Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση GoGetSSL: Φτηνά πιστοποιητικά SSL Ξεκινούν από 3,88 $

Αναθεώρηση GoGetSSL: Φτηνά πιστοποιητικά SSL Ξεκινούν από 3,88 $

Τα πιστοποιητικά SSL ήταν απλώς μια επιλογή κάποτε, είναι αναγκαιότητα στη σημερινή websphere. Υπάρχουν πολλές εταιρείες εκεί έξω που προσφέρουν πιστοποιητικά SSL, GoGetSSL είναι μια τέτοια εταιρεία. Είναι το GoGetSSL το καλύτερο πιστοποιητικό SSL. Εταιρία? Ή τουλάχιστον εκεί στη λίστα; Αυτό θα αναλύσουμε σε αυτήν την κριτική GoGetSSL.

Υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά για τα οποία υπερηφανεύεται η εταιρεία. Παρέχει κωδικούς LEI, είναι διαπιστευμένος από την GLEIF RA και προσφέρει ακόμη και κινούμενα λογότυπα σφραγίδων τοποθεσιών.

Εάν κάποιοι από τους παραπάνω όρους δεν είχαν νόημα για εσάς, μην ανησυχείτε. Μόλις περάσετε από αυτήν την αναλυτική κριτική GoGetSSL. Σημειώστε ότι ο σκοπός αυτής της αξιολόγησης δεν είναι να σας “πουλήσει” τα πιστοποιητικά. Αντίθετα, για να έχετε μια διαφανή και ειλικρινή ιδέα για το ίδιο.

Η επιλογή να πάτε ή να μην πάτε με την εταιρεία θα είναι προσωπική σας επιλογή και απόφαση. Αλλά σίγουρα μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε την εταιρεία με τις άλλες, και γι’ αυτό είμαστε εδώ.

Αλλά πρώτα, ας απαντήσουμε στην πολύ βασική ερώτηση σχετικά με αυτήν την αναθεώρηση GoGetSSL.

Χρειάζεστε πραγματικά ένα πιστοποιητικό SSL;

Η σύντομη έκδοση; Ναι σίγουρα. Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι φτιάχνουμε ιστοσελίδες έτσι ώστε οι επισκέπτες να τις επισκέπτονται, έτσι δεν είναι; Μπορούν να τους επισκεφθούν μόνο εάν οι ιστότοποι έχουν καλή κατάταξη στις Μηχανές Αναζήτησης.

Πριν από σχεδόν 6 χρόνια, η Google ανακοίνωσε ότι το HTTPS είναι πλέον μια μέτρηση κατάταξης. Λειτουργεί πραγματικά αυτό; Λοιπόν, η Cloud Tech σημείωσε αύξηση 40%+ στη μέτρηση “Λέξεις-κλειδιά στο Top 10” μετά τη μετάβαση στο HTTPS.

(Συντελεστές εικόνας: https://www.cloudtec.ch/)

Δεύτερον, τα δεδομένα που ταξιδεύουν προς ή μέσω του ιστότοπού σας θα είναι πολύ πιο ασφαλή. Επιθέσεις όπως το Man-in-the-Middle αποτρέπονται με την παρουσία SSL και HTTPS. Όχι μόνο αυτό, εάν έχετε έναν ιστότοπο που χειρίζεται οικονομικά δεδομένα, είναι υποχρεωτικό για εσάς να έχετε SSL όπως απαιτείται από το Συμβούλιο Ασφαλείας προτύπων PCI.

Επίσης, υποθέτω ότι δεν θα σας άρεσε εάν τα προγράμματα περιήγησης εμφανίζουν ένα σημάδι “Χ” δίπλα στη διεύθυνση URL σας, έτσι; Χρησιμοποιείται για να υποδείξει την απουσία πιστοποιητικού SSL και δεν δίνει την πιο θετική πρώτη εντύπωση για να είμαι ειλικρινής.

Λείπει το πιστοποιητικό SSL

Και ο ένας πρωταρχικός λόγος, εξίσου σημαντικός για τις επιχειρήσεις και τα άτομα είναι η ασφάλεια δικαίου. Εάν ο ιστότοπός σας παραβιαστεί ή υποκλαπούν δεδομένα με οποιονδήποτε τρόπο, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις να θεωρηθείτε υπεύθυνοι. Το να το έχετε ασφαλισμένο με SSL θα σας βοηθήσει για νομικούς λόγους εάν και όταν προκύψει μια τέτοια περίπτωση.

