Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση Keychron K2 V2: Το καλύτερο αρχικό μηχανικό πληκτρολόγιο;

Αναθεώρηση Keychron K2 V2: Το καλύτερο αρχικό μηχανικό πληκτρολόγιο;

Το πληκτρολόγιο είναι ίσως το πιο σημαντικό περιφερειακό και απόλυτη προϋπόθεση για να μπορείς να χρησιμοποιείς υπολογιστή. Με τις μυριάδες διαθέσιμες επιλογές σήμερα, η επιλογή μιας μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν από προεπιλογή το πληκτρολόγιο που συνοδεύει τον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή τους ή επιλέγουν το φθηνότερο που θα μπορούσαν να βρουν από το Amazon, όποιος αφιερώνει αρκετό χρόνο στον υπολογιστή του πληκτρολογώντας γνωρίζει ότι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε το εμπειρία πληκτρολόγησης.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε το Keychron K2 V2, ένα ασύρματο, μηχανικό και εναλλάξιμο πληκτρολόγιο κάτω των $100 που μπορεί να είναι η τέλεια είσοδος για αρχάριους στον κόσμο των μηχανικών πληκτρολογίων.

Παρακολούθησε το Κριτική Keychron K2 V2 στα αγγλικά ή Χίντι παρακάτω ή συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

βίντεο YouTube

Οπτικοί vs Μηχανικοί διακόπτες

Από την αρχή, η ποιότητα κατασκευής σε αυτό το πληκτρολόγιο είναι μάλλον καλή για ένα μηχανικό πληκτρολόγιο 90 $. Υπάρχει ελάχιστη έως καθόλου ελαστικότητα στο σώμα και ολόκληρη η συσκευασία είναι μάλλον καλά συναρμολογημένη. Τα πλήκτρα είναι PBT και αφήνουν το RGB να λάμπει, έτσι ώστε η ορατότητα στο σκοτάδι να μην είναι πρόβλημα.

Τούτου λεχθέντος, οι μαύροι και πορτοκαλί διακόπτες έμφασης δεν είναι τόσο καλοί όσον αφορά τη διέλευση RGB, επομένως μπορείτε να σκεφτείτε μια αντικατάσταση του keycap, αλλά τα stock keycaps λειτουργούν αρκετά καλά.

Ανάγνωση:  Τι είναι το ηχείο Κεντρικού καναλιού; Χρειάζεστε ένα;
Το πληκτρολόγιο έχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής για την τιμή του.

Υπάρχουν πλαστικά πόδια στο κουμπί για τη γωνία του πληκτρολογίου προς τα πάνω με δύο επίπεδα ρύθμισης. Θα βρείτε μια θύρα φόρτισης και συνδεσιμότητας USB-C στο πλάι με διακόπτες για τον έλεγχο της συμπεριφοράς του πληκτρολογίου, δηλαδή, εναλλαγή από iOS σε Android/Windows και ρύθμιση της λειτουργίας για το πληκτρολόγιο ως ενσύρματο, ασύρματο ή απενεργοποιημένο.

Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της σύζευξης και του ελέγχου RGB, λαμβάνονται υπόψη για τη χρήση αποκλειστικών μακροεντολών στο πληκτρολόγιο, οι οποίες είναι σχετικά εύκολο να θυμάστε και εξηγούνται σωστά στον οδηγό γρήγορης εκκίνησης που παρέχεται στο κουτί.

Πρώτα απ ‘όλα, το πληκτρολόγιο είναι εναλλάξιμα, επομένως η εμπειρία πληκτρολόγησης θα ποικίλλει ανάλογα με τον διακόπτη που έχετε εγκαταστήσει στο πληκτρολόγιο. Από προεπιλογή, έρχεται με την επιλογή σας από μπλε, κόκκινο ή καφέ διακόπτες Gateron. Έχουμε την έκδοση μπλε διακόπτη και λειτουργεί αρκετά καλά με διακόπτες χαμηλής δύναμης ενεργοποίησης που είναι μάλλον ικανοποιητικό να πληκτρολογείτε με έντονη απτική ανάδραση. Περισσότερα για την εμπειρία πληκτρολόγησης αργότερα.

Το πληκτρολόγιο μπορεί να συνδεθεί με έως και τρεις συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα, οι οποίες μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τη συντόμευση πλήκτρων Fn + 1/2/3. Βασικά δεν υπάρχει καθυστέρηση εισόδου, κάτι που συμβαίνει συχνά με περιφερειακά Bluetooth, ώστε να είστε καλά να χρησιμοποιήσετε αυτό το πληκτρολόγιο εάν πληκτρολογείτε εξαιρετικά γρήγορα ή θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια.

Ανάγνωση:  Πώς μπορώ να δεχτώ πληρωμές με πιστωτική κάρτα: Ένας απλοποιημένος οδηγός για επιχειρήσεις
Τα πλήκτρα αφήνουν άφθονο RGB να λάμψει.

Παρόλο που το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί Bluetooth 5, δεν δείχνει το επίπεδο της μπαταρίας στις συνδεδεμένες συσκευές, τουλάχιστον στην περίπτωση των Windows και του Android. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ελεγχθεί γρήγορα χρησιμοποιώντας τη συντόμευση Fn + B, η οποία εμφανίζει πράσινα, μπλε ή κόκκινα χρώματα με βάση το επίπεδο της μπαταρίας.

