Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση UPDF: Ο επεξεργαστής PDF ενσωματωμένος σε AI (Τώρα έκπτωση 63%)

Αναθεώρηση UPDF: Ο επεξεργαστής PDF ενσωματωμένος σε AI (Τώρα έκπτωση 63%)

Αναθεώρηση UPDF 2023: Είναι ο πιο προηγμένος επεξεργαστής PDF ενσωματωμένος σε AI στον πλανήτη; Αυτό ισχυρίζεται ότι είναι. Όπως πάντα, δεν θα σας ζητήσω απλώς να πιστέψετε αυτό που ισχυρίζονται. Περάστε από αυτήν την κριτική, δείτε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει και μετά γίνετε ο κριτής.

Εάν είστε κάποιος που χρειάζεται να επεξεργαστεί, να προστατεύσει με κωδικό πρόσβασης, να μετατρέψει, να σχολιάσει ή απλώς να διαβάσει ένα αρχείο PDF, ειδικά σε πολλές συσκευές, αυτή η κριτική UPDF θα πρέπει να σας ενδιαφέρει. (Έχει ακόμη και AI).

Αν και, θα έλεγα ότι συνεχίστε να διαβάζετε, προς το παρόν!

Τι είναι το UPDF;

UPDF είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF. Πιθανώς, το πιο προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που έχω δει ποτέ. Είναι βασικά μια λύση all-in-one που μπορεί να κάνει ό,τι μπορεί να γίνει με ένα PDF! Ακούγεται υπερβολή, έτσι δεν είναι; Αυτή η λίστα χαρακτηριστικών θα πρέπει να αλλάξει ότι:

Επεξεργαστής PDF Review UPDF

 • Επεξεργαστείτε κείμενο/εικόνες και συνδέσμους στο PDF απευθείας.
 • Ενσωματωμένο AI: Αυτόματη σύνοψη, μετάφραση, εξήγηση, υποβολή ερωτήσεων και πολλά άλλα.
 • Σημειώστε, σχολιάστε ή απλώς βελτιώστε το PDF σας.
 • PDF Converter: Μετατροπή PDF σε πολλές διαφορετικές μορφές
 • Προηγμένη προστασία κωδικού πρόσβασης
 • Όλα σε ένα PDF splitter, συγχώνευση, εξαγωγή.
 • Υποστηρίζει Windows, Mac, Android και iOS.
 • Συγχρονισμός σε όλες τις συσκευές.
 • 1 άδεια σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το UPDF σε 4 συσκευές.
 • 3 χαρακτηριστικά OCR & αντίστροφη OCR
 • Τιμή εκκίνησης: 26,99 $/έτος (Updateland Σύνδεσμος με έκπτωση 63%.)
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων: 30 ημέρες

Είναι το UPDF ο καλύτερος επεξεργαστής για το “εσένα”; Σας παροτρύνω να περάσετε από αυτήν την εξαιρετικά λεπτομερή ανασκόπηση του UPDF και να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη, καλύτερα από το να δέχεστε τον λόγο μου, έτσι δεν είναι;

Γιατί να εμπιστευτείτε αυτήν την κριτική UPDF;

Οποιοσδήποτε μπορεί να διαβάσει μια “λίστα δυνατοτήτων” από έναν ιστότοπο και να καταλήξει σε μια “αναθεώρηση”. Αν είσαι τακτικός εδώ, ξέρεις ότι δεν το κάνω αυτό. Έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά το UPDF πριν αποφασίσω να γράψω αυτή την κριτική UPDF εδώ.

Αυτά είναι τα στοιχεία του λογαριασμού μου.

Πληροφορίες λογαριασμού UPDF

Αυτό θα πρέπει να σας αποδείξει ότι τίποτα σε αυτήν την κριτική δεν είναι απλώς «άποψη» ή «μαντεύω» μάλλον βασίζεται πλήρως στην προσωπική μου εμπειρία.

Ας ξεκινήσουμε τότε;

Διεπαφή χρήστη

Πάντα δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη διεπαφή χρήστη, επειδή κάθε εργαλείο που είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί ή να κατανοηθεί είναι ένα σημαντικό πλήγμα.

