Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση BrandPush: Ενισχύστε την παρουσία σας στο Διαδίκτυο

Αναθεώρηση BrandPush: Ενισχύστε την παρουσία σας στο Διαδίκτυο

Κριτική BrandPush 2023: Τι είναι το BrandPush; Μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να δημοσιεύσετε στο USA Today, το Fox Network, το MarketWatch και άλλους γίγαντες; Αν ναι, πόσο κοστίζει; Ποιοι είναι οι άλλοι κανόνες;

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσω σε αυτήν την κριτική BrandPush.

Εάν είστε έμπορος ψηφιακού μάρκετινγκ ή ακόμα και απλώς έχετε μια επιχείρηση, οποιαδήποτε επιχείρηση, εγγυώμαι ότι αυτό το κομμάτι δεν θα ήταν χάσιμο του χρόνου σας.

Κριτική BrandPush: Τι είναι το BrandPush;

BrandPushόπως υποδηλώνει το όνομα, σας βοηθά να προωθήσετε την επωνυμία σας.

Αυτό το κάνει βοηθώντας σας

“δημοσιεύστε το άρθρο/δημοσιεύστε το άρθρο σας σε πάνω από 275 ειδησεογραφικούς ιστότοπους.”

“Ειδησεογραφικοί ιστότοποι” είναι η λέξη-κλειδί εδώ. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτά δεν είναι κανονικά ιστολόγια ή ιστότοποι. Μάλλον, αυτοί είναι μερικοί από τους ιστότοπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη που έχουν τη δική τους αξία επωνυμίας και δεν περιορίζονται μόνο στα οφέλη SEO.

Με άλλα λόγια, κάθε παραγγελία θα σας φέρει τουλάχιστον 200 υψηλής ποιότητας backlinks, και αυτό είναι “εγγυημένο”. Στις περισσότερες περιπτώσεις, κάθε παραγγελία καλύπτεται από τους χρήστες σε πάνω από 350 ιστότοπους!

Χρειάζεστε πραγματικά το BrandPush;

Κατά την προσωπική μου άποψη, εδώ είναι γιατί το BrandPush μπορεί πραγματικά να βοηθήσει σχεδόν κάθε επιχείρηση εκεί έξω:

 • Backlinks: Εξακολουθούν να είναι αναμφισβήτητα οι πιο σημαντικοί ενισχυτές SEO στον κλάδο. Με κάθε παραγγελία BrandPush, λαμβάνετε πάνω από 200 συνδέσμους. Σύνδεσμοι από υψηλής ποιότητας και πολύ καθιερωμένους ιστότοπους (με άλλα λόγια, όχι spam!).
 • Άμεση επισκεψιμότητα: Κάθε PR θα διαβάζεται από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες τουλάχιστον. Κάποιοι μπορεί να κάνουν κλικ στους συνδέσμους για να προσγειωθούν απευθείας στον ιστότοπο/σελίδα προορισμού σας.
 • “Εμπιστοσύνη και ενίσχυση επωνυμίας”: Φανταστείτε να μπορείτε να εμφανίζετε στον ιστότοπό σας ένα σήμα “Καλυπτόμαστε από” με λογότυπα του δικτύου Fox/NBC/The Daily Herald και άλλων παρόμοιων κολοσσών. Αυτό ενισχύει μαζικά την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και την αξιοπιστία σας, ως εκ τούτου, με αποτέλεσμα υψηλότερες μετατροπές.
Ανάγνωση:  Πώς να αφαιρέσετε την ημερομηνία από τη φωτογραφία σε Windows και Android

Το κρατάω σύντομο για να μην χάνετε τον χρόνο σας. Υπάρχουν μερικά άλλα οφέλη (περισσότερες χορηγίες, καλύτερες προσφορές και ούτω καθεξής) να δημοσιευθεί σε τέτοια δίκτυα. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι έχετε την ιδέα.

