Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Αλλαγή της λαβής Twitter: Ένας απλός οδηγός

“Μάθετε πώς να αλλάζετε τη λαβή του Twitter με έναν απλό οδηγό.”

Αλλαγή της λαβής Twitter: Ένας απλός οδηγός

Θέλετε να αλλάξετε τη λαβή του Twitter;

Μπορείτε να ανανεώσετε πλήρως το Twitter σας;

Ναι μπορείς!

Η απόφαση να αλλάξετε τη λαβή σας στο Twitter είναι μια σημαντική κίνηση προς τη δημιουργία της ψηφιακής σας περσόνας εντός του εξελισσόμενου εδάφους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η λαβή σας στο Twitter είναι αυτή που δίνετε στον κόσμο να δει και να σας αναγνωρίσει στον μεγάλο στίχο του Twitter.

Ανάλογα με τον λόγο, θα μπορούσε να είναι μια προσωπική προσπάθεια αλλαγής επωνυμίας ή η ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο στοχαστική και αξέχαστη ταυτότητα.

Η διαδικασία είναι απλή είτε ψάχνετε για μια αρχή, σύμφωνα με ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, είτε απλά επιθυμείτε μια λαβή που να ταιριάζει περισσότερο με την προσωπική σας επωνυμία ή την επαγγελματική επωνυμία σας.

Ειδικά όταν μετατρέπετε τον λογαριασμό σας σε έναν πιο φιλικό προς τις επιχειρήσεις!

Αυτός ο οδηγός εστιάζει στην αλλαγή του ονόματός σας στο Twitter, εξηγώντας γιατί κάποιος θα σκεφτόταν μια τέτοια κίνηση και πώς να το κάνετε με τρόπο που να έχει νόημα.

Ανάγνωση:  43 Συμβουλές διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να βελτιώσετε την απόδοση κατά 10 φορές το 2024

Κοινός λόγος για τον οποίο κάποιος θα ήθελε να αλλάξει τη λαβή Twitter

Κοινός λόγος για να αλλάξετε το Twitter Handle

Ακολουθούν τρεις συνήθεις λόγοι πίσω από αυτήν την ψηφιακή εξέλιξη:

Rebranding

Rebranding
 • Εξέλιξη της Ταυτότητας: Μερικές φορές οι χρήστες βιώνουν προσωπικές ή επαγγελματικές αλλαγές και χρειάζονται λαβές που αντιστοιχούν στους νέους τους ρόλους.
 • Συνεκτική διαδικτυακή εικόνα: Μέσω της αλλαγής επωνυμίας, όταν αλλάζετε τη λαβή του Twitter, οι άνθρωποι μπορούν να διατηρήσουν μια ενιαία και τρέχουσα εμφάνιση στο Twitter. Αυτό θα πρέπει να απεικονίζει τον αυθεντικό εαυτό του.

Προσωπική προτίμηση

 • Ευθυγράμμιση με την προσωπικότητα: Καθώς οι χρήστες περνούν από τη διαφορετική κοινότητα του Twitter, το γούστο, το χιούμορ και τα ενδιαφέροντά τους μπορεί να αναπτυχθούν με την πάροδο του χρόνου.
 • Ατομική έκφραση: Μια αλλαγή λαβής ως ατομική επιλογή δείχνει την επιθυμία για μια ταυτότητα Twitter που ταιριάζει με τον τρέχοντα χαρακτήρα, τα ενδιαφέροντα ή τις απόψεις καταλληλότερα.

Διαθεσιμότητα ονόματος χρήστη

Διαθεσιμότητα ονόματος χρήστη
 • Επιθυμία για μοναδικότητα: Το προτιμώμενο όνομα χρήστη γίνεται όλο και πιο σπάνιο όσο μεγαλώνει το τοπίο του Twitter.
 • Βελτιωμένη ορατότητα: Όταν αλλάζετε τη λαβή Twitter, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν ένα μικρότερο, πιο αξιομνημόνευτο και πιθανώς πιο κατάλληλο όνομα χρήστη. Αυτό θα βελτιώσει την αναγνώρισή τους στη σφαίρα του Twitter.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την αλλαγή του Twitter Handle

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την αλλαγή του Twitter Handle

Η αλλαγή του χειριστηρίου σας στο Twitter είναι μια απλή διαδικασία και εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα που θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε απρόσκοπτα στη μετάβαση.