Να τι βλέπετε όταν εκκινείτε το UPDF για πρώτη φορά:

Αναθεώρηση UPDF

Αυτό φαίνεται εξαιρετικά καθαρό, έτσι δεν είναι; Μάλιστα, δεν έχει καν επιλογές μέχρι στιγμής! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί «άνοιγμα αρχείου».

Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το αρχείο PDF που θέλετε να επεξεργαστείτε και να το φορτώσετε στο UPDF. Δείτε τι βλέπετε μετά τη φόρτωση του αρχείου:

Το αρχείο UPDF έχει φορτωθεί

Στην αριστερή πλευρική γραμμή θα δείτε όλες τις σημαντικές επιλογές και δυνατότητες που προσφέρει το UPDF. Η κεντρική οθόνη σάς δείχνει το PDF σας και οι υπερδυνάμεις της τεχνητής νοημοσύνης βρίσκονται στα δεξιά. Στο άκρο δεξιά, θα βλέπατε μια άλλη μικρότερη μπάρα με ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκλείσετε το "Κάντε κλικ στην προσθήκη επέκτασης για να κλείσετε αυτήν τη σελίδα"

Φυσικά, θα συζητήσω λεπτομερώς καθένα από αυτά τα χαρακτηριστικά στις επόμενες ενότητες.

Αυτή είναι μόνο η οθόνη εκκίνησης. Μέχρι στιγμής θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά εύκολο. Δεν απαιτούνται απολύτως ειδικές δεξιότητες ή προηγούμενη εμπειρία, δεν συμφωνείτε;

Καθώς προχωράμε σε αυτήν την αναθεώρηση UPDF, τα στιγμιότυπα οθόνης θα σας δώσουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διεπαφή χρήστη και τις οθόνες.

Ρομπότ AskPDF & Chat του UPDF

Το Ask PDF είναι ένα από τα χαρακτηριστικά AI που σας προσφέρει το UPDF.

Με απλούστερους όρους, μπορώ να πω ότι είναι βασικά μια προηγμένη μορφή ChatGPT αλλά για αρχεία PDF. Μπορείτε να του ζητήσετε να κάνει πράγματα στο PDF σας.

Μόλις ανεβάσετε ένα PDF, σας δίνει περιλήψεις για κάθε μεμονωμένο κεφάλαιο. Στο τέλος, θα δείτε μια λίστα με ερωτήσεις που μπορεί να τεθούν για το PDF.

UPDF AskPD -& Chat Robot

Όμως, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορεί να κάνει. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις και να παρέχετε απαντήσεις σχετικά με το περιεχόμενο του PDF.
 • Μεταφράστε τα περιεχόμενα του PDF σε πολλές γλώσσες.
 • Διορθώστε τη γραμματική/ορθογραφία/συντακτικό σας και οτιδήποτε άλλο
 • Συνοψίστε τα κεφάλαια.
 • Εξηγήστε τα κεφάλαια/παραγράφους
 • Κι αλλα.

Ένα παράδειγμα χρήσης αυτής της δυνατότητας μπορεί να είναι – «Ποιες είναι οι κύριες ερωτήσεις που μπορούν να τεθούν για το κεφάλαιο 4». Το UPDF σας δίνει την απάντηση μέσα σε δευτερόλεπτα.

Υπάρχει η δεύτερη δυνατότητα AI που λαμβάνετε με το UPDF. Είναι σχεδόν ακριβώς όπως το ChatGPT. Μπορείτε να του κάνετε ερωτήσεις για οτιδήποτε και για όλα, δεν χρειάζεται να σχετίζεται με το PDF σας. Ναι, είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, επομένως οι πληροφορίες είναι αρκετά ενημερωμένες.

Η περίπτωση χρήσης για αυτό μπορεί να είναι η έρευνα υλικών, η διασταύρωση πληροφοριών ή απλώς η απόκτηση περισσότερων πληροφοριών κατά την ανάγνωση ενός PDF, τη σύνταξη του βιβλίου σας ή κάτι τέτοιου είδους.

