Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ανάπτυξη μηδενικού τύπου

Η εξέλιξη των Pokémon ήταν πάντα μια από τις πιο συναρπαστικές πτυχές της σειράς και το Type Null δεν αποτελεί εξαίρεση. Το Type Null είναι ένα σπάνιο Pokémon που πρωτοεμφανίστηκε στα παιχνίδια Pokémon Sun and Moon. Έχει την ικανότητα να εξελίσσεται στο πανίσχυρο Silvally. Το ξεκλείδωμα αυτής της εξέλιξης δεν είναι τόσο απλό όσο η άνοδος του επιπέδου ή η χρήση μιας πέτρας εξέλιξης. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στα λεπτομερή βήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του Type Null σε Silvally.

Λήψη μηδενικού τύπου

Πρέπει πρώτα να αποκτήσετε το Type Noll πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάπτυξης. Το Gladion on Aether Paradise μπορεί να σας κάνει δώρο το Type Null στο Pokémon Sun and Moon. Το Wicke βρίσκεται στο ίδιο μέρος όπου μπορείτε να το αποκτήσετε στα Pokémon Ultra Sun και Ultra Moon. Βεβαιωθείτε ότι η ομάδα ή το κουτί του υπολογιστή σας έχει Τύπο Null πριν συνεχίσετε.

Ας συνδεθούμε με το Type Null

Σε αντίθεση με άλλα Pokémon, η εξέλιξη του Type Null εξαρτάται από τη φιλία του Trainer του. Χρησιμοποιήστε το Type Null στο πάρτι σας, φέρτε το στη μάχη και αποτρέψτε το να λιποθυμήσει για να αυξήσετε το επίπεδο φιλίας. Επιπλέον, μπορείτε να επιταχύνετε τη δημιουργία φιλιών χρησιμοποιώντας προϊόντα όπως το Soothe Bell. Το μυστικό είναι να δημιουργήσετε μια στενή σχέση με το Type Null.

Ανάγνωση:  CLV And Data Science: Leveraging Analytics για βιώσιμη ανάπτυξη

Smoothing Up Type Null

Όταν ο Τύπος Null φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο φιλίας, μεταμορφώνεται σε Silvally. Το ακριβές σημείο στο οποίο συμβαίνει αυτό εξαρτάται από το πόσο κοντά ήσασταν πριν και τι έχετε κάνει για να ενισχύσετε τη φιλία σας. Η παρακολούθηση της ικανοποίησης του τύπου Null και η συνεχής ανύψωσή της θα προκαλέσει τελικά ανάπτυξη.

Αλλαγή Get Silvally στο Pokemon Sword and Shield με Τύπο: Null

Αυξάνοντας το επίπεδο φιλίας του Type: Null στο Pokemon Sword and Shield, μπορείτε να το εξελίξετε σε Silvally. Όταν η αξία φιλίας του φτάσει τα 220 ή περισσότερα, είναι έτοιμο να εξελιχθεί.

Στο παιχνίδι, μπορείτε να γίνετε φίλοι με τα Pokemon με διάφορους τρόπους:

  • Pokemon Camp: Μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα τις καρδιές των Pokemon παίζοντας με την ομάδα σας και μαγειρεύοντας κάρυ για αυτούς. Φτιάξτε κάρυ που αυξάνουν σημαντικά τις φιλίες σας.
  • Μούρα: Όταν χρησιμοποιούνται, τα μούρα όπως τα Qualot, Tamato, Pomeg, Grepa, Hondew και Kelpsy αυξάνουν τη φιλικότητα του Pokemon. Ωστόσο, μερικά από αυτά τα μούρα μειώνουν τα άλλα στατιστικά στοιχεία του Pokemon, όπως το HP.
  • Μάχη: Το επίπεδο φιλίας ενός Pokemon αυξάνεται αν χρησιμοποιηθεί στη μάχη.
  • Τα Pokemon με το Soothe Bell είναι άμεσα φιλικά. Η προσθήκη αυτού του αντικειμένου στον Τύπο: Null θα επιταχύνει αναμφίβολα τη διαδικασία εξέλιξης.
Ανάγνωση:  Πώς να κάνετε το Galaria να επιβραδύνει στο Pokemon GO

Ο τύπος Null εξελίσσεται σε Silvally

Ο τύπος Null εξελίσσεται σε Silvally όταν φτάσει στο απαιτούμενο επίπεδο φιλίας και συλλέγει αρκετούς πόντους εμπειρίας για να ανέβει επίπεδο. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη να συμβαίνει αυτόματα όταν παρακολουθείτε το κινούμενο σχέδιο ισοπέδωσης. Ο Silvally κερδίζει μια κίνηση Multi-Attack και έχει το δικό του ξεχωριστό ξόρκι μετά την εξέλιξη.

Κατανόηση του Silvally

Ένα ευέλικτο Pokémon, το Silvally μπορεί να αλλάξει μορφή αρπάζοντας ένα συγκεκριμένο αντικείμενο μνήμης. Με την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε πολλά σενάρια μάχης και τύπους αντιπάλων, το Silvally είναι ένα ανεκτίμητο μέλος της ομάδας σας Pokémon. Εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του Silvally πειραματιζόμενοι με διαφορετικά μνημονικά και προσαρμόζοντας την ορθογραφία του ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες της ομάδας σας.

Silvally προπόνηση

Τώρα που ο Silvally είναι στην ομάδα σας, εστιάστε στη βελτίωση των στατιστικών του μέσω της προπόνησης. Η επιλογή των ιδανικών κινήσεων για το Silvally σας προϋποθέτει να λάβετε υπόψη το σύνολο των κινήσεων και τα στρατηγικά του πλεονεκτήματα. Το Silvally μπορεί να παίξει διάφορους ρόλους στην ομάδα σας, από ένα ειδικό τανκ έως έναν φυσικό εισβολέα, χάρη στην ικανότητά του να μεταλλάσσει τύπους.

Συνοπτικά, η εξέλιξη του Type Null σε Silvally είναι ευχάριστη αλλά χρονοβόρα και απαιτεί στενή επικοινωνία μεταξύ Trainer και Pokémon. Καθώς καταλαβαίνετε τη δυναμική της φιλίας και εξασκείτε και χρησιμοποιείτε το Type Null συχνά στη μάχη, θα δείτε τον Silvally να εξελίσσεται σε έναν τρομερό και προσαρμόσιμο μαχητή. Βρείτε τον τύπο: Null στο Pokemon Sword and Shield πηγαίνοντας στο Battle Tower στο Wyndon. Για να το εξελίξετε σε Silvally, απλώς αυξήστε την ευγένειά σας με το Pokemon. Ξεκινήστε λοιπόν αυτή την εξελικτική περιπέτεια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παιχνίδι σας Type Null σε μια μάχη Pokémon.