Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ένας πλήρης οδηγός για το πώς να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης iPad χωρίς υπολογιστή

Ένας πλήρης οδηγός για το πώς να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης iPad χωρίς υπολογιστή

Δεν μπορούσα να θυμηθώ τον κωδικό πρόσβασης του iPad μου. Το αναγνωριστικό προσώπου μου δεν γίνεται αποδεκτό από τη συσκευή. Το touch ID μου δεν λειτουργεί. Χρησιμοποίησα την επιλογή “Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης”, αλλά εξακολουθώ να μην έχω ιδέα να το διορθώσω. Τώρα το iPad μου εμφανίζεται απενεργοποιημένο αφού προσπάθησα να ξεκλειδώσω το τηλέφωνό μου πολλές φορές.

Οι περισσότερες από τις μεθόδους που έχω δοκιμάσει είναι διαθέσιμες στους περισσότερους ιστότοπους, αλλά όλες αυτές οι μέθοδοι ήταν αναποτελεσματικές για μένα. Δεν έχω υπολογιστή. Πώς να ξεκλειδώσετε έναν κωδικό πρόσβασης χωρίς υπολογιστή; Παρακαλώ βοηθήστε!

Έχετε περάσει και εσείς την ίδια κατάσταση; Λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος πανικού γιατί έχουμε την απάντηση στα ερωτήματά σας. Φυσικά, το να μην έχεις πρόσβαση στη συσκευή είναι ό,τι πιο ενοχλητικό στον κόσμο. Έτσι, χωρίς να σας κάνουμε να περιμένετε περισσότερα, ας συζητήσουμε τις λύσεις που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκλειδώσετε το iPad χωρίς υπολογιστή ή με υπολογιστή.

Μέρος 1: Χρησιμοποιήστε το Siri για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης iPad χωρίς υπολογιστή – iOS 8-10

Η χρήση του Siri για το ξεκλείδωμα της μεθόδου iPad δεν είναι πολύ δημοφιλής. Αυτή η μέθοδος σίγουρα θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το iPad σας χωρίς υπολογιστή. Αλλά έχει ένα μειονέκτημα: είναι αποτελεσματικό μόνο για iOS έκδοση 8 έως 10. Τα άτομα που χρησιμοποίησαν αυτή τη μέθοδο έχουν δώσει θετικές απαντήσεις. Η χρήση αυτής της μεθόδου θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας χωρίς να χάσετε δεδομένα από το iPad σας.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε εάν το email σας είναι στη μαύρη λίστα

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το iPad σας χρησιμοποιώντας το Siri αντί για υπολογιστή, ακολουθώντας εύκολα τα παρακάτω βήματα:

 • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί “Αρχική σελίδα” για να ανοίξετε το Siri.
 • Ζητήστε από τη Siri να ανοίξει μια εφαρμογή που δεν υπάρχει στη συσκευή σας.
 • Στη συνέχεια, η Siri απαντά, δείχνοντας ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει στο τηλέφωνό σας και επιδεικνύοντας το εικονίδιο του App Store για αναζήτηση της εφαρμογής στο App Store.
 • Πατήστε στο εικονίδιο του App Store. Εκτρέπεστε σε νέο παράθυρο.
 • Αφού ανοίξει το νέο παράθυρο, επιλέξτε την επιλογή “Εγκατάσταση” για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο iPad σας ή να ενημερώσετε την εφαρμογή.
 • Αφού εμφανιστεί η προεπισκόπηση στην οθόνη σας, κλείστε την ενεργή εργασία μπροστινής οθόνης και, στη συνέχεια, το iPad σας ξεκλειδωθεί χωρίς τη χρήση υπολογιστή.

Μέρος 2: Χρησιμοποιήστε την Εύρεση της εφαρμογής μου για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης iPad χωρίς υπολογιστή – Απαιτείται κωδικός πρόσβασης

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Εύρεση της εφαρμογής μου», μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας χωρίς κόπο, αλλά αυτή η διαδικασία σας οδηγεί να χάσετε όλα τα δεδομένα στο iPad σας. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, αυτή η λειτουργία πρέπει να είναι ενεργοποιημένη στο iPad σας. Εάν αυτή η δυνατότητα δεν είναι ενεργοποιημένη στο iPad σας, αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε άλλη συσκευή Apple αντί για υπολογιστή. μπορεί να είναι άλλο iPad ή iPhone.

Αυτή η μέθοδος ήταν επωφελής σε πολλές περιπτώσεις. μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να ξεκλειδώσετε το απενεργοποιημένο iPad σας, ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

 • Πάρτε μια άλλη συσκευή Apple και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Apple, τον οποίο χρησιμοποιήσατε στο iPad σας.
 • Ανοίξτε την εφαρμογή «Εύρεση της επιλογής μου» στη συσκευή Apple που χρησιμοποιείτε για να διορθώσετε το πρόβλημα του iPad.
 • Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, η εφαρμογή θα εμφανίζει την τοποθεσία του iPad σας στον χάρτη ή μπορεί να σας ζητήσει να επιλέξετε τη συσκευή όταν/αν ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα.
 • Επιλέξτε το όνομα του iPad σας από τη λίστα συσκευών που εμφανίζεται στην οθόνη σας.
 • Ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. σύρετε προς τα πάνω από αυτό το παράθυρο.
 • Στη συνέχεια, η εφαρμογή δίνει την πρόσβαση για επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας. Σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε το iPad σας χωρίς να χρησιμοποιείτε υπολογιστή. Αφού επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά το iPad σας.
Ανάγνωση:  Πώς να επιλέξετε το σωστό σύστημα διαχείρισης εκμάθησης για την τεχνολογική σας εκκίνηση

Μέρος 3: Χρησιμοποιήστε το iOS Unlocker για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης iPad με υπολογιστή – iOS 15 και παρακάτω

Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης του iPad χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή. Το iMyFone LockWiper είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης του iPad χρησιμοποιώντας υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία κάνει τη διαδικασία ανοίγματος του iPad σας αβίαστη και ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματική. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης ή το iPad σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα ξεκλειδώματος αντιμετωπίζετε.

Αυτή η εφαρμογή βοηθά στην παράκαμψη του κλειδώματος της οθόνης χωρίς επαναφορά ή κωδικό πρόσβασης σε οποιοδήποτε σενάριο iPad, είτε ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης, πολλές λανθασμένες προσπάθειες, δεν θα γίνουν αποδεκτές το αναγνωριστικό προσώπου κ.λπ. Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική για την έκδοση iOS 15 και νεότερη έκδοση.

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται πολύ ευρέως λόγω της αποτελεσματικότητάς της. Μπορείτε να παρακάμψετε το κλείδωμα της οθόνης σας σε οποιαδήποτε κατάσταση του τηλεφώνου σας χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί επίσης εάν έχετε ένα μεταχειρισμένο iPhone/iPad και δεν γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασής του.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το iPad σας χρησιμοποιώντας το iMyFone LockWiper ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

Βήμα 1: Κατεβάστε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας από τον επίσημο ιστότοπο της. Ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε μια λειτουργία ξεκλειδώματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε το iPad σας. Η λειτουργία ξεκλειδώματος σημαίνει ότι έχει ξεχαστεί ο κωδικός πρόσβασης, πολλές λανθασμένες προσπάθειες, το αναγνωριστικό προσώπου δεν θα γίνει αποδεκτό, το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Κάντε κλικ στο «Ξεκλείδωμα του κωδικού πρόσβασης οθόνης».

Ανάγνωση:  Επιλέγοντας το σωστό λογισμικό διαχείρισης χαρτοφυλακίου

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο «Έναρξη» τώρα.

Βήμα 3: Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου lightning. Αφού συνδεθεί η συσκευή σας στον υπολογιστή, η εφαρμογή δείχνει ότι η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή. Κάντε κλικ στο «Επόμενο» τώρα.