Επεξεργασία PDF

Μετά τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, η λειτουργία “Επεξεργασία PDF” είναι ίσως η πιο αγαπημένη και πιο χρησιμοποιούμενη λειτουργία στο εργαλείο μου.

Με το UPDF, η επεξεργασία αρχείων PDF είναι τόσο εύκολη όσο η επεξεργασία ενός εγγράφου word από την αρχή. Μπορείτε απλά να φορτώσετε το PDF και να το επεξεργαστείτε αμέσως. Δεν απαιτούνται μετατροπές, αλλαγές, ειδικές δεξιότητες.

UPDF Επεξεργασία PDF

Μπορείτε ακόμη να αλλάξετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος, τη μορφοποίηση και τα χρώματα! Σας επιτρέπει επίσης να προσθέτετε εικόνες και συνδέσμους στο PDF σας.

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες PDF με δυνατότητα συμπλήρωσης χρησιμοποιώντας UPDF ή ακόμα και να συμπληρώσετε απευθείας φόρμες PDF, χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάσετε/εκτυπώσετε.

Τώρα, εάν έχετε χρησιμοποιήσει άλλα προγράμματα επεξεργασίας PDF, πιθανότατα γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι συντάκτες «υπερθέτουν» το νέο σας κείμενο στο παλιό κείμενο. Αυτό σημαίνει ότι σας επιτρέπουν να προσθέσετε νέο κείμενο, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα σαν ένα επεξεργασμένο κείμενο “πάνω από” το υπάρχον κείμενο.

Αυτό δεν συμβαίνει με το UPDF. Το κείμενο προστίθεται ως εγγενές κείμενο. Ό,τι πληκτρολογείτε πληκτρολογείται με την ακριβή γραμματοσειρά, μέγεθος, χρώμα και μορφοποίηση που ήδη χρησιμοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να προσδιορίσετε εάν το κείμενο έχει υποστεί επεξεργασία.

Υπέρθεση κειμένου (Προαιρετικός)

Τώρα, μπορεί να υπάρχουν σενάρια όταν ΘΕΛΕΤΕ να ξεχωρίζει το επεξεργασμένο κείμενό σας. Να είναι ορατή. Το UPDF έχει τη δυνατότητα “υπερθέσεως” για αυτό.

Όταν το χρησιμοποιείτε, το κείμενό σας δεν προστίθεται ως εγγενές κείμενο, αλλά προστίθεται πάνω από το υπάρχον περιεχόμενο.

UPDF Επίθεση κειμένου

Αν πιστεύετε ότι είναι ωραίο, περιμένετε μέχρι να συζητήσω τα χαρακτηριστικά του σχολιασμού του!

Ανάγνωση:  Γιατί η χρήση τηλεφώνων IP είναι εξαιρετική για την επιχείρησή σας

Πολύ προχωρημένος σχολιασμός και σχολιασμοί

Ας πούμε ότι είστε συντάκτης. Ή πρέπει να μοιραστείτε σχόλια και αλλαγές με την ομάδα/τους υπαλλήλους σας. Ή ίσως απλώς σας αρέσει να σχολιάζετε ό,τι διαβάζετε (Εννοείται).

Το πολύ προχωρημένο (και αισθητική) Η δυνατότητα σχολίων στο UPDF σας βοηθά να κάνετε ακριβώς αυτό.

UPDF Πολύ προηγμένο Σχολιασμός και σχολιασμοί

Για αρχή, μπορείτε να επισημάνετε ό,τι θέλετε να σχολιάσετε. Φυσικά, το χρώμα του highlighter μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε “κολλώδεις σημειώσεις” για να εξηγήσετε περαιτέρω οτιδήποτε θέλετε να επισημάνετε το κείμενο.

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε. Για αρχή, μπορείτε:

 • Προσθέστε τρελά (κυματιστός) υπογραμμίζει.
 • Προσθήκη πλαισίων κειμένου (ευδιάκριτα πλαίσια κειμένου πάνω από το περιεχόμενο).
 • Επιλογές προώθησης κειμένου, είναι ένα πλαίσιο κειμένου αλλά με ένα βέλος που μπορεί να δείχνει σημαντικό κείμενο.
 • Τόνοι αυτοκόλλητων. Έχω ξοδέψει μια περιουσία σε καρτέλες φυσικού σχολιασμού. Λοιπόν, τα αυτοκόλλητα και οι καρτέλες στο UPDF είναι 100% δωρεάν (και φαίνονται καλά).
 • Μαρκαδόροι με μολύβι: Απλώς σας επιτρέπει να σχεδιάζετε χρησιμοποιώντας το ποντίκι/τα δάχτυλά σας καθώς σχεδιάζετε με ένα μολύβι.

