Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανασκόπηση προεπιλογών οπτικής ροής: Προσφέρει τις καλύτερες προεπιλογές Lightroom;

Ανασκόπηση προεπιλογών οπτικής ροής: Προσφέρει τις καλύτερες προεπιλογές Lightroom;

Ανασκόπηση Visual Flow Presets: Προσφέρουν τα καλύτερα προκαθορισμένα πακέτα Lightroom στον κλάδο; Αυτό είναι που θα συζητήσω σε όλο αυτό το κομμάτι.

Σε μερικούς από εσάς μπορεί να αρέσουν οι προεπιλογές, άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι σας κάνουν παιδάκι σεναρίου. Αυτό στο οποίο θα συμφωνήσουν και τα δύο μέρη, είναι ότι εξοικονομεί χρόνο.

Τώρα, ενώ γενικά μου αρέσει να απέχω από τη χρήση προεπιλογών, κάνω μερικές εξαιρέσεις. Π.χ. απέχω από “προεπιλογές επιρροής”, αλλά δεν θα με πείραζε να χρησιμοποιήσω ένα από επαγγελματικές εταιρείες.

Δοκίμασα αρχικά τις προεπιλογές Visual Flow μόνο επειδή φαινόταν ότι ήταν “επαγγελματικό”. Ωστόσο, οι τεχνολογίες που εκκρεμούν για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και οι επεξεργασίες με ένα κλικ με κέντρισαν το ενδιαφέρον και αυτό με οδήγησε στο να γράψω επιτέλους αυτήν την κριτική των προεπιλογών Visual Flow σήμερα.

Δεν θα πω αν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιήσετε αμέσως VFPresets. Διαβάστε αυτό το κομμάτι και, στη συνέχεια, πάρτε μια τεκμηριωμένη απόφαση μόνοι σας.

Τι είναι οι προεπιλογές οπτικής ροής;

Είναι μια επαγγελματική προκαθορισμένη εταιρεία ανάπτυξης. Προεπιλογές οπτικής ροής είναι βασικά το παιδί που γεννήθηκε όταν το SLR Lounge και το DVLP συνεργάστηκαν.

Τώρα, δεν είναι μια οποιαδήποτε προκαθορισμένη εταιρεία ανάπτυξης. Ανέπτυξαν τη δική τους μηχανή χρωμάτων που οδήγησε σε αυτές τις προεπιλογές επόμενης γενιάς. Αυτές οι προεπιλογές μπορούν να «ανιχνεύσουν» τις συνθήκες φωτισμού σε μια φωτογραφία και να παρέχουν τα πιο συνεπή αποτελέσματα για όλες τις φωτογραφίες. (Το εξήγησα λεπτομερώς αργότερα).

Προς το παρόν, ας πούμε απλώς ότι αν είστε συντάκτης που του αρέσει να εμπλουτίζει τις φωτογραφίες του, αυτή η κριτική Visual Flow Presets μπορεί πραγματικά να εξοικονομήσει εκατοντάδες ώρες εργασίας για εσάς.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Ανάγνωση:  Τι είναι η ανάπτυξη ιστοσελίδων;

Απόδειξη αγοράς

Έχω τελειώσει με το να διαβάζω ψεύτικες κριτικές που δημοσιεύονται χωρίς προσωπική εμπειρία στο διαδίκτυο.

Γι’ αυτό, εδώ στο Updateland προσπαθώ να διασφαλίσω ότι η διαφάνεια και η ειλικρίνεια παραμένουν στην πρώτη γραμμή.

Όπως και για κάθε άλλο εργαλείο, δημοσιεύω κριτικές μόνο αφού χρησιμοποιήσω ένα εργαλείο προσωπικά. Ξέρετε, λοιπόν, ότι κάθε δήλωση σε αυτήν την ανασκόπηση Visual Flow Lightroom Presets είναι αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας και όχι κάποιου “αξίωσης” στον ιστότοπό τους.

Έτσι, πήρα σχεδόν κάθε προκαθορισμένο πακέτο και εργαλείο που προσφέρει η εταιρεία και εδώ είναι το τιμολόγιο:

Τώρα, ας δούμε τι μου αρέσει και τι δεν μου αρέσει στις προεπιλογές Visual Flow τότε;

Αυτοματοποιημένο πρόγραμμα εγκατάστασης

Η εγκατάσταση προεπιλογών Lightroom δεν είναι πραγματικά δύσκολη. Αλλά μπορεί να είναι για κάποιον που δεν έχει πολλή εμπειρία με το Lightroom ή τις προεπιλογές γενικά.

