Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αναθεώρηση μετατροπέα μουσικής TuneFab Apple – Αξίζει τον κόπο;

Αναθεώρηση μετατροπέα μουσικής TuneFab Apple – Αξίζει τον κόπο;

Apple Music είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ροής μουσικής. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια, λίστες αναπαραγωγής και ζωντανό ραδιόφωνο. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να τα παίξετε εκτός σύνδεσης με μια συνδρομή μέλους. Ωστόσο, η Apple ανέπτυξε τεχνολογία διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων λόγω της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Ορισμένα τραγούδια μετατρέπονται σε μορφή αρχείου πολυμέσων MP4 με κρυπτογραφημένο επίπεδο ήχου AAC, με αποτέλεσμα μόνο εξουσιοδοτημένες συσκευές να μπορούν να αναπαράγουν τα τραγούδια που έχουν ληφθεί και δεν μπορείτε να τα μεταφέρετε σε άλλες συσκευές.

Επομένως, το TuneFab Apple Music Converter δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην κατάργηση του περιορισμού DRM και στη μετατροπή της Apple Music σε MP3 ή άλλες μορφές που μπορούν να υποστηριχθούν από τις περισσότερες συσκευές για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Το TuneFab Apple Music Converter συνιστάται ιδιαίτερα επειδή έχει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Συνεχίστε να διαβάζετε και δείτε εάν το TuneFab Apple Music Converter είναι ένα εργαλείο στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Πίνακας περιεχομένων

1. Μπορείτε να εμπιστευτείτε το TuneFab Apple Music Converter;

Το TuneFab Apple Music Converter είναι ένας μετατροπέας ήχου με ευέλικτες δυνατότητες. Μπορεί να σας επιτρέψει να μετατρέψετε Apple Music, iTunes Music, audiobooks και podcast σε μορφές MP3, M4A, AAC κ.λπ. σε ταχύτητα έως και 5X. Επιπλέον, όλα τα τραγούδια που έχουν μετατραπεί θα έρχονται με την αρχική ποιότητα ήχου. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις ετικέτες ID3 και τα μεταδεδομένα, όπως άλμπουμ, τίτλο και καλλιτέχνη χωρίς κόπο με αυτό το πρόγραμμα.

Το TuneFab Apple Music Converter Converter παρέχει μια 100% ασφαλή υπηρεσία χωρίς κακόβουλο λογισμικό και διαφημίσεις. Επιπλέον, η TuneFab διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα που θα συντηρεί και θα βελτιώνει το λογισμικό σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών και προσφέρει έγκαιρη βοήθεια για καλύτερες εμπειρίες χρήστη.

Η τελευταία έκδοση του TuneFab έχει ενημερωθεί δραματικά. Έρχεται με ενσωματωμένο web player. Επομένως, η μετατροπή θα είναι πιο βολική καθώς το TuneFab μπορεί να λειτουργήσει χωρίς iTunes και άλλο λογισμικό. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν τραγούδια απευθείας μέσα στην εφαρμογή και να τα κατεβάσουν ακόμη και χωρίς να εγγραφούν σε προγράμματα premium.

2. Λεπτομερής ανασκόπηση – Χαρακτηριστικά του TuneFab Apple Music Converter

Μετατροπέας μουσικής TuneFabApple έχει πολλά αστραφτερά χαρακτηριστικά που το διακρίνουν από άλλα προγράμματα μετατροπής.

Ενσωματωμένο Apple Music Web Player – Αναλύστε τη μουσική εύκολα

Αυτό το λογισμικό προσφέρει ένα ισχυρό Δίκαιο παιχνίδι DRM δυνατότητα αφαίρεσης με ένα web player της Apple Music στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, με το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη αφού συνδεθείτε με το Apple ID σας και, στη συνέχεια, να κατεβάσετε τραγούδια που σας αρέσουν ακόμη και χωρίς συνδρομή μέλους. Μετά την αναβάθμιση, μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη μιας λίστας αναπαραγωγής σύροντάς την σε ένα συγκεκριμένο μέρος που είναι πολύ πιο βολικό.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το Google Bard "Πάρα πολλά αιτήματα σε 1 ώρα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα." Λάθος?

Υψηλή ποιότητα ήχου – με δυνατότητα ρύθμισης SampleRate/Bitrate

Το TuneFab σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τη μουσική της Apple σε MP3 ή άλλες μορφές με την αρχική ποιότητα μουσικής. Πριν από τη μετατροπή, μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις για το ρυθμό δειγματοληψίας έως τα 48000 Hz και το ρυθμό μετάδοσης bit έως τα 320 kbps του ήχου εξόδου. Στη συνέχεια, ο μετατροπέας θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε τραγούδια Apple Music χωρίς να χάσετε καμία ποιότητα.

Διάφορες μορφές εξόδου μουσικής – Υποστηρίζονται από περισσότερες συσκευές

Το TuneFab Apple Music Converter παρέχει πολλαπλές μορφές εξόδου όπως MP3, M4A, FLAC, MAV και ούτω καθεξής. Επομένως, μπορείτε να αναπαράγετε τον ήχο που έχει μετατραπεί σε τηλέφωνα, υπολογιστές και άλλες διαφορετικές συσκευές χωρίς κόπο και να τους διατηρείτε ακόμα και μετά τη λήξη της συνδρομής.