Μαρκαδόροι με μολύβι UPDF

Κατά την προσωπική μου άποψη, δεν έχω δει ποτέ άλλο εργαλείο να προσφέρει σχόλια και χαρακτηριστικά σχολιασμού τόσο καλή περίοδο.

Διαβάστε PDF/ Υδατογράφημα/ Φόντο/ Κεφαλίδες και υποσέλιδα

Μία από τις απλούστερες περιπτώσεις χρήσης του UPDF είναι η απλή ανάγνωση αρχείων PDF. Εάν διαβάζετε ηλεκτρονικά βιβλία ή απλώς έχετε μια εταιρική ζωή με πολλά αρχεία PDF, πείτε γεια στον νέο σας σύντροφο.

Μπορείτε να διαβάσετε το PDF ως παρουσίαση, αν θέλετε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την ταχύτητα κύλισης (μία σελίδα/δύο σελίδες) και φυσικά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις άλλες δυνατότητες που έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα σε αυτήν την κριτική.

Οι πολλαπλές διατάξεις σελίδων κάνουν την ανάγνωση ακόμα πιο άνετη.

UPDF Διαβάστε PDF

Μπορείτε ακόμη και να μεταβείτε σε σκοτεινή λειτουργία, αν αυτό ταιριάζει στα μάτια σας.

Το UPDF σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε υδατογραφήματα, μερικά αρκετά προσαρμόσιμα υδατογραφήματα. Για αρχή, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε κείμενο, εικόνα ή ακόμα και ολόκληρα αρχεία PDF ως υδατογράφημα.

Ακολουθούν ορισμένες άλλες επιλογές που έχετε για τα υδατογραφήματα:

Υδατογράφημα UPDF

 • Κατεύθυνση υδατογραφήματος
 • Γραμματοσειρά/μέγεθος/χρώμα
 • Αναλογία υδατογραφήματος (Περισσότερη αναλογία = περισσότερη περιοχή καλύπτεται με ένα μόνο υδατογράφημα).
 • Αδιαφάνεια
 • Στυλ πλακιδίων
 • Οριζόντια/Κάθετη πυκνότητα
 • Τοποθέτηση (Το υδατογράφημα μπορεί να βρίσκεται στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος του κειμένου).

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που προσφέρει το UPDF είναι το χαρακτηριστικό “φόντο”. Είναι παρόμοιο με το υδατογράφημα με την έννοια ότι μπορείτε να προσθέσετε κάτι στο PDF, αλλά σε αντίθεση με το υδατογράφημα, δεν είναι κάπου μια μικρή σφραγίδα.

Ό,τι προστεθεί στο φόντο, καταγράφει ολόκληρο το PDF. Φυσικά, μπορείτε να ελέγχετε πόσο μέρος της σελίδας PDF καταγράφεται από το φόντο.

Μπορείτε να προσθέσετε ένα συμπαγές χρώμα, μια εικόνα ή ένα αρχείο PDF ως φόντο.

Φόντο UPDF

Και τέλος, μπορείτε να προσθέσετε κεφαλίδες και υποσέλιδα. Ούτε εδώ δεν υπάρχει πυραυλική επιστήμη. Απλώς επιλέξτε μια διάταξη (πάνω/πάνω-κέντρο/δεξιά/κάτω κ.λπ.),

Διάταξη UPDF

Οι άλλες βασικές προσαρμογές όπως γραμματοσειρά, χρώμα, μέγεθος, περιθώριο κ.λπ. είναι φυσικά διαθέσιμες.