Έτσι, το VFPresets προσφέρει αυτό το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα εγκατάστασης που ονομάζεται DVLP-ONE.

Εγκαθιστά αυτόματα όλες τις προεπιλογές που έχουν ληφθεί από το VFPresets για εσάς. Προφανώς, μπορείτε να επιλέξετε ποιες προεπιλογές θέλετε να εγκαταστήσετε ή να εξαιρέσετε επίσης.

Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, εντοπίζει αυτόματα όλα όσα έχω από το VFPresets και μου δείχνει τη λίστα.

Μετά την εγκατάσταση, το Lightroom θα σας δείξει αυτές τις προεπιλογές την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει το Lightroom.

Τεχνολογία ανάπτυξης βάσει συνθηκών φωτισμού με ένα κλικ

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία πώλησης για τις προεπιλογές οπτικής ροής. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα να δω τι ήταν όλη η φασαρία.

Συχνά δεν μπορώ να επεξεργάζομαι φωτογραφίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου επειδή δεν αποτυπώνονται με το «τέλειο» φως. Όταν τις επεξεργάζομαι πάντως, όλες οι φωτογραφίες μου βγαίνουν πολύ διαφορετικές μεταξύ τους!

Λοιπόν, οι προεπιλογές οπτικής ροής συνοδεύονται από αυτήν την επεξεργασία εικόνας που βασίζεται σε συνθήκες αστραπής που εκκρεμεί για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μπλα μπλα μπλα… επιτρέψτε μου να το κάνω αυτό για εσάς;

Αυτές οι προεπιλογές μπορούν να μας δώσουν μια συνεπή εμφάνιση, σε όλες τις φωτογραφίες μας, ανεξάρτητα από την «συνθήκη φωτισμού» σε κάθε φωτογραφία.

Ανάγνωση:  Πώς να ανεβάσετε τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Δηλαδή, μια φωτογραφία μπορεί να τραβηχτεί κάτω από σκληρό φως, απαλό φως, σε βροχερό καιρό ή ακόμα και στον Πλούτωνα σε πολύ χαμηλό φωτισμό. Τα προκαθορισμένα πακέτα θα μας προσφέρουν σταθερή εμφάνιση ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

Με άλλα λόγια, οι συνθήκες αστραπής δεν έχουν σημασία, τελεία. Δεν χρειάζεται να έχετε τον τέλειο φωτισμό ή έναν συγκεκριμένο τύπο φωτισμού για να λειτουργήσουν οι προεπιλογές.

Είναι ευλογία αν έχετε πολλές κάμερες. Όλες οι μάρκες φωτογραφικών μηχανών διαφέρουν μεταξύ τους όσον αφορά τα χρώματα και τη λήψη φωτός, έτσι δεν είναι;

Με τις προεπιλογές Visual Flow, μπορείτε να επεξεργάζεστε εικόνες από πολλές κάμερες και θα βγαίνουν όλες συνεπείς και απόλυτα συγχρονισμένες μεταξύ τους.

Προφανώς, δεν πιστεύω αυτό που λένε οι εταιρείες (και ούτε εσύ θα έπρεπε). Αποφάσισα να σας δώσω μερικά στιγμιότυπα από την πραγματική ζωή πριν και μετά για το τι είναι δυνατό χρησιμοποιώντας τις προεπιλογές.

Απλά μια σημείωση, το Visual Flow Presets προσφέρει προεπιλογές που ονομάζονται απευθείας από διαφορετικές συνθήκες φωτισμού. Μπορώ απλά να επιλέξω ένα και να κάνω κλικ πάνω του. Αυτή η επεξεργασία “με ένα κλικ” είναι μια άλλη πτυχή που με εντυπωσίασε.