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter
 • Ξεκινήστε ανοίγοντας τη σύνδεσή σας στο Twitter.
 • Συνδεθείτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή Twitter στο τηλέφωνο ή την κινητή συσκευή σας.
 • Για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, εισαγάγετε το όνομα χρήστη (ή το email) και τον κωδικό πρόσβασής σας.
Ανάγνωση:  Τι είναι Επιμελημένο Περιεχόμενο; (Ορισμός, Εργαλεία και άλλα)

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις λογαριασμού

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις λογαριασμού
 • Αφού συνδεθείτε, μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.
 • Κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου Twitter θα μεταφερθείτε εκεί και θα κάνετε κλικ στις ρυθμίσεις και το απόρρητο.
 • Οι ρυθμίσεις είναι προσβάσιμες στην εφαρμογή για κινητά μέσω του εικονιδίου μενού.

Επεξεργαστείτε το όνομα χρήστη σας

Επεξεργαστείτε το όνομα χρήστη σας
 • Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, βρείτε την επιλογή αλλαγής του ονόματος χρήστη/του χειριστή σας.
 • Συνήθως, υπάρχει στο τμήμα “Λογαριασμός” ή “Όνομα χρήστη”.
 • Επιλέξτε αυτήν την επιλογή για την καταχώριση της λειτουργίας επεξεργασίας. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη λαβή της επιλογής σας.

Ελέγξτε διαθεσιμότητα

 • Όταν αλλάζετε τη λαβή Twitter, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η νέα λαβή είναι ακόμα διαθέσιμη πριν επιβεβαιώσετε την αλλαγή.
 • Το Twitter θα σας ενημερώσει όταν μια συγκεκριμένη λαβή που έχετε επιλέξει δεν είναι διαθέσιμη.
 • Εάν δεν είναι διαθέσιμο, ίσως χρειαστεί να το επανατοποθετήσετε ή να συμβιβαστείτε με άλλη εναλλακτική μέχρι να βρείτε την κατάλληλη λαβή.

Επιβεβαιώστε την Αλλαγή

 • Μόλις επιλέξετε μια κατάλληλη λαβή και είναι διαθέσιμη, μετακινηθείτε για να επιβεβαιώσετε την αλλαγή.
 • Μερικές φορές, πρέπει να εισαγάγετε ξανά έναν κωδικό πρόσβασης επαληθεύσουν το Twitter τους λογαριασμός.
 • Ελέγξτε ξανά έναν κωδικό πρόσβασης, ελέγξτε τις αλλαγές και αποθηκεύστε το νέο χέρι.

Λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο της αλλαγής της λαβής Twitter

Πριν αλλάξετε τη λαβή του Twitter, ακολουθούν ορισμένες ξαφνικές επιπτώσεις στον λογαριασμό σας που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Επιπτώσεις στους ακόλουθους

 • Αναγνώριση και Σύλλογος: Πρέπει να είναι δύσκολο για τους ακόλουθούς σας να αναγνωρίσουν πότε αλλάζετε τη λαβή σας στο Twitter. Αυτό μπορεί να τους μπερδέψει γιατί θα είναι δύσκολο να βρουν το προφίλ σας ή να μπερδέψουν τα tweets σας με κάποιου άλλου.
 • Στρατηγική Μετριασμού: Ενημερώστε τους followers σας εκ των προτέρων για να αποφύγετε τη σύγχυση. Ανακοινώστε το tweet σας, εξηγώντας γιατί έπρεπε να αλλάξει η λαβή και δίνοντας σαφείς και συνοπτικές οδηγίες για το πώς οι ακόλουθοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να συνεχίσουν να σας ακολουθούν με τη νέα λαβή.
Ανάγνωση:  5 καλύτερα κοινωνικά δίκτυα ακίνητης περιουσίας για μάρκετινγκ

