Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ένας οδηγός για την επιλογή της καλύτερης εφαρμογής για το 2023

Ένας οδηγός για την επιλογή της καλύτερης εφαρμογής για το 2023

Το τρέξιμο είναι μια καταπληκτική άσκηση που προσφέρει πολλά οφέλη στο σώμα. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να κρατήσετε το μυαλό συγκεντρωμένο. Αν θέλετε να ξεκινήσετε το τρέξιμο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε εφαρμογές για να παρακολουθείτε την απόδοσή σας.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που εκτελούνται στην αγορά. Κάθε ένα είναι διαφορετικό ως προς τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά του. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε μια εφαρμογή που εκτελείται.

Για παράδειγμα, οι εφαρμογές που λειτουργούν καλά θα πρέπει να σας παρέχουν χρήσιμα δεδομένα για την απόδοσή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τη διατροφή σας και να παραμείνετε παρακινημένοι. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να θέσετε και να πετύχετε στόχους, να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να συνδεθείτε με άλλους δρομείς.

Οι καλύτερες εφαρμογές που εκτελούνται μπορεί να είναι ακόμη και personal coaches, που προσφέρουν προσαρμοσμένα σχέδια εκπαίδευσης και ηχητική καθοδήγηση. Ενσωματώνονται επίσης με το δικό σας ιχνηλάτης γυμναστικήςδίνοντάς σας πρόσβαση στα στατιστικά και την πρόοδό σας.

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό εάν θέλετε να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή για το 2023.

Ανάγνωση:  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Quick Quack το 2024

Τι είναι οι εφαρμογές που εκτελούνται;

Όπως λέει και το όνομα, οι εφαρμογές που εκτελούνται είναι λογισμικό για κινητά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να θέσετε στόχους και να παρακολουθήσετε την απόδοσή σας. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την τεχνική τρεξίματος, να παρακολουθείτε την απόσταση και την ταχύτητά σας, ακόμη και να σας δείξουν ποιες διαδρομές τρεξίματος είναι οι καλύτερες. Ορισμένες εφαρμογές είναι δωρεάν και άλλες έχουν επιλογή επί πληρωμή.

Πριν κάνετε λήψη μιας εφαρμογής, πρέπει να ελέγξετε τις δυνατότητές της. Οι καλύτερες εφαρμογές είναι εύχρηστες και προσφέρουν πολλές δυνατότητες. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό τους, να λαμβάνουν υποστήριξη και να συνδέονται με άλλους δρομείς στην κοινότητα με αυτές τις εφαρμογές.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια εφαρμογή που τρέχει

Όταν επιλέγετε μια εφαρμογή που εκτελείται για το smartphone σας, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εδώ είναι μια λίστα παραγόντων που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Δωρεάν / Επί πληρωμή εφαρμογή

Υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά δωρεάν αλλά και επί πληρωμή εκδόσεις εφαρμογών που εκτελούνται. Αν είστε αρχάριος ή μόλις ξεκινάτε, χρησιμοποιήστε δωρεάν εφαρμογές. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Play Store ή στο App Store δωρεάν. Ωστόσο, εάν είστε δρομέας προηγμένου επιπέδου και χρειάζεστε καλύτερες δυνατότητες, μπορείτε να επιλέξετε μια εφαρμογή επί πληρωμή. Πρέπει είτε να πληρώσετε εφάπαξ τέλη είτε μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές.

Διεπαφή χρήστη

Όταν επιλέγετε μια εφαρμογή για εκτέλεση, θα πρέπει να κοιτάξετε τη διεπαφή χρήστη. Ένα καλό UI πρέπει να είναι απλό και αισθητικά ευχάριστο. Αυτό θα κάνει την εμπειρία πιο ευχάριστη για τον χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή έχει απλή σχεδίαση που είναι εύκολη στην πλοήγηση. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την επίδειξη ή τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής για να ελέγξετε αν είναι φιλική προς το χρήστη.

Ανάγνωση:  Οδηγός επιχειρήσεων Whatsapp

Συμβατότητα

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια εφαρμογή που εκτελείται είναι η συμβατότητα. Η εφαρμογή θα πρέπει να είναι συμβατή με το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε iPhone, η εφαρμογή θα πρέπει να είναι συμβατή με συσκευές iOS. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή Android στο iPhone. Ομοίως, η εφαρμογή iOS δεν θα λειτουργεί σε συσκευή Android. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη συμβατότητα της εφαρμογής.