Η μετάβαση σε HTTP δεν θα κάνει απλώς τον ιστότοπό σας πολύ πιο ασφαλή, αλλά αυξάνει επίσης την εμπιστοσύνη και τη φήμη. Έτσι, ενώ υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα SSL, πιστεύω ότι αυτά που αναφέρονται παραπάνω σας δίνουν μια αξιοπρεπή εικόνα; Δεν το κάνουν;

Ανάγνωση:  [Brand Analysis] Από ιογενείς καμπάνιες σε ουσιαστικές συνομιλίες: Εξέταση της στρατηγικής κοινωνικής δικτύωσης της ove

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι είναι τόσο ιδιαίτερο για το GoGetSSL.

Αναθεώρηση GoGetSSL: Επισκόπηση

Το GoGetSSL δεν είναι νέος παίκτης στο παιχνίδι. Βρίσκονται εδώ σχεδόν μια δεκαετία τώρα. Με μια πελατειακή βάση 80.000+ χρηστών και κάλυψη σε περισσότερες από 223+ χώρες, αμφιβάλλω ότι η εμπιστοσύνη ή η ασφάλεια είναι πλέον πρόβλημα.

Η εταιρεία προσφέρει μια σειρά πιστοποιητικών επικυρώσεων και SSL. Επικύρωση τομέα, Εκτεταμένη επικύρωση, Πιστοποιητικά πολλαπλών τομέων είναι μερικά μόνο από τα προσφερόμενα προϊόντα.

Υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά για τα οποία μπορεί να υπερηφανεύεται η εταιρεία:

 • Lightening Fast Issuances.
 • Εγγυημένες καλύτερες τιμές.

Η έκδοση Lightening Quick που αναφέρεται παραπάνω σημαίνει ότι η εταιρεία εκδίδει πιστοποιητικά μέσα σε λίγα λεπτά. Γενικά σε λιγότερο από 5 λεπτά, αυτός είναι μακράν ένας από τους ταχύτερους χρόνους έκδοσης που έχω δει ποτέ μέχρι τώρα.

Δεν χρειάζεται να υποβάλετε έγγραφα, να τηλεφωνήσετε ή ακόμα και να είστε ιδιοκτήτης εταιρείας. Έχετε έναν ιστότοπο; Αυτή είναι όλη η απαίτηση. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και δεν απαιτεί μεγάλη συμμετοχή.

Αν και hey, είμαστε απλώς ιδιοκτήτες ιστότοπου. δεν υπάρχουν εκατομμυριούχοι εδώ, σωστά; Η εταιρεία προσφέρει “Εγγυημένες καλύτερες τιμές” με την πολιτική “Τιμή αντιστοίχισης”.

Είναι πολύ πιθανό να βρήκατε καλύτερη τιμή με κάποια άλλη εταιρεία, για το ίδιο ακριβώς πιστοποιητικό. Σε μια τέτοια περίπτωση, η εταιρεία ταιριάζει με όποια τιμή βρήκες με την άλλη εταιρεία.

Ως εκ τούτου, είναι κυριολεκτικά αδύνατο για οποιαδήποτε άλλη εταιρεία να προσφέρει καλύτερες τιμές, έτσι δεν είναι;

Αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι μόνο. Μερικές από τις άλλες λειτουργίες που αγαπάμε προσωπικά για το GoGetSSL αναλύονται στις επόμενες ενότητες αυτής της κριτικής GoGetSSL.

GLEIF RA Διαπιστευμένοι Κωδικοί LEI

Το GoGetSSL προσφέρει GLEIF RA διαπιστευμένους κωδικούς LEI. Μερικοί από εσάς μπορεί να μην ξέρετε τι είναι το GLEIF RA ή οι Κωδικοί LEI. Ή γιατί να σε νοιάζει. Αυτό θα απαντήσουμε σε αυτήν την ενότητα κριτικής GoGetSSL.

