Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση Digi SMM: Αυξήστε την προσέγγιση χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αναθεώρηση Digi SMM: Αυξήστε την προσέγγιση χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τι είναι το «νόμισμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης»; Like στο Facebook, προβολές στο YouTube, followers στο Instagram και ούτω καθεξής, έτσι δεν είναι; Ζούμε περισσότερο από τη ζωή μας στα Social Media παρά στον πραγματικό κόσμο, έτσι δεν είναι; Τι θα γινόταν αν μπορούσα να σας πω, ότι υπήρχε μια μηχανή που θα μπορούσε να σας δώσει αυτό το νόμισμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς όριο; Αυτό είναι το θέμα αυτό το κομμάτι.

Για να είμαι ειλικρινής, η οργανική αύξηση της βάσης των συνδρομητών, των θαυμαστών, των οπαδών σας δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, είναι αρκετά δύσκολο να κάνετε τους ανθρώπους να σας ακολουθήσουν στην αρχή, αλλά να φτάσετε σε ένα επίπεδο όπου τα προφίλ να φαίνονται πραγματικά επιδραστικά και να δίνουν την αίσθηση εμπιστοσύνης είναι σχεδόν αδύνατο και γενικά διαρκεί χρόνια.

Εκεί οι υπηρεσίες όπως Digi SMM ελάτε στη διάσωση. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να εκτινάξετε τους ακολούθους σας από μερικές εκατοντάδες, σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες, ή ακόμα και εκατομμύρια σε δευτερόλεπτα και λεπτά, και σε τιμές φθηνότερες από τον καθημερινό καφέ σας;

Σωστά, σας ενδιαφέρει ακόμα; Ας γνωριστούμε λοιπόν.

Αναθεώρηση Digi SMM: Τι είναι το Digi SMM;

Το Digi SMM σημαίνει «Digital Social Media Marketing». Παρέχουν υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για κάθε είδους επιχείρηση. παρέχουν όλα τα είδη κοινωνικών σημάτων, όπως likes, σχόλια, προβολές, κοινοποιήσεις, retweets και οτιδήποτε άλλο για τις ακόλουθες πλατφόρμες:

Γιατί χρειάζεστε κοινωνικά μηνύματα; Αυτή είναι μια καλή ερώτηση, επιτρέψτε μου να την απαντήσω.

Ας υποθέσουμε ότι εντοπίσατε ένα προφίλ στο Instagram ή ένα κανάλι στο Youtube, που πουλάτε κάτι που είναι πραγματικά καλό, ποιοτικό προϊόν, ίσως και το καλύτερο, και σε προσιτή τιμή, αλλά αναρωτηθείτε, θα αγοράζατε το προϊόν εάν το κανάλι έχει 10 συνδρομητές ή Το προφίλ στο Instagram έχει 100-200 ακόλουθους;

Ανάγνωση:  Πώς μπορείτε να προσελκύσετε χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν το περιεχόμενο βίντεο σας στο Διαδίκτυο;

Η πιο άμεση αντίδρασή σας θα ήταν ότι είναι μια εταιρεία που προσπαθεί να κερδίσει γρήγορα χρήματα και να σας εξαπατήσει, ακόμα κι αν η εταιρεία είναι πραγματικά νόμιμη και με ένα εξαιρετικό προϊόν, έτσι δεν είναι;

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε εσάς και τα προϊόντα σας.

Μια άλλη πραγματικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ότι κανείς δεν πατά το κουμπί follow/subscribe ή like για ένα προφίλ με 10 προβολές ή 100 ακόλουθους, αλλά οι ίδιοι άνθρωποι σπάνε τα ίδια κουμπιά μόλις δουν ένα προφίλ με μεγάλους αριθμούς.

