Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση DragDropr: Σύρετε & Drop Editor για Blogger

 Αναθεώρηση DragDropr: Σύρετε & Drop Editor για Blogger

Αυτή εδώ είναι μια κριτική του DragDropr και γιατί αυτή η κριτική καταργείται είναι ότι αυτές τις μέρες υπάρχουν εκατοντάδες κατασκευαστές σελίδων και ιστότοπων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τους πιο συναρπαστικούς ιστότοπους μέσα σε λίγα λεπτά από την αρχή, οπότε πώς αποφασίζετε ποιες αξίζουν χρόνο και χρήμα;

Λοιπόν, δεν θα πω αν DragDropr αξίζει ή δεν αξίζει. Απλώς θα παρουσιάσω τα χαρακτηριστικά και υπερδυνάμεις ότι το εργαλείο έχει στο οπλοστάσιό του όσο το δυνατόν πιο διαφανή και τότε μπορείτε να είστε ο κριτής και η κριτική επιτροπή για το πόσο ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Αναθεώρηση DragDropr: Τι είναι το DragDropr;

Σε περίπτωση που αυτή είναι η πρώτη σας συνάντηση με το εργαλείο, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω εν συντομία τι ακριβώς είναι το DragDropr. Είναι βασικά ένα πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων (εργαλείο δημιουργίας περιεχομένου)ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να μεταφέρετε τις ιδέες σας στο Διαδίκτυο, σε εικονική μορφή, επιτρέποντάς σας να σχεδιάζετε σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο απλώς «σύροντας και αποθέτοντας» στοιχεία, εξ ου και το όνομα.

Δεν χρειάζεται καν να “σκεφτείτε” τους κωδικούς, ναι, αυτό είναι σωστό. Απλώς αποφασίστε πού θέλετε και σύρετε αυτό το στοιχείο στη σελίδα χρησιμοποιώντας το DragDropr. Και ναι, δεν έχει σημασία με ποιο CMS είστε, WordPress, Magento, Shopify ή οτιδήποτε άλλο, το DragDropr τα ταιριάζει όλα.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν με αυτήν την κριτική του DragDropr και ας σας δώσουμε μια εικόνα για τις λειτουργίες λεπτομερώς.

WYSIWYRG – Ζωντανή προεπισκόπηση

Ας ξεκινήσουμε με το πρόγραμμα επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο, κάθε φορά που δημιουργείτε μια σελίδα με το DragDropr, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα ό,τι δημιουργείται “Ζωντανά” χωρίς να χρειάζεται να ανανεώσετε ή να μεταβείτε σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα. Έτσι είναι κυριολεκτικά σαν να σχεδιάζετε σε ένα χαρτί με ένα στυλό, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα να σχηματίζονται αμέσως.

Εκτός από αυτό, υπάρχει το WYSIWYRG, είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για το WYSIWYG (Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε)το πρόσθετο “R” σε αυτή τη συντομογραφία σημαίνει “Πραγματικά”, οπότε βασικά γίνεται (Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που πραγματικά παίρνετε) που για να είμαι ειλικρινής είναι το ίδιο πράγμα με το WYSIWYG.

Ανάγνωση:  4 Τύποι βήτα αποκλειστών για το άγχος

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επεξεργάζεστε τη σελίδα σας με κανονικά προγράμματα δημιουργίας σελίδων, το τελικό αποτέλεσμα όταν “δημοσιεύεται” δεν είναι ακριβώς αυτό που δημιουργήσατε, μπορεί να υπάρχουν μικρές αλλαγές στις θέσεις, αλλαγές στα μεγέθη κειμένου κ.λπ. Λοιπόν, με το WYSIWYRG του DragDropr, αυτό Δεν συνέβη ποτέ κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής μου περιόδου, όπως ακριβώς υποσχέθηκαν.

Διεπαφή χρήστη

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος αυτής της κριτικής του DragDropr, κυρίως επειδή με (άλλα) drag and drop builders, σχεδόν πάντα υπάρχει πρόβλημα «υστερήσεων». Αυτό σημαίνει ότι όταν επιλέγετε μια ενότητα και τη σύρετε στον χώρο επεξεργασίας, υπάρχουν καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες που το καθιστούν δύσκολο.