Το “LEI” σημαίνει “Αναγνωριστικό νομικής οντότητας”. Είναι ένας 20ψήφιος κωδικός που εκχωρείται σε οντότητες που εμπλέκονται σε χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

 GLEIF RA διαπιστευμένοι κωδικοί LEI

Είναι αναγνωριστικά για εταιρείες, αν και σίγουρα έχουν μια σειρά από άλλες χρήσεις. Οι κωδικοί συμμορφώνονται με το GDPR και επιβεβαιώνουν όλους τους νόμους περί προστασίας δεδομένων. Η διαφάνεια αυξάνεται εκθετικά με τα LEI. Οι απαιτήσεις για αποκάλυψη/αναφορά ταυτοτήτων όπως MiFID II, MiFIR & EMIR κ.λπ. καθίστανται δυνατές και εύκολες.

Εάν διαθέτετε ήδη LEI, το GoGetSSL προσφέρει δωρεάν επέκταση 1 έτους (ή τυπικό) Πιστοποιητικά SSL για μεταφορές LEI. Τώρα για το δεύτερο μέρος, τη διαπίστευση GLIEF.

Το GLIEF είναι βασικά η άδεια ή η εγκυρότητα που χορηγείται στους εκδότες LEI (όπως το GoGetSSL) που καθιστά τους κωδικούς τους έγκυρους. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, ούτε χρονοβόρα. Κατά καιρούς απαιτεί περισσότερους από 6 μήνες για να λάβει τη διαπίστευση GLIEF.

Το θέμα είναι να καταστεί σαφές ότι οποιοσδήποτε εκδότης LEI με πιστοποίηση GLIEF είναι αξιόπιστος και επιθυμητός.

Τέλος πάντων, το GoGetSSL δεν περιορίζεται μόνο σε SSL και μάλλον προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα προστασίας επιχειρήσεων με τους κωδικούς LEI του.

Ανάγνωση:  Πώς να αγοράσετε ακόλουθους Instagram από τον Καναδά

Κινούμενη τοποθεσία-σφραγίδες

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι τα κινούμενα σχέδια τραβούν πολύ περισσότερη προσοχή. Δεν θα προσέβαλα τη νοημοσύνη σας ενσωματώνοντας γραφήματα και δεδομένα εδώ. Οτιδήποτε «κινείται» απαιτεί περισσότερη προσοχή από κάτι που είναι στατικό, δεν συμφωνείτε;

Το GoGetSSL προσφέρει κινούμενα σήματα SSL τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν απλώς με αντιγραφή-επικόλληση των κωδίκων HTML. Αν και αυτή δεν είναι πρωτοποριακή τεχνολογία ή μέθοδος, θα έλεγα ότι είναι φιλική προς τους αρχάριους.

Επομένως, εάν έχετε απολύτως 0 εμπειρία SSL, δεν θα ήταν πολύ δύσκολο να αντιγράψετε ένα σωρό κώδικα HTML και να τον επικολλήσετε στον ιστότοπό σας. Ανακοίνωσαν επίσης σχέδια για τη δημιουργία δυναμικών κινούμενων λογότυπων με πλήρεις επαληθεύσεις στο εγγύς μέλλον!

Πολυετές SSL

Εάν είστε καθιερωμένη επιχείρηση, ιδιοκτήτης ιστότοπου ή είστε σίγουροι για τη μακροζωία του έργου σας, αυτό είναι ένα όφελος. Οι περισσότερες άλλες παρόμοιες εταιρείες προσφέρουν πιστοποιητικά SSL με συνδρομή 1 ή 2 ετών.

Μόλις λήξει η συνδρομή, θα πρέπει να ανανεώσετε την άδειά σας και να λάβετε το πιστοποιητικό. επανεκδόθηκε. Παρόλο που η ανανέωση δεν είναι επιστήμη πυραύλων, τα πολυετή προγράμματα SSL που προσφέρει η GoGetSSL είναι ακόμα πιο εύκολα.

Συνεργάστηκαν με τη Sectigo και είναι σε θέση να προσφέρουν πιστοποιητικά SSL με ισχύ έως και 4 χρόνια.

