Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση X-VPN 2024

Αναθεώρηση X-VPN 2023

Το απόρρητο στο διαδίκτυο και η ελευθερία του Διαδικτύου είναι δώρα που χορηγούνται σε λίγους χρήστες στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, μόνο όσοι διαθέτουν ένα αδιαπέραστο εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) μπορούν να απολαύσουν όλη την ομορφιά του World Wide Web χωρίς περιορισμούς ή λογοκρισία. Εάν δεν είστε σίγουροι για την καλύτερη υπηρεσία, ίσως σκεφτείτε το X-VPN, ένα δωρεάν VPN που παρέχει μια ασφαλή, κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ μιας συσκευής και του Διαδικτύου. Εάν ναι, λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση διαβάζοντας την ακόλουθη αναθεώρηση X-VPN για το 2023.

Τι είναι το X-VPN;

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το X-VPN, είναι κορυφαίος πάροχος VPN με περισσότερα από 8.000 διακομιστές vpn και 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. 60 εκατομμύρια άνθρωποι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για να απολαύσουν μια σταθερή, γρήγορη, ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ποια είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά;

Όπως αναφέρθηκε, το X-VPN χρησιμοποιεί περισσότερους από 8.000 διακομιστές για να προστατεύσει το απόρρητο των χρηστών του και να παρέχει μια πιο σταθερή και γρήγορη διαδικτυακή εμπειρία. Οι διακομιστές είναι κατανεμημένοι σε 374 τοποθεσίες και 59 περιοχές και περιλαμβάνουν αποκλειστικούς διακομιστές torrenting, διακομιστές παιχνιδιών, διακομιστές ροής και διακομιστές μόνο με ram. Ως εκ τούτου, είναι μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ξεκλείδωμα ιστότοπου, γρήγορο torrenting, gaming με χαμηλό ping και παγκόσμια ροή.

Ανάγνωση:  Αναθεώρηση GoGetSSL: Φτηνά πιστοποιητικά SSL Ξεκινούν από 3,88 $

Επίσης, το X-VPN διαθέτει μια λειτουργία kill switch που θα διακόψει αμέσως το διαδίκτυο εάν απενεργοποιήσετε κατά λάθος το VPN, προστατεύοντας άμεσα τα δεδομένα σας. Επιπλέον, αυτή η δυνατότητα είναι δωρεάν για όλες τις συσκευές. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε πού θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με το διάσπαση σήραγγας χαρακτηριστικό. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να περιηγηθείτε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων χωρίς VPN, αλλά θα μπορούσατε να επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε όταν συνδέεστε σε μια τραπεζική εφαρμογή ή σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Φυσικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του X-VPN είναι, χωρίς αμφιβολία, η προστασία διαρροής DNS. Θα δρομολογήσει κάθε ερώτημα σε έναν από τους διακομιστές DNS της υπηρεσίας, ο οποίος θα ταξιδέψει μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας και ο διακομιστής που είναι μόνο ram θα διαγράψει τα δεδομένα αυτόματα για να διασφαλίσει ότι οι εμπιστευτικές πληροφορίες σας παραμένουν ιδιωτικές.

Πόσο κοστίζει?

Θα χαρείτε να μάθετε ότι το X-VPN είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Ωστόσο, θα ήταν σοφό να κάνετε αναβάθμιση από το δωρεάν πρόγραμμα για να απολαύσετε τα πλεονεκτήματά του. Προς το παρόν, μπορείτε να επιλέξετε από τα ακόλουθα τρία σχέδια:

  • Πρόγραμμα 1 μηνός (11,99 $ ανά μήνα)
  • Πρόγραμμα 6 μηνών (9,99 $ ανά μήνα)
  • Πρόγραμμα 12 μηνών (4,79 $ ανά μήνα) + 3 επιπλέον δωρεάν μήνες για την πρώτη περίοδο συνδρομής
Ανάγνωση:  Αναθεώρηση PowerAdSpy: Κωδικός κουπονιού έκπτωσης 25% διάρκειας ζωής

Όπως μπορείτε να δείτε, όσο περισσότερο δεσμεύεστε για το VPN, τόσο λιγότερα χρήματα θα πληρώνετε όλο το χρόνο. Η ρύθμιση ενός προγράμματος δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, καθώς πρέπει απλώς να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα, PayPal ή CoinPayments, για να αναφέρετε μερικές επιλογές. Είναι ένα μικρό τίμημα για βελτιωμένη ελευθερία στο Διαδίκτυο, μειωμένα προβλήματα ping όταν παίζετε παιχνίδια ή πιο ασφαλείς, αξιόπιστες συνδέσεις στο Διαδίκτυο όταν ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο.

Τι σκέφτονται οι άνθρωποι για το X-VPN;

Το X-VPN έχει δημιουργήσει περισσότερες από 900.000 θετικές κριτικές από προηγούμενους πελάτες σε μεγάλα καταστήματα εφαρμογών. Για παράδειγμα, περισσότεροι από 544.000 πελάτες άφησαν θετικά σχόλια σχετικά με το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο στο Google Play και δημιούργησε πάνω από 350.000 μόνο στο App Store. Επιπλέον, η ασφαλής εφαρμογή κέρδισε περισσότερες από 1.000 κριτικές στο TrustPilot.

συμπέρασμα

Λόγω του τεράστιου επιπέδου των διαθέσιμων εικονικών ιδιωτικών δικτύων, είναι εύκολο να αισθάνεστε διχασμένοι μεταξύ των επιλογών. Ωστόσο, εάν ψάχνετε για ένα VPN που θα διατηρεί τα δεδομένα σας 100% ασφαλή, θέλετε ροή 4k οπουδήποτε στον κόσμο ή ανυπομονείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένους ιστότοπους στη χώρα σας ή στην πανεπιστημιούπολη ενός σχολείου, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με X-VPN. Είναι απαραίτητο να το κατεβάσετε για παίκτες, φοιτητές ή οποιονδήποτε θέλει να απολαύσει περισσότερη ελευθερία στο διαδίκτυο και απόρρητο δεδομένων στο σπίτι ή όταν ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.