Σημειώστε ότι τίποτα δεν άλλαξε, ούτε το προϊόν σας, ούτε το προφίλ σας, μόνο η νοοτροπία άλλαξε γιατί τώρα έχετε 10 χιλιάδες ακόλουθους αντί για 100, όλοι θέλουν να σας ακολουθήσουν και αυτό είναι πραγματικότητα.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σε εσάς, το προφίλ σας και την επιχείρησή σας. Η δημιουργία του καλύτερου, πιο προσιτού προϊόντος δεν σημαίνει τίποτα, εάν οι ακόλουθοί σας δεν σας εμπιστεύονται ότι είστε επαγγελματίες και νόμιμοι, και αυτή η εμπιστοσύνη μπορεί να κερδίσει εάν το προφίλ σας εμπιστεύονται «x» χιλιάδες άλλα μέλη του κόσμου, δεν δεν είναι σωστό;

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που μπορείτε να αγοράσετε στο Digi SMM;

Επί του παρόντος προσφέρουν τις ακόλουθες υπηρεσίες:

 • Ίνσταγκραμ
  • Ακόλουθοι στο Instagram
  • Like στο Instagram.
  • Προβολές βίντεο Instagram.
  • Το Instagram σχολιάζει τις φωτογραφίες σας.
  • Αυτόματες επισημάνσεις “μου αρέσει” στο Instagram: Οι αυτόματοι “μου αρέσει” αυτόματα αρέσει σε άλλο περιεχόμενο με βάση την επιλογή σας, αυξάνοντας έτσι την έκθεσή σας και επεκτείνοντας το δίκτυό σας.
 • Youtube
  • Προβολές στο Youtube.
  • YouTube Like
  • Δεν μου αρέσει στο YouTube.
  • Συνδρομητές στο Youtube.
 • Κελάδημα
  • οπαδοί του Twitter
  • Το Twitter κάνει retweet
  • Αγαπημένα στο Twitter
 • SoundCloud
  • Το Soundcloud παίζει
  • Το Soundcloud αρέσει
  • Οι ακόλουθοι του Soundcloud.
 • Facebook
  • likes σελίδας Facebook.
  • Like ανάρτησης στο Facebook.

Αυτό καλύπτει τα πάντα, έτσι δεν είναι;

Πόσο καλοί/κακοί είναι;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή είναι μια κριτική του Digi SMM, μου αρέσει να διατηρώ τα πράγματα ουδέτερα, επομένως, όσον αφορά τη δική μου εμπειρία, αγόρασα από αυτούς ακόλουθους στο Instagram μαζί με likes που αγοράζω πιο συχνά.

Ανάγνωση:  Πώς μπορεί η εποπτεία περιεχομένου να ενισχύσει την εμπειρία των πελατών;

Και στις δύο περιπτώσεις, παραδόθηκε εντός 5-10 λεπτών στο μέγιστο, επομένως η ταχύτητα είναι κάτι με το οποίο είμαι ρητά ικανοποιημένος.

Στη συνέχεια έρχεται η τιμολόγηση, τα σχέδια ξεκινούν από 0,99 $ (χαμηλότερο από τον καθημερινό καφέ που ξοδεύετε, έτσι δεν είναι;)οπότε δεν υπάρχουν πολλά για παράπονα.

Παρόλο που εγώ προσωπικά δεν δοκίμασα τις άλλες υπηρεσίες τους, είμαι σίγουρος ότι αν παρέδιδαν στο Instagram, θα παρέδιδαν και στις άλλες πλατφόρμες.

Είναι τα κοινωνικά σήματα αληθινά;

Έκανα και εγώ αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου, οπότε επιτρέψτε μου να σας απαντήσω σε αυτήν την κριτική του Digi SMM. Ναι, δεν «δημιουργούν» ψεύτικα προφίλ και σας παρέχουν likes/σχόλια από αυτά, αντίθετα έχουν έναν αλγόριθμο που χρησιμοποιεί πραγματικό προφίλ ή πραγματικούς ανθρώπους για να τους αρέσει το περιεχόμενό σας.