Όλα σε ένα PDF Splitter, Merger, Extractor, Cropper και πολλά άλλα

Το UPDF έχει συγχωνεύσει πολλαπλά οργανωτικά χαρακτηριστικά PDF σε ένα μόνο χαρακτηριστικό! Πριν βρω το UPDF, έπρεπε να χρησιμοποιήσω πολλά εργαλεία για να εξαγάγω μια σελίδα και στη συνέχεια να συγχωνεύσω το υπόλοιπο PDF μαζί.

Το UPDF διαθέτει αυτό το εξαιρετικό χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Οργάνωση σελίδων”. Ωστε να μπορείτε να:

UPDF PDF Splitter

 • Αντικατάσταση σελίδας: Απλώς κάντε κλικ στη σελίδα που θέλετε να αντικαταστήσετε και επιλέξτε τη νέα σελίδα που θέλετε εδώ.
 • Εξαγωγή σελίδας: Πάλι, κάντε κλικ στη σελίδα που θέλετε να εξαγάγετε και κάντε κλικ στην αποθήκευση!
 • Συγχώνευση αρχείων PDF: Εάν έχετε πολλές σελίδες/αρχεία, μπορείτε να τα συγχωνεύσετε σε ένα μόνο αρχείο PDF.
 • Split: Το UPDF προσφέρει στην πραγματικότητα περισσότερο έλεγχο εδώ από άλλους παρόμοιους διαχωριστές PDF που έχω χρησιμοποιήσει. Ορίζετε τον “αριθμό διαχωρισμών” που θέλετε. Στη συνέχεια, ολόκληρο το έγγραφο χωρίζεται εξίσου σε τόσα μέρη. Το αποτέλεσμα υπολογίζεται και εμφανίζεται σε εσάς προτού καν πατήσετε αυτό το κουμπί διαχωρισμού.
  Κουμπί διαχωρισμού UPDF
 • Περιστρέψτε το PDF δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα.
Ανάγνωση:  Εξωτερικός σκληρός δίσκος: Οδηγός αγοράς Μάιος 2024

Έχει ακόμη και τη δυνατότητα “Περικοπή σελίδων”. Παρόλο που αυτό είναι ένα ανεξάρτητο χαρακτηριστικό στο UPDF, ας το συζητήσουμε εδώ, ε;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να περικόψετε μια σελίδα PDF όπως ακριβώς περικόψατε μια εικόνα. Τόσο απλό.

UPDF Περικοπή εικόνας

Προσωπικά, για μένα, αυτό ήταν νέο. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το χαρακτηριστικό. Χαίρομαι όμως που γίνεται!

Μετατροπέας PDF- Μετατροπή σε DOC, PPT, EXCEL, HTML και πολλές άλλες μορφές

Κατά καιρούς, μπορεί να χρειαστεί να μετατρέψετε το PDF σας σε κάποια άλλη μορφή. Γεια, αυτό συμβαίνει.

Λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας το UPDF, με ένα μόνο κλικ! Ναι, ένα! Απλώς εκκινήστε το PDF σας, κάντε κλικ στο “εξαγωγή PDF” και επιλέξτε τη μορφή σας.

Προς το παρόν, υποστηρίζονται οι ακόλουθες μορφές:
Μετατροπέας PDF UPDF

 • .docx
 • .pptx
 • .xlsx
 • .csv
 • .rtf
 • .κείμενο
 • .xml
 • .html

Επιπλέον, το PDF μπορεί επίσης να μετατραπεί σε πολλαπλά αρχεία “εικόνας”. Αυτά περιλαμβάνουν JPEG, PNG, TIFF, GIF και BMP.

Υποστήριξη μεταξύ συσκευών και συγχρονισμός cloud

Λοιπόν, σε ποιες συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το UPDF; Σχεδόν ΟΛΟΙ! Το UPDF είναι συμβατό με:

 • Μακ
 • Windows
 • Android
 • Και ακόμη και iOS.

Το καλύτερο μέρος είναι το “Cloud Sync” του UPDF. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε στο PDF σας σε έναν υπολογιστή με Windows, αλλά να το ολοκληρώσετε σε Mac, iPhone, Adroid ή οπουδήποτε αλλού.

Βασικά, μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία στο UPDF Cloud σε οποιαδήποτε συσκευή/OS. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα αρχεία και να κάνετε/αποθηκεύετε αλλαγές σε όλες τις συσκευές.