Αναθεώρηση GoGetSSL

Σημειώστε ότι δεν είναι ένα συνεχές συμβόλαιο 4 ετών. Ως προφύλαξη ασφαλείας, τα πιστοποιητικά προσφέρονται μόνο για 2 χρόνια αρχικά. Ωστόσο, πριν λήξουν, θα επικοινωνήσουμε μαζί μας σχετικά με την ανανέωση. Η διαδικασία είναι σχεδόν αυτοματοποιημένη και απαιτεί μόνο την αλλαγή του CSR.

Συγκρίνετε πριν την παραγγελία

Αυτή είναι μια από τις προσωπικές μου «περήφανες στιγμές» σε αυτήν την κριτική GoGetSSL. Είναι απλώς ικανοποιητικό να αξιολογείς μια εταιρεία που από μόνη της είναι διαφανής, ειλικρινής και προσεχής σχετικά με τις δυνατότητές της.

Το GoGetSSL έχει μια ενσωματωμένη δυνατότητα «σύγκρισης». Μπορείτε να μεταβείτε στην επάνω γραμμή > Πιστοποιητικά SSL > Σύγκριση SSL και να συγκρίνετε το GoGetSSL με άλλες εταιρείες. Και δεν είναι μόνο για χάρη του, υπάρχει λεπτομερής σύγκριση σε πολλαπλά μέτωπα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά, τις κύριες/ δευτερεύουσες ιδιότητες, τις τεχνικές πτυχές και τις τιμές.

Τιμολόγηση πιστοποιητικών GoGETSSL SSL

Στην πραγματικότητα, ακόμη και εγώ δεν γνώριζα ορισμένες από τις δυνατότητες που προσφέρει η εταιρεία. Σίγουρα είναι κρυπτογραφημένο 256-bit, αλλά η διαθεσιμότητα των ECC και RSA ήταν είδηση ​​για μένα.

ECC σημαίνει (Κρυπτογραφία Ελλειπτικής Καμπύλης) και RSA για (Rivest-Shamir-Adleman). Δεν είστε σίγουροι αν χρειάζεστε αυτά; Λοιπόν, σημειώστε ότι τα πιστοποιητικά ECC έχουν συγκριτικά μικρότερο μέγεθος κλειδιού. Γιατί να έχει σημασία αυτό; Γιατί τότε χρειάζεται να μεταδοθούν λιγότερα δεδομένα από τον διακομιστή στους πελάτες.

Αυτό μειώνει επίσης τη χρήση της CPU και της μνήμης. Αυτά με τη σειρά τους κάνουν τους ιστότοπούς σας να αποδίδουν πολύ καλύτερα, ειδικά εάν είναι ιστότοποι που παρουσιάζουν υψηλά ποσά επισκεψιμότητας.

Με άλλα λόγια, τα κλειδιά ECC είναι πολύ μικρότερα αλλά εξίσου ισχυρά με τα κλειδιά RSA.

Τότε γιατί χρειάζεστε το RSA; Λοιπόν το ECC έχει τα ελαττώματά του. Επίσης, δεν υποστηρίζεται τόσο εύκολα ή ευρέως σε συσκευές όπως το RSA. Η υποστήριξη του ECC για φορητές συσκευές επίσης δεν είναι εντυπωσιακή.

Ανάγνωση:  Κατεβάστε βίντεο από το YouTube με το δωρεάν MP3 Finder

Το RSA από την άλλη, παρόλο που έχει μεγαλύτερα πλήκτρα, υποστηρίζεται πιο εύκολα σε συσκευές. Ο αριθμός των “Υπέρ” είναι συγκριτικά μικρότερος από τον αριθμό των Μειονεκτημάτων έναντι του “ECC”. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εταιρεία σας προσφέρει και τους δύο αλγόριθμους και αυτό είναι που μετράει.

Υποστήριξη προγράμματος περιήγησης 99,6%.

Δεν έχει νόημα να έχετε πιστοποιητικό SSL που δεν υποστηρίζεται από κοινά προγράμματα περιήγησης, έτσι δεν είναι; Ευτυχώς, το GoGetSSL υποστηρίζεται στο 99,6% των προγραμμάτων περιήγησης.

Αυτό περιλαμβάνει όλα τα κοινά, συμπεριλαμβανομένων των Google Chrome, Firefox, Opera, Explorer, Safari κ.λπ.