Σε ποιους ιστότοπους μπορεί το BrandPush να μας δημοσιεύσει;

Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που έκανα μόλις άκουσα για τη μάρκα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις παρόμοιες αμφιβολίες;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτήν την κριτική BrandPush, μπορούν να μας κάνουν να δημοσιεύσουμε σε πάνω από 350 ειδησεογραφικούς ιστότοπους.

Σε συνδυασμό, έχετε πρόσβαση σε 23, 921, 700+ μηνιαίους αναγνώστες. (Φανταστείτε τις δυνατότητες εάν μόνο το 0,1% αυτών μετατρέψουν/επισκεφτούν τον ιστότοπό σας).

Προφανώς, η απαρίθμησή τους δεν είναι δυνατή. Έτσι, θα απαριθμούσα απλώς μερικά από τα καλύτερα, ώστε να έχετε μια ιδέα για το τι προσφέρεται.

Μπορείτε να δημοσιευτείτε στο:

 • Fox News
 • USA Today
 • Ρολόι αγοράς
 • ειδήσεις Google
 • Ψηφιακή Εφημερίδα
 • Και 270+ άλλες παρόμοιες τοποθεσίες.

Το BrandPush «εγγυάται» τη δημοσίευση στους περισσότερους από αυτούς τους ιστότοπους. Επομένως, δεν εξαρτάστε από την «τύχη» ή την «έγκριση» ως επί το πλείστον.

Λαμβάνετε κάλυψη αρχικής σελίδας/κύριου ιστότοπου σε αυτούς τους ιστότοπους;

Ως επί το πλείστον, η απάντηση είναι ναι.

Δημοσιεύεστε στον κύριο ιστότοπο για ιστότοπους όπως Digital Journal, Market Watch, Daily Herald και ούτω καθεξής.

Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, δημοσιεύεστε σε τοπικές θυγατρικές ή/και συνεργαζόμενες τοποθεσίες. Αυτό συμβαίνει κυρίως με το Fox ή το USA Today.

Αυτό είναι αναμενόμενο και φυσικό. Αυτά είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας ειδήσεων παγκοσμίως. Δεν θα δέχονταν τυχαίες αναρτήσεις ανεξάρτητα από τα χρήματα που μπορείτε να τους προσφέρετε.

Αξίζουν τότε αυτές οι ιστοσελίδες θυγατρικών; Λοιπόν, το Fox 40, μια θυγατρική του δικτύου Fox λαμβάνει τουλάχιστον 190.000 μηνιαίες επισκέψεις και έχει εξουσία τομέα 76! Ομοίως, το WRDE, μια θυγατρική του NBC βλέπει σχεδόν 116.000 επιτυχίες και έχει ένα 64DA!

Οπότε ναι, ακόμη και αυτοί οι συνδεδεμένοι ιστότοποι είναι εξαιρετικά ισχυροί όσον αφορά το SEO ή ακόμα και την άμεση έκθεση.

Διαφανή δεδομένα (και δείγμα αναφοράς)

Αυτό είναι κάτι που μου άρεσε στο BrandPush. Μου δίνουν μια πολύ λεπτομερή εικόνα για την επισκεψιμότητα και το DA των τοποθεσιών, ακόμη και πριν εγγραφώ ή τους στείλω οτιδήποτε.

Ιστότοποι κριτικής BrandPush

Όπως δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης, το BrandPush εμφανίζει τις λεπτομέρειες για κάθε ιστότοπο ξεχωριστά. Αυτό σας βοηθά να έχετε μια ιδέα για το τι παίρνετε εκ των προτέρων.

Ανάγνωση:  15 τρόποι για να αποκτήσετε περισσότερους οπαδούς στο TikTok

Τότε, μου αρέσουν οι αναφορές τους! Δείτε πώς φαίνεται μια κανονική αναφορά:

δείγμα αναφοράς BrandPush

Σας δίνει ζωντανούς συνδέσμους σε κάθε άρθρο που δημοσιεύεται για εσάς. Στη συνέχεια, εμφανίζεται η κατάταξη Moz, η Αρχή τομέα, η κοινωνική ισχύς, η κατάταξη Alexa και η μηνιαία επισκεψιμότητα για κάθε ιστότοπο.