Λειτουργίες τρεξίματος

Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε να τρέχετε, θα θέλετε να βρείτε μια καλή εφαρμογή που θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες επιλογές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Το καθένα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Επομένως, είναι καλύτερο να ελέγξετε τα χαρακτηριστικά εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, εάν είστε άπληστος χρήστης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να επιλέξετε μια εφαρμογή με τη δυνατότητα παρακολούθησης μιας ζωντανής προβολής και δημιουργίας αναρτήσεων για κοινή χρήση με φίλους.

Επιλογές προσαρμογής

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που τρέχει για την κινητή συσκευή σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μερικά από τα επιλογές προσαρμογής που είναι διαθέσιμα. Ενώ οι τυπικές δυνατότητες οποιασδήποτε εφαρμογής μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών, ορισμένες δυνατότητες μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Πρέπει να επιλέξετε μια εφαρμογή που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις μοναδικές σας ανάγκες.

Ανάγνωση:  7 τρόποι για να βελτιώσετε τους χρόνους απόκρισης εξυπηρέτησης πελατών

Είναι οι εφαρμογές που τρέχουν καλές για αρχάριους δρομείς;

Ναι, οι εφαρμογές που εκτελούνται είναι πολύ ωφέλιμες, ειδικά για αρχάριους. Εάν είστε νέος στο τρέξιμο ή μόλις ξεκινάτε, μια εφαρμογή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να θέσετε στόχους και να ξεκινήσετε.

Η ύπαρξη μιας εφαρμογής που εκτελείται είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας ως αρχάριος. Εάν είστε νέοι στο τρέξιμο, μια καλή εφαρμογή θα πρέπει να μπορεί να σας παρακινεί, προσφέροντας προκλήσεις και παιχνιδοποίηση.

Πόσο κοστίζουν οι εφαρμογές που εκτελούνται;

Η εκτέλεση εφαρμογών μπορεί να σας κοστίσει από 0 έως 15 $. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν εφαρμογές. Αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο δωρεάν και δεν χρειάζονται μηνιαίες χρεώσεις. Ωστόσο, οι δωρεάν εφαρμογές έχουν συχνά περιορισμένες δυνατότητες.

Εάν θέλετε να απολαύσετε premium λειτουργίες, πρέπει είτε να αγοράσετε την εφαρμογή είτε να πληρώσετε μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής. Μπορεί να κυμαίνεται από 5 έως 15 $ ανά μήνα, ανάλογα με την εφαρμογή.

Είναι το Joggo μια καλή εφαρμογή για τρέξιμο;

Το τρέξιμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το σώμα σας σε φόρμα. Δυναμώνει τα οστά και τις αρθρώσεις και σας βοηθά να χάσετε βάρος. Το Joggo είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους δρομείς μείνετε παρακινημένοι. Προσφέρει προπονήσεις, προγράμματα αποκατάστασης και συμβουλές πρόληψης τραυματισμών. Επίσης, παρέχει προγράμματα γευμάτων και διατροφική εκπαίδευση.

Ανάγνωση:  Πώς λειτουργούν τα σχήματα Ponzi Trading Bitcoin και η ψυχολογική πειρατεία του αρχικού επενδυτή;

Η εφαρμογή είναι φιλική προς το χρήστη και σας επιτρέπει να ορίζετε στόχους, να δημιουργείτε ένα πρόγραμμα και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να εγγραφείτε και να ολοκληρώσετε μια δοκιμαστική λειτουργία. Στη συνέχεια, το Joggo θα δημιουργήσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα τρεξίματος.

Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να σχεδιάζετε τις ρουτίνες τρεξίματος και αποκατάστασης και να σας κρατά σε καλό δρόμο για να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης. Είναι ιδανικό για αρχάριους και προχωρημένους δρομείς.

συμπέρασμα

Από επαγγελματίες αθλητές μέχρι περιστασιακούς πολεμιστές του Σαββατοκύριακου, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τις εφαρμογές που τρέχουν. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το τρέξιμο παιχνίδι σας. Θα σας ενημερώσουν πόσα μίλια έχετε διανύσει και αν έχετε πετύχει τον στόχο χιλιομέτρων για τον μήνα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το αρχείο καταγραφής για να γνωρίζετε την ώρα και την απόσταση σε πραγματικό χρόνο. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή που εκτελείται, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να επιλέξετε την καλύτερη.