Πιθανή απώλεια επαλήθευσης

 • Σημασία επαλήθευσης: Ένα μπλε σημάδι επιλογής στον λογαριασμό σας στο Twitter αποδεικνύει την ταυτότητά σας ως δημοφιλής προσωπικότητα ή δημόσιο πρόσωπο. Η αλλαγή της λαβής θα μπορούσε να προκαλέσει αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα του λογαριασμού, ως εκ τούτου την απώλεια του σήματος.
 • Προληπτικά μέτρα: Εάν ο λογαριασμός σας έχει επαληθευτεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Twitter πριν αλλάξετε τη λαβή του Twitter. Ενημερώστε τους για την πρόθεσή σας, λαμβάνοντας συμβουλές για το πώς να διασφαλίσετε την επαλήθευση σε όλη τη διαδικασία. Η τήρηση των κανόνων του Twitter, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας με την υποστήριξη, μπορεί να μειώσει την πιθανότητα το Twitter να αφαιρέσει οριστικά τον πολύτιμο δείκτη επαλήθευσης.

Προβλήματα όταν αλλάζετε τη λαβή Twitter

Προβλήματα όταν αλλάζετε τη λαβή Twitter

Λοιπόν, η αντιμετώπιση προβλημάτων είναι παντού!

Ακόμη και όταν αλλάζετε τη λαβή του Twitter, εδώ είναι τα προβλήματα και οι λύσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

1. Μη διαθεσιμότητα ονόματος χρήστη

Θέμα: Η απαιτούμενη λαβή χρησιμοποιείται ήδη.

Λύση: Βρείτε επιλογές δοκιμάζοντας παραλλαγές της λαβής, προσθέτοντας αριθμούς ή εισάγοντας κάτω παύλες. Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεται με την επωνυμία ή την ταυτότητά σας.

2. Κλείδωμα λογαριασμού

Θέμα: Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας αλλαγής χειρισμού, οι χρήστες ενδέχεται να μην μπορούν να συνδεθούν, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να προκύψει κλείδωμα λογαριασμού.

Ανάγνωση:  Ένας οδηγός για αρχάριους στις σελίδες του LinkedIn Showcase

Λύση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επαληθεύσει τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης εάν είναι απαραίτητο και περιμένετε λίγο πριν δοκιμάσετε ξανά την αλλαγή λαβής.

3. Καθυστερημένη ενημέρωση λαβής αλλαγής

Θέμα: Είναι κρίμα που δεν μπορείτε να ενημερώσετε τη λαβή αμέσως.

Λύση: Το Twitter μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να ενημερώσει τις αλλαγές σε όλη την πλατφόρμα. Έχετε υπομονή, φορτώστε ξανά το προφίλ σας και δοκιμάστε το μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

4. Ζητήματα σύνδεσης προφίλ

Θέμα: Το προφίλ δεν θα είναι πλέον προσβάσιμο μέσω εξωτερικών συνδέσμων ή αναφορών στην παλιά σας λαβή.

Λύση: Φροντίστε να ενημερώσετε τυχόν εξωτερικούς συνδέσμους στην αλλαγή λαβής και να ενημερώσετε τους συνεργάτες για την αλλαγή ονόματος.

5. Αδράνεια New Handle

Θέμα: Μια νέα λαβή εμφανίζεται σε αδράνεια ή συνδέεται με έναν λογαριασμό που έχει τεθεί σε αναστολή.

Λύση: Ελέγξτε για τυπογραφικά λάθη και παραλλαγές πριν χρησιμοποιήσετε μια ανενεργή νέα λαβή. Επιλέξτε μια εναλλακτική λαβή εάν σχετίζεται με έναν λογαριασμό που έχει τεθεί σε αναστολή. Όταν αντιμετωπίζετε αυτά τα κοινά προβλήματα, αυτές είναι προτεινόμενες λύσεις με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να χειριστούν ομαλά τις αλλαγές, διασφαλίζοντας ότι δεν θα απώλειες πρόσβασης ή αφοσίωσης.