Πρόγραμμα μεταπωλητών με περισσότερους από 7.000 μεταπωλητές

Ένας σημαντικός παράγοντας που υποστηρίζει την αξιοπιστία οποιασδήποτε μεγάλης εταιρείας είναι ο αριθμός των ατόμων που εγγυώνται γι’ αυτήν. Η GoGetSSL ισχυρίζεται ότι έχει έως και 7.000 μεταπωλητές. Σημαίνει ξεκάθαρα ότι τα SSL είναι ποιοτικά, επομένως πωλούνται και επαναπωλούνται από αυτούς τους μεταπωλητές.

Οι μεταπωλητές δεν χρειάζεται να κάνουν καμία υποχρεωτική κατάθεση ή δέσμευση! Βρίσκετε έναν πελάτη και πληρώνετε εν κινήσει. Δεν απαιτούνται προκαταβολές. Προσφέρουν επίσης προγράμματα μεταπωλητών με λευκή ετικέτα. Έτσι, μπορείτε κυριολεκτικά να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο/έργο που πωλεί πιστοποιητικά SSL, χωρίς να χρειάζεται να μοιραστείτε τίποτα σχετικά με το GoGetSSL!

Παρόλο που δεν έχω ξαναπουλήσει ποτέ πιστοποιητικά SSL, έχω έναν συνάδελφο που το έχει. Και μου λέει ότι δεν υπάρχει εταιρεία που να προσφέρει πιστωτική γραμμή μέχρι 150.000 USD! Το GoGetSSL κάνει. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε για κάθε πιστοποιητικό, αλλά μπορείτε να εργάζεστε με πίστωση και να πληρώνετε κάθε μήνα μόνο μία φορά.

Λόγω της φήμης και της επιτυχίας τους, το GoGetSSL είναι σε θέση να προσφέρει πολύ μειωμένες τιμές στα πιστοποιητικά τους. Ως μεταπωλητής, οι χρήστες επωφελούνται καθώς μπορούν να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές στους δικούς τους πελάτες. Ή, θα μπορούσατε απλώς να αυξήσετε τα περιθώρια κέρδους σας, την κλήση σας.

Με λίγα λόγια, το GoGetSSL δεν είναι μόνο για ιδιοκτήτες ιστοτόπων αλλά και για επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Μπορείτε ακόμη και να το μετατρέψετε σε μια ολοκληρωμένη επιχείρηση, εάν τα πράγματα πάνε όπως θέλετε!

Προϊόντα και Τιμολόγηση

Μία από τις τελευταίες ενότητες αυτής της κριτικής GoGetSSL είναι η τιμολόγησή της, έτσι δεν είναι; Σημειώστε ότι όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτές οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν εάν βρείτε μια φθηνότερη λύση αλλού.

Εν πάση περιπτώσει, η επικύρωση τομέα που εκδίδεται αμέσως ξεκινά από μόλις 3,88 $ USD. Η επιχειρηματική επικύρωση απαιτεί περίπου 2-4 ημέρες και κοστίζει 24,38 $ USD για αρχή.

Εκτεταμένη επικύρωση, το προσωπικό μου αγαπημένο (λόγω της Πράσινης Σφραγίδας) αλλά και το πιο ακριβό πιστοποιητικό κοστίζει 75,13 δολάρια ΗΠΑ. Τέλος, τα SSL Wildcard και τα πιστοποιητικά πολλαπλών τομέων κοστίζουν 44,63 USD και 15,83 USD αντίστοιχα.

Οι κωδικοί LEI έχουν 3 σχέδια τιμολόγησης. Το βασικό πρόγραμμα κοστίζει 69,00 USD/έτος, το πρόγραμμα Pro κοστίζει 145,00 USD και το Enterprise 190,00 USD/έτος.

Άλλα προϊόντα όπως “Πιστοποιητικό υπογραφής κώδικα” (για υπογραφή και έλεγχο ταυτότητας λογισμικού) και η υπογραφή e-mail είναι επίσης διαθέσιμα. Το Code Guard και το Hacker Guardian είναι μερικά άλλα ενισχυτικά ασφαλείας που μπορείτε να αγοράσετε επίσης.

Ανάγνωση:  Πώς να καταργήσετε τη λίστα αριθμού τηλεφώνου από το Truecaller; Όλες οι Μέθοδοι

Συγκριτικά, το GoGetSSL είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους φθηνότερους παρόχους SSL στην αγορά.

