Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση DocHipo: Is It Best Drag & Απόρριψη λογισμικού σχεδίασης γραφικών;

 Αναθεώρηση DocHipo: Is It Best Drag & Απόρριψη λογισμικού σχεδίασης γραφικών;

Ανασκόπηση DocHipo: Είναι το καλύτερο, για πάντα δωρεάν εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης διαδικτυακού σχεδιασμού γραφικών; Αυτή είναι μια ερώτηση που θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλο αυτό το κομμάτι.

Εάν είστε κάποιος που χρειάζεται ένα νέο σχέδιο για μια διαφήμιση, επαγγελματική κάρτα, λογότυπο, startup ή οτιδήποτε άλλο, συνεχίστε να διαβάζετε. Ναι, ακόμα κι αν οι δεξιότητές σας στον υπολογιστή και στο σχεδιασμό είναι 0. Οι πιθανότητες είναι ότι θα σχεδιάσετε τα δικά σας στοιχεία χωρίς να προσλάβετε σχεδιαστή τα επόμενα λεπτά.

Γεια, το εργαλείο είναι για πάντα δωρεάν και απαιτεί μόνο ένα email για εγγραφή. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν προσπαθώ να “πουλήσω” DocHipo εδώ. Είναι δωρεάν από προεπιλογή!

Ας δούμε αν είναι καλό τότε.

Ανασκόπηση DocHipo: Τι είναι το DocHipo;

Σύντομη απάντηση? Ένα για πάντα δωρεάν, drag & drop online εργαλείο γραφικού σχεδιασμού.

Η μακρά απάντηση; Είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε, να μοιράζεστε, να συνεργάζεστε, ακόμη και να δημοσιεύετε σχέδια σε λίγα λεπτά, με απολύτως 0 προηγούμενη εμπειρία ή δεξιότητες που απαιτούνται.

Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του:

 • Δικτυακός τόπος: https://www.dochipo.com/
 • Για πάντα ελεύθερος (δεν απαιτείται κάρτα)
 • Προσχεδιασμένα πρότυπα
 • Δεκάδες widgets
 • Πλήρης μεταφορά και απόθεση
 • Προηγμένες και ασφαλείς δυνατότητες κοινής χρήσης/συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο
 • Ενσωματωμένη αναζήτηση εικόνων στοκ (Pexel και Unsplash)
 • Εκδόσεις
 • Δημοσίευση και ενσωμάτωση απευθείας από το DocHipo

Εάν αυτές οι λειτουργίες φαίνονται ακόμη και εξ αποστάσεως ενδιαφέροντες, αυτή η κριτική DocHipo είναι για εσάς.

Διεπαφή χρήστη

Ας πούμε ότι δεν έχετε σχεδιάσει ποτέ ούτε ένα γραφικό! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DocHipo;

Κατά τη γνώμη μου, ναι. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω γιατί το λέω αυτό. Αυτός είναι ο κύριος πίνακας ελέγχου που βλέπετε όταν συνδέεστε:

Αυτό δεν φαίνεται εξαιρετικά απλό και αυτονόητο.

Στα αριστερά, μπορείτε να δείτε την ενότητα “Πρότυπα”. Βασικά παραθέτει όλους τους διαφορετικούς τύπους προτύπων που μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το DocHipo. (Έχω συζητήσει όλες τις πιθανότητες αργότερα σε αυτήν την κριτική DocHipo).

Προς το κέντρο, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε τη γραμμή «αναζήτησης». Μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε (Εξώφυλλο βιβλίου) και σας δείχνει τα διαθέσιμα πρότυπα.

Ανάγνωση:  Διακοπή δημιουργίας περιεχομένου Silos & Κάνε αυτό αντί

Με πιο απλά λόγια, αμφιβάλλω ότι απαιτείται κάποια «ειδική ικανότητα» για τη χρήση του DocHipo. Δεν συμφωνείτε;

Εκατοντάδες προσχεδιασμένα πρότυπα

Με το DocHipo, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Έχει εκατοντάδες προσχεδιασμένα πρότυπα για σχεδόν κάθε σκοπό εκεί έξω.