Έτσι, κάθε ακόλουθος, προβολή, σχόλιο που λαμβάνετε, έχει ένα πραγματικό πρόσωπο ως κάτοχο του προφίλ. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, είναι απολύτως νόμιμο και δεν εμπλέκεται κανένα “hack” στη διαδικασία, δεν εισβάλλουν σε αυτούς τους λογαριασμούς, είναι περισσότερο σαν ένα κενό στις πλατφόρμες που χρησιμοποιούν.

Πάντα Διαρκή Σήματα.

Ισχυρίζονται ότι αυτά είναι για πάντα, και από την προσωπική μου εμπειρία έχουν περάσει περίπου 8 μήνες από τότε που αγόρασα τους followers μου από αυτούς και εξακολουθούν να είναι άθικτοι, χωρίς ούτε ένα unfollow, ούτε τα likes έχουν διαλύσει το παραμικρό.

Λοιπόν, ναι, πιστεύω ότι είναι πιστοί στα λόγια τους και αυτά τα κοινωνικά μηνύματα είναι για πάντα, αυτό το δηλώνω με βάση τη δική μου εμπειρία και σε σχέση με αυτά που έχουν πει.

Εντελώς νόμιμο

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, όχι δεν είναι παράνομο εξ ορισμού, ούτε για εσάς, ούτε για την εταιρεία.

Οι λογαριασμοί, τα κανάλια ή τα προφίλ οποιουδήποτε αλληλεπιδρά με το προφίλ σας δεν παραβιάζονται με κανέναν τρόπο, είναι ελεύθεροι να σας διακόψουν την παρακολούθηση όποτε θέλουν, επομένως επιβάλλοντας την ελεύθερη βούληση και επίσης καθιστώντας το απολύτως νόμιμο και σύμφωνα με τα βιβλία.

Δεν απαιτείται σύνδεση ή προσωπικές πληροφορίες

Αυτή είναι μια από τις κύριες πτυχές που με ανάγκασαν να γράψω αυτή την κριτική του Digi SMM, σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σας ζητούν κωδικούς πρόσβασης, ημερομηνία γέννησης και άλλες τέτοιες προσωπικές πληροφορίες, το Digi SMM δεν το κάνει!

Ανάγνωση:  Η Πράσινη Βιομηχανική Επανάσταση τροφοδοτεί την Αλλαγή;

Απλώς τους δείχνετε τη φωτογραφία, το βίντεο ή το προφίλ για το οποίο θέλετε να λάβετε τα σήματα, και αυτό είναι όλο. Δεν χρειάζεται να τους παρέχετε το αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης και την ημερομηνία γέννησης ή οτιδήποτε άλλο.

Ό,τι ζητήσει είναι ήδη δημόσια προσβάσιμο, χρειάζεται μόνο να καθορίσετε ποιο μέσο ή προφίλ είναι αυτό όπου χρειάζεστε τα εν λόγω σήματα και θα παραδοθούν.

Διαδικασία παραγγελιών φιλική για αρχάριους

Η παραγγελία υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης από το Digi SMM είναι αρκετά εύκολη, απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο, επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε, απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση URL όπου θέλετε να σταλούν τα σήματα, μαζί με ένα αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λάβετε επιβεβαίωση για την αγορά και έγινε!

Οπότε ναι, ακόμα κι αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν, δεν υποθέτω ότι θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θα μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε ό,τι χρειάζεστε.

Προγράμματα τιμολόγησης

Τέλος, μέχρι την τελευταία ενότητα αυτής της κριτικής του Digi SMM, προφανώς το προϊόν είναι κάτι που χρειάζονται όλοι, αλλά χωράει τις τσέπες σας;

Λοιπόν, τα σχέδια διαφέρουν ανάλογα με την πλατφόρμα για την οποία τα αγοράζετε και τον αριθμό των likes/σχολίων/προβολών/ακόλουθων που χρειάζεστε.