Παρόλο που μου άρεσε ότι με το DragDropr δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, η μεταφορά ήταν αρκετά εύκολη και ομαλή, αν και μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο για να υπολογίσετε πώς ακριβώς να μετακινήσετε τα modules από τη μια θέση στην άλλη όταν βρίσκονται στο χώρο επεξεργασίας.

Μπλοκ περιεχομένου και ενότητες περιεχομένου (Γραφικά στοιχεία)

Τα μπλοκ περιεχομένου είναι βασικά «προκατασκευασμένα» μπλοκ (στοιχεία όπως πίνακες τιμολόγησης, καρτέλες μαρτυριών κ.λπ.) που έχουν ήδη γίνει για εσάς, μπορείτε απλά να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά, να τα σύρετε στο χώρο επεξεργασίας, να επεξεργαστείτε το κείμενο, τις εικόνες και να τα δημοσιεύσετε αμέσως.

Το DragDropr έχει πάνω από 200 τέτοια προκατασκευασμένα μπλοκ περιεχομένου και πρέπει να πω ότι έχουν δημιουργηθεί επαγγελματικά, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε πολλή επεξεργασία, εκτός από την προφανή αλλαγή του κειμένου ή των εικόνων. Εδώ είναι ένα παράδειγμα:

Όπως μπορείτε να δείτε, έχει μια πληθώρα από αυτές τις ενότητες περιεχομένου στη δεξιά πλευρική γραμμή, απλά έσυρα μία στο λευκό χώρο επεξεργασίας, επεξεργάστηκα το κείμενο όπως θα έκανα σε μια σελίδα Ms-Word και έκανα!

Μέχρι στιγμής, μου αρέσει η ευκολία χρήσης του DragDropr αν μη τι άλλο. Μας επιτρέπει να προσθέσουμε όσα μπλοκ περιεχομένου σε μια νέα σελίδα θέλουμε, επιτρέποντάς μας επομένως να δημιουργήσουμε μια πλήρη σελίδα με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία μέσα σε λίγα λεπτά.

Ανάγνωση:  50+ πιο αστεία Meme Faces στο Διαδίκτυο για σαρκασμό, τρολ

Κατεβαίνοντας στις ενότητες περιεχομένου (widgets) τώρα; Είναι η ζωή και η ψυχή οποιουδήποτε δημιουργού σελίδων, καθώς αυτά είναι τα στοιχεία που μπορείτε να σύρετε, να αποθέσετε και τελικά να ενσωματώσετε στη σελίδα σας.

Μεμονωμένα γραφικά στοιχεία (όπως επικεφαλίδα, κουμπιά κ.λπ.) Συνδυάστε μαζί για να σχηματίσετε ένα πλήρες μπλοκ περιεχομένου, σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε ένα στοιχείο στο μπλοκ περιεχομένου σας ή να κάνετε ένα από την αρχή, αυτές οι ενότητες είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσετε και το DragDropr έχει αρκετά από αυτά:

 • Επικεφαλίδα
 • Κανονικό κείμενο
 • Αραιώνων
 • Εικόνα
 • βίντεο
 • Παρουσίαση
 • Κουμπιά
 • εικονίδια
 • Έντυπα
 • Ενότητες Like/Comment κ.λπ.

Τώρα πρέπει να είμαι ειλικρινής, παρόλο που αυτή είναι μια κριτική του DragDropr, αυτό είναι το πιο πλούσιο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων, όχι! Υπάρχουν προφανώς και άλλοι κατασκευαστές με πολλές πολλές ενότητες από το DragDropr, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την τιμολόγηση, τη διεπαφή χρήστη και οτιδήποτε άλλο, θα πω ότι είναι μια ισορροπημένη συμφωνία.

Επεξεργασία Περιεχομένου

Συμπεριλαμβάνω αυτήν την ενότητα εδώ για να σας δώσω μια γεύση για το πόσο μακριά και εκτενώς μπορεί να επεξεργαστεί οποιοδήποτε περιεχόμενο στο Dragdropr.