Το πληκτρολόγιο λειτουργεί καλά σε όλες τις πλατφόρμες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το συνδυάσετε με μια συσκευή Windows, Android και iOS ταυτόχρονα και να αλλάζετε απρόσκοπτα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Για εξοικονόμηση μπαταρίας, υπάρχει ένα ενσωματωμένο χρονόμετρο απενεργοποίησης που απενεργοποιεί το πληκτρολόγιο μετά από 10 λεπτά αδράνειας. Πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο, το ξυπνά αμέσως και χρειάζεται ένα δευτερόλεπτο για τη σύζευξη, με άλλα δύο δευτερόλεπτα για να ανάψει το RGB. Η δυνατότητα μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί, αλλά συνιστούμε να την αφήσετε ενεργοποιημένη για καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο, υπάρχει μια ανατροπή πλήκτρων n, αλλά η Keychron ισχυρίζεται ότι λειτουργεί μόνο μέσω ενσύρματης σύνδεσης. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσαμε εύκολα να χρησιμοποιήσουμε πάνω από 20 πλήκτρα ακόμη και μέσω Bluetooth, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα.

Το K2 V2 μπορεί εύκολα να μεταφέρει πάνω από 20 πλήκτρα ακόμα και σε ασύρματη λειτουργία.

Όσο για το RGB, ενώ το πληκτρολόγιο έχει RGB ανά πλήκτρο, δεν θα μπορείτε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας λόγω της απουσίας υλικολογισμικού. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αναβοσβήσετε το πληκτρολόγιο με προσαρμοσμένο υλικολογισμικό σε συνδυασμό με το OpenRGB, αλλά αυτό είναι πέρα ​​από αυτό που θα έκανε ένας κανονικός καταναλωτής.

Ανάγνωση:  11 καλύτεροι τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AI για μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης το 2024

Τέλος, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι λίγο πολύ όπως διαφημίζεται. Καταφέραμε να έχουμε σχεδόν 70 ώρες με πλήρη φόρτιση με το RGB σε πλήρη φωτεινότητα, η οποία μπορεί να καλύψει σχεδόν μια εβδομάδα με βάση τη χρήση σας. Η απενεργοποίηση του RGB θα αυξήσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας – έως και 240 ώρες σύμφωνα με το Keycrhon. Μια πλήρης φόρτιση χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB-C διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες από 0 έως 100%.

Σύγκριση λαβών ποντικιού: Λαβή παλάμης εναντίον νύχι εναντίον μύτης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πληκτρολόγιο είναι εναλλάξιμα, που σημαίνει ότι μπορείτε να βάλετε όποιον διακόπτη θέλετε και να αλλάξετε εντελώς την εμπειρία πληκτρολόγησης. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι το εξολκέα διακόπτη που παρέχεται στο κουτί είναι αρκετά λεπτεπίλεπτο και μπορεί να καταστρέψει το πληκτρολόγιο ή τον διακόπτη σας εάν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά.

Πήραμε το δικό μας με διακόπτες Gateron Blue, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ των Reds και Browns.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό είναι πιθανό να είναι το πρώτο πληκτρολόγιο με δυνατότητα εναλλαγής για τους περισσότερους αγοραστές, συνιστούμε να επενδύσετε σε έναν καλύτερο εξολκέα διακόπτη για να διατηρείτε το πληκτρολόγιο και τους διακόπτες σας με ασφάλεια.

Τούτου λεχθέντος, εάν σκοπεύετε να διατηρήσετε τους εργοστασιακούς διακόπτες, η εμπειρία είναι μάλλον καλή. Έρχονται προ-λιπανμένα από το εργοστάσιο, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε επιπλέον τροποποιήσεις για καλύτερη πληκτρολόγηση ή ήχο από αυτά.

Ανάγνωση:  Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις: Κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού παραγωγικότητας

ο πληκτρολόγιο ξεκινά από 89 $ και μπορεί να φτάσει έως και 109 $ με βάση το αν θέλετε την έκδοση λευκού οπίσθιου φωτισμού ή RGB και εάν θέλετε τις προαιρετικές ράγες αλουμινίου γύρω από το πληκτρολόγιο για μια πιο premium εμφάνιση. Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την έκδοση non-hot swap που ξεκινά από 79 $. Αν θέλετε να πάτε ακόμα πιο χαμηλά, το Keychron έχει επίσης ένα έκδοση του πληκτρολογίου χωρίς οπίσθιο φωτισμό ξεκινώντας από μόλις 57,20 $ τη στιγμή της γραφής.

Συνολικά, το πληκτρολόγιο είναι μια εξαιρετική αξία για όποιον θέλει να μπει στον κόσμο των μηχανικών πληκτρολογίων χωρίς να κάνει αρκετά μεγάλο βαθούλωμα στο πορτοφόλι του. Διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα καλό, συμπαγές πληκτρολόγιο, ενώ έχει επίσης την ευελιξία να αλλάζεις τους διακόπτες σου, ώστε να πειραματίζεσαι με διαφορετικά πράγματα και να συντονίζεις το πληκτρολόγιό σου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

βίντεο YouTube

Κριτική One by Wacom: Καλό δημιουργικό tablet με στυλό για αρχάριους;