Γρήγορη και αποτελεσματική μετατροπή – 5Χ ταχύτητα και διαδικασία παρτίδας

Ένα άλλο χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό του TuneFab Apple Music Converter είναι η γρήγορη ταχύτητα μετατροπής που υποστηρίζει. Δείχνει τη δυνατότητα μετατροπής τραγουδιών από το Apple Music σε MP3 με ταχύτητα έως και 5X. Επιπλέον, υποστηρίζει τη μετατροπή μουσικής σε παρτίδες, κάτι που βοηθά στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της λήψης κομματιών Apple Music.

Πρωτότυπο ID3 Tag Preservation – Keep The Title/Artwork/Album

Το TuneFab Apple Music Converter διαθέτει επίσης μια δυνατότητα διατήρησης ετικετών ID3, με την οποία μπορείτε εύκολα να ελέγξετε πληροφορίες τραγουδιών, όπως τίτλους, καλλιτέχνες, άλμπουμ, είδη κ.λπ., και να διαχειριστείτε τα αρχεία μουσικής σας με απλά κλικ.

Ανάγνωση:  9 Εργαλεία Analytics ikok για μια ισχυρή στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης

3. Πώς χρησιμοποιείτε το TuneFab Apple Music Converter;

Όπως παρουσιάστηκε παραπάνω, το πιο πρόσφατο TuneFab Apple Music Converter είναι πιο βολικό μετατροπή της Apple Music σε MP3 αφού διαθέτει ενσωματωμένο web player. Επιπλέον, εμφανίζει πολλά διακριτικά χαρακτηριστικά, όπως μια διαισθητική διεπαφή χρήστη, πολλαπλές μορφές εξόδου και διάφορες επιλογές ποιότητας. Τώρα, ας εξετάσουμε τη χρήση του λογισμικού και ας δούμε πώς να μετατρέψουμε κομμάτια Apple Music σε MP3 με το TuneFab Apple Music Converter.

Βήμα 1 – Συνδεθείτε με το Apple ID σας.

Κάντε λήψη και εκκινήστε το TuneFab Apple Music Converter στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, πατήστε “Άνοιγμα του προγράμματος αναπαραγωγής web της Apple” για να εισέλθετε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ιστού. Μόλις το εισαγάγετε, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Σύνδεση” στην επάνω δεξιά γωνία για να συνδεθείτε με το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Βήμα 2 – Ρύθμιση για τη μετατροπή

Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη μουσική βιβλιοθήκη. Πριν μετατρέψετε τα μουσικά κομμάτια, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Three-Horizontal-Lines” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να μεταβείτε στην ενότητα “Preferences”. Μπορείτε να επιλέξετε τη θέση εξόδου στο δίσκο σας και να ορίσετε σύνθετες προτιμήσεις όπως η μορφή εξόδου, ο ρυθμός δειγματοληψίας και ο ρυθμός μετάδοσης bit στο αναδυόμενο παράθυρο. Ή μπορείτε να κάνετε λήψη των τραγουδιών στην προεπιλεγμένη μορφή, εάν δεν τα προσαρμόσετε.

Βήμα 3 – Σύρετε το τραγούδι ή τη λίστα αναπαραγωγής στη δεξιά πλευρά

Στη συνέχεια, μπορείτε να περιηγηθείτε ή να αναζητήσετε τα τραγούδια ή τη λίστα αναπαραγωγής που σας αρέσει στο αριστερό πλαίσιο αναζήτησης. Όταν λάβετε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε τη μέθοδο drag-to-drag για να επεξεργαστείτε τη λήψη μουσικής.

Ανάγνωση:  Πλήρης οδηγός σχετικά με τον τρόπο αλλαγής του χρώματος κειμένου Discord;

Βήμα 4 – Ξεκινήστε τη λήψη των τραγουδιών Apple Music

Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με το τραγούδι ή τη λίστα αναπαραγωγής που έχετε σύρει. Κάντε κλικ στο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία για να επιλέξετε μορφές εξόδου όλων των αρχείων ή κάντε κλικ στην επιλογή δίπλα στο τραγούδι ένα προς ένα. Επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να μετατρέψετε κάνοντας κλικ στο πλαίσιο και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο κουμπί “Μετατροπή”. Τα τραγούδια της Apple Music που προστέθηκαν θα ληφθούν ταυτόχρονα.

Βήμα 5 – Απολαύστε τα ληφθέντα τραγούδια της Apple Music

Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε κλικ στην ενότητα “Ολοκληρώθηκε” και αποκτήστε πρόσβαση στα ληφθέντα τραγούδια πατώντας το κουμπί “Προβολή αρχείου εξόδου”. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε ροή τραγουδιών Apple Music σε οποιαδήποτε συσκευή και σε οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής.

συμπέρασμα

Σε γενικές γραμμές, το ολοκαίνουργιο TuneFab Apple Music Converter κάνει τη μετατροπή ταχύτερη και ευκολότερη. Είστε διαθέσιμοι για λήψη μουσικής Apple Music, iTunes μουσικής (ακόμη και των κρυπτογραφημένων) και ηχητικών βιβλίων σε μορφές που χρησιμοποιούνται συνήθως σε υψηλή ποιότητα για ακρόαση εκτός σύνδεσης. Με το ενσωματωμένο web player, δεν χρειάζεται πλέον να κατεβάζετε το iTunes και να συγχρονίζετε με τη βιβλιοθήκη.

Το TuneFab Apple Music Converter θα είναι η ιδανική επιλογή αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο μετατροπέα Apple Music. Δοκιμάστε το και απολαύστε τις βολικές και χρήσιμες λειτουργίες από τώρα και στο εξής.