Ακολουθεί η γραμμή επεξεργασίας που εμφανίζεται κάθε φορά που επιλέγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε να επεξεργαστείτε:

Όπως είναι προφανές, μπορείτε να αλλάξετε κάθε pixel του περιεχομένου σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το στυλ γραμματοσειράς, το μέγεθος, τη στοίχιση, την εσοχή, να προσθέσετε ειδικούς χαρακτήρες και βασικά οτιδήποτε άλλο. Σας επιτρέπει ακόμη και να αλλάξετε τις ιδιότητες HTML του κειμένου, όπως ετικέτες H1, H2 και μπλοκ (blockquote, div, pre κ.λπ.).

Το ίδιο ισχύει και για την επεξεργασία εικόνας, κάθε φορά που επιλέγετε μια εικόνα, εμφανίζεται η δεξιά πλευρική γραμμή με όλες τις επιλογές που θα χρειαστείτε, η οποία περιλαμβάνει και πάλι ιδιότητες HTML όπως ετικέτες Alt, τίτλο εικόνας, συνδέσμους κ.λπ.

Έτσι, με λίγα λόγια, ναι, το DragDropr ήταν πολύ γενναιόδωρο με τις δυνατότητες επεξεργασίας περιεχομένου του.

100% Mobile Responsive

Η απόκριση για κινητά ήταν μια προαιρετική επιλογή μόλις πριν από μερικά χρόνια; Είναι υποχρεωτική απαίτηση από την άποψη του SEO και αν θέλετε να μπείτε στα καλά βιβλία της Google.

Ανάγνωση:  Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο: Είναι ακόμα αλήθεια;

Η ανταπόκριση σημαίνει ότι η σελίδα σας θα προσαρμόζεται «μόνη της» και θα εμφανίζεται πάντα πλήρως, χωρίς να χρειάζεται οι χρήστες να κάνουν μεγέθυνση, σμίκρυνση ή απώλεια οποιουδήποτε τμήματος της σελίδας γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή.

Δεν έχει σημασία λοιπόν αν οι επισκέπτες σας χρησιμοποιούν επιτραπέζιο υπολογιστή, μικρότερο φορητό υπολογιστή, tablet ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο! Τα στοιχεία της σελίδας θα προσαρμόζονταν αυτόματα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης.

Διαθέτει επίσης προηγμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να επιλέξετε ποια λειτουργική μονάδα ή μπλοκ περιεχομένου θέλετε ή δεν θέλετε να ανταποκρίνεται σε ορισμένες συσκευές, αυτό σας δίνει περισσότερο έλεγχο στα στοιχεία και τη σελίδα σας γενικά.

Άμεση επεξεργασία – Πρόσθετο DragDropr

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες δυνατότητες που προσφέρει το Dragdropr και επίσης δεν είναι τόσο συνηθισμένο ή εύκολο να βρεθεί με τα προγράμματα δημιουργίας σελίδων. Βασικά σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τη σελίδα σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο backend του ιστότοπού σας.

Έτσι, όχι μόνο εξοικονομεί πολύ χρόνο, αλλά και διευκολύνει αρκετά τα πράγματα καθώς μπορείτε απλά να βρίσκεστε στον δημοσιευμένο ιστότοπό σας και να επεξεργαστείτε το περιεχόμενο αμέσως. Επίσης, επειδή είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε κάποιο πρόσθετο λογισμικό, είναι βασικά σαν να είστε μόνιμα συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα επεξεργασίας της σελίδας σας.

Υποστήριξη HTML

Όλες οι σελίδες και οι ιστότοποι που δημιουργείτε αποθηκεύονται ως καθαρά HTML, επομένως όχι μόνο οπτικά. Επίσης, οι σελίδες σας δεν στερούνται SEO και μπορούν να βελτιστοποιηθούν με μη αυτόματο τρόπο αργότερα, εάν μείνουν κάποιες πληροφορίες.