Η οπτική ροή προκαθορίζει τα προκαθορισμένα ονόματα

Τέλος πάντων, εδώ είναι τα παραδείγματα για τα οποία μίλησα:

vfpresets προκαθορισμένο hdr φυσικό αποτέλεσμα

(Προεπιλογή που χρησιμοποιείται: HDR Natural, πιστώσεις- aniketsawanweddings)

Και ιδού άλλο ένα:

vfπροκαθορίζει τα αποτελέσματα

(Προκαθορισμένη ρύθμιση που χρησιμοποιείται: Απαλό φως από το πακέτο “Crush”. Πιστώσεις- smjphoto)

Μου κάνει εντύπωση το λιγότερο! Πραγματικά είμαι!

Ελέγξτε άλλες προεπιλογές με ένα κλικ

Περιορίζομαι μόνο σε αυτά που μπορώ να σας δείξω σε αυτήν τη σύντομη ανασκόπηση των προεπιλογών οπτικής ροής.

Ωστόσο, στον ιστότοπό τους μπορείτε να ελέγξετε τα διαδραστικά αποτελέσματα για κάθε μία από αυτές τις συνθήκες φωτισμού.

οπτική ροή προκαθορίζει την ανίχνευση αστραπής

Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πολύ καλύτερα τις πραγματικές δυνατότητες των προεπιλογών.

Η Εργαλειοθήκη Ρετουσάρισμα

Το αναφέρω αυτό ξεχωριστά γιατί μόνο αυτή η εργαλειοθήκη εξοικονομούσε ώρες από το χρόνο μου. Στην πραγματικότητα, απέκλεισα σχεδόν εντελώς το Photoshop από το πρόγραμμά μου όσον αφορά το «κάνω τους ανθρώπους να φαίνονται καλύτεροι».

Όπως υποδηλώνει το όνομα, «ρετουσαρίζει» φωτογραφίες. Με αφήνει να βελτιώσω τους ουρανούς, τα μάτια, τα χείλη, τα δόντια, τα μαλλιά, τα τατουάζ και βασικά όλα τα άλλα!

Ανάγνωση:  Κουπόνι Helium 10 & Έκπτωση Κωδικός 2024 (20% Έκπτωση | SEP)

Εδώ προσπαθώ να κάνω κάποιον πολύ όμορφο να φαίνεται ακόμα καλύτερος:

εργαλειοθήκη ρετουσάρισμα οπτικής ροής

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Συνολικά, πήρα σχεδόν 50 (47 για την ακρίβεια) πινέλα ρετούς μαζί με 26 εργαλεία.

Αν παρατηρήσετε, παρέχει δευτερεύουσες βελτιώσεις. Δηλαδή, κάτω από τα “δόντια”, μπορείτε να δείτε τα δόντια να λευκαίνουν (γκρί)και τα δόντια λευκαίνουν (κίτρινος). Ομοίως, για τα μάτια παίρνω «ενισχύω τη λεπτομέρεια», ενισχύω την ίριδα, εφαρμόζω «liner» και ούτω καθεξής.

Ηλιακές φωτοβολίδες, γρήγορα σκυλιά και εγκαύματα, βελτιώσεις ουρανού είναι μερικά άλλα εφέ με τα οποία παίζω αυτή τη στιγμή!

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εργαλειοθήκη δεν περιλαμβάνεται στις προεπιλογές. Πρέπει να το αγοράσετε ξεχωριστά είτε μεμονωμένα είτε ως πακέτο με τις προεπιλογές.

Συμβατότητα

Με ποιες εκδόσεις Lightroom λειτουργούν αυτές οι προεπιλογές; Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο κινητό; Αρκετά βασικές ερωτήσεις που έκανα στον εαυτό μου πριν τις δοκιμάσω.

Λοιπόν, οι προεπιλογές οπτικής ροής λειτουργούν με:

  • Lightroom CC
  • Lightroom Classic
  • Adove Camera RAW
  • Και ακόμη και Lightroom κινητό

Εκμάθηση/Οδηγός και FAQ

Θα είμαι ειλικρινής, αυτό δεν είναι ένα χαρακτηριστικό για το οποίο θα πλήρωνα προεπιλογές οπτικής ροής. Ωστόσο, το γεγονός ότι το κάνουν εύκολο για όλους είναι σίγουρα άξιο αναφοράς, έτσι δεν είναι;

Όταν αγοράζετε ένα πακέτο/εργαλειοθήκη από αυτούς, στέλνουν ένα e-mail. Σε αυτό το e-mail, θα βρείτε συνδέσμους για λεπτομερή βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης ό,τι κατεβάσατε.