Προηγμένη προστασία με κωδικό πρόσβασης

Το “Για προχωρημένους” δεν είναι απλώς μια λέξη-κλειδί εδώ. Το UPDF προσφέρει στην πραγματικότητα περισσότερες δυνατότητες από τα περισσότερα εργαλεία κωδικού πρόσβασης PDF εκεί έξω.

Για αρχή, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης “Άνοιγμα εγγράφου”. Η πιο κοινή κρυπτογράφηση, έτσι δεν είναι; Αυτός ο κωδικός πρόσβασης θα απαιτείται όταν κάποιος προσπαθήσει να δει το έγγραφο.

Αυτό που μου αρέσει προσωπικά είναι ο κωδικός «άδειας» του. Μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης που επιτρέπει/απορρίπτει τα δικαιώματα. Τώρα, μπορείτε να περιορίσετε σχεδόν κάθε δραστηριότητα εκεί έξω. Ένας κωδικός πρόσβασης άδειας σάς επιτρέπει να ελέγχετε:

UPDF Προηγμένη προστασία με κωδικό πρόσβασης

 • Εκτύπωση (εάν επιτρέπεται η εκτύπωση, μπορείτε ακόμη και να περιορίσετε την ανάλυση!)
 • Επιτρέψτε ή περιορίστε οποιεσδήποτε αλλαγές.
 • Επιτρέψτε ή περιορίστε συγκεκριμένες αλλαγές, όπως αντιγραφή κειμένου/εικόνων, εξαγωγή σελίδων/περιστροφή σελίδων κ.λπ.

Για προχωρημένους (3 διατάξεις/ 32 γλώσσες) OCR

UPDF Advanced OCR

Το OCR είναι ένας σύνθετος όρος που ουσιαστικά σημαίνει -“ικανότητα ανάγνωσης δακτυλογραφημένων, χειρόγραφων ή γραμμένων κειμένων από σαρωμένα έγγραφα/φωτογραφίες».

Με πιο απλά λόγια, εάν έχετε οποιοδήποτε φυσικό έγγραφο που περιέχει οποιοδήποτε κείμενο, ακόμα κι αν αυτό το κείμενο είναι χειρόγραφο, το UPDF μπορεί να αναγνωρίσει αυτό το κείμενο και να το μετατρέψει σε ένα σωστό ψηφιακό έγγραφο που μπορείτε να επεξεργαστείτε και να αναζητήσετε.

Τώρα, έχω δει πολλά εργαλεία OCR την τελευταία μισή δεκαετία. Ωστόσο, καμία δεν προσφέρει τις 3 διατάξεις OCR Το UPDF αναγνωρίζει ή μπορεί να αναγνωρίσει έως και 38 γλώσσες.

Οι 3 διατάξεις OCR που προσφέρει το UPDF είναι:

 • Μόνο κείμενο και εικόνες: Μετατρέπει το κείμενο και τις εικόνες στο φυσικό σας έγγραφό σε ένα ψηφιακά επεξεργάσιμο και αναζητήσιμο αρχείο. Ωστόσο, η μορφοποίηση ενδέχεται να μην διατηρείται πάντα εάν το έγγραφο είναι πολύ ασαφές ή μη αναγνωρίσιμο.
 • Κείμενο πάνω από την εικόνα της σελίδας: Χρησιμοποιήστε το εάν θέλετε να διατηρήσετε τη μορφοποίηση του εγγράφου σας και τη φυσική του δομή, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να επεξεργαστείτε/αναζητήσετε το κείμενο.
 • Κείμενο κάτω από την εικόνα της σελίδας: Με την απλούστερη λέξη, αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να κάνετε “αναζήτηση” (όχι επεξεργασία) το έγγραφο χωρίς να κάνετε αλλαγές στη μορφοποίηση ή στην αρχική φυσική εικόνα του εγγράφου.
Ανάγνωση:  Δημιουργία ενός νικηφόρου προγράμματος μάρκετινγκ συνεργατών ηλεκτρονικού εμπορίου

Μόνο εικόνα (χωρίς δυνατότητα αναζήτησης/επεξεργάσιμο) PDF

Το χρησιμοποιώ όταν θέλω να προστατεύσω την εργασία μου από την επεξεργασία, αφαιρεί επίσης κάθε δυνατότητα “αναζήτησης” μέσω του εγγράφου.