Μπορείτε να επιλέξετε κυριολεκτικά αυτό που προσπαθείτε να δημιουργήσετε και θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα σχέδια.

Εκατοντάδες προσχεδιασμένα πρότυπα

Δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να δημιουργήσετε. Γραφήματα, φυλλάδια, αφίσες, επαγγελματικές κάρτες, ημερολόγια, λογότυπα, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπροσούρες, αντίγραφα διαφημίσεων είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες.

Μισή ντουζίνα widgets και modules

Τα widget/modules είναι βασικά στοιχεία που μπορείτε να εισαγάγετε στα σχέδιά σας. Το κείμενο, οι εικόνες, τα περιγράμματα κ.λπ. Αυτά είναι που συνθέτουν το σχέδιο.

Το DocHipo έχει 4 κύριες ενότητες:

Μισή ντουζίνα widgets και modules

 • Κείμενο
 • Γραφικά & μέσα
 • Πίνακες
 • Ρυθμίσεις σελίδας

Ας τα συζητήσουμε αναλυτικά;

Γραφικά στοιχεία κειμένου

Το «κείμενο είναι το πρώτο widget που θα βρείτε. Διαθέτει δύο υπο-widget.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε κανονικό “κείμενο”, καθώς και “πλαίσια κειμένου”. Το τελευταίο είναι βασικά επεξεργάσιμο κείμενο που έχει σχεδιαστεί ως γραφικό.

Γραφικά στοιχεία κειμένου

Γραφικά και γραφικά στοιχεία πολυμέσων

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου widget. Μπορείτε να εισαγάγετε δεκάδες διαφορετικούς τύπους δημιουργικών γραφικών σε οτιδήποτε δημιουργείτε.

Μερικές από τις διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν:

Γραφικά και γραφικά στοιχεία πολυμέσων

Ιστορικό: Βασικά ορίζει το κύριο χρώμα θέματος για τη δημιουργία σας. Μπορείτε να εισαγάγετε συμπαγή χρώματα, διαβαθμίσεις ή ακόμα και μοτίβα.

Γραμμές: Φυσικά δεκάδες διαφορετικά σχήματα και είδη γραμμών, βελών, δεικτών μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σχήματα: Εδώ μπορείτε να βρείτε 2D και 3D σχήματα όπως βέλη, σταυρό (X), αστέρια, καρδιές κ.λπ.

Εικονίδια: Ναι, το Dochipo διαθέτει μια βιβλιοθήκη εικονιδίων χωρίς δικαιώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει μια πολύ φιλική γραμμή αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε τα ακριβή εικονίδια που αναζητάτε.,

Αυτοκόλλητα: Ναι, τα πήρε και αυτά.

Εικονογραφήσεις: Τα εικονίδια και τα αυτοκόλλητα δεν ήταν αρκετά, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε εικονογραφήσεις. Αυτά είναι ειδώλια και εικόνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξηγήσουν καλύτερα διαφορετικές δραστηριότητες, σενάρια και περιβάλλοντα. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε μεταξύ “solo” (σαν ένα άτομο που περπατά) ή «σκηνή» (αυτοκόλλητα με λίγη περισσότερη ιστορία) αυτοκόλλητα.

εικονογραφήσεις

Εικόνες και βίντεο: Μπορείτε να επιλέξετε να εισάγετε από μια συλλογή χιλιάδων φωτογραφιών στο DocHipo ή φυσικά να ανεβάσετε τις δικές σας. Το ίδιο ισχύει και για τα βίντεο.

Κινούμενα σχέδια: Σε περίπτωση που δημιουργείτε ένα banner GIF ή οτιδήποτε χρειάζεται κινούμενα σχέδια, το DocHipo σας κάλυπτε. Διαθέτει εκατοντάδες κινούμενα σχέδια που μπορείτε να εισάγετε με ένα μόνο κλικ.

QR Codes: Εντάξει, αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα. Το DocHipo σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να εισάγετε αμέσως κωδικούς QR στο σχέδιό σας. Απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL ή το κείμενο για το οποίο θέλετε τον κωδικό QR! Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε το χρώμα και τα περιθώρια για τον κωδικό QR.