Ποιοι τύποι άρθρων γίνονται δεκτοί; (2 πακέτα δικτύου)

Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε οτιδήποτε και τα πάντα; Με τίποτα.

Αυτοί οι ιστότοποι είναι εξαιρετικά αυστηροί ως προς τον τύπο περιεχομένου που δημοσιεύεται σε αυτούς.

Τώρα, το BrandPush προσφέρει 2 διαφορετικά δίκτυα (πακέτα ιστότοπου). Η δέσμη “Δημοφιλή” περιέχει περίπου 200 ιστότοπους. Ωστόσο, περιέχει ισχυρότερους, πιο καθιερωμένους και επομένως πιο αυστηρούς ιστότοπους.

Το πακέτο “Εναλλακτικό Δίκτυο Ειδήσεων” προσφέρει 250+ ιστότοπους. Ορισμένοι από τους σημαντικότερους ιστότοπους από το “Δημοφιλές” δεν είναι διαθέσιμοι σε αυτόν. Αλλά αυτό το κάνει λιγότερο αυστηρό και πιο αποδεκτό σε ένα ευρύτερο φάσμα άρθρων.

Π.χ. δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε τους ακόλουθους τύπους άρθρων στη δέσμη Δημοφιλών:

 • Αλκοόλ
 • Ραντεβού
 • Κρυπτονομίσματα
 • Πολιτική
 • Νόμιμα ναρκωτικά
 • Συμπληρώματα
 • Αισθητική χειρουργική
 • ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
 • Εσώρουχα/Μαγιό
 • Και μερικές άλλες εξαιρέσεις.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι τύποι άρθρων γίνονται αποδεκτοί στο πακέτο “Εναλλακτικό Δίκτυο Ειδήσεων”.

Προφανώς, το πακέτο Εναλλακτικών έχει και μερικούς περιορισμούς. Με άλλα λόγια, οι ακόλουθοι τύποι άρθρων δεν μπορούν να δημοσιευτούν πουθενά χρησιμοποιώντας το BrandPush:

 • Αρνητικός Τύπος (δυσφήμιση/προσβολή κάποιου/κάτι)
 • Όπλα
 • Περιεχόμενο για ενήλικες

Ανεβάστε μόνοι σας ή αφήστε τους να γράψουν για εσάς

Λοιπόν, ποιος γράφει τα άρθρα που δημοσιεύονται;

Λοιπόν, το BrandPush σάς επιτρέπει να ανεβάσετε τα δικά σας άρθρα αν θέλετε. Γράφουν επίσης τα άρθρα για εσάς σχετικά με το πιο ακριβό σχέδιό τους.

Τώρα, ανεξάρτητα από τις δεξιότητές σας στο γράψιμο, είναι καλύτερα να τους αφήσετε να γράφουν. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό που δημοσιεύετε δεν είναι απλώς ένα «άρθρο», είναι κυρίως ένα Δελτίο Τύπου.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν α λίγοι αυστηροί κανόνες το PR πρέπει να τηρούν. Εάν δεν το έχετε ξανακάνει, η εκμάθηση της μορφής και το να κάνετε αυτό το κομμάτι «καλό» μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Ωστόσο, η εταιρεία παρέχει ένα εντελώς δωρεάν πρότυπο PR. Είναι ένα αρχείο MS-Word που μπορείτε να κατεβάσετε και να επεξεργαστείτε. Τηρεί ήδη τους περισσότερους κανόνες. Απλώς πρέπει να αλλάξετε το κείμενο και τις εικόνες ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία/προώθησή σας.

Σύνδεσμοι, μέτρηση λέξεων και κανόνες πολυμέσων

Ποιο είναι το νόημα της χρήσης του BrandPush; Λήψη backlink και κάποια έκθεση, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, τι είδους σύνδεσμο λαμβάνετε; Πόσους συνδέσμους λαμβάνετε; Πόσες εικόνες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; Εάν δεν κάνετε αυτές τις ερωτήσεις, είστε νέος στο παιχνίδι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, εδώ είναι οι απαντήσεις.

