Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ένας οδηγός για τις καλύτερες εφαρμογές και εργαλεία για τη δημιουργία ιστοριών Instagram

Ένας οδηγός για τις καλύτερες εφαρμογές και εργαλεία για τη δημιουργία ιστοριών Instagram

Η δημιουργία ιστοριών γίνεται ο νέος κανόνας για τους χρήστες του Instagram. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημοσιεύετε βίντεο και φωτογραφίες μαζί. Και ανεβάζει το περιεχόμενό σας πέρα ​​από τις αυστηρά βασισμένες σε εικόνες αναρτήσεις που όλοι έχουμε συνηθίσει. Σήμερα, θα εξερευνήσουμε τις απαραίτητες εφαρμογές και εργαλεία για τη δημιουργία ιστοριών στο Instagram, είτε είστε επαγγελματίας είτε αρχάριος. Οι ιστορίες του Instagram είναι ένας καταπληκτικός τρόπος αυξήστε οργανικά τους οπαδούς του Instagram στη σελίδα σας όπως και το Followers.io.

Εφαρμογή StoriesEdit

Το StoriesEdit είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφες ιστορίες με πρότυπα, κείμενο, αυτοκόλλητα και emoji. Μια οπτικά ευχάριστη εφαρμογή με κομψή διεπαφή και απλό σχεδιασμό. Αυτή η εφαρμογή συνοδεύεται από μια συλλογή προτύπων που σας επιτρέπουν να κινηματογραφείτε από προκαθορισμένες γωνίες και μέσα σε ένα καθορισμένο μέγεθος καρέ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο στα βίντεό σας και εφέ διαίρεσης οθόνης.

Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα φόντο, αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το κείμενό σας και έχει τις περισσότερες επιλογές για την προσαρμογή του κειμένου σας. Όχι μόνο το StoriesEdit έχει προκατασκευασμένα πρότυπα για χρήση, αλλά έχει επίσης μια λειτουργία δημιουργίας γραμματοσειρών στην εφαρμογή όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας γραμματοσειρά από την αρχή!

Ένα κιτ σχεδίασης

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε γραφικά σε πραγματικό χρόνο πάνω από τις ιστορίες σας στο Instagram ενώ τα τραβάτε. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, τραβήξτε ένα βίντεο ή μια φωτογραφία στη λειτουργία Story του Instagram και επιλέξτε Design Kit από τη λίστα επιλογών στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, κινούμενα γραφικά ή ακόμα και ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης στην ιστορία σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές για το κείμενό σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήστες iOS.

Ιστορίες Canva

Η εφαρμογή Canva Stories είναι ένα δωρεάν μέρος εφαρμογής του Canva Pro. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Canva για τα γραφικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δημιουργήσετε ιστορίες 15 δευτερολέπτων μέσα σε λίγα λεπτά. Ή, αν μόλις ξεκινάτε με ιστορίες, η εφαρμογή Canva Stories είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

Ανάγνωση:  5 Εργαλεία Instagram Analytics για να κυριαρχήσετε την απόδοση

Εκτός από την πρόσβαση σε όλα τα πρότυπα του Canva, η εφαρμογή Stories σάς προσφέρει μια “εργαλειοθήκη κίνησης” όπου μπορείτε να βρείτε κινούμενα εφέ, μεταβάσεις και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης μια βιβλιοθήκη με εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες και εικονογραφήσεις για να διαλέξετε. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canva Stories, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης της εφαρμογής Canva Stories είναι η αυτόματη αλλαγή μεγέθους της ιστορίας σας για το Facebook, το LinkedIn και το Instagram. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και διευκολύνει την επανατοποθέτηση περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες. Το Canva είναι εξαιρετικά ευέλικτο και ισχυρό και θα κερδίσει εσάς, οπαδούς, καθώς και Followers.io.

Wepik

Θέλετε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές και μοναδικές ιστορίες Instagram που θα αιχμαλωτίσουν το κοινό σας; Μην κοιτάξετε παραπέρα από Wepik Instagram Stories Maker, η διαδικτυακή πλατφόρμα σχεδιασμού που προσφέρει ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία εκπληκτικών Ιστοριών Instagram. Με την εκτενή συλλογή προσχεδιασμένων προτύπων και το διαισθητικό εργαλείο επεξεργασίας, το Wepik σάς επιτρέπει να τα προσαρμόσετε εύκολα και να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Είτε προωθείτε ένα προϊόν είτε επιδεικνύετε την επωνυμία σας, η Wepik σας έχει καλύψει με χιλιάδες προσαρμόσιμα πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις Ιστορίες Instagram. Από τολμηρά και παιχνιδιάρικα σχέδια μέχρι κομψές και επαγγελματικές διατάξεις, υπάρχει κάτι για όλους.

Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τα δικά σας Instagram Stories από την αρχή! Επιπλέον, με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εμπειρία σχεδιασμού μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικές ιστορίες μέσα σε λίγα λεπτά.

