Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναμνήσεις Snapchat: Πώς τις χρησιμοποιείτε για να αυξήσετε το κοινό σας το 2024;

“Snapchat Plus είναι ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ που αξιοποιεί τις Memories. Δημιουργήστε αναμνήσεις που προβάλλουν την προσωπικότητά σας και εμπλέκουν το κοινό. Χρησιμοποιήστε δυνατότητες όπως φίλτρα, αυτοκόλλητα και φακούς για ενδιαφέρον περιεχόμενο.”

Αναμνήσεις Snapchat: Πώς τις χρησιμοποιείτε για να αυξήσετε το κοινό σας το 2024;

Το Snapchat είναι μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε εφήμερες φωτογραφίες και βίντεο με διάφορα φίλτρα, αυτοκόλλητα και εφέ. Έχει πάνω από 280 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά που χρησιμοποιούν το Snapchat για να επικοινωνήσουν, να ψυχαγωγηθούν και να εκφραστούν. Ωστόσο, ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του είναι Μνήμες Snapchatγια το οποίο πρέπει να μάθουν οι περισσότεροι χρήστες!

Ωστόσο, το Snapchat Plus είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος για κουβέντα και συνομιλία. Είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ που σας βοηθά να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, την απήχηση και την αφοσίωση σας. Εκεί μπαίνουν τα Snapchat Memories.

Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Μνήμες Snapchat και πώς να τις χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε το κοινό σας το 2024.

Τι είναι οι αναμνήσεις Snapchat;

Τι είναι οι αναμνήσεις Snapchat

Το Snapchat Memories είναι μια προσωπική συλλογή φωτογραφιών και ιστοριών που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Αποθηκεύονται σε ιδιωτικό σύννεφο. μπορείτε να τα αποκτήσετε σύροντάς τα από την οθόνη της κάμερας.

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω τις αναμνήσεις μου στο Snapchat;

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας στις Αναμνήσεις σας με δύο τρόπους:

1. Αυτόματα: Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αυτόματη αποθήκευση, η οποία θα αποθηκεύσει αυτόματα όλα τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας στις Μνήμες σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μόνο ορισμένους τύπους φωτογραφιών και ιστοριών, όπως συνομιλίες, φακούς ή στιγμιότυπα οθόνης.

Ανάγνωση:  Πώς να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ μέσω email

2. Χειροκίνητα: Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Αποθήκευση, το οποίο θα εμφανιστεί στην κάτω αριστερή γωνία του στιγμιότυπου ή της ιστορίας σας και να επιλέξετε να το αποθηκεύσετε στις Αναμνήσεις, στο Ρολό της κάμερας ή και στα δύο.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εισάγετε φωτογραφίες και βίντεο από το Camera Roll στο Memories σας πατώντας το κουμπί Camera Roll, το οποίο θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης Memories και επιλέγοντας τα στοιχεία που θέλετε να εισαγάγετε.

Πώς οργανώνω τις αναμνήσεις μου στο Snapchat;

Μπορείτε να οργανώσετε τις αναμνήσεις σας σε διάφορες κατηγορίες, όπως:

  • Ολα: Εδώ μπορείτε να δείτε χρονολογικά όλα τα αποθηκευμένα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας.
  • Ιστορίες: Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις αποθηκευμένες ιστορίες σας χρονολογικά.
  • Φιλμ φωτογραφικής μηχανής: Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις εισαγόμενες φωτογραφίες και τα βίντεό σας χρονολογικά.
  • Μόνο τα μάτια μου: Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα αποθηκευμένα στιγμιότυπα και τις ιστορίες που θέλετε να κρατήσετε ιδιωτικές και ασφαλείς με έναν κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να μετακινήσετε οποιοδήποτε στιγμιότυπο ή ιστορία σε Μόνο τα μάτια μου πατώντας παρατεταμένα και επιλέγοντας το Κίνηση επιλογή.
  • Προσαρμοσμένα άλμπουμ: Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε και να δείτε τα άλμπουμ σας, με στιγμιότυπα και ιστορίες που θέλετε να ομαδοποιήσετε ανά θέμα, θέμα ή περίσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο άλμπουμ πατώντας παρατεταμένα οποιοδήποτε στιγμιότυπο ή ιστορία και επιλέγοντας το Δημιουργία άλμπουμ επιλογή.

Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε, να διαγράψετε ή να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας πατώντας παρατεταμένα οποιοδήποτε στιγμιότυπο ή ιστορία και επιλέγοντας το Επεξεργασία, Διαγράφωή Στείλετε επιλογή.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε τις μνήμες Snapchat;

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε τις αναμνήσεις Snapchat

Το Snapchat Memories προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα για επαγγελματίες του μάρκετινγκ που θέλουν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους, την απήχηση και την αφοσίωση τους, όπως:

1. Δημιουργία αειθαλούς περιεχομένου

Οι Μνήμες Snapchat σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε και να μοιράζεστε περιεχόμενο που δεν περιορίζεται από την 24ωρη λήξη των φωτογραφιών και των ιστοριών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε πιο αειθαλές περιεχόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχετικό και πολύτιμο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορεί να προσελκύσει και να διατηρήσει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κοινού σας.