σεμινάρια οπτικής προεπιλογής ροής

Οι περισσότεροι χρήστες πιθανότατα δεν θα το χρειαστούν, αλλά hey, ορισμένοι μπορεί να χρειάζονται ακόμα βοήθεια, σωστά;

Επιπλέον, το email συνδέεται επίσης με ένα FAQ. Απαντά στις πιο βασικές και συνηθισμένες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τις προεπιλογές τους.

Προκαθορισμένα σχέδια τιμολόγησης Visual Flow

Λοιπόν, πόσο κοστίζει όλο αυτό; Η τιμή του πακέτου που χρησιμοποιώ είναι 480,00 $, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή επέλεξα σχεδόν τα πάντα. (Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τιμή είναι λογική, παρόλο που δεν είναι “φθηνή”).

Τέλος πάντων, θα μπορούσατε να αγοράσετε μεμονωμένες συσκευασίες. Καθένα από αυτά θα σας προσφέρει 10 προεπιλογές. Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 προεπιλογές και η εργαλειοθήκη ρετουσάρισμα διαθέσιμη.

Ανάγνωση:  5 λόγοι που χρειάζεστε μια νέα λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Οποιοδήποτε από αυτά τα μεμονωμένα πακέτα κοστίζει 95,00 $. Τώρα, αν το αναλύσω, αυτό είναι μόλις 9,5 $/προκαθορισμένο. Είναι φτηνό; Σιγουρα οχι! Είναι φθηνό ένα Rolex; Σιγουρα οχι! Αλλά κατά τη γνώμη μου, αξίζουν και οι δύο!

Εξοικονομείτε 30,00 $ εάν αγοράσετε οποιοδήποτε προκαθορισμένο πακέτο + το πακέτο εργαλειοθήκης ρετούς. Εάν προσθέσετε ένα ακόμη προϊόν, εξοικονομείτε 45,00 $ και με 4 προϊόντα, ακολουθεί μια γενναιόδωρη έκπτωση 60,00 $.

οπτική ροή προκαθορίζει σχέδια τιμολόγησης

Μπορείτε επίσης να τρελαθείτε σαν εμένα, να πείτε να τα βγάλετε όλα και να πάρετε τα ΠΑΝΤΑ για 480,00 $. Από τη δική μου εμπειρία, θα έλεγα ότι αυτό αξίζει πραγματικά κάθε δεκάρα.

Επιπλέον, αυτές οι προεπιλογές περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν ενημερώσεις για όλη τη ζωή! Αυτά ενημερώνονται συνεχώς από την ομάδα προς το καλύτερο. Παίρνετε αυτές τις βελτιώσεις δωρεάν.

Επισκέψου την ιστοσελίδα

Οι προεπιλογές οπτικής ροής εξετάζουν την τελική ετυμηγορία – Αξίζουν τον κόπο;

Ναί. Δεν μπορώ να σας δώσω μια πιο σύντομη, σαφέστερη και ισχυρότερη απάντηση από αυτό. Με ένα μόνο κλικ, μπορώ να μεταφέρω τις φωτογραφίες μου στο επόμενο επίπεδο, ακόμα και εκείνες που δεν είχαν τίποτα άλλο εκτός από μαύρη επικάλυψη!

Το γεγονός ότι κάθε προεπιλογή κατηγοριοποιείται με βάση μια συνθήκη κεραυνού κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα. Προφανώς, μετά την επεξεργασία περίπου 120 φωτογραφιών, περιστασιακά έπρεπε να προσαρμόσω την ισορροπία λευκού ή μερικές άλλες πτυχές. Αλλά συνολικά; Μάλλον μείωσαν τον χρόνο επεξεργασίας μου στο μισό, αν όχι περισσότερο.

Είναι «το καλύτερο» προκαθορισμένο πακέτο ποτέ; Δεν είμαι σίγουρος, δεν έχω χρησιμοποιήσει καν κάθε μεμονωμένη προεπιλογή που προσφέρει το VFPresets, απλά υπάρχουν τόσα πολλά! Ωστόσο, είναι χωρίς αμφιβολία ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά.

Εξερευνήστε τις προεπιλογές Lightroom