Ανάγνωση:  Στατιστικά διαχείρισης έργου

Πίνακες

Αμφιβάλλω ότι αυτό το widget χρειάζεται καν μια εξήγηση. Ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε διαφορετικούς πίνακες στο σχέδιό σας. Φυσικά είναι δυνατή η πλήρης προσαρμογή για το χρώμα του σώματος, το περίγραμμα, τις γραμματοσειρές κειμένου κ.λπ.

Εγκατάσταση σελίδας

Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα “widget” και μάλλον μια ρύθμιση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε τα περιθώρια, το μέγεθος σελίδας και τη μετάβαση σελίδας για το σχέδιό σας.

Αφαίρεση φόντου με 1 κλικ

Αυτό είναι ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι εξαιρετικά χρήσιμα σε οποιοδήποτε εργαλείο σχεδιασμού, αλλά συχνά χάνεται. Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει με το DocHipo.

Το DocHipo έχει αυτήν την επιλογή «αφαίρεση φόντου» με ένα κλικ. Απλώς επιλέξτε μια εικόνα και κάντε κλικ στο κουμπί. Ανιχνεύει αυτόματα το προσκήνιο (ναι ακόμα κι αν δεν είναι άνθρωπος. Προσπάθησα να αφαιρέσω φόντα και από ζώα) και αφαιρεί οτιδήποτε υπάρχει στο παρασκήνιο.

Αφαίρεση φόντου 1 κλικ

Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και σας δίνει εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, αμέσως.

Σύρετε και αποθέστε το πρόγραμμα επεξεργασίας

Ας δούμε πώς να “χρησιμοποιήσετε” το DocHipo; Είναι πραγματικά τόσο εύκολο όσο ισχυρίζεται η εταιρεία;

Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι 100% drag & drop. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να σύρουμε το widget που χρειαζόμαστε από την αριστερή πλευρική γραμμή και να το αποθέσουμε στο σχέδιο.

Μόλις τελειώσουμε, μπορούμε να επεξεργαστούμε το γραφικό στοιχείο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Σύρετε και αποθέστε το πρόγραμμα επεξεργασίας

Ακόμα κι αν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις αυτό, είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις πράγματα, έτσι δεν είναι;

Κοινή χρήση εγγράφων με προσαρμοσμένα δικαιώματα για κάθε χρήστη

Είναι πιθανό να είστε μια startup ή μια ομάδα. Σε κάθε περίπτωση, το DocHipo έχει εντυπωσιακές επιλογές κοινής χρήσης. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας με συγκεκριμένα άτομα και να ελέγχετε πόση πρόσβαση έχει κάθε άτομο.

Υπάρχουν τρεις βασικές επιλογές:

Κοινή χρήση εγγράφων με προσαρμοσμένα δικαιώματα για κάθε χρήστη

 • Μόνο για ανάγνωση: Ο θεατής μπορεί να δει μόνο το έγγραφο αλλά όχι να κάνει αλλαγές σε αυτό.
 • Ανάγνωση εγγραφής: Ο θεατής μπορεί να δει το έγγραφο και να κάνει αλλαγές σε αυτό.
 • Και πλήρης πρόσβαση: Ο θεατής μπορεί να κάνει ό,τι εσείς (ο δημιουργός) μπορώ.

Συνεργασίες σε πραγματικό χρόνο

Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε δει τη λειτουργία συνεργασίας Google Doc. Όλοι οι φίλοι/συνάδελφοί σας μπορούν να εργαστούν στα ίδια έγγραφα και βλέπετε έναν δείκτη που δείχνει ακριβώς πού εργάζονται τα άλλα μέλη στο έγγραφο.

Ανάγνωση:  Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν προσλάβετε έναν διαχειριστή λογαριασμού Amazon

Λοιπόν, το ακριβές χαρακτηριστικό είναι επίσης διαθέσιμο με το DocHipo. Όλοι όσοι μοιράζεστε το έγγραφο μπορούν να εργαστούν στο έγγραφο ταυτόχρονα.

