δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε πατημένο το κουμπί σύνδεσης στο πίσω μέρος του ελεγκτή για τρία δευτερόλεπτα και ένας υπολογιστής με Windows 11 θα εντοπίσει αυτόματα τον ελεγκτή και θα ζητήσει τη σύζευξη. Μετά τη σύζευξη, πατάτε το κουμπί Xbox για να ενεργοποιήσετε το χειριστήριο και θα συνδεθεί αυτόματα στον υπολογιστή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ανάγνωση:  Γιατί Drupal; 5 Οφέλη των ιστοσελίδων του Drupal

Επίσης, δεν υπάρχει αξιοσημείωτη καθυστέρηση εισόδου, ακόμα κι αν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος σε πολλές συσκευές Bluetooth και η σύνδεση είναι αξιόπιστη, εφόσον έχετε αρκετή ισχύ μπαταρίας. Τέλος, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε ενσύρματη λειτουργία χάρη στη θύρα Type-C στον ελεγκτή, η οποία απαιτείται επίσης για την ενημέρωση σε νέα έκδοση υλικολογισμικού.

Ο ελεγκτής παίρνει δύο μπαταρίες AA ως πηγή ενέργειας. Οι χρήστες είχαν μια σχέση αγάπης-μίσους με αυτήν την προσέγγιση, αλλά οι μπαταρίες διαρκούν περίπου 8-10 ώρες στη θήκη χρήσης μου και είναι αρκετά εύκολο να αντικατασταθούν. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την υποβάθμιση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, καθώς δεν υπάρχει εσωτερική μπαταρία.

Για άλλη μια φορά, η Microsoft έχει ένα κιτ φόρτισης για το χειριστήριο που διαθέτει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδρομή αν θέλετε. Υπάρχουν επίσης πολλά κιτ φόρτισης και αποβάθρες τρίτων που διατίθενται σχεδόν στην ίδια τιμή.

Εφόσον χρησιμοποιείτε το χειριστήριο σε υπολογιστή, δεν πρόκειται να προσφέρει πολλά όσον αφορά τις δυνατότητες σε σύγκριση με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο χειριστήριο στην αγορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Xbox Accessories για να δοκιμάσετε το χειριστήριο, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προφίλ και πλήκτρα καθώς και να ενημερώσετε το υλικολογισμικό, αλλά αυτό είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε. Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο ως αντικατάσταση του ποντικιού που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο μερικές φορές.

Ανάγνωση:  Διερεύνηση του κρίσιμου ρόλου των αριθμών θυρών δικτύου στην αποτελεσματική επικοινωνία δεδομένων

Τη στιγμή της γραφής, ο ελεγκτής πωλείται για 4.899 ₹ ή περίπου 60 $. Αυτή είναι μια αρκετά καλή τιμή για το χειριστήριο που παίρνετε. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι ασύρματοι ελεγκτές τρίτων κατασκευαστών όπως το Redgear Pro Wireless είναι διαθέσιμοι με πολύ χαμηλότερη τιμή 1.399 ₹ ή περίπου 17 $, μπορείτε να επιλέξετε μια φθηνότερη εναλλακτική λύση.

Τούτου λεχθέντος, κανένας ελεγκτής τρίτου κατασκευαστή δεν πλησιάζει ούτε καν την ευκολία, την ποιότητα κατασκευής και τη συμβατότητα του χειριστηρίου Xbox Series X. Έτσι, αν έχετε τον προϋπολογισμό, αυτό είναι ένα πολύ καλό χειριστήριο που θα σας κρατήσει πολύ και θα είναι συμβατό με κάθε παιχνίδι και πλατφόρμα gaming PC και με το Xbox.

βίντεο YouTube

Αναθεώρηση Keychron K2 V2: Το καλύτερο αρχικό μηχανικό πληκτρολόγιο;