Επίσης, αυτό σας επιτρέπει να αλλάζετε το περιεχόμενο αμέσως όποτε χρειάζεται να το κάνετε. Συνολικά, λοιπόν, το μόνο σημείο που συμπεριέλαβα αυτήν την ενότητα εδώ σε αυτήν την ανασκόπηση του DragDropr είναι επειδή, παρόλο που δεν είναι χαρακτηριστικό “wow”, εξακολουθεί να είναι ένα χαρακτηριστικό και πιστεύω ότι αξίζει προσοχής.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη είναι ένα από τα τελευταία σημεία αυτής της κριτικής του DragDropr και πιστεύω ότι είναι αρκετά σημαντικό. Η ομάδα υποστήριξης του DragDropr είναι προσβάσιμη μέσω Live-chat, e-mail, καθώς και μέσω τηλεφώνου.

Όσον αφορά τη ζωντανή συνομιλία, το δοκίμασα σε διάφορες ώρες της ημέρας, αλλά σχεδόν πάντα λαμβάνω ένα μήνυμα που λέει “Ο ανθρώπινος συνάδελφός μου είναι εκτός υπηρεσίας αυτή τη στιγμή”, το οποίο είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα και χρειάζεται να αφήσουμε τα μηνύματά μας στο πλαίσιο συνομιλίας στο οποίο θα απαντήσουν αργότερα.

Ανάγνωση:  Δωρεάν ιστότοποι γνωριμιών: το καλύτερο για να κάνετε νέες γνωριμίες

Αν και το δοκιμαστικό email που έστειλα απαντήθηκε σε περίπου 8 ώρες, επομένως η ετυμηγορία μου είναι ότι το ποσοστό απόκρισης μέσω email είναι πολύ καλύτερο από τη ζωντανή συνομιλία τους από τώρα.

Αν και έχουν επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου στο υποσέλιδο του ιστότοπου, τον οποίο δεν δοκίμασα προσωπικά, αλλά υποθέτω ότι θα απαντηθεί άμεσα.

Έτσι, με λίγα λόγια, έχουν όλες τις επιλογές υποστήριξης που αναζητώ σε μια καλή πλατφόρμα, αν και θα ήθελα να αυξήσουν ελαφρώς τα ποσοστά απόκρισης.

Τιμολόγηση

Τέλος, ναι, είναι μια πλατφόρμα πλούσια σε χαρακτηριστικά, αλλά είναι φιλική προς τον προϋπολογισμό; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από τον προϋπολογισμό σας, οπότε επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσω τα σχέδια τιμολόγησης του.

Βασικά έχει δύο σετ σχεδίων τιμολόγησης, ένα για εταιρείες/ιδιώτες και το δεύτερο για πρακτορεία/παρόχους υπηρεσιών.

Τιμολόγηση DragDropr

Σχέδια για εταιρείες και ιδιώτες:

 • Πρόγραμμα εκκίνησης 99 $/μήνα – Χρεώνεται ετησίως.
 • Ατομικό πρόγραμμα 19 $/μήνα – Χρεώνεται μηνιαία.
 • Πρόγραμμα εταιρείας 39 $/μήνα – Χρεώνεται μηνιαία.
 • Εταιρικό πρόγραμμα 64 $/μήνα- Χρεώνεται μηνιαία.

Σχέδια για πρακτορεία και εταιρείες:

 • Πρόγραμμα ελεύθερου επαγγελματία 89 $/μήνα- Χρεώνεται μηνιαία.
 • Πρόγραμμα εταιρείας 199 $/μήνα – Χρεώνεται μηνιαία.
 • Πρόγραμμα δυνητικών πελατών – 399 $/μήνα – Χρέωση μηνιαίως.

Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ελαφρώς για καθένα από αυτά τα σχέδια και όλα παρουσιάζονται με διαφάνεια στη σελίδα τιμολόγησης.

Τελικές λέξεις για την αναθεώρηση DragDropr

Οπότε αυτό είναι ένα περιτύλιγμα, όσον αφορά αυτή την κριτική DragDropr, έχω συμπεριλάβει όλες τις πτυχές από τις οποίες αποτελείται το DragDropr, τη ζωντανή προεπισκόπηση, μπλοκ περιεχομένου και λειτουργικές μονάδες, ανταπόκριση, HTML, 100% ανταπόκριση για κινητά και οτιδήποτε άλλο.

Πιστεύω ότι αυτό καλύπτει τα πάντα, έτσι δεν είναι; Πείτε μου τη γνώμη σας για το DragDropr καθώς και την ετυμηγορία σας για αυτήν την κριτική; Είναι σημαντικό.