Συνεργασίες σε πραγματικό χρόνο

Εικόνες χωρίς δικαιώματα από το Pexels + Unsplash

Για οποιοδήποτε σχέδιο, θα χρειαστείτε φυσικά στοιχεία ενεργητικού. Σίγουρα μπορείτε να πάτε στο κυνήγι για αυτά με το χέρι. Ή, θα μπορούσατε απλώς να χρησιμοποιήσετε τον ενσωματωμένο πίνακα αναζήτησης στο DocHipo.

Παίρνει εικόνες χωρίς δικαιώματα από το Pexels και το Unsplash, δύο από τις καλύτερες πηγές για στοκ εικόνες.

Δεν απαιτούνται επίσης ειδικά βήματα. Απλώς πηγαίνετε στο γραφικό στοιχείο “εικόνες” και αναζητάτε αυτό που θέλετε.

Προηγμένες επιλογές επεξεργασίας εικόνας

Μόλις ανεβάσετε/εισαγάγετε μια εικόνα, εμφανίζεται μια γραμμή εργαλείων. Σας επιτρέπει να κάνετε πολλά με τις εικόνες σας, μερικές από αυτές τις επιλογές είναι:

Προηγμένες επιλογές επεξεργασίας εικόνας

Φίλτρα: Μπορείτε να επιλέξετε από δεκάδες φίλτρα για να προσθέσετε στην εικόνα σας.

Crop to shape: Είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Μπορείτε να περικόψετε τις εικόνες σας χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα σχήματα. Προσθέτει μια νότα επαγγελματισμού και κομψότητας στις εικόνες σας.

Περικοπή σε σχήμα

Στυλ αντιγραφής: Κατά καιρούς, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο προσθέτοντας εφέ σε μια εικόνα. Αυτή η δυνατότητα μας επιτρέπει να αντιγράψουμε τα στυλ που έχουμε προσθέσει και να αλλάξουμε την εικόνα. Η νέα εικόνα διατηρεί όλα τα στυλ/εφέ που προστέθηκαν στην προηγούμενη εικόνα.

Αδιαφάνεια: Είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι αυτονόητο, έτσι δεν είναι;

Σύνδεσμος: Μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους/email με δυνατότητα κλικ στα στοιχεία σας.

Άλλες λειτουργίες επεξεργασίας θεωρώ χρήσιμες

Πέρα από τα χαρακτηριστικά που έχουμε συζητήσει μέχρι στιγμής, το DocHipo έχει ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά που κάνουν τον σχεδιασμό πιο απλό.

 • Layering: Αυτό μας επιτρέπει να στέλνουμε στοιχεία στο μπροστινό ή πίσω μέρος άλλων σχεδίων. Εξαιρετικά χρήσιμο όταν δημιουργείτε ένα εφέ “επικάλυψης”.
 • Περιστροφή: Φυσικά μπορείτε να περιστρέψετε τις εικόνες όπως θέλετε.
 • Σύνορα και σκιές: Ναι, μπορείτε να εφαρμόσετε τόσο σκιές όσο και περιγράμματα σε στοιχεία.

Είναι ακόμα μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Πολλά περισσότερα είναι δυνατά που είμαι σίγουρος ότι θα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Εκδόσεις

Όπως όλα τα άλλα που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι, είναι πολύ πιθανό να κάνουμε λάθη με τα σχέδιά μας. Ευτυχώς, το DocHipo επιτρέπει την «εκδοχή» .

Ουσιαστικά αποθηκεύει τις επεξεργασίες σας κάθε ώρα. Αποθηκεύεται επίσης μόλις αποχωρήσετε από το πρόγραμμα επεξεργασίας. Αυτό σας κάνει να έχετε πάντα τις πιο πρόσφατες αλλαγές σας, καθώς και προηγούμενες αλλαγές σε περίπτωση που τις χρειάζεστε.

Διατίθενται πολλοί τύποι αρχείων και επιλογές ποιότητας

Το DocHipo τα κατάφερε όταν ήρθε η ώρα για «λήψεις».

Μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο τη μορφή σας, αλλά και την ποιότητα.

Διατίθενται πολλοί τύποι αρχείων και επιλογές ποιότητας

Οι διαθέσιμες μορφές περιλαμβάνουν:

 • JPG
 • PNG
 • Διαφανές PNG (ναι, μπορείτε να το κατεβάσετε ξεχωριστά)
 • Και PDF.