Βασικά, οποιοδήποτε PDF μπορεί να μετατραπεί σε “εικόνα” χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα. Όπως είναι αναμενόμενο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε απευθείας το κείμενο σε μια εικόνα ούτε να κάνετε αναζήτηση μέσα σε αυτό.

Προγράμματα τιμολόγησης UPDF- Ειδική ενημέρωση και έκπτωση 63%.

Είπα στην αρχική ενότητα αυτής της αναθεώρησης UPDF ότι το εργαλείο δεν κοστίζει τίποτα. Λοιπόν, δεν κάνει.

Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή 100% 0,00 $ για το UPDF αμέσως.

Ωστόσο, υποθέτω ότι μέχρι τώρα είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι αγαπώ το UPDF. Δεν λέω ότι «πρέπει», αλλά το κάνω. Λοιπόν, πραγματικά βγήκα έξω και σας πήρα μια πολύ ωραία έκπτωση 63%!

Μπορείτε να λάβετε το UPDF με 26,99 $ για ολόκληρο το έτος! Αυτό είναι λιγότερο από 2,25 $/μήνα! Αυτός είναι ο καθημερινός σου καφές, μάλλον λιγότερος, έτσι δεν είναι!

[Get UPDF- Updateland Discount]

Αχ το καλύτερο μέρος; Υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ναι, σε περίπτωση που το UPDF δεν είναι μόνο ουράνιο τόξο και ηλιοφάνεια για εσάς, λαμβάνετε το 100% των χρημάτων σας πίσω.

UPDF- Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Προτού υπογράψω αυτήν την κριτική UPDF, ας συζητήσουμε εν συντομία όλα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της.

Πλεονεκτήματα:

 • Πολύ εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτείται εμπειρία/ειδικές δεξιότητες.
 • Το πιο πλούσιο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που έχω δει ποτέ.
 • Συμβατότητα και συγχρονισμός πολλαπλών συσκευών
 • Συχνές ενημερώσεις και νέες δυνατότητες.
 • 100% δωρεάν δοκιμή.

Μειονεκτήματα:

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω παράπονο. Αλλά hey, αν δεν αναφέρω έναν απατεώνα, θα πείτε ότι είμαι προκατειλημμένος. Λοιπόν, ορίστε μια μικρή βελτίωση που θα έκανα αν ήταν η εταιρεία μου:

 • Έλλειψη λειτουργιών που βασίζονται σε web/browser.

Αναθεώρηση UPDF- Τελική ετυμηγορία

Ώρα για την προσωπική μου άποψη τότε. Όπως είναι η παράδοσή μου, γίνομαι εντελώς υποκειμενικός και προσωπικός στις τελικές ετυμηγορίες, έτσι πάει.

Είναι αναμφίβολα το πιο πλούσιο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που έχω δει ποτέ. Για αρχή, υπάρχουν αυτά τα δύο εξαιρετικά προηγμένα χαρακτηριστικά AI. Τότε, οι δυνατότητες επεξεργασίας και σχολιασμού είναι μόλις 10/10, έτσι δεν είναι;

Ακόμη και τα πιο απλά χαρακτηριστικά υδατογραφήματος/φόντου έχουν βελτιωθεί για να προσφέρουν έλεγχο και προσαρμογή. Τότε φυσικά υπάρχουν οι δυνατότητες συγχρονισμού cloud, προστασίας με κωδικό πρόσβασης και OCR.

Και το γεγονός ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία μόνο άδεια χρήσης σε 4 συσκευές γλυκαίνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, έτσι δεν είναι;

Το καλύτερο κομμάτι? Δεν χρειάζεται να πιστεύετε τίποτα από όσα λέω σε αυτήν την κριτική UPDF. Δικα τους Έκπτωση 63% μόνο για εσάς σε συνδυασμό με την πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σας βοηθά να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη. Δοκιμάστε το, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.