2. Προβάλλοντας την προσωπικότητα της επωνυμίας σας

Το Snapchat Memories σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε πιο επιμελημένο, δημιουργικό και συνεπές περιεχόμενο που προβάλλει την προσωπικότητα της επωνυμίας σας και την πρόταση αξίας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο που αντικατοπτρίζει την ταυτότητα, τη φωνή, τον τόνο και το στυλ της επωνυμίας σας και σας διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές σας.

Ανάγνωση:  Arcane Season 2 Ημερομηνία κυκλοφορίας: Το Netflix ανακοινώνει τον 'Νοέμβριο του 2024'

3. Δημιουργήστε την αφοσίωση της επωνυμίας σας

Οι Μνήμες Snapchat σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε και να μοιράζεστε πιο ελκυστικό, διαδραστικό και αυθεντικό περιεχόμενο που χτίζει την πίστη και την εμπιστοσύνη της επωνυμίας σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο που προσκαλεί το κοινό σας να συμμετάσχει, να επικοινωνήσει και να συνδεθεί μαζί σας και να εμφανίσει τις παρασκηνιακές μαρτυρίες σας ή το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις μνήμες Snapchat;

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις μνήμες Snapchat

Για να χρησιμοποιήσετε τις Μνήμες Snapchat, πρέπει να έχετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Premium Snapchat, ο οποίος είναι δωρεάν και εύκολος στη ρύθμιση. Στη συνέχεια, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

1. Δημιουργήστε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας

Τα στιγμιότυπα και οι ιστορίες είναι η βασική μονάδα του Snapchat Memories και των φωτογραφιών και των βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας από την αρχή ή να χρησιμοποιήσετε υπάρχοντα στιγμιότυπα και ιστορίες από τις Αναμνήσεις ή το Ρολό της κάμερας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία Snapchat για να βελτιώσετε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας, όπως φίλτρα, αυτοκόλλητα Snapchat, φακούς, ήχους και λεζάντες.

2. Αποθηκεύστε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στιγμιότυπά σας στις Μνήμες σας χρησιμοποιώντας το Αυτόματη αποθήκευση χαρακτηριστικό ή αγγίζοντας το Αποθηκεύσετε κουμπί. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εισάγετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από το Camera Roll στις αναμνήσεις σας πατώντας το κουμπί Camera Roll. Επομένως, αποθηκεύστε τα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας στις Αναμνήσεις σας για να τα διατηρήσετε ιδιωτικά και ασφαλή.

3. Οργανώστε τις αναμνήσεις σας

Μπορείτε να οργανώσετε τις αναμνήσεις σας σε κατηγορίες, όπως Όλες, Ιστορίες, Ρολό κάμερας, Μόνο τα μάτια μου ή Προσαρμοσμένα άλμπουμ. Επομένως, επεξεργαστείτε, διαγράψτε ή μετακινήστε τις Μνήμες σας πατώντας παρατεταμένα και επιλέγοντας την κατάλληλη επιλογή. Επιπλέον, θα πρέπει να οργανώσετε τις αναμνήσεις σας εάν θέλετε να τις διευκολύνετε. Επιπλέον, μπορείτε να τα ομαδοποιήσετε ανά θέμα, θέμα ή περίσταση.

4. Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας

Μπορείτε να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας με τους φίλους, τους ακολούθους ή το κοινό σας πατώντας παρατεταμένα και επιλέγοντας την επιλογή Αποστολή. Επιπλέον, μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter ή το YouTube, πατώντας το κουμπί Εξαγωγή. Αυτό το κουμπί θα εμφανιστεί στην κάτω δεξιά γωνία της Μνήμης σας και επιλέξτε τον προορισμό.

Επιπλέον, μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας για να προσεγγίσετε και να προσελκύσετε το κοινό-στόχο σας, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ή τη σελίδα προορισμού σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις και τις μετατροπές σας.

Ανάγνωση:  Πώς να διαφημιστείτε στο Instagram: 13 συμβουλές για επιτυχία

Συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση των αναμνήσεων Snapchat

Συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για τη χρήση των αναμνήσεων Snapchat

Οι Μνήμες Snapchat μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, την απήχηση και την αφοσίωση, εάν τις χρησιμοποιήσετε σωστά. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές για να τις χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας το Snapchat Web:

1. Χρησιμοποιήστε υψηλής ποιότητας και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο

Το Snapchat είναι μια οπτική πλατφόρμα και οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας είναι το πρώτο και πιο κρίσιμο στοιχείο των αναμνήσεων σας στο Snapchat. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε υψηλής ποιότητας και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο που τραβήξτε την προσοχή του κοινού σας και ενδιαφέρον και αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της επωνυμίας και την πρόταση αξίας σας. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε κάθετες φωτογραφίες και βίντεο, καθώς καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο και αποδίδουν καλύτερα στο Snapchat.