Ομοίως, για την ποιότητα, μπορείτε να επιλέξετε από:

Δημοσιεύω (πλήθος)κωδικό πρόσβασης και ενσωμάτωση με ένα μόνο κλικ

Μπορείτε να μοιραστείτε το σχέδιό σας με τον κόσμο σε ένα δευτερόλεπτο, αμέσως. Δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε/ανεβάσετε ή να το φιλοξενήσετε πουθενά.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε το αμερικανικό Netflix στον Καναδά & Ξεκλειδώστε τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ

Υπάρχει το κουμπί “δημοσίευση”. Δημιουργεί αμέσως έναν σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε με οποιονδήποτε.

Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Εάν το κάνετε αυτό, θα απαιτηθεί ένας επιπλέον κωδικός πρόσβασης για την πρόσβαση στο σχέδιό σας.

Τέλος, υπάρχει ακόμη και μια επιλογή ενσωμάτωσης. Λαμβάνετε έναν κώδικα που μπορείτε να εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας και σε πολλά άλλα μέρη. Οποιεσδήποτε αλλαγές γίνονται στο σχέδιό σας στο DocHipo αντικατοπτρίζονται αυτόματα και συγχρονίζονται επίσης με την ενσωματωμένη σχεδίασή σας.

Τιμολόγηση DocHipo: Δωρεάν για πάντα

Υποθέτω ότι ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε στον Ελέφαντα στο δωμάτιο; Πόσο κοστίζει το DocHipo;

Είναι δωρεάν! Ναι, κοστίζει 0,00 $ για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το DocHipo. Αυτό που εννοώ είναι ότι υπάρχει ένα σχέδιο που προσφέρει σχεδόν όλα τα κύρια χαρακτηριστικά και δεν κοστίζει ούτε ένα σεντ. Δεν χρειάζεται καν να συνδέσετε μια πιστωτική κάρτα ή οποιαδήποτε άλλη τέτοια πληροφορία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα αναγνωριστικό e-mail.

Τιμολόγηση DocHipo Δωρεάν για πάντα

Η έκδοση “Pro” είναι 100% προαιρετική. Χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση μόνο εάν το επιθυμείτε. Προσφέρει όλες τις δυνατότητες του DocHipo και κοστίζει μόλις 7,5 $/μήνα.

Υποστήριξη DocHipo

Πριν υπογράψω αυτήν την κριτική του DocHipo, ας συζητήσουμε εν συντομία την υποστήριξή του.

Έτσι, η εταιρεία έχει μια ζωντανή συνομιλία στον ιστότοπο. Ναι, είναι διαθέσιμο σε όλους, ακόμα και σε μη εγγεγραμμένους χρήστες.

Από την εμπειρία μου, είναι πάντα online. Ο χρόνος απόκρισης είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός και πάντα λαμβάνω απαντήσεις στην καλύτερη περίπτωση μέσα σε λίγα λεπτά.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω e-mail.

Τελική ετυμηγορία: Είναι το καλύτερο λογισμικό μεταφοράς και απόθεσης γραφικών;

Ώρα λοιπόν για την προσωπική μου άποψη. Λατρεύω το DocHipo. Γιατί να μην το κάνω; Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, προσφέρει εκατοντάδες προσχεδιασμένα πρότυπα, απαιτεί 0 ειδικές δεξιότητες, έχει ενσωματωμένη αναζήτηση Pexel και Unsplash και πολλά άλλα.

Η δυνατότητα συνεργασίας, οι επιλογές κοινής χρήσης, η έκδοση εκδόσεων, ο έλεγχος της ποιότητας και της μορφής είναι μερικά άλλα πράσινα σήματα.

Είναι “το καλύτερο” όμως; Λοιπόν, αυτό θα ήταν μεγάλος ισχυρισμός (και ένα αμφιλεγόμενο). Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, εάν χρειάζεστε μια εύχρηστη, πλούσια σε δυνατότητες, διαδικτυακή εφαρμογή μεταφοράς και απόθεσης, 100% και για πάντα δωρεάν γραφιστικής εφαρμογής, το DocHipo αξίζει μια ματιά.