Ανάγνωση:  Προδιαγραφές διαφημίσεων Instagram και βέλτιστες πρακτικές

Το BrandPush προσφέρει κυρίως συνδέσμους “χωρίς παρακολούθηση”. Και ναι, αυτό είναι αναμενόμενο. Ακόμη και εγώ δεν προσφέρω να ακολουθήσω εύκολα συνδέσμους σε ιστότοπους τρίτων και δεν βρίσκομαι πουθενά κοντά στο δίκτυο Fox ή στο USA Today.

Το πιο σημαντικό, ένας σύνδεσμος χωρίς παρακολούθηση εξακολουθεί να είναι “σύνδεσμος”. Έτσι, εάν το PR σας είναι καλογραμμένο, θα εξακολουθήσετε να προσελκύετε πολλά μη αυτόματα κλικ = άμεση επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, έτσι δεν είναι;

“Το BrandPush σάς επιτρέπει να εισάγετε 3 συνδέσμους σε κάθε άρθρο.”

Όσον αφορά τις εικόνες, επιτρέπει 6 εικόνες για άρθρα στο δίκτυο “Popular”. Στο δίκτυο “Εναλλακτική”, μπορείτε να εισαγάγετε μόνο 1 εικόνα/άρθρο. Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε βίντεο!

Όσον αφορά τον αριθμό λέξεων, το Popular δίκτυο δέχεται άρθρα που είναι μεταξύ 350-800 λέξεων. Το εναλλακτικό δίκτυο από την άλλη δέχεται μεγαλύτερα άρθρα, έως 1.000 λέξεις.

Παράδοση 5 ημερών και διατήρηση 24 μηνών

Όλοι αγαπάμε τις γρήγορες παραδόσεις, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, το BrandPush απαιτεί είτε 5 ημέρες είτε 7 ημέρες για την παράδοση κάθε παραγγελίας. Το χρονικό πλαίσιο εξαρτάται από ορισμένους παράγοντες:

 • Το σχέδιο τιμολόγησης σας με το BrandPush
 • Το όχι. των αναθεωρήσεων που απαιτούνται για το άρθρο σας

Εάν ο BrandPush γράφει το άρθρο σας, το κάνει σε περίπου 48 ώρες.

Μια άλλη ερώτηση που σχετίζεται με το χρόνο είναι, πόσο καιρό θα είναι ζωντανό το άρθρο σας; Σημειώστε ότι δεν είναι “για πάντα”.

Ο συντομότερος χρόνος που θα είναι ζωντανός το άρθρο σας είναι 3 μήνες. Το μέγιστο που θα είναι ζωντανό είναι 24 μήνες στους περισσότερους ιστότοπους.

200 ιστότοποι ή 100% επιστροφή χρημάτων

Δεν έχω δει πολλές εταιρείες δημοσίων σχέσεων να προσφέρουν 100% επιστροφή χρημάτων ή εγγύηση. Το BrandPush προσφέρει και τα δύο!

Εγγυάται τη δημοσίευσή σας σε τουλάχιστον 200 ιστότοπους ή λαμβάνετε 100% επιστροφή χρημάτων.

Στη συνέχεια, υπάρχει επιστροφή χρημάτων 50% κατά τη διαδικασία σύνταξης. Δηλαδή, εάν τα άρθρα σας δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα και βρίσκονται στη φάση συγγραφής/αναθεώρησης και αποφασίσετε να αλλάξετε γνώμη, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων 50%.

Εκτός από το 50%, έχετε επίσης το γραπτό άρθρο και 100% δικαιώματα χρήσης σε αυτό!