2. Γράψτε σαφείς και συναρπαστικούς λεζάντες και hashtags

Οι λεζάντες και τα hashtag σας είναι το δεύτερο και τρίτο στοιχείο των αναμνήσεων σας στο Snapchat, συμπληρώνοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Θα πρέπει να γράψετε σαφείς και συναρπαστικούς λεζάντες και hashtags που επικοινωνούν το μήνυμά σας και την παρότρυνση για δράση, συμπεριλαμβανομένων σχετικών λέξεων-κλειδιών και hashtag. Θα πρέπει επίσης να διατηρείτε τις λεζάντες και τα hashtags σας συνοπτικά και συνεπή με τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

3. Χρησιμοποιήστε διαδραστικές και ελκυστικές δυνατότητες και εργαλεία

Το Snapchat προσφέρει διάφορες διαδραστικές και ελκυστικές λειτουργίες και εργαλεία που μπορούν να βελτιώσουν τις αναμνήσεις σας στο Snapchat και να τις κάνουν πιο αποτελεσματικές. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες και τα εργαλεία για να παρουσιάσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή το περιεχόμενό σας και να εμπνεύσετε το κοινό σας να αναλάβει δράση. Μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά και εργαλεία είναι:

  • Φίλτρα: Αυτές οι επικαλύψεις προσθέτουν χρώμα, διάθεση ή στυλ στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να δημιουργήσετε διαφορετικά εφέ, όπως vintage, σέπια ή ασπρόμαυρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να προσθέσετε πληροφορίες, όπως τοποθεσία, ώρα ή θερμοκρασία.
  • Αυτοκόλλητα: Αυτά είναι εικονίδια, emoji ή εικόνες που μπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να προσθέσουν διασκέδαση, χιούμορ ή συγκίνηση στα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα για να προσθέσετε πληροφορίες, όπως το λογότυπο, τον ιστότοπο ή τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
  • Φακοί: Αυτά είναι κινούμενα σχέδια ή εφέ που μπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φακούς για να μεταμορφώσετε την εμφάνισή σας, όπως να προσθέσετε γυαλιά, καπέλα ή μάσκες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φακούς για να αλληλεπιδράσετε με το περιβάλλον σας, όπως να προσθέσετε ουράνια τόξα, λουλούδια ή ζώα.
  • Ήχοι: Αυτά είναι τραγούδια, ήχοι ή φωνητικά που μπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήχους για να προσθέσετε μουσική, διάθεση ή αφήγηση στα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ήχους για να προωθήσετε την επωνυμία, το προϊόν ή το περιεχόμενό σας, όπως να προσθέσετε το κουδούνισμα, το σλόγκαν ή το podcast σας.
  • Λεζάντες: Πρόκειται για επικαλύψεις κειμένου που μπορείτε να προσθέσετε στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Οι υπότιτλοι μπορούν να προσθέσουν περιεχόμενο, επεξήγηση ή σχολιασμό στα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λεζάντες για να προσθέσετε πληροφορίες, όπως το όνομα, τον τίτλο ή την προσφορά σας.
Ανάγνωση:  Περισσότερες προβολές σε 24 ώρες YouTube από το 2024 (10 κορυφαία βίντεο)

4. Δοκιμάστε και βελτιστοποιήστε τις αναμνήσεις σας

Οι Μνήμες Snapchat δεν είναι μια λύση που ταιριάζει σε όλους. Επομένως, δοκιμάστε και βελτιστοποιήστε τις Μνήμες σας για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό στοιχείων που λειτουργούν για την καμπάνια και το κοινό σας. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε εργαλεία και μετρήσεις που παρέχει το Snapchat.

Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το Διαχειριστής διαφημίσεων Snapchat, το Snapchat Pixel, το Snapchat Analytics και το Snapchat Insights. Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να μετρήσετε και να αναλύσετε την απόδοση των Memories σας και να λάβετε αποφάσεις βάσει δεδομένων για να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των Memories σας.

συμπέρασμα

Μνήμες Snapchat είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να έχετε πρόσβαση στα στιγμιότυπα και τις ιστορίες σας, ακόμη και αφού εξαφανιστούν από την εφαρμογή. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε πιο επιμελημένο, δημιουργικό και συνεπές περιεχόμενο που προβάλλει την ταυτότητα της επωνυμίας και την πρόταση αξίας σας.

Ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση σας βοήθησε να κατανοήσετε τι είναι οι αναμνήσεις Snapchat και πώς να τις χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, αν έχετε αμφιβολίες, σχολιάστε παρακάτω!