Αλλά επιτρέψτε μου απλώς να πω ότι τα περισσότερα από αυτά ξεκινούν από 1,99 $, π.χ. 100 likes στο FB Post κοστίζουν 1,99 $, ενώ χίλιες προβολές στο YouTube κοστίζουν 9,99 $. Έτσι, για να λάβετε την ακριβή τιμή, θα πρέπει να ελέγξετε τη σελίδα τιμολόγησης με μη αυτόματο τρόπο.

Αλλά όλες αυτές οι πληρωμές είναι εφάπαξ, επομένως δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να πληρώνετε για τα ίδια μηνύματα κοινωνικής δικτύωσης ξανά και ξανά.

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής, υποστηρίζουν επίσης ένα ευρύ φάσμα αυτών, όπως:

 • Paypal
 • Visa
 • MasterCard
 • Ανακαλύψτε το Δίκτυο
 • & American Express.

Έτσι, φρόντισαν να μην χρειάζεται να ψαρεύετε επιλογές ενώ τις πληρώνετε και όλοι αυτοί οι τρόποι πληρωμής είναι αξιόπιστοι παγκοσμίως, ώστε να μην υπάρχουν ψευδείς ή επιπλέον χρεώσεις στις κάρτες.

Υποστήριξη

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους μέσω Ζωντανής συνομιλίας, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προσπάθησα να τους προσεγγίσω μέσω ζωντανής συνομιλίας και απάντησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, εδώ είναι η ζωντανή συνομιλία όπως συνέβη.

Ανάγνωση:  Πώς να δείτε όλα τα σχόλιά σας στο YouTube

Όσο για τα e-mail, απάντησαν στο test-mail μου μέσα σε 3 ώρες (Η αλληλογραφία εστάλη στις 11:05 π.μ. / η αλληλογραφία ελήφθη στις 2:30 μ.μ. οπότε είμαι ικανοποιημένος και με αυτό.

Τελικές λέξεις για την αναθεώρηση Digi SMM

Οπότε αυτό είναι ένα περιτύλιγμα, όσο αυτή η κριτική του Digi SMM πηγαίνει, προσπάθησα να παρουσιάσω όσο το δυνατόν περισσότερα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας με απόλυτη ειλικρίνεια και διαφάνεια.

Τελικά, αξίζει τον κόπο; Θα έλεγα ναι, εντελώς. Προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο, για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες που υπάρχουν, σε πραγματικά φθηνές τιμές, και είναι μια εταιρεία που είναι σχεδόν 4 ετών τώρα, οπότε ναι, μπορεί να είναι και αξιόπιστη.

Υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές; Ίσως, είναι απολύτως εφικτό. Αλλά και πάλι, εγώ ο ίδιος έχω πέσει θύμα αγοράς φθηνών σημάτων, τα οποία μαραίνονται μερικές μέρες ή εβδομάδες μετά την αγορά τους.

Από την άλλη, αυτοί από το Digi SMM δεν το έκαναν. Κατά την αξιολόγηση ενός προϊόντος ή μιας πλατφόρμας, ποτέ δεν δηλώνω ότι είναι το καλύτερο ή το χειρότερο, επομένως δεν θα το κάνω ούτε σε αυτήν την κριτική του Digi SMM, απλώς θα πω ότι είμαι προσωπικά ικανοποιημένος με αυτά.

Αλλά θα σας παροτρύνω να τα ελέγξετε και μόνοι σας για να πάρετε μια εικόνα και εμπειρία από πρώτο χέρι για το τι είναι ή δεν μπορούν να προσφέρουν.

Εν πάση περιπτώσει, πείτε μου τις σκέψεις σας σχετικά με αυτήν την κριτική του Digi SMM (το άρθρο από μόνο του) και στην πλατφόρμα καθώς και στην ενότητα σχολίων. Αν εσύ αγοράστε αυτόματα likes στο Instagram ή οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες από αυτούς, μη διστάσετε να μοιραστείτε τα σχόλιά σας μαζί μας.