Δωρεάν αναφορές με λευκή ετικέτα

Ας υποθέσουμε ότι είστε πρακτορείο ή ελεύθερος επαγγελματίας. Ίσως έχετε μια βάση πελατών; Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BrandPush για να πουλήσετε αυτές τις υπηρεσίες με μια αναφορά με λευκή ετικέτα!

Ανάγνωση:  Πώς μπορεί η επιχείρησή σας να επωφεληθεί από το βίντεο χωρίς να κάνετε τον εαυτό σας;

Με άλλα λόγια, το BrandPush προσφέρει 100% δωρεάν αναφορές με λευκή ετικέτα με κάθε παραγγελία. Δεν απαιτούνται επιπλέον πληρωμές.

Με άλλα λόγια, οι πελάτες σας δεν θα μάθουν ποτέ ότι έχετε χρησιμοποιήσει το BrandPush. Αυτές οι αναφορές δεν περιέχουν καμία αναφορά/λογότυπο/κείμενο που να συνδέεται με το BrandPush.

Υπάρχει μια έκδοση ιστού, μια έκδοση υπολογιστικού φύλλου καθώς και μια έκδοση απλού κειμένου αυτών των αναφορών.

Μάλιστα προσφέρουν και εκπτώσεις σε παραγγελίες χύμα. Χρήσιμο αν είστε έμπορος ή πρακτορείο, έτσι δεν είναι;

Σχέδια τιμολόγησης BrandPush

Λοιπόν, προτού ολοκληρώσω αυτήν την κριτική BrandPush, ας μιλήσουμε για το πόσο κοστίζει η υπηρεσία;

Υπάρχουν 3 σχέδια με τα οποία μπορείτε να ακολουθήσετε:

 • Αρχική – 195 $/παραγγελία – 200 εγγυημένες δημοσιεύσεις, παράδοση 5 ημερών, πρέπει να ανεβάσετε το δικό σας άρθρο.
 • Plus– 229 $/παραγγελία- 200 εγγυημένες δημοσιεύσεις, παράδοση 7 ημερών, περιλαμβάνεται άρθρο 350 λέξεων, 2 αναθεωρήσεις.
 • Pro– 259 $/παραγγελία- Τα πάντα στο πρόγραμμα «Plus», αλλά με άρθρο 500 λέξεων και απεριόριστες αναθεωρήσεις.

Θα πω ότι αυτό είναι φθηνό, κυριολεκτικά. ΑΣΕ με να εξηγήσω?

Ακόμη και στο πιο ακριβό πρόγραμμα, ξοδεύετε 259 $, που είναι για τουλάχιστον 200 συνδέσμους. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα λάβετε 300+ δημοσιεύσεις. Αυτό είναι περίπου 0,80 σεντ $/άρθρο ή σύνδεσμος! Και αυτό είναι στο πιο ακριβό σχέδιο!

BrandPush κριτική- Συμπέρασμα

Επιτρέψτε μου να υπογράψω αυτήν την κριτική BrandPush; Ώρα για την προσωπική μου άποψη. Μιλώντας καθαρά με όρους αριθμούς, θα έλεγα ότι το BrandPush είναι μια κερδοφόρα συμφωνία, περίοδος. Εννοώ 0,8 σεντ $ για έναν σύνδεσμο; Πόσο φθηνό μπορώ να περιμένω να είναι;

Στη συνέχεια, η όλη διαδικασία απαιτεί λιγότερο από λίγα λεπτά στην καλύτερη περίπτωση από το τέλος σας. Εισαγάγετε απλώς το όνομά σας, ένα e-mail και τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας/των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! Εγινε.

Στη συνέχεια, υπάρχει η πολιτική επιστροφής χρημάτων 100%, η εγγύηση 200 συνδέσμων, καθώς και η επιστροφή χρημάτων 50% εάν αλλάξετε γνώμη στη μέση. Όλα αυτά μετρούν ως θετικές σημαίες, έτσι δεν είναι;

Οπότε ναι, κατά τη γνώμη μου, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, θα ήθελα να ολοκληρώσω αυτήν την κριτική BrandPush με μια πολύ θετική νότα.