Πάνω από

Η εφαρμογή Over είναι ίσως το πιο δημοφιλές εργαλείο για τη δημιουργία Ιστοριών Instagram. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο, εικόνες και αυτοκόλλητα πάνω από οποιαδήποτε εικόνα ή βίντεο στο ρολό της κάμερας σας. Αν και μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω, αυτές οι δυνατότητες είναι δωρεάν αγοράζοντας ένα πακέτο premium.

Nichi

Η εφαρμογή Nichi είναι εκπληκτική. Είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε Ιστορίες Instagram υψηλής ποιότητας σε ελάχιστο χρόνο. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από την εισαγωγή κειμένου ή emoji και την αλλαγή του φόντου έως την προσθήκη αυτοκόλλητων ή τη μετατροπή φωτογραφιών σε μαγευτικά σχέδια.

Mojo

Αν ψάχνετε κάτι για να προσθέσετε λίγο στυλ και στυλ στις ιστορίες σας στο Instagram, το Mojo είναι η εφαρμογή για εσάς. Μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη στο App Store, το Mojo επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν κινούμενα σχέδια και κείμενο στις φωτογραφίες τους με ευκολία.

Ανάγνωση:  31 πιο δημοφιλή Subreddits για συμμετοχή το 2024 (Ολοκλήρωση αγοράς τώρα)

Η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από πρότυπα που ενημερώνονται κάθε εβδομάδα (δεν χρειάζεται καν να τα κατεβάσετε ξανά) και όλα περιλαμβάνουν προσαρμόσιμα κείμενα και κινούμενα σχέδια.

StoryLuxe

Το StoryLuxe είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να δημιουργείτε διασκεδαστικές ιστορίες με πολυτελή εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα προϋπάρχοντα πρότυπα ή να δημιουργήσετε το δικό σας χρησιμοποιώντας μία από τις 60 γραμματοσειρές και μια ποικιλία από φόντο, φίλτρα και αυτοκόλλητα. Διαθέτει επίσης επαγγελματικά εφέ εικόνας, ντεγκραντέ και χρωματικά φίλτρα.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένα υπόβαθρα για τις ιστορίες τους με φίλτρα, κείμενο, αυτοκόλλητα και άλλα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν μια εικόνα ή ένα βίντεο και να το φιλτράρουν. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μουσική από τις συσκευές τους για να αποκτήσουν οπαδούς και το ίδιο κάνει Followers.io.

StoryArt

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας ιστοριών Instagram που προσφέρει πολλά προσχεδιασμένα πρότυπα και διατάξεις, καθώς και εκατοντάδες φίλτρα και γραμματοσειρές, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα όμορφες ιστορίες χωρίς να ξοδεύετε πολύ χρόνο σε αυτήν.

Το Free Stories προσφέρει πέντε κατηγορίες: κάρτες γενεθλίων, γιορτές, μόδα, καθημερινή ζωή και ημέρες γάμου. Ορισμένα από τα πρότυπα έχουν επικαλύψεις κειμένου που μπορείτε να αλλάξετε πατώντας πάνω τους και πληκτρολογώντας το δικό σας κείμενο και άλλα έχουν προεπιλεγμένο κείμενο που δεν μπορείτε να αλλάξετε χωρίς μια premium συνδρομή. Οι κορνίζες φωτογραφιών είναι επίσης προεπιλεγμένες, αλλά μπορείτε εύκολα να τις αλλάξετε ανοίγοντας το φάκελο εικόνων στο τηλέφωνό σας και επιλέγοντας τη νέα εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μοχίτο

Το Mojito είναι μια εφαρμογή για κινητά που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κομψά σχέδια σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα! Η εφαρμογή προσφέρει μια επιλογή προσχεδιασμένων προτύπων για πράγματα όπως προσφορές, συμβουλές για blogger, highlights προϊόντων και ανακοινώσεις εκπτώσεων — ή μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα γραφικά χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο στούντιο σχεδίασης της εφαρμογής. Το Mojito διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα με περιορισμένες δυνατότητες, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία Ιστοριών Instagram.

Clipomatic

Η εφαρμογή Clipomatic είναι η πρώτη μου επιλογή για τη δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου για τις ιστορίες μου στο Instagram. Προσθέτει αυτόματα μουσική στα βίντεό σας και σας δίνει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών στυλ για να διαλέξετε, όπως “Slowmo”, “Boomerang” κ.λπ.

Adobe Spark

Το Adobe Spark είναι μια δωρεάν εφαρμογή γραφικού σχεδιασμού που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικές ιστορίες Instagram μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές για τη δημιουργία των ιστοριών σας στο Instagram: βίντεο, φωτογραφία και σελίδα.

Ανάγνωση:  [Fixed] Γιατί το Spotify με αποσύνδεσε από όλες τις συσκευές; (2024)

Το βίντεο είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να πείτε μια ιστορία με την ιστορία σας στο Instagram, επειδή σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε πολλές εικόνες, ενώ παράλληλα προσθέτετε κείμενο, μουσική και φίλτρα στην ιστορία σας. Η φωτογραφία σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κολάζ με έναν τίτλο και μία ή περισσότερες φωτογραφίες. Η σελίδα σας δίνει την ευελιξία του βίντεο αλλά σε μορφή ιστορίας Instagram. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το στυλ και το χρώμα της γραμματοσειράς σας για κάθε έργο. Μου αρέσει που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη αποθεμάτων της Adobe είτε το ρολό της κάμερας του τηλεφώνου σας.