μέθοδοι πληρωμής

Η εταιρεία έχει φροντίσει να μπορούν όλοι να τα πληρώνουν χωρίς ταλαιπωρία. Αυτή τη στιγμή δέχονται:

 • Πιστωτικές κάρτες (μέσω PayPal)
 • Skrill
 • WebMoney
 • Και τραπεζικά εμβάσματα.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας κάποια από τις παραπάνω μεθόδους, η εταιρεία είναι ανοιχτή και σε άλλες μεθόδους. Η μη αυτόματη επικοινωνία με την υποστήριξη θα σας ανοίξει άλλες πόρτες!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και απεριόριστη δωρεάν δοκιμή

Είναι καλύτερο να ολοκληρώσετε αυτήν την κριτική GoGetSSL με μια καλή σημείωση, έτσι δεν είναι; Τα πιστοποιητικά SSL φαίνονται ασφαλή και αξιόπιστα. Ωστόσο, δεν μπορείτε ποτέ να είστε πολύ σίγουροι, έτσι δεν είναι; Και συμφωνώ απόλυτα. Είχα το μερίδιό μου των αμφιβολιών πριν οριστικοποιήσω και την εταιρεία.

Ευτυχώς, το GoGetSSL προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή για αρχή. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα πιστοποιητικά χωρίς να κάνετε καμία απολύτως πληρωμή για 90 ημέρες. Ακόμη και αυτό συνοδεύεται από εγγύηση $10.000 USD, στατική σφράγιση, δωρεάν επανεκδόσεις και υποστήριξη για ιστότοπους WWW/μη WWW.

Ο παραπάνω τίτλος έλεγε “απεριόριστα”, αλλά μόλις αναφέραμε “90 ημέρες”, δεν ήταν τυπογραφικό λάθος. Το SSL είναι πράγματι δωρεάν, για απεριόριστο χρόνο, απλά πρέπει να το ανανεώνετε κάθε 90 ημέρες!

Για να το συμπληρώσετε, υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών! Αυτό που αγαπήσαμε είναι ότι η εταιρεία δεν ενδιαφέρεται γιατί χρειάζεστε τα χρήματά σας πίσω. Εάν βρίσκεστε εντός της περιόδου επιστροφής χρημάτων, λαμβάνετε επιστροφή χρημάτων, περίοδος (λογοπαίγνιο).

Υπέρ και κατά

Ας συνοψίσουμε για εσάς ολόκληρη αυτή την κριτική GoGetSSL;

Πλεονεκτήματα:

 • Γρηγορη διανομή (<5 λεπτά)
 • Ασφαλής.
 • Φτηνός.
 • Ποικιλία επιλογών.

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένοι τρόποι πληρωμής ενδέχεται να έχουν προσωρινά προβλήματα κατά καιρούς.

Τελική ετυμηγορία- Αναθεώρηση GoGetSSL

Για την τελική μου ετυμηγορία σχετικά με αυτήν την αναθεώρηση GoGetSSL, ειλικρινά δεν μπορώ να βρω τα “μειονεκτήματα” per-se για την εταιρεία. Εννοώ ότι είναι ασφαλές, εγγυάται κυριολεκτικά τις καλύτερες τιμές και παραδίδει μέσα σε λίγα λεπτά!

Ακόμα και το προσωπικό υποστήριξής τους μπορεί να επικοινωνήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλήσης, τηλεφώνου, φαξ και επίσης ζωντανής συνομιλίας! Οπότε για μένα προσωπικά, δεν υπάρχουν πολλές κόκκινες σημαίες. Θα έλεγα ότι αν χρειάζεστε ένα πιστοποιητικό SSL, αξίζει να το δοκιμάσετε. Και με τη δωρεάν δοκιμή τους σε συνδυασμό με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, τι έχετε να χάσετε;

Αλλά hey, μπορεί να μην συμφωνείτε απόλυτα με αυτήν την κριτική GoGetSSL. Αν ισχύει αυτό, θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα τι δεν σας έκανε εντύπωση με την εταιρεία ή απλώς να αφήσετε τα δύο σεντ σας;