Βήμα 4: Αφού συνδέσετε τη συσκευή σας, η εφαρμογή θα την εντοπίσει. Κάντε κλικ στο «Λήψη» για λήψη του υλικολογισμικού.

Περιμένετε μέχρι να επαληθευτεί το υλικολογισμικό.

Βήμα 5: Δημοσιεύστε την επαλήθευση του υλικολογισμικού, πατήστε “Start to Extract” και περιμένετε.

Βήμα 6: Τέλος, πατήστε “Start Unlock” και η διαδικασία ξεκλειδώματος θα ξεκινήσει.

Πληκτρολογήστε “000000” και κάντε κλικ στο “Ξεκλείδωμα” για επιβεβαίωση. Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τα υπόλοιπα στην εφαρμογή. Θα ξεκλειδώσει το iPad σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μέρος 4: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκλειδώσετε το iPad

Δεδομένων αυτών των μεθόδων που αναφέρονται παραπάνω, η καλύτερη μέθοδος για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης του iPad σας είναι το iMyFone LockWiper. Όλοι οι τρόποι που αναφέρθηκαν έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, αλλά αυτή η εφαρμογή έχει αποδειχθεί ότι είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος που χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα του κωδικού πρόσβασης iPad λόγω της ευρείας δημοτικότητάς της μεταξύ των χρηστών της. Ο παρακάτω πίνακας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς διαφέρουν αυτές οι μέθοδοι μεταξύ τους και ποια μέθοδος είναι η πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική.

Siri Εύρεση της εφαρμογής μου iMyFone LockWiper
Αυτή η μέθοδος δεν λειτουργεί πάντα. Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτή η μέθοδος είναι 100% αποτελεσματική.
Δεν υπάρχει απώλεια δεδομένων στο iPad χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο. Όλα τα δεδομένα στο iPad χάνονται εάν χρησιμοποιηθεί αυτή η μέθοδος. Δεν υπάρχει απώλεια δεδομένων στο iPad.
Δεν είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις iOS. Συμβατό μόνο σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS. Συμβατό για όλες τις εκδόσεις iOS (προηγούμενες και πιο πρόσφατες εκδόσεις).
Δεν χρειάζεστε άλλη συσκευή ή υπολογιστή Apple. Χρειάζεστε άλλη συσκευή Apple. Χρειάζεστε έναν υπολογιστή.
Ξεκλειδώνει τον κωδικό πρόσβασης iPad μόνο σε περίπτωση πολλών προσπαθειών λανθασμένου κωδικού πρόσβασης. Ξεκλειδώνει τον κωδικό πρόσβασης iPad μόνο σε περίπτωση πολλών προσπαθειών λανθασμένου κωδικού πρόσβασης. Ξεκλειδώνει το iPad σε οποιοδήποτε σενάριο του iPad.
Ανάγνωση:  Ένας Οδηγός για τους Κανονισμούς Σχεδίων Κατασκευαστικής Βιομηχανίας

συμπέρασμα

Ελπίζω να έχετε μια απάντηση στο “Πώς να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασης χωρίς υπολογιστή;” ερώτηση. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους για να ξεκλειδώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Οι δύο πρώτες μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω είναι περισσότερο ή λιγότερο αποτελεσματικές ανάλογα με την έκδοση iOS της συσκευής. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το iMyFone LockWiper.

Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να ξεκλειδώσετε το iPad σας χωρίς υπολογιστή σε οποιοδήποτε σενάριο χωρίς καμία ενόχληση και χωρίς κόπο. Αυτή η εφαρμογή σάς προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή. Ακόμη και στη δωρεάν δοκιμαστική του περίοδο, προσφέρει στους χρήστες του εξαιρετικές δυνατότητες. Αφού εγγραφείτε στην premium επιλογή της, δεν υπάρχει καλύτερο υποκατάστατο για αυτήν την εφαρμογή. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική σε αυτήν την εφαρμογή για να ξεκλειδώσετε αποτελεσματικά το iPad ή ακόμα και το iPhone (αν χρειάζεται).