Ripl

Η Ripl προσφέρει πρότυπα για τις ιστορίες Instagram και τις αναρτήσεις ροών, αναρτήσεις και διαφημίσεις στο Facebook, αναρτήσεις Instagram, αναρτήσεις Twitter, γραφικά YouTube και άλλα. Διαθέτει μια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 200.000 φωτογραφίες και γραφικά για χρήση στα σχέδιά σας.

Είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση — απλώς επιλέξτε ένα από τα πρότυπα ή ξεκινήστε από την αρχή, προσθέστε το κείμενο ή το λογότυπό σας, αλλάξτε τα χρώματα ώστε να ταιριάζουν με την παλέτα της επωνυμίας σας, στη συνέχεια αποθηκεύστε το και μοιραστείτε το στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

StoryChic

Η εφαρμογή StoryChic είναι μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τις φωτογραφίες και τα γραφικά τους στο Instagram και να τα χρησιμοποιούν ως βάση για ένα Instagram Story. Ακολουθεί ένα παράδειγμα μιας ιστορίας Instagram που δημιούργησα χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή:

Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική για τη δημιουργία μιας ιστορίας Instagram επειδή έχει πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα για χρήση ως βάση της εικόνας σας. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από την αρχή και μπορείτε απλώς να ανεβάσετε το γραφικό ή τη φωτογραφία σας και στη συνέχεια να το σύρετε στο πρότυπο.

Τα πρότυπα συνοδεύονται επίσης με υπότιτλους, οπότε αν δεν είστε σίγουροι τι να γράψετε για τη λεζάντα σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Ωστόσο, εάν θέλετε να γράψετε τη λεζάντα σας, όλα τα πρότυπα σάς επιτρέπουν να επεξεργαστείτε το κείμενό τους επιλέγοντας το κείμενο και αντικαθιστώντας το με ό,τι θέλετε.

Εφαρμογή Tezza

Η εφαρμογή Tezza είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για τη δημιουργία Ιστοριών Instagram. Έρχεται πλήρης με μια σειρά προτύπων, φίλτρων και εφέ που μπορούν να εφαρμοστούν σε φωτογραφίες και βίντεο… ακριβώς όπως στο TikTok!

Ανάγνωση:  5 Συμβουλές για επενδύσεις σε IPO στην Ινδία

Η εφαρμογή Tezza είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα φίλτρα για Ιστορίες Instagram και να δημοσιεύετε εικόνες. Ο επηρεαστής του Instagram Taylor Loren ανέπτυξε την εφαρμογή.

ΕΚΑΝΕ

Το MADE είναι μια εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σύντομα κινούμενα σχέδια με τις στατικές σας φωτογραφίες. Απλώς επιλέξτε μια σειρά από 2-14 φωτογραφίες και το MADE θα τις επαναφέρει για να δημιουργήσει ένα GIF. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βίντεο ή ακόμα και ζωντανές φωτογραφίες.

Ενώ τα κινούμενα σχέδια που προκύπτουν είναι σχετικά απλά, είναι εκπληκτικά αποτελεσματικά.

StoryBoost

Το StoryBoost είναι ένας νέος τρόπος δημιουργίας ιστοριών στο Instagram που ξεχωρίζουν από το πλήθος. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πρότυπα που έχουν σχεδιάσει επαγγελματίες σχεδιαστές, να τα κάνετε δικά σας και να τα δημοσιεύετε στην ιστορία σας στο Instagram.

Το StoryBoost διαθέτει πάνω από 30 πρότυπα βίντεο και πάνω από 20 πρότυπα φωτογραφιών που ενημερώνονται συνεχώς για να συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις. Η χρήση της εφαρμογής δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη. Επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε το ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας και προσθέστε το στην ιστορία σας.

Η εφαρμογή StoryBoost είναι δωρεάν για λήψη από το Apple App Store. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα πρότυπα δωρεάν (δεν υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής).

Ξεδιπλωθεί

Εάν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε οπαδούς, το Unfold είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε οπαδούς με το Followers.io. Από την κυκλοφορία του, το Unfold γίνεται όλο και πιο δημοφιλές εργαλείο για τη δημιουργία όμορφων διατάξεων για τις Ιστορίες σας στο Instagram.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android και προσφέρει πάνω από 100 πρότυπα ιστορίας, συμπεριλαμβανομένων 20 δωρεάν προτύπων που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε με το περιεχόμενό σας. Ενώ υπάρχουν πάνω από 100 διαθέσιμα πρότυπα, μπορεί να θέλετε περισσότερη ελευθερία στη δημιουργία της διάταξής σας, γι’ αυτό προσφέρουν ένα πρότυπο “Κενό” όπου μπορείτε να ξεκινήσετε με μια κενή πλάκα και να σχεδιάσετε τη